کارگاه روانشناسی سایه از دبی فورد

نوع فایل
Mp4
حجم فایل
700 مگابایت
دسته بندی
300,000 تومان

در این قسمت از فروشگاه برنا اندیشان تصمیم داریم تا یکی دیگر از پکیج های آموزشی با عنوان کارگاه روانشناسی سایه از دبی فورد و آشنایی با مفهوم سایه های شخصیت را برای دانلود در اختیار شما کاربران محترم وب سایت برنا اندیشان و تمامی علاقه مندان به کارگاه های روانشناسی قرار دهیم.

کارگاه روانشناسی سایه از دبی فورد

در کارگاه روانشناسی سایه از دبی فورد و آشنایی با مفهوم سایه های شخصیت شما علاقه مندان به صورت کامل با موضوع سایه آشنا خواهید شد.

آشنایی با سایه های شخصیت

بیشتر ما با این باور بزرگ شده‌ایم که آدم‌ها، برخی ویژگی‌های خوب و بد دارند و برای اینکه دیگران ما را قبول داشته باشند باید خودمان را از شر صفات بد رها سازیم یا آنها را پنهان کنیم. بدین ترتیب ما بخشی از وجود خود را نادیده می‌گیریم و سرکوب می‌کنیم. اما نتیجه‌ی این کار، محروم ساختن خود از تعادل، یکپارچگی شخصیت و موهبت‌های پنهان، در بخشِ تاریکِ وجودمان یعنی «سایه‌ی شخصیت» است. حال باید دید که سایه‌ی شخصیت چیست و چه اهمیتی دارد و چگونه باید با آن برخورد کنیم؟

سایه، چهره های گوناگونی دارد: ترسو، زیاده خواه، خشمگین، کینه توز، پلید، خودخواه، فریبکار، تنبل، سلطه جو، متخاصم، زشت، نالایق، بی ارزش، ناتوان، عیبجو، موشکاف….

این فهرست را پایانی نیست. نیمه تاریک وجود ما مخزنی برای همه جنبه های ناپذیرفتنی مان است؛ همه آنچه که موجب شرمندگی ماست و وانمود میکنیم نیستیم؛ چهره هایی که نمی خواهیم به دیگران و خودمان نشان دهیم.

یکایک ویژگی هایی که در خود نفی می کنیم، از آنها بدمان می آید و یا در برابرشان مقاومت می کنیم، در ما جان می گیرند و از احساس ارزشمند بودنمان می کاهند. هنگام رویارویی با نیمه تاریک وجود خود نخستین تمایلی که در ما ایجاد می شود آن است که رویمان را برگردانیم و سپس سعی میکنیم با آن ویژگی وارد معامله شویم تا ما را رها کند. بسیاری از ما وقت و پول فراوانی صرف کرده ایم تا با خود روبرو شویم، اما از این دو مرحله فراتر نرفته ایم، در حالی که جنبه های پنهان و طرد شده ما به توجه بیشتری نیاز دارند.

با حبس نمودن جنبه هایی که در خود دوست نداریم، نادانسته ارزشمندترین موهبت های خود را مهر و موم می کنیم. این موهبت ها در دور از انتظار ترین مکان ها نهفته هستند. آنها در تاریکی پنهان شده اند و سرسختانه می کوشند تا به ما بپیوندند و مورد توجه قرار گیرند، اما ما عادت کرده ایم که آنها را هر چه بیشتر به درون برانیم. این ویژگی ها همچون توپهای پلاستیکی بزرگی هستند که می خواهیم آنها را با فشار زیر آب نگه داریم، اما به محض آن که فشار را کم کنیم، بیرون می جهند.


پیشنهاد ویژه : کتاب صوتی نیمه تاریک وجود اثر دبی فورد


ما انتخاب کرده ایم که به بخش هایی از وجود خود اجازه بودن ندهیم و در نتیجه مجبور هستیم انرژی روانی بسیاری را صرف پنهان نگه داشتن آنها بکنیم.

