نگاهی به رفتارهای دانشجویان باهوش و روش های رسیدن به موفقیت

نگاهی به رفتارهای دانشجویان باهوش و روش های رسیدن به موفقیت

شاید به خودتان گفته باشید که افرادی که باهوش هستند و ذهنی قوی دارند چه رفتارهایی را در زندگی شان انجام می دهند، و برایتان مهم باشد که بدانید از چه رفتارهایی باید دوری کنید تا به موفقیت و اهدافتان در زندگی برسید. به همین دلیل ما در این قسمت از پایگاه علمی برنا اندیشان تصمیم داریم تا مقاله ای با عنوان نگاهی به رفتارهای دانشجویان باهوش و روش های رسیدن به موفقیت را در اختیار شما علاقه مندان به مطالب روانشناسی موفقیت قرار دهیم، پس اگر شما هم به این موضوع علاقه مند هستید تا انتهای مقاله رفتارهای دانشجویان باهوش با گروه علم و دانش برنا اندیشان همراه باشید.

نگاهی به رفتارهای دانشجویان باهوش و روش های رسیدن به موفقیت

در مقاله نگاهی به رفتارهای دانشجویان باهوش و روش های رسیدن به موفقیت خواهید فهمید که افراد باهوش و دانا از چه رفتارهایی دوری می کنند تا به اهدافشان دست یابند.

رفتارهایی که دانشجویان باهوش و دارای ذهنی قوی انجام نمی دهند

خلاص شدن از شر این عادات ناسالم باعث افزایش انعطاف پذیری می شود

ایجاد انعطاف پذیری در برابر استرس و سوء استفاده از سلامت روانشناختی شما همیشه به معنای افزودن عادت های خوب بیشتر به برنامه روزانه شما نیست. در عوض، دستیابی به بیشترین پتانسیل خود اغلب به معنای خلاص شدن از عادت های بدی است که مانع رسیدن به اهداف شما می شود.

خواه امیدوار باشید که در آینده موفقیت بیشتری کسب کنید، یا در تلاش برای بهبود عملکرد تحصیلی خود هستید، ایجاد قدرت ذهنی به شما کمک می کند تا به اهداف خود برسید. برای اینکه از نظر ذهنی قوی شوید، باید عادت های بدی را که مانع از تبدیل شدن به بهترین خودتان می شود، کنار بگذارید.

در اینجا 14 کاری وجود دارد که دانشجویانی که ذهنی قوی دارند انجام نمی دهند:

1. اتلاف وقت احساس پشیمانی برای خودشان

بسیاری از مشکلات و غم های زندگی اجتناب ناپذیر است، اما دلسوزی برای خود یک انتخاب است. خواه در غرق شدن در بدهی وام دانشجویی باشید، یا در تلاش برای قبول شدن حساب دیفرانسیل پیشرفته، غرق شدن در خود مشکلات شما را برطرف نخواهد کرد.

اگر وسوسه شدید که یک مهمانی ترحم برانگیز برای خودتان برگزار کنید، مغز خود را آموزش دهید تا با تشکر از خود، ترحم را عوض کند. افراد ذهنی قوی، وقت و انرژی خود را برای فکر کردن درمورد مسئله تلف نمی کنند، در عوض روی ایجاد راه حل تمرکز می کنند.

2. جنگ قدرت با دیگران

سرزنش سایر افراد به دلیل مواجه شدن با مشکلات و احساسات ناخوشایند، وسوسه انگیز است. با این حال، فکر کردن در مورد چیزهایی مانند: “استاد من باعث می شود احساس بدی نسبت به خودم داشته باشم” ، به دیگران قدرت می دهد.

با پذیرفتن مسئولیت کامل در مورد نحوه تفکر، احساس و رفتار خود، قدرت خود را پس بگیرید. توانمند سازی خود یک مولفه اساسی در ایجاد قدرت ذهنی و ایجاد نوعی زندگی است که می خواهید زندگی کنید.

3. فرار از تغییر

اگرچه وقتی در منطقه امن خود می مانید احتمالاً احساس امنیت می کنید، اما یک زندگی ایمن لازم نیست. اجتناب از چالش های جدید بزرگترین مانع زندگی کامل و غنی است.

زمانی که از تغییر جلوگیری می کنید، بپذیرید که می خواهید از ناراحتی ناشی از انجام کار جدید فرار کنید. متعهد شوید که احساسات ناراحت کننده رو در رو دارید. هرچه بیشتر پا به بیرون از منطقه امن خود بگذارید، اعتماد به نفس بیشتری در توانایی تحمل پریشانی که برای رسیدن به پتانسیل کامل شما لازم است، پیدا خواهید کرد.

