کارگاه آموزش روابط بین فردی به صورت موثر و موفق

نوع فایل
Mp3
حجم فایل
100 مگابایت
دسته بندی
300,000 تومان

در این قسمت از فروشگاه برنا اندیشان تصمیم داریم تا یکی دیگر از پکیج های آموزشی با عنوان کارگاه آموزش روابط بین فردی به صورت موثر و موفق از دیدگاه روانشناسی را برای دانلود در اختیار شما کاربران محترم وب سایت برنا اندیشان و تمامی علاقه مندان به کارگاه های روانشناسی قرار دهیم.

کارگاه آموزش روابط بین فردی به صورت موثر و موفق از دیدگاه روانشناسی

در کارگاه آموزش روابط بین فردی به صورت موثر و موفق شما فراخواهید گرفت تا با اصول و روش های نوین بتوانید ارتباطی سالم و موثر با دیگران برقرار نمایید.

همه‌ی ما انسان‌ها، حتی خجالتی‌ترین ما، نیاز به دوستانی داریم که ما را درک و در شرایط مختلف همراهی می‌کنند. معمولا هر کدام از ما حداقل یک دوست صمیمی داریم، شخصی که معمولا از او به عنوان « بهترین دوست » خود یاد می‌کنیم. از این رو یادگیری مهارت دوست یابی برای همه‌ی ما مفید است و به ما کمک می‌کند نیازهای اجتماعی خود را برطرف کنیم. با این حال کسانی هم هستند که به خاطر ضعف در دوست یابی نمی‌توانند با دیگران ارتباط درستی برقرار کنند.

بشر  موجودی اجتماعی است یکی از رسالتهای مهم انسان در جهان خاکی، ایجاد، گسترش، تداوم بخشیدن و عمق بخشیدن به روابط بین فردی است. روابط بین فردی مهم ترین مولفه ی زندگی ما از بدو تولد تا هنگام مرگ هستند. بزرگترین تنبیه برای انسان، تنها ماندن (مثلاً زندان انفرادی) است.


پیشنهاد ویژه : سمینار روش های موفقیت در کارآفرینی


هیچ یک از توانمندی های بالقوه ی انسان رشد نمی کند مگر در بستر روابط بین فردی. انسان یاد نمی گیرد، خلق نمی کند، نمی سازد و بالاخره زنده نمی ماند مگر در بطن روابط اجتماعی اش. هیچ انسانی از بدو تولد و بدون آموختن، نمی تواند  روابط بین فردی موثر برقرار کند. این آموختن مادام العمر است و تا زمانی که انسان زنده است، ادامه دارد. تداوم حیات و اجتماع منوط به افزایش کیفیت روابط بین فردی است.

ارتباط زمانی موثر است که هر دو طرف به خواسته های خود برسند. شاید روابط بین فردی تنها تعاملی است که می توان در آن دو برنده داشت.

اهمیت روابط بین فردی موثر

پژوهش های روان شناختی در مورد اهمیت روابط بین فردی موثر به نتایج زیر رسیده اند.

روابط بین فردی موثر

  • اثر مستقیم روی سلامت روانی دارد
  • بهره وری شغلی و موفقیت را افزایش می دهد
  • تندرستی و سلامت جسمی به همراه می آورد
  • باعث مقابله سازنده با استرس می گردد
  • به رشد شخصی و هویت یابی افراد کمک میکند
  • کیفیت زندگی را افزایش می دهد
  • خود شکوفایی به همراه دارد

مهارت ارتباط بین فردی چیست؟

ارتباط بین فردی فرایندی است که مردم از طریق آن اطلاعات، احساسات و منظورشان را به‌واسطه پیام‌های کلامی و غیرکلامی تبادل می‌کنند: این‌یک ارتباط رو در رو است.

ارتباط بین فردی، فقط کلماتی که بیان می‌­شوند یا زبانی که استفاده می‌­شود نیست، بلکه چگونگی بیان آن‌­ها و پیام‌های غیرکلامی می‌باشد که از طریق لحن صدا، حالت چهره و حرکات و زبان بدن ارسال می‌شود.

هنگامی‌که دو یا چند نفر در یک مکان هستند و از حضور هم آگاهی دارند، مهم نیست که به‌صورت نامحسوس یا سهواً، اما برقراری ارتباط در حال رخ دادن است.

بدون هیچ صحبتی، یک مشاهده‌کننده ممکن است در حال استفاده از نشانه‌های وضعیت بدن، حالت چهره و شکل لباس پوشیدن (پوشش) برای ایجاد یک ذهنیت و ادراک از نقش، وضعیت احساسی، شخصیت و یا مقاصد دیگران باشد. اگرچه ممکن است قصد برقراری هیچ ارتباطی در میان نبوده باشد، بااین‌وجود مردم پیام‌هایی را از طریق چنین شیوه‌های غیرکلامی دریافت می‌کنند.

آشنایی با قوانین ارتباط بین فردی

انسان موجودی اجتماعی می‌باشد و ارتباط بین فردی و گروهی در سطح شخصی و عمومی برای وی بسیار حائز اهمیت می‌باشد و به همین خاطر روابط سالم باعث پیشرفت انسان و روابط ناسالم باعث صدمه زدن به وی می‌گردد.

با چه کسانی در ارتباط باشیم ؟

مهم ترین اصل ارتباط بین فردی شناخت حدودی افراد و چهارچوب‌های آنها است. وقتی ما فردی را به اندازه‌ای هرچند کم بشناسیم می‌توانیم متوجه شویم که وی چه حدود و چهارچوبی دارد. ممکن است فردی بسیار اجتماعی باشد و در همان لحظات اول با وی احساس صمیمت کنید و ممکن است فردی مدت‌ها زمان ببرد تا بتوان با او ارتباط برقرار کرد. هیچ کدام از دو گروه بد یا خوب نیستند و فقط شخصیت‌های متفاوتی هستند که باید بتوانیم آنها را بشناسیم و با آنها به بهترین نحو ارتباط برقرار کنیم.

ارتباط از مؤلفه های اصلی زندگی اجتماعی است . هنگامی که ارتباطی را برقرار می کنیم ، دو خواسته اصلی داریم :

1) تولید احساسات مثبت و 2) رسیدن به هدف . ارتباط زمانی مؤثر است که هر دو طرف به خواسته های خود برسند . شاید روابط بین فردی تنها عاملی است که می توان در آن دو برنده داشت .

  • اجزای مهارت روابط بین فردی
  • همکاری و مشارکت
  • اعتماد به گروه
  • تشخیص مرزهای بین فردی مناسب
  • دوستیابی
  • شروع و خاتمه ارتباطات

شنونده خوبی باشید

نیازی نیست تمام مدت شما سوال بپرسید و یا برعکس.

در صورتی که از افرادی که تازه با آن‌ها آشنا شده‌اید سوالات زیادی بپرسید ممکن است آن‌‌ها را معذب کنید.

برعکس این موضوع هم صادق است؛ در صورتی که از این افراد هیچ سوالی نپرسید، آن‌ها احساس بدی پیدا می‌کنند و مجبور می‌شوند مکالمه را خودشان به تنهایی هدایت کنند.

در صورتی که این مورد از مهارت دوست یابی را به درستی انجام دادید و باز هم فرد مورد نظر شما علاقه‌ای به صحبت بیش‌تر نشان نداد، نیازی نیست نگران شوید. افراد زیادی هستند که در موقعیت شما قرار دارند، می‌توانید به دنبال این افراد بگردید.

راهنمای خرید
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.