رابرت بلای شاعر و نویسنده، سایه را به یک کوله پشتی نامریی تشبیه می کند که هر یک از ما بر دوش خود حمل می کنیم و در سالهای رشد، آن ویژگی هایی را که مورد پذیرش خویشان و دوستانمان نیستند در این کوله بار میریزیم. بلای معتقد است که ما در چند دهه نخست زندگی به انباشتن این کوله پشتی مشغول هستیم و مانده عمر را به بیرون کشیدن آنچه انباشته ایم میگذرانیم تا شاید باری را که بر شانه هایمان سنگینی می کند، سبک کنیم.

بیشتر افراد از رو به رو شدن با تاریکی وجود خود و در آغوش کشیدن آن میترسند، اما شادمانی و رضایتی که فرد آرزو دارد، در همین تاریکی یافت می شود. در واقع ما با تلاش در راه کشف وجود یکپارچه خود، دری به روشنایی حقیقی می گشاید

سایه‌ های شخصیت چیست؟

کارل گوستاو یونگ، روان‌شناس سوئیسی، برای اولین بار مفهوم «سایه‌ی شخصیت» را مطرح کرد. یونگ، واژه‌ی «سایه» را برای اشاره به بخش‌هایی از شخصیت به کار برد که به دلیل ترس، جهل، خجالت یا نبود عشق، طرد شده‌اند. یونگ می‌گوید «سایه آن کسی است که شما نمی‌خواهید باشید.» سایه‌ی شخصیت مثل نیمه‌ی پنهان ماه است. سایه، نیمه‌ی تاریک وجود ماست.

سایه شامل تمام آن ویژگی‌های شخصیتی ماست که سعی در پنهان کردن آنها داریم. سایه شامل جنبه‌های منفی و تاریک و حتی شیطانی وجود ماست که از نظر خانواده، دوستان، جامعه و حتی خودمان قابل پذیرش نیست. سایه بخشی از گذشته‌ی بدوی و اولیه‌ی ماست؛ همان انسان وحشی، حقیر و همراه با حرص و آز، که دارای هیجانات عاطفی شدید و کنترل‌نشده است.

سایه در اعماق آگاهی ما دفن شده است و ما یا دیگران مستقیما از آن‌ آگاهی نداریم. اما پیام آن روشن است. هرگاه پیام‌هایی از قبیل «من خوب نیستم. من مشکل دارم. من دوست‌داشتنی نیستم. من شایستگی ندارم. من بی‌ارزش هستم» را از بخشی پنهان در وجود خود دریافت کردید، بدانید که سایه‌تان با شما درحال حرف زدن است. ما معمولا از مواجهه با این نیمه‌ی تاریک وجود خود می‌ترسیم و سعی می‌کنیم تا به‌طور آگاهانه آن را هرچه بیشتر به فراموشی بسپاریم و سرکوب کنیم.

آشنایی با دبی فورد

دبی فورد (۱ اکتبر ۱۹۵۵ – ۱۷ فوریه ۲۰۱۳) نویسنده، مدرس، معلم و سخنران شناخته شده آمریکایی است، بیشترین شهرت او برای کتاب نیمه تاریک جویندگان نور (The Dark Side of the Light Chasers) است که توسط نیویورک تایمز در سال ۱۹۹۸ با هدف کمک به خوانندگان خود در غلبه بر سایه فردی با کمک روانشناسی مدرن و دستورالعملهای معنوی به چاپ رسیده‌است.

این کتاب در سال انتشار خود جز پرفروشترین کتب سال بود. در سالهای پس از آن، او مسیر خود را با نگارش هشت کتاب دیگر ادامه داد، جدایی معنوی، چرا آدم‌های خوب کارهای بد می‌کنند، پاک‌سازی آگاهی: برنامه‌ای در بیست و یک روز برای ارتباط با مقصود جان، بیش از ۱ میلیون نسخه به فروش رفت و به ۳۲ زبان زنده دنیا ترجمه گردید.او کارگاه‌های آموزشی «فرآورش سایه» را به میزبانی رادیو و تلویزیون برگزار نمودو نیز «مؤسسه تحول آموزشی فورد» را تأسیس نمود.

زندگی حرفه‌ای دبی فورد

بعد از آنکه اپرا وینفری اولین کتاب فورد تحت عنوان نیمه تاریک جویندگان نور (The Dark Side of the Light Chasers)، در برنامه تلویزیونی خود در اواخر سال ۲۰۰۰ مورد نقد و بررسی قرارداد،این کتاب در عرض چند هفته در نیویورک تایمز لیست پرفروش در اواخر سال ۲۰۰۰ و در اوایل سال ۲۰۰۱ قرار گرفت.و همچنین کتب دیگر آن از جمله چرا آدم‌های خوب کارهای بد می‌کنند و نیز بازتاب سایه:افروختن نیروی نهفته در خویشتن حقیقی که همکاری با دیپاک چوپرا و ماریان ویلیامسون نگارش شده بود، با استقبال عمومی روبرو شد.

طی ۲۰ سال فعالیت حرفه ای، او به ارایه کارگاه‌های آموزشی و سخنرانی در سراسر ایالات متحده آمریکا و آموزش مربیان جهت ارایه کارگاه آموزشی «فرآورش سایه» می‌پرداخت.

او در برنامه‌های اپرا، Good Morning America, Larry King Live, ایده‌های بزرگ با دانی دویچو فاکس و دوستانو به‌طور منظم در Oprah.com و هافینگتون پست.حضور پیدا کرد و همچنین او میزبان یک برنامه رادیویی در کانال Hay House Radio, با عنوان «گفتگو با سایه» بود.همچنین او تولیدکننده دو اثر مستند اثر سایه (۲۰۰۹) و همچنین در ۳ کلمه جادویی (2010).طی سالهای ۲۰۰۹ و ۲۰۱۰ بود.

او به عنوان یک مربی زندگی به مردمی که به نحوی در زندگی خود دچار طلاق شده بودند در سری کوتاه و مستند ای بی سی، ((The Ex-Wives Club (2007) پرداخت. او در سال ۲۰۱۲ در فصل دوم سوپر بزرگ یکشنبه با میزبانی اپرا وینفری در یک قسمت مجزا با عنوان دبی فورد: بیرون از سایه‌ها حضور پیدا کرد و در آن به وضوح پیرامون یازده سال مبارزه خود با سرطان سخن گفت.

فورد که در کنار دریا در La Jolla, San Diego County زندگی می‌کرد، در خانه‌اش در ۱۷ فوریهٔ سال ۲۰۱۳، بعد از یک نبرد طولانی مدت با سرطان در ۵۷ سالگی درگذشت.

ترس از روبرو شدن با سایه‌های درونی

بسیاری از افراد نمی‌خواهند با سایه‌های شخصیت روبه‌رو شوند و از آن‌ها ترس بسیار زیادی دارند. اشخاص شرطی شده‌اند تا در برابر بخش ناشناخته ذهنشان و کهن‌الگوهایشان بترسند. زمانی که به این بخش از شخصیتتان فکر می‌کنید به نظرتان غیرقابل قبول است و جلوی خودتان را می‌گیرید تا با آن روبه‌رو نشوید. در این حالت به سرعت به بعدی که آن را می‌شناسید رو می‌آورید و تا بخش تاریک دوباره به ناخودآگاه منتقل نشده است از لاک خود بیرون نمی‌آیید.

ما به این دلیل از این بخش می‌ترسیم که توانایی فرار از آن را نداشته باشیم. سرکوب کردن و پنهان کردن سایه‌ها می‌تواند آن‌ها را پررنگ‌تر کند و قدرت بیشتری به آن‌ها منتقل کند که در این حالت بیشتر بعد آشکار ما را تسخیر می‌کند و به طوری که می‌خواهد به آن جهت می‌بخشد. در این حالت همه رفتارهای ما تحت کنترل سایه‌ها قرار دارد و ما نمی‌توانیم هیچ‌چیز را به نحو صحیح آن انجام دهیم. فقط با پذیرفتن این که ما دارای دو بعد هستیم و یک بخش تاریک هم داریم که به گونه‌ای از قبل در ما وجود دارد می‌توانیم شرایط را تحت کنترل بگیریم.

راهنمای خرید
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.