پکیج آموزش کامل اصول و فنون مشاوره

پکیج آموزش کامل اصول و فنون مشاوره
نوع فایل
Mp3
حجم فایل
600 مگابایت
دسته بندی
300,000 تومان

در این بخش از فروشگاه اینترنتی برنا اندیشان تصمیم داریم تا یکی دیگر از کارگاه های آموزشی با عنوان پکیج آموزش کامل اصول و فنون مشاوره به صورت کاربردی به همراه مجموعه کامل جزوات آموزشی را برای دانلود در اختیار تمامی علاقه مندان به روانشناسی و علوم رفتاری قرار دهیم.

پکیج آموزش کامل اصول و فنون مشاوره به صورت کاربردی

در پکیج آموزش کامل اصول و فنون مشاوره به صورت کاربردی ما علاقه مندان به یادگیری فنون و روش های مشاوره به صورت جامع تمامی تکنیک های مشاوره جهت درمان را خواهید آموخت.

از مهم ترین ویژگی این پکیج آموزشی این است که شما به مجموعه کاملی از جزوات آموزشی در زمینه اصول و فنون مشاوره دسترسی خواهید داشت و به کمک آن ها می توانید به صورت کامل بر تمامی مباحث موجود تسلط پیدا کنید.

اصول و فنون مشاوره به همراه جزوات آموزشی

روان‌درمانی یا درمان روان‌شناختی، روشی است که توسط درمانگری آموزش دیده به شکل حرفه‌ای، در رابطه با مشکلات و اختلالات روانی انجام گیرد. روان‌درمانی کاربرد آگاهانه و عمدی روش‌های بالینی است و هدف آن کمک به افراد است تا رفتارها، شناخت‌ها، هیجان‌ها و یا سایر ویژگی‌های شخصی خود را در جهت مطلوب تغییر دهند.

ولبرگ روان‌درمانی را نوعی درمان تعریف می‌کند که هدف آن، معالجه مشکلاتی است که ماهیت عاطفی دارند. در این درمان، شخصی تربیت یافته، آگاهانه ارتباطی حرفه‌ای با بیمار برقرار می‌کند. هدف از ایجاد چنین ارتباطی برطرف ساختن، تعدیل کردن، یا کند ساختن نشانه‌ها و الگوهای آشفته رفتار، و کمک به رشد و نمو مثبت و تعالی بخشیدن به شخصیت بیمار است.

مراجعه به روان درمانگر معمولاً شامل مسائل متعددی می‌شود مثلاً اختلالاتی مانند افسردگی، وسواس، اضطراب‌های قطعی مثل اضطراب امتحان، انواع ترس و فوبیا، احساس غم و اندوه شدید، کنترل خشم و امثال این‌ها از جمله مشکلاتی است که نیاز به روان‌درمانی دارد.

شما با تهیه این پکیج آموزشی به یک مجموعه کامل از جزوات و کتاب های آموزشی در زمینه اصول و فنون و مشاوره دسترسی خواهید داشت که به شما کمک می کند تا در این زمینه به تخصص بالایی دست پیدا کنید.

مشاوره و روان درمانی چیست؟

تقریبا همه افراد در مراحل مختلف زندگی با چالش ها و مشکلاتی مواجه می شوند که در برخی موارد ممکن است  آنها را به شدت آشفته کرده و مقابله با این مشکلات بیش از توان و ظرفیت آنها باشد و نتوانند راه حل مناسب را پیدا کنند و لذا نیاز به کمک تخصصی داشته باشند.

کمک به افراد ناراحت و پریشان و تسکین آلام بشری از جمله کارهای شرافتمندانه ای است که امروزه وظیفه آن بر دوش متخصصان سلامت روان و رشته های یاری دهنده مانند مشاوره، روانشناسی، روانشناسی بالینی و تخصص های وابسته گذاشته شده است.


پیشنهاد ویژه : پکیج کامل خلاصه کتاب آسیب شناسی روانی


فرد مشکل دار که معمولا  نام مراجع یا بیمار برای او استفاده می شود، پس از مراجعه به یک فرد متخصص(مشاور یا روان درمانگر) و در محیطی امن و قابل اعتماد در مورد نگرانی های خود صحبت می کند و احساسات، باورها و افکار خود را با او در میان می گذارد.