4. هدر دادن انرژی بر روی وقایع غیر قابل کنترل

گاهی اوقات وسوسه انگیز است که نگران همه چیزهای اشتباه باشید. به جای تمرکز روی آماده سازی برای طوفان، ممکن است وسوسه شوید انرژی را هدر دهید کاش طوفان نیاید. اگر همان انرژی را برای چیزهایی که می توانید کنترل کنید سرمایه گذاری کنید، برای هر آنچه زندگی به سرمان می آورد، آمادگی بهتری خواهید داشت.

مواردی را که نمی توانید کنترل کنید بپذیرید اما وقت و انرژی زیادی را برای آنها تلف نکنید. به جای هدر دادن منابع خود و نگرانی درمورد مواردی مانند معدل هم اتاقی یا چگونگی پیدا کردن کار هنگام فارغ التحصیلی، انرژی خود را صرف مشکلاتی کنید که می توانید تغییرشان دهید.

5. نگران خشنود کردن همه نباشید

انتخاب رشته بر اساس آنچه والدین شما می خواهند انجام دهید یا قبول دوره کارآموزی که یک استاد می خواهد شما آن را بگذرانید، می تواند در توانایی شما در ایجاد مسیر زندگی خود در زندگی اختلال ایجاد کند. انجام کارهایی که مورد پسند شما واقع نشود، جسارت می خواهد، اما داشتن یک زندگی کاملاً اصیل مستلزم آن است که مطابق ارزش های خود زندگی کنید، حتی اگر انتخاب های شما محبوب نباشد.

به معنای بزرگ بودن خود اهمیت دهید – بدون توجه به نظر دیگران، باید خودتان انتخاب کنید. این وظیفه شما نیست که دیگران را خوشحال کنید. جسور و شجاع باشید، حتی وقتی دیگران از انتخاب شما راضی نیستند.

6. ترس از خطرهای محاسبه شده

شما احتمالاً هر روز دهها – اگر نه صدها – انتخاب را انجام می دهید با در نظر گرفتن بسیاری از خطرهایی که می پذیرید. و در دانشگاه، محاسبه این خطرات برای اولین بار روی دوش شماست. این به شما بستگی دارد که درمورد آنچه جمعه شب قرار است انجام دهید تا مسیر شغلی را انتخاب کنید، چه تصمیمی می گیرید.

از تصمیم گیری خود فقط به دلیل سطح واقعی خطر، بر اساس احساسات خودداری کنید. احساسات می توانند غیر منطقی و غیر قابل اعتماد باشند بنابراین سطح ترس شما راهی دقیق برای محاسبه خطر نیست. شما بدون ریسک پذیری فوق العاده نیستید، اما مهم این است که ریسک های حساب شده را انجام دهید، نه خطرات بی پروا.

7. در گذشته زندگی کردن

در حالی که تأمل در گذشته می تواند به شما در یادگیری درسهای ارزشمندی کمک کند، نشخوار کردن گذشته شما می تواند مضر باشد. چه در دوره ابتدایی مورد آزار و اذیت قرار گرفته باشید، یا هنوز باور نکنید که ترم گذشته آن کلاس را قبول نشده اید، پرداختن به آن فقط برایتان ناراحتی به دنبال دارد.

8. تکرار اشتباهات

خوب است که از هر اشتباه به اندازه کافی یاد بگیرید که تضمین می کنید هرگز همان اشتباه را دو بار تکرار نمی کنید. اما، چند بار گفته اید، “دیگر هرگز این کار را نمی کنم” ، فقط چند روز بعد خود را دوباره در آن یافتم؟

افراد دارای ذهن قوی اشتباهات خود را پنهان نمی کنند و یا برای آنها بهانه نمی گیرند. در عوض آنها اشتباهات خود را به فرصت هایی برای رشد خود تبدیل می کنند. فروتن باشید و از اشتباهات خود درس بگیرید و استراتژی های جدیدی برای بهتر شدن پیدا خواهید کرد.

9. حسودی و رنج بردن از موفقیت دیگران

فارغ از اینکه کجا به دانشگاه بروید، مطمئناً توسط افرادی زیبا، باهوش، ثروتمند و موفق تر احاطه خواهید شد. تمرکز بر روی تمام چیزهایی که دیگران دارند، توانایی شما در رسیدن به اهداف شما را مختل می کند.

وقتی در تعریف خود از موفقیت ایمن باشید، دیگر از اینکه دیگران به خاطر دستیابی به اهدافشان کینه می کنند ناراحت نمی شوید و متعهد به رسیدن به آرزوهای خود خواهید بود. به یاد داشته باشید که سفر شما در زندگی متفاوت و منحصر به فرد است. برای بهتر شدن از آنچه دیروز بودید، رقابت کنید به جای اینکه خود را با اطرافیان مقایسه کنید.

