تقویت اعتماد به نفس با عمل جراحی چه دلایلی دارد؟

تقویت اعتماد به نفس با عمل جراحی و بررسی ابعاد مختلف کمبود آن

شاید افرادی را دیده باشید که با عمل جراحی قصد دارند تا اعتماد به نفسشان را افزایش دهند،ما در مقاله تقویت اعتماد به نفس با عمل جراحی و بررسی ابعاد مختلف کمبود آن قصد داریم تا به صورت کامل علل گوناگون این موضوع را مورد بررسی قرار دهیم،پس تا انتهای مقاله با برنا اندیشان همراه باشید.

تقویت اعتماد به نفس با عمل جراحی چه دلایلی دارد؟

در مقاله تقویت اعتماد به نفس با عمل جراحی و بررسی ابعاد مختلف کمبود آن شما با علل انجام این کار در افراد آشنا شده و همچنین درمان آن نیز بیان می شود.

پیشگفتار

در این مقاله ابتدا میخوام تعریفی از اعتماد به نفس و فرقش با عزت نفس بهتون بگم بعد از اون برم سراغ راه های افزایش هر دو و راهکارهای جالب و کاربردی بهتون بگم و در آخر بگم که آیا عمل های زیبایی خوب هستند یا نه؟ و اعتماد به نفس و عزت نفس را تحت تاثیر قرار میدهند یا نه؟

مقدمه

این موضوع برای همه جا افتاده که افرادی که دارای اعتماد به نفس و عزت نفس پایین هستن ، زندگی کاملا آشفته ای دارند و حتی دچار بیماری هاییی از قبیل افسردگی ، پرخاشگری ، سندروم ها و….. غیره میشوند.

احتمالا این سوال براتون پیش اومده که آیا اعتماد به نفس و عزت نفس با هم تفاوت دارند یا نه؟

بله فرق دارند، پس ابتدا هر کدوم رو تعریف میکنم:

عزت نفس: به معنای این هست که چقدر برای خودتون ارزش قائل هستین و چقدر خودتون رو دوس دارین و به خودتون عشق می ورزین به عنوان مثال یک فرد از چیزی که هست راضی و خشنود است و حتی نواقص خود را نیز دوس دارد و از تجربیات کودکی و گذشته نشات میگیرد.

اعتماد به نفس

به این معناست که فرد برای رسیدن به اهدافش و انجام کارهایش به خودش باور و اعتقاد داشته باشد و خود را قلبا باور داشته باشد.

نکته جالب اینجاست که لزوما فردی که اعتماد به نفس بالایی دارد ، عزت نفس بالایی ندارد و برعکس.

مثال:

فرض کنید یک بازیگر باید برای کارش اعتماد به نفس خوبی داشته باشد تا بتواند کارش را با کیفیت انجام دهد، و فرض کنید اعتماد به نفس بالایی دارد و به خودش و توانایی هایش اطمینان دارد اما دائما خودش را سرزنش میکند که چرا در فلان فیلم اینقدر خسته و بد بازی کردم و دائما از خودش شکایت میکند یا از ظاهرش راضی نیست و میگوید میتوانست بهتر باشد.

آشنایی با راه های افزایش اعتماد به نفس

پس متوجه شدید که اعتماد  به نفس و عزت نفس چه تفاوت هایی دارند و چقدر مهم و ضروری برای ادامه زندگی هستند.

دختری را میشناختم که 16 سال سن داشت و در سنی بود که با بحران های نوجوانی مواجه میشد و از همه مهمتر از بچگی هرگز از سمت خانواده همیشه مورد تشویق وتحسین قرار نمیگرفت ، مگر در زمان هایی که دخترک کارهایش مطابق میل خانواده بود و طبق معیارهای آن ها عمل و رفتار میکرد.

نوجوانان در این سن با کی از بحران هایی که رو به رو میشود حساس شدن روی ظاهر و زیبایی ظاهری است ، این از بچگی در او نهادینه شده بود که زمانی زیبا و آراسته است که مطابق با نظر و میل مادرش یا پدرش باشد و هیچگاه نتوانسته بود در ذهن خودش با ارزش ها و اعتقادات خودش آشنا شود و بتواند خودش را دوست داشته باشد ، این دختر هم اعتماد به نفس و هم عزت نفس فوق العاده پایینی داشت ، هنگامی که نمره های پایین میگرفت به او لقب خنگ و کدن و بی عرضه را میدادند و دائما این دختر ضعیف میشد و دائما در حال دوگانگی بود زیرا هنوز نمیدانست چه زمانی زیباست و چه زمانی زشت و همین دوگانگی در او حس بد و جوانه های افسردگی و منزوی شدن را پرورش میداد.


پیشنهاد ویژه : پکیج آموزش صفر تا صد افزایش اعتماد به نفس


خلاصه داستان این شد که این دختر آنقدر از نظر روحی حت فشار بود فکر میکرد تنهاست و زشت است و کسی او را نمیخواهد پس تصمیم به خودکشی گرفت و از طبقه سوم خود را به پایین پرت کرد اما نمرد و قطع نخاع شد….. فقط به دلیل نداشتن اعتماد به نفس و عزت نفس

پس این دو موارد حساس و حیاطی برای انسان هاست.

راه های سریع و آسان تقویت اعتماد به نفس و عزت نفس:

چجوری اعتماد به نفس و عزت نفسم رو تقویت کنم؟

همونطور که از تعریف هر کردوم پیداست هر دو از درون شما نشات میگیرند پس باید ابتدا به خودشناسی خود بپردازید که البته این کار نه راحت است و نه سخت بلکه مانند یک سفر به یک دنیای دیگست مثل این میمونه شما میخواین به یک کشور دیگه مهاجرت کنین پس قبلش کشور مورد نظرتون رو حسابی درباره اش کند و کاو میکنید و یه سفر به آنجا میروید تا با آنجا آشنا شوید و بهتر بتوانید با آنجا سازگار شوید.