مشاوره و روان درمانی فرایند ملاقات فرد با یک مشاور یا درمانگر است و بین ایندو رابطه ای شکل می گیرد که از ابتدا شبیه  دیگر روابط معمول زندگی فرد نیست.

مشاور و روان درمانگر آموزش دیده و مجرب فردی با ویژگی ها و خصوصیات خاص شخصیتی است که توانایی ها و مهارت های کاری یک مشاور موثر را دارد. او طی فرایندی خاص، ضمن توجه به صحبت های مراجع یا بیمار، با استفاده از نظریه های مشاوره و روان درمانی، بر مبنای یک نظریه خاص و یا با تلفیق و یکپارچه کردن رویکردهای مختلف، اهداف، برنامه ها و نقشه درمان متناسب با مراجع را مشخص و اجرا می کند. مشاور و روان درمانگر با استفاده از روشهای روان شناختی در صدد است تا مراجع از طریق کسب بینش، مهارت های لازم را برای حل مسایل و مشکلات روانی خود به دست آورد و کارکرد های اجتماعی، هیجانی و رفتاری او در جهت رشد و تعادل روانی بهبود یابد.

تفاوت بین مشاوره و روان درمانی

۱. هدف مشاوره، پیش گیری است ولی هدف روان درمانی، معالجه است.

۲. مشاوره به موارد عادی، و روان درمانی به موارد غیرعادی، مرضی، درگیری ها و ناسازگاری های شخصیتی عمیق توجه دارد.

۳. خدمات مشاوره بیشتر در مدارس و سازمان های تربیتی و اجتماعی انجام می شود؛ در حالی که معمولاً سروکار روان درمانی با امور روانی است و این کار در بیمارستان ها انجام می گیرد.

۴. در مشاوره، تعداد جلسات و زمان صرف شده، کمتر از روان درمانی است.

۵. در مشاوره، به اموری توجه می شود که در حوزهٔ آگاهی فرد قرار دارند؛  در حالی که در روان درمانی، به وجدان ناخودآگاه مراجع توجه می شود.

۶. در مشاوره، به مراجع از جهات خودشناسی و رشد در زمینه های استقلال،  تصمیم گیری، خودیاری دررفع مشکلات، و نظایر آنها کمک می شود، حال آن که حوزهٔ  فعالیت روان درمانی، مسائل مربوط به تضاد درونی فرد است.

۷. کمک های مربوط به خلاقیت، در حوزه ٔ کارمشاوران قرار می گیرد و درمان بیماری های روانی، کار روان درمان است.

۸. روان درمانی به دگرگونی شخصیت فرد، توجه دارد، ولی مشاوره کوشش می کند تا فرد را قادر سازد که از منابع موجود بهره برداری کند.

۹. در روان درمانی، در ارزیابی و تشخیص ،غالباً از مصاحبه ٔ بالینی استفاده می شود و حال آن که مشاور به احتمال کمتری تست و وسایل روان سنجی را به کار می برد.

۱۰. مشاوره بیش از روان درمانی، به امر شناخت در مراجع می پردازد و بر خلاف روان درمانی، مسائل عاطفی حاد را کمتر بررسی می کند.

۱۱. روان درمانی در پی دستیابی به هدف های بازسازی، و مشاوره در پی دست یافتن به هدف های بازپروری است.

اهداف روان درمانی عبارتند از:

  • تغییرالگوهای آسیب زای رفتاری
  • بهبود احساس ارزشمندی
  • حل و فصل تعارض ها

روان درمانی به یاد گرفتن در مورد خودتان کمک می کند. در بعضی از موارد، شما یاد می گیرید که چگونه گذشته را درک کرده و با زمان حال تطبیق دهید. در موارد دیگر شما از آن دسته از پاسخ های تان که مشکلاتی را در زندگی شما ایجاد می کنند، آگاه شده و شیوه های تغییرآنها را یاد می گیرید.

راهنمای خرید
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.