10. تسلیم شدن در مقابل شکست ها

از کودکی شاید به شما یاد داده شود که شکست بد است. اما بدانید که موفقیت تقریباً غیرممکن است اگر هرگز شکست نخورید.

افراد دارای ذهن قوی، شکست را دلیل این امر می دانند که در تلاش برای رسیدن به پتانسیل کامل خود، خود را به حد مجاز می رسانند. در حالی که احساس خجالت، دلسردی و کاملاً شکست خوردن طبیعی است وقتی اولین تلاش های شما بی نتیجه است امری طبیعی است، اما تسلیم نشوید. شکست را به فرصتی برای بهتر شدن تبدیل کنید.

دانشجویان دارای ذهنی وی چه عادت هایی دارند

رفتارهای دانشجویان باهوش

۱۱. ترس از زمان تنهایی

در دنیای پر سرعت امروز، برای به دست آوردن کمی وقت ساکت و آرام به یک تلاش هماهنگ نیاز دارید. اما پرهیز از سکوت و تنهایی به دلیل احساس ناراحتی امری سالم نیست.

وقت گذاشتن برای خود یک مولفه اساسی در ایجاد قدرت ذهنی است. فرصتهایی برای خلوت با افکار خود ایجاد کنید تا بتوانید در پیشرفت خود تأمل کنید و اهداف خود را برای آینده در نظر بگیرید.

12. احساس مالکیت بر روی هر چیزی

گرفتار شدن در احساس استحقاق آسان است. اما انتظار اینکه دنیا – یا افراد موجود در آن – آنچه را که فکر می کنید به شما بدهکار هستند به شما بدهد یک استراتژی مفید زندگی نیست. فقط به این دلیل که سخت کار می کنید به این معنی نیست که لیاقت موفقیت را دارید. یا سخت گذراندن از آن در زمان های بد به این معنی نیست که شما لیاقت اتفاقات خوبی را دارید.

بیشتر از آنچه فکر می کنید لیاقت آن را دارید، به آنچه باید بدهید، توجه کنید. شما بدون توجه به اینکه در زندگی “معامله عادلانه” به دست آورده اید، هدایایی دارید که می توانید با آنها به اشتراک بگذارید.

13. انتظار نتایج فوری داشتن

سبک زندگی “بدون خط، بدون انتظار” باعث می شود مغز شما این باور را داشته باشد که همه چیز باید فوری اتفاق بیفتد. اما همه چیز با سرعت برق اتفاق نمی افتد. رشد خود با سرعت بیشتر از حلزون ایجاد می شود.

خواه در تلاش برای کاهش وزن باشید و یا می خواهید اعتماد به نفس خود را بهبود ببخشید، پیروزی آهسته و مداوم در مسابقه و انتظار نتایج فوری فقط منجر به ناامیدی می شود. حتی وقتی احساس می کنید خیلی کند حرکت می کنید، ادامه دهید. تا زمانی که به مسیر درست بروید، در حال پیشرفت هستید.

۱۴. عضله ذهنی خود را بسازید

به دست آوردن قدرت ذهنی بسیار شبیه ایجاد قدرت بدنی است. در حالی که یک بدنساز موفق باید بدن خود را با عادات خوب مانند رفتن به باشگاه حفظ کند، اما برای آن بدنساز به همان اندازه مهم است که از عادت های ناسالم مانند خوردن غذای بی ارزش خلاص شود. رژیم ورزشی در ساختن عضلات لاغر موثر نخواهد بود مگر اینکه عادات غذایی ناسالم نیز از بین برود.

به همین ترتیب، ساختن عضله ذهنی نیاز به سخت کوشی، فداکاری و ورزش دارد. علاوه بر پذیرش عادت های سالم، اجتناب از عادت های مضر نیز ضروری است – مانند دوری از تفکر منفی، انجام رفتارهای غیرمولد و عواطف خود تخریبی.

خبر خوب این است که همه توانایی ایجاد قدرت ذهنی را دارند. اما برای انجام این کار، شما باید نسبت به افکار، رفتارها و احساسات خود تخریبی که مانع رسیدن شما به پتانسیل کاملتان می شود، خودآگاهی پیدا کنید. پس از شناسایی مناطقی که به کار نیاز دارند، به تمرینات قدرتی ذهنی متعهد شوید که به شما کمک می کند عادت های سالم تری ایجاد کنید و عضلات ذهنی را بسازید.

دسته‌بندی‌ها