حال به راه های تقویت اعتماد به نفس میپردازیم:

1-یک حرفه ، کلاس یا کارمفیدی را که به آن علاقه دارید پیدا کنید و در کلاس یادگیری آنها ثبت نام کنید.

2-ورزش کنید مثل پیاده روی یا بدمینتون ، زیرا باعث میشود از مشکلاتتان کمی دور شوید و با دید بازتر و بهتری به مسائل نگاه کنید.

3-صبح که از خواب بیدار میشید از اطرافیانتون بپرسید که چه کاری برایشان میتوانید انجام دهید ، با این کار حس مفید بودن در شما قوی میشود .

4-همیشه سعی در کمک به دیگران باشید تا از تمرکز بر مشکلاتتان و افکار منفی دور شوید و خودتان را بخاطر کارهایی که انجام دادید تحسین کنید تا حس خوب نسبت به خودتان و اینکه مفید هستید و انسان فعال و مفیدی هستید در شما تقویت شود.

5-با ترس هایتان رو به رو شوید ، یک لیست از چیزهایی که  از آنها میترسید تهیه کنید و هر هفته هر کدام را هر روز انجام دهید تا شما شجاعت پیدا کنید و اعتماد به نفس برای انجام کارهای سخت را پیدا کنید.

6-یک پیروزی یا یک موفقیت که قبلا کسب کرده اید هر چقدر هم که کوچک باشد و به چشم نیاید اما آن را در یک برگه بنویسید و رو ی آیینه خود بچسبانید و  هر روز به خودتون برای آن موفقیت افتخار کنید.

7- دفتر بزرگ انتخاب کنید و همان موفقیت کوچک را با خط درشت در بالای آن صفحه بنویسید برای یک هفته اتون یک هدف کوچک و آسان انتخاب کنید و آن را انجام دهید و آن موفقیت را در کنار موفقیت دیگه خودتون با همان خط درشت بنویسید و به خودتانن جایزدهید حتی در حد یک شکلات هم کافیه.

8-مستقل باشید و سعی کنید برای مستقل شدن مالی خود تلاش کنید زیرا حس استقلال مالی اعتماد به نفس فوق العاده ای به شما میدهد.

9-لباس های روشن بپوشید و به دیگران بگید که چقدر از لباس هایی با رنگ روشن که پوشیدید راضی هستید و چقدر بهتون می آید.

10-با هر کسی که در اطرافتان هست چه غریبه و چه آشنا صحبت کنید و از خوبی ها وتوانایی هاتون برایشان بگید و بگید که چقدر خودتان را دوس دارید.

نکته: ممکن است با خود بگید خب اگر من از خودم تعریف کنم فکر میکنن که انسان خودشیفته ای هستم و اوضاع بدتر میشود؟

این حرف درست است اما هنگامی که شما با جدیت بگید و با صداقت برید جلو مطمئن باشید همچین حرفی نمیزنند. ؛ میتوانید به آن ها بگویید میخواهم درباره خودم و توانایی هام با شما حرف بزنم خوشحال میدم که با صبوری گوش بدید.

روانشناسان میگن اگر میخواید رفتاری برای شما به عادت تبدیل شه حداقل 21 روز به صورت مداوم و بی وقفه آن را انجام دهید در آخر بدون شک به یک عادت تبدیل میشود.

چرا بعضی افراد کمبود اعتماد به نفس دارند

تقویت اعتماد به نفس با عمل جراحی

در عصر حاضر و در جامعه ی الان که زندگی میکنیم ، عمل های زیبایی بسیار زیاد شده و اکثر مردم هزینه های زیادی برای این عمل ها میکندد.

زیبایی درون یا بیرون؟

هنگامی که شما برای آراستگی و زیبایی درون خودت تلاش کنی و درونت و روحت رو ارتقا بدی باعث میشود عاشق خودت باشی و خودت را و ظاهرت را قبول داشته باشی دقیقل مثل فردی که عاشق میشود و میگویند که کور شده است  و فقط زیبایی معشوقش را میبیند .

بدون شک زیبایی درون به همراه پاکیزگی و آراستگی ظاهر در اولویت است نسبت به عمل های زیبایی مکرر و هزینه های کلان برای زیبایی که در آخر هم فرد از خودش راضی نباشد.

اگه عمل کنم اعتماد به نفسم بیشتر میشه:

خیلی از افراد برای نقص ها و انحرافات جسمی که دارند مجبور به عمل جراحی میشوند .

اما بعضی از افراد برای افزایش اعتماد به نفس خود عمل جراحی میکنند، که هم خوب است و هم بد :

جنبه مثبت : در چه صورتی خوب است؟ در صورتی که تاحدی انجام دهد که به جسمش آسیب نزند و از نظر مالی و جسمی به خود فشار نیاورد در صورت نیاز هم قبلش با یک مشاور این موضوع را مطرح کند. پس اگر در آن افراط نشود خیلی هم خوب است و باعث افزایش اعتماد به نفس و عزت نفس میشود .

جنبه منفی: در صورتی که دائما فرد زیر تیغ جراحی باشد و هر دفعه از جسم خود و صورتش ایراد بگیرد و به جسم خودش آسیب بزند و هزینه های غیرقابل جبرانی که تحت فشار قرار بگیرد بکند ، اصلا صلاح نیست و حتما این مشکل را با یک مشارو دانا درمیان بگذارد.

دسته‌بندی‌ها