در این قسمت از فروشگاه برنا اندیشان تصمیم داریم تا یکی از کاربردی ترین و پر طرفدارترین پکیج های روانشناسی که برای تمامی درمانگران کاربرد فراوانی دارد با عنوان پکیج کامل آموزش روان درمانی برای اجرای روند درمان را برای دانلود در اختیار شما علاقه مندان به علم روانشناسی و علوم رفتاری قرار دهیم.
پکیج کامل آموزش روان درمانی برای اجرای روند درمان
در پکیج کامل آموزش روان درمانی برای اجرای روند درمان به صورت تخصصی با تمامی اصول و تکنیک هایی که یک درمانگر برای کار با مراجعین باید بداند را فراخواهید گرفت.
آشنایی با روان درمانی
روان درمانی یا درمان روانشناختی درمان اختلالات روانی، احساسی، شخصیتی و رفتاری با استفاده از روشهایی مانند گفتگو کردن با شخص بیمار، گوش دادن به حرفهای بیمار و راهنمایی کردن او است. روان درمانی روشی است که توسط درمانگری(به شکل حرفه ای روانشناس بالینی این کار را برعهده دارد اما روانشناسان دیگر و روانپزشکان هم با گذراندن دوره نزد روانشناسان بالینی میتوانند به این کار بپردازند) آموزش دیده به شکل حرفهای، با توجه به خاستگاه «اختلال تحت درمان»، انجام گیرد.
روان درمانگری بر دوپایه «رابطه» و «ارتباطات» به شکل کلامی و غیرکلامی استوار است. رابطهای حرفهای بین بیمار و درمانگر است که مبتنی بر اصالت، جدیت، صمیمیت و آزادی است.
روان درمانی کاربرد آگاهانهٔ روشهای بالینی و «مواضع میان فردی»است که از اصول روانشناسی رایج حاصل شده و هدف آن کمک به درمانگیران است که رفتارها، شناختها، هیجانها، و دیگر ویژگیهای فردی خود را، در جهت درمان مطلوب تغییر دهند. روان درمانی دارای رویکردهای گوناگونی است.
برخی از انواع روان درمانی شامل رفتاردرمانی شناختی cognitive behavioral therapy، روان درمانی تحلیلی Psychoanalytic ، درمان مبتنی بر پذیرش و تعهدacceptance and commitment therapy ، طرحواره درمانی schima therapy، روان درمانی وجودی (اگزیستانسیل) Existential Psychotherapy ، روان درمان بین فردی interpersonal psychotherapy سایکودراما psychodrama می شود. روان درمانی به صورت انفرادی یا گروه درمانی قابل انجام است.
پیشنهاد ویژه : پکیج کامل آموزش ارزشیابی شخصیت و شخصیت سنجی
به صورت نمونه برای درمان ترس مرضی) روان درمانی به «سبک رفتاری» از چهار شیوهٔ حساسیت زدایی منظم غرقه سازی، سرمشقگیری و تنش کاربردی کمک میگیرد. در درمان اختلالهای شخصیت، روان درمانی تحلیلی یا روانکاوانه کاربرد دارد.
روان درمانی به چه شیوه هایی به کار می رود؟
بیش از ۱۰۰ روش رواندرمانی برای اختلالات روانی گوناگون به کار گرفته میشود. این شیوهها بر پایهی شاخههای گوناگون روانشناسی ساخته شدهاند و هر شیوه برای برخی از اختلالات روانشناختی کاربرد بیشتری دارد. برای نمونه میتوان از روشهایی مانند روانکاوی، رواندرمانی شناختی-رفتاری یا CBT، رفتار درمانی، رواندرمانی مثبتنگر، رواندرمانی شناختی، نوروفیدبک، هیپنوتراپی و… نام برد.
روان درمانی اصطلاحی کلی برای درمان مشکلات مرتبط با سلامت روانی است. در روان درمانی بیمار با رواندرمانگران، روانشناسان یا مشاوران گفتوگو میکند. در طول این شیوه از درمان، شما میتوانید نسبت به خلقوخوی خود و وضعیتی که در آن قرار دارید، احساساتتان و رفتار خود بیشتر بدانید. به کمک روان درمانی شیوهی کنترل و مدیریت اوضاع مختلف و رویارویی با چالشها به کمک مهارتهای مناسب و درست، آموزش داده میشود.
روان درمانی چه کاربردهایی دارد؟
- اختلالات اضطراب: اختلال وسواس فکری و عملی (OCD)، فوبیاها، حملات پانیک، اختلال استرس پس از سانحه (PTSD)؛
- اختلالات خلقوخو: اختلالاتی مانند اختلال دوقطبی یا افسردگی؛
- اعتیاد: انواع اعتیاد مانند اعتیاد به الکل، مواد مخدر یا کارهایی مانند قمار کردن؛
- اختلالات خوردن: مشکلاتی نظیر بی اشتهایی یا پرخوری عصبی؛
- اختلالات شخصیتی: اختلال شخصیت مرزی یا اختلال شخصیت وابسته؛
- اسکیزوفرنی: اختلالاتی از این دست که موجب جدایی و دوری از واقعیت میشوند. (اختلالات روان پریشی)
مراجعه و اقدام برای روان درمانی لزوما به معنای این نیست که فرد دچار بیماریها و اختلالات نامبرده است. برخی از انواع استرس ها و تضادهای موجود در زندگی نیز میتوانند باعث آزردگی روان و نیاز به مراجعه به رواندرمانگر بشوند. برای مثال، روان درمانی میتواند به امور زیر نیز کمک کند:
- رفع تضادها: تضادهای موجود بین فرد با همسرش یا دیگران؛
- رهایی از اضطراب و استرس: مشکلاتی که در محیط کار یا… وجود دارد؛
- مواجهه با تغییرات سخت زندگی: طلاق، از دست دادن شغل یا عزیزان و…؛
- مدیریت واکنشهای ناسالم: مانند خشم و خشونت جادهای در رانندگی یا رفتارهای انفعالی-تهاجمی؛
- مواجهه با بیماریهای سخت و مزمن: مانند دیابت، سرطان یا سایر دردهای مزمن و بلندمدت؛
- بهبود یافتن از سوءاستفاده جنسی یا فیزیکی: یا مشاهده چنین صحنهها و وقایعی؛
- مواجهه با مشکلات جنسی: ممکن است دلایل آنها روانی یا جسمانی باشد؛
- خواب بهتر: درمان بی خوابی یا پرخوابی و مشکلاتی نظایر آن.
در برخی موارد، روان درمانی همسنگ با دارودرمانی پیش میرود و میتواند مانند داروهای ضد افسردگی و نظایر آنها کاربرد و نتیجه داشته باشد. بنا به مشکلی که هر فرد تجربه میکند، شاید برای درمان و رفع مشکل روان درمانی کافی نباشد. شاید نیاز به دارودرمانی یا درمانهای دیگر نیز به وجود آید.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.