کارگاه روانشناسی قضاوت دیگران و راهکارهای درمانی

کارگاه روانشناسی قضاوت دیگران و راهکارهای درمانی
نوع فایل
Mp3
حجم فایل
150 مگابایت
دسته بندی
300,000 تومان

در این بخش از فروشگاه اینترنتی برنا اندیشان تصمیم داریم تا یکی دیگر از کارگاه های روانشناسی با عنوان کارگاه روانشناسی قضاوت دیگران و راهکارهای رهایی از قضاوت کردن را جهت دانلود در اختیار شما کاربران محترم وب سایت برنا اندیشان و تمامی علاقه مندان به کارگاه های روانشناسی و روانکاوی قرار دهیم.

کارگاه روانشناسی قضاوت دیگران و راهکارهای رهایی از قضاوت کردن

در کارگاه روانشناسی قضاوت دیگران و راهکارهای رهایی از قضاوت کردن مدرس آموزشی به صورت کامل شما را با ریشه قضاوت کردن و روش های درمان آن در زندگی آشنا خواهد کرد.

کارگاه روانشناسی قضاوت دیگران

هر کسی از دریچه نگاه خودش دنیا رو می‌بینه. برداشتی که هر کسی از اتفاقات مختلف داره، مخصوص به خودش هست. در واقع برداشتی که ما از هر اتفاقی داریم، تحت تاثیر عوامل مختلف مثل فیلترهای ذهنی، کانال ترجیحی ما و… می‌تونه منحصر به فرد باشه.

تمام این موارد روی برداشتی که ما از واقعیت داریم تاثیر میذاره و نقشه ذهنی ما رو بوجود میاره. بنابراین هر کسی وقتی داره دیگران رو قضاوت میکنه، در واقع داره بر اساس نقشه ذهنی خودش حکم صادر میکنه. پس داوری کردن می‌تونه نشان دهنده محدود بودن دید فرد باشه. در نتیجه اگه دوست نداریم خودمون رو به عنوان فردی با دید محدود و سطحی‌نگر معرفی کنیم، باید تلاش کنیم دیگران رو قضاوت نکنیم.

وقتی موقع ناراحتی کسی درباره کسی داوری می‌کنیم، داریم از چیزی در درون خودمون فرار می‌کنیم.


پیشنهاد ویژه : کارگاه آموزش اصول موفقیت از دارن هاردی


فرض کنید شخصی به شما فحش میده. قطعا هیچ کس از شنیدن فحش خوشحال نمیشه، اما ممکنه واکنش ما به این فحاشی، قضاوت کردن طرف مقابل باشه. مثلا بهش بگیم: «معمولا تو چه خانواده‌ای بزرگ شدی و…) . در این شرایط، چیزی در رفتار یا گفتار طرف مقابل وجود داشته که باعث ناراحتی ما شده و همین ناراحتی انگیزه‌ای در ما برای قضاوت کردن طرف مقابل بوجود آورده.

عاملی که در رفتار طرف مقابل وجود داشته و باعث ناراحتی شما شده، در واقع جنبه‌ی حل نشده‌ای از وجود شما هست. یعنی مسئله‌ای هست که شما با اون مشکل دارید. حتی ممکنه این مشکل در ناخودآگاه شما باشه و شما نسبت بهش آگاهی نداشته باشید.

وقتی یک رفتار یا حرف خاص باعث برانگیختگی شما میشه، نشان دهنده‌ی این هست که چیزی مرتبط با اون موضوع در درون شما وجود داره که شما ازش دوری می‌کنید. همین مسئله هست که افراد رو به سمت قضاوت کردن در زمان ناراحتی یا عصبانیت هدایت می‌کنه.

هر برخورد با نشان دادن چیزهایی درمورد خودتان که قبول می‌کنید و قبول نمی‌کنید، هدیه خودآگاهی عظیم‌تری را برایتان به همراه خواهد داشت. یک نگاه صادقانه به شما نشان می‌دهد که واکنش‌های شما نسبت به دیگران، اطلاعات بیشتری درمورد خودتان به شما می‌دهد.

هیچوقت نمی‌توانید با قطعیت بدانید که چه چیز به دیگران انگیزه می‌دهد. اما می‌توانید چیزهایی در خودتان که می‌پذیرید یا قضاوتشان می‌کنید را دریابید.

بعنوان مثال، اگر کسی نظری درموردتان می‌دهد که درمورد چیزی است که خودتان هم در خودتان انتقاد می‌کنید، ممکن است آسیب ببینید. اما اگر خودتان درمورد آن اظهارنظر خودتان را نقد نکنید، ممکن است اصلا ناراحتتان نکند.

واکنش ما به اظهارنظرهای دیگران همیشه به قضاوت شخصی ما از خودمان و احساس کمبود یا قدرت شخصی‌مان بستگی دارد، نه فرد مقابل.

اکثر قضاوت‌های دیگران از یکی از سه علت زیر ریشه می‌گیرد:

1. آن رفتار و خصوصیت‌تان برای خودتان هم قابل تحمل نیست

بعنوان مثال، ممکن است خجالتی باشید و با فردی بسیار اجتماعی برخورد کنید. قضاوت شما چیزی شبیه به این خواهد بود: چقدر خودنما، خیلی پرسروصدا و آزاردهنده است. چون خودتان نمی‌توانید آنطور رفتار کنید، به کسی که اینطور هست کینه می‌ورزید.

این نوع قضاوت مشخص می‌کند که شما به طور کامل خودتان را بروز نمی‌دهید و درنتیجه از کسانیکه اینکار را می‌کنند نفرت دارید، حتی اگر اینکار غیرعمدی باشد.

آگاه شدن از واقعیت این واکنش و تلاش برای ابراز احساساتتان باعث می‌شود بسیار بهتر خود را بروز دهید.

2. شما همان رفتار را نشان می‌دهید و از آن آگاهی ندارید، به همین علت وقتی آن را در کسی می‌بینید دوست ندارید

همه ما با این وضعیت روبه‌رو شده‌ایم. یک نفر درمورد یکی از دوستان یا آشنایان شکایت می‌کند و شما با خودتان فکر می‌کنید، «خنده‌دار است، اون خودش همین رفتاری که فکر می‌کنه اشتباهه رو انجام میده!».

نگاهی صادقانه به خودتان بیندازید شاید خیلی از خصوصیاتی که در دیگران دوست ندارید، در خودتان باشد. اگر اینطور بود ممکن است باعث تعجبتان شود و به این ترتیب خود را بهتر پذیرفته و احساس درک و دلسوزی بیشتری نسبت به دیگران پیدا خواهید کرد.

3. فردی حسود هستید و به همین دلیل به داشته های دیگران حسد می ورزید و آنها را قضاوت می‌کنید

کسیکه در زمینه‌ای به موفقیت رسیده باشد ممکن است شما را یاد عدم موفقیت خودتان در آن زمینه بیندازد. به موفقیت بالاتر او حسادت کرده و بعد سعی می‌کنید اشکالی در او پیدا کنید تا حس کمبود خودتان را جبران کنید.

ازآنجاکه الگوگیری انگیزه‌ بسیار قوی‌تری است تا رقابت، اگر سعی کنید به جای اینکه وقتتان را برای پیدا کردن عیب و ایراد در آن فرد تلف کنید، آن فرد را الگوی خود قرار