در این بخش از فروشگاه برنا اندیشان قصد داریم تا یکی از کارگاه های بسیار کاربردی برای افرادی که قصد دارند تا در مذاکرات به اهداف خود دست یابند با عنوان کارگاه مهارت خود شناسی و آموزش فن بیان و مذاکره را جهت دانلود در اختیار شما کاربران محترم وب سایت برنا اندیشان قرار دهیم.
کارگاه مهارت خودشناسی و آموزش فن بیان و مذاکره
خودشناسی Self-knowledge اصطلاحی است در روانشناسی برای توصیف اطلاعات فردی یا خود فرد و دانش فردی در مورد خود فرد.
خودشناسی مرتبط با خوداندیشی، فکر کردن در مورد خود و انتقاد از خود یا حتی پرسشگری انتقاد و قضاوت از تفکر خود محسوب میشود. خودشناسی مهارت اساسی انسان در بررسی فلسفه است .
مدرس آموزشی در کارگاه مهارت خودشناسی و آموزش فن بیان و مذاکره به صورت کامل در رابطه با خود شناسی و فنون مذاکره و فن بیان آموزش می دهد.
مهارت خودشناسی
شناخت آدمی از شخصیت خویشتن، همچون منشور کثیرالاضلاعی است که شامل جلوه ها و منظره های متنوع و متعددی می باشد. اگر چه احاطه فرد به همه جوانب خویشتن خود، مقدور نیست ولی برخی از مهمترین جنبه های خودشناسی عبارتند از:
1- معرفت نسبت به تواناییها و قابلیتها و استعدادهای درونی
چنانچه این مرحله از شناخت برای انسان حاصل شود، راهنمای مطمئن و قابل اعتمادی برای جهت گیریهای جوانان در زندگی خواهد بود و علاوه بر آن، شناخت تواناییهای درونی، زمینه ساز اعتماد به نفس نسل جوان می باشد و عامل بازدارنده ای نیز در برابر شکستهای احتمالی روحی خواهد بود.
2- معرفت نسبت به ویژگیهای رشد و تحول (خصائص سنّی)
با توجه به اینکه انسان در هر مرحله از دوران رشد، واجد ویژگیها و صفات خاصی می باشد، شناخت جوانان در این زمینه، می تواند به لحاظ تطبیق دادن جلوه های رفتاری با معیارهای رشد، ذهن نسل جوان را آرامش خاطر ببخشد و اطمینان بیافریند. به عنوان مثال جوانی که می داند از ویژگیهای این دوران، «خواهش های متضاد» است، نسبت به جوان دیگری که فاقد چنین آگاهی می باشد، ساده تر و سریعتر می تواند با خود کنار آید.
3- معرفت نسبت به نیازهای اساسی روانی
لازم به ذکر است که نیازهای انسان به طور عمده شامل نیازهای اولیه و نیازهای ثانویه می باشد. نیازهای اولیه یا فیزیولوژیک (زیستی) عبارتند از نیاز به آب، غذا، اکسیژن، استراحت، خواب و برخی نیازهای غریزی دیگر، که معمولاً میان انسان و حیوان، مشترک می باشد.
پیشنهاد ویژه:کارگاه آموزش کامل زبان بدن
نیازهای ثانویه، عبارتند از: نیاز به ایمنی (امنیت خاطر)، نیاز به ابراز وجود، نیاز به داد و ستد عاطفی، نیاز به پیشرفت و موقعیت، نیاز به معناجویی، نیاز به تعلق (وابستگی) و در نهایت نیاز به خودشکوفایی یا تحقق خویشتن، و چنانچه این نیازها به خوبی تأمین شود، علاوه بر آرامش درونی، حسّ اطمینان به دیگران نیز رشد نموده و رویکرد مثبتی نسبت به دنیا در آدمی ایجاد می کند. بدیهی است، این آثار زمانی تحقق می یابد که در نخستین مرحله، جوان به درستی نیازهایش را بشناسد و حد فاصل میان نیازهای منطقی را از نیازهای غیر ضروری، تمییز دهد.
4- معرفت نسبت به ضعفها و ناتوانیها و محدودیتهای وجود خویشتن
این مرحله از خودشناسی، آدمی را قادر می سازد تا به تدریج با غلبه بر ضعفهای موجود، راه رشد و کمال خود را هموار نماید. لازم به ذکر است، این مرحله، نیاز بیشتری به جرأت و توانایی روحی دارد تا در پرتو آن، بتوان بر ضعفهای درونی غلبه نمود.
آموزش فن بیان و مذاکره
یکی از موثرترین راه های تقویت و پرورش فن بیان این است که از معجزه کلمات استفاده کنیم. قدرت واژگان را بشناسم و با جادوی کلام هم بر خود و هم بر دیگران تاثیر مثبت گذاشته و بر دل و جان مخاطب نفوذ کنیم و رد پای نیکی از خود بجای بگذاریم. با ما باشید تا جادوی کلام را دریابید و از آن بهره ببرید. یکی از موثرترین راههایی که کمک می کند فن بیان خوبی داشته باشیم این است که قدرت کلمات را درک کنیم.
کلمات معجزه می کنند کلمات و جملاتی که بکار می بریم می تواند آغازگر یک رابطه باشند و یا ویران کننده یک زندگی و گاه از چنان قدرتی برخوردارند که می توانند مسیر زندگی فردی را تغییر دهند. پس بر ما واجب است که کلمات و معانی آنها را بشناسیم در استفاده درست از آنها دقت بیشتری کنیم.
در زبان فارسی حدود نیم میلیون واژه وجود دارد، درحالی که افراد معمولا در مکالمات خود از حدود دو تا سه هزار واژه محدود استفاده می کنند. یک واژه در واقع یک سازه ذهنی است که تفکرات خاصی را پشت خود ذخیره می کند. بنابراین هر چقدر دامنه واژگان ما بیشتر باشد با حیطه های جدیدتری از تفکر آشنا خواهیم شد و واژگان جدید ما را با دنیایی از مفاهیم جدید آشنا کرده و راههای خلاقانه تری برای تفکر پیش روی ما می گذارد.در نتیجه ابزار بیشتری برای بیان افکار خود در اختیار خواهیم داشت.
افرادی که از دایره لغات وسیع و غنی برخوردارند با بکار بردن واژگان خوب و دلنشین به زندگی خود و دیگران رنگ شادی و طراوت می بخشند و از خود ردپایی خوب و بیادماندنی در قلب و ذهن اطرافیان برجای می گذارند. هیچ کس با این عقیده مخالف نیست که زیبا سخن گفتن و سخنان زیبا شنیدن چه تاثیرات مثبتی بر روح و روان ما می گذارد و چه بسا تلنگری برای تغییری سازنده و بزرگ درزندگی ما باشد.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.