حل مشکلات کودکان از تولد تا 12 سالگی

نوع فایل
PDF
حجم فایل
150 مگابایت
دسته بندی
300,000 تومان

در این قسمت از فروشگاه اینترنتی برنا اندیشان تصمیم داریم تا یکی دیگر از آموزش های روانشناسی با عنوان آموزش کامل حل مشکلات کودکان از تولد تا 12 سالگی را در اختیار شما کابران محترم وب سایت برنا اندیشان و تمامی علاقه مندان به علم روانشناسی و علوم رفتاری قرار دهیم.

آموزش کامل حل مشکلات کودکان از تولد تا 12 سالگی

در پکیج آموزش کامل حل مشکلات کودکان از تولد تا 12 سالگی شما درمان مشکلات بدخوابی،شب ادراری،دروغگویی،تنبلی،درس نخواندن،ناخن جویدن،لکنت زبان و … را خواهید آموخت.

بد خوابی کودکان

بدخوابی کودک زمانی رخ می‌دهد که فرزند شما دچار مشکل به خواب رفتن می‌شود. این مشکلات همچنین می‌توانند شامل دوره‌های خواب کوتاه یا وقفه خواب نیز باشند. وقفه‌های شبانه مداوم می‌تواند منجر به تحریک کودک و خستگی والدین شود. زمانی که فرزند شما برای خوابیدن دچار مشکل می‌شود می‌تواند بر روی کل خانواده تأثیر منفی بگذارد. شما می‌توانید با یادگیری برخی از راهنمایی‌های آموزش به خواب به کودک، زمان خواب کودک را لذت‌بخش کرده و مشکلات آن را به حداقل برسانید.

شب ادراری کودکان

شب‌ادراری(خواب ادراری) یا شب‌میزی به حالتی گفته می‌شود که در سنی که معمولاً هم سن و سالان بیمار می‌توانند خود را کنترل کنند، شخص به‌طور غیرارادی در هنگام خواب ادرار می‌کند. اگر از ابتدای تولد هنوز کودک در شب ادرار می‌کند به این حالت شب ادراری اولیه (PNE) می‌گویند.

اگر کودک شب ادراری نداشته و بعداً دچار آن شده به آن شب ادراری ثانویه (SNE) گویند. بیشتر دختران تا سن ۶ سالگی و بیشتر پسران تا سن ۷ سالگی از این حالت خارج می‌شوند. تا سن ۱۰ سالگی نزدیک به ۹۵٪ از کودکان بهبود می‌یابند. میان ۰٬۵٪ تا ۲٬۳٪ از بزرگسالان دارای شب ادراری هستند.

به بیان دیگر شب ادراری (خواب ادراری) امری ناخودآگاه است که کودک یا فرد بر آن اراده‌ای ندارد. در واقع این مشکل زمانی بروز می‌کند که مثانه فرد در طول خواب آن‌قدر پر می‌شود که ظرفیت آن تکمیل شده و ادرار اضافی را به شکلی غیرارادی خارج می‌کند.

درعین‌حال حس پر بودن مثانه آن‌قدر قوی نیست که فرد را از خواب بیدار کند تا ادرار را دفع کند. از دلایل شب ادراری می‌توان به وجود اختلال در هورمون‌های بدن، مشکل مثانه، ناآرامی هنگام خواب، مصرف دارویی خاص، مشکلات روانی و یا ژنتیک اشاره کرد، اما یکی از عوامل تأثیرگذار مهم دیگر نوع تغذیه در طول روز است، برای مثال مصرف قهوه که نوشیدنی ادرار آور است می تواند برای کودکان 3 تا 5 سال که هنوز ماهیچه ها و عضلات آن ها خوب شکل نگرفته است دردسر ساز شود.


پیشنهاد ویژه : آموزش جامع بهداشت روانی و سلامت روان


دروغگویی کودکان

والدین معمولا وقتی کودک یا نوجوانشان دروغ می گوید بسیار نگران می شوند. خیلی از آنها این سوال برایشان مطرح می شود که آیا این عادت او می شود و او برای همیشه به فردی دروغگو تبدیل می شود. والدین نقش مهمی در کمک به فرزندان خود برای یادگیری صداقت دارند. بنابراین اگر والدین با نحوه دروغگویی در کودکان آشنا باشند، خیلی راحت می توانند این مشکل را برطرف کنند.

تنبلی کودکان

اگر کودک از انجام تکالیف مدرسه اجتناب می کند یا می گوید که نمی تواند آنها را انجام دهد نیاز به کمک برای افزایش توان شنیدن و تمرکز دارد.

برخورد با تنبلی کودک یه چالش به حساب میاد که باید دقت زیادی روش داشته باشید. کودکان تنبل تکالیفشون رو به تعویق میندازن و بهونه های مختلفی میگیرن تا تکلیفشونو انجام ندن.

بسیاری از والدین با فرزندان خود، به دلیل تنبلی هایی که می کنند مشکل دارند. این مسئله به ویژه در زمان گذر از نوجوانی به جوانی بیشتر دیده می شود چرا که به طور ناگهانی با افزایش وسیع سطح مسؤولیت ها، گسترش روابط اجتماعی و تغییرات هورمونی مواجه می شوند.

البته بخش مهمی از چگونگی رخ دادن فرآیند تنبلی نیز متوجه سیستم فرزند سالاری امروزی است! “توجه بیش از حد” به جای “وضع قوانین مشخص برای فرزندان و متعهد کردن آن ها به انجام این قوانین”، موجب تشویق کودکان و به ویژه نوجوانان به تنبلی می شود.

درس نخواندن کودکان

درس نخواندن بچه ها یک مشکل آزار دهنده برای والدین است که نمی دانند چگونه این مشکل را حل کنند، برای حل مشکل درس نخواندن بچه ها توصیه روانشناسان بسیار کاربردی و مناسب است.

اولین اقدام بسیاری از والدین در مواجهه با درس نخواندن بچه ها فریاد زدن است در حالیکه داد زدن سر کودکان به خاطر نمرات مدرسه شان می تواند باعث بدتر شدن اوضاع شود. والدین باید همیشه راه هایی برای کمک به کودکان مدرسه ای خود پیدا کنند.

ممکن است شگفت زده شوند وقتی بفهمند که حتی بعد از این که کارنامه ها می آیند، هنوز می توانند مشکلاتی را برای کودکانشان ایجاد کنند. یک نمره بد چیزی است که باید به طور جدی به آن رسیدگی شود اما والدینی که دوست دارند سر کودکانشان فریاد بزنند و آن ها را خجالت زده کنند ممکن است به کودکان در دراز مدت آسیب زیادی وارد کنند و در حقیقت، جایگزین های بهتری وجود دارند که نه تنها برای کودکان و والدین آسان تر هستند، بلکه می توانند در واقع مفید نیز باشند.

ناخن جویدن کودکان

حتما شما هم در طول عمر گران‌بهای‌ خود با چنین صحنه‌هایی رو‌به‌رو شده‌اید: کودکانی که تا آرنج دست در بینی مبارک کرده‌اند، با موهای خود بازی می‌کنند، دندان‌هایشان را روی هم فشار می‌دهند و یا ناخن‌هایشان را می‌جوند و…‌ . این عادات عصبی، می‌توانند دلایل متعددی داشته باشند که شامل کنجکاوی، تقلید، اضطراب و بی‌حوصلگی می‌شود.

در صورت عدم اصلاح به موقع، این رفتارها ممکن است در بزرگسالی نیز ادامه پیدا کنند. در جریان رشد کودک، فشارها و تنش‌های مختلفی او را تحت تأثیر قرار می‌دهند. هرچند که ممکن است این مسائل از دید والدین پنهان بمانند ولی در قالب علائمی بیرونی همچون جویدن ناخن، خود را نشان می‌دهند.

اگر عادت جویدن ناخن در کودک شما شدید نیست و تنها در هنگام تماشای تلویزیون و یا در شرایط خاص و دلهره‌آور این کار را می‌کند، هیچ جای نگرانی نیست و احتمالا با افزایش سن، این عادت کودکانه ترک خواهد شد. اما وقتی عادت جویدن ناخن در کودک طولانی‌تر از حد معمول و به شکل‌های غیرعادی ادامه یابد، برای مثال به خودش آسیب بزند یا در همه حال این کار را تکرار کند، باید فکری اساسی به حال این عادت کرد.

لکنت زبان کودکان

اختلال در گفتار به صورت وقفه یا گیر، تکرار کلمه یا بخشی از کلمه یا کشیده شدن بیش از اندازهٔ تولید برخی اصوات اتفاق عجیبی نیست، اما وقتی میزان این اختلالات آن‌قدر زیاد شود که روند طبیعی گفتار دچار مشکل شود، دیگر با روان نبودن موقتی گفتار مواجه نیستیم، بلکه با پدیده‌ای به نام لکنت زبان روبه‌رو هستیم.

لکنت زبان، یک نوع اختلال گفتاری ارتباطی است. به عبارت دیگر، لکنت، مشکل در روش معمولی سخن گفتن است که شامل شکل‌های مختلفی مثل تکرار یا کشیدن حروف اول، بیان پرفشار بخش اول کلمه، توقف کامل کلمه یا حذف تلفظ کلمه می‌شود.

راهنمای خرید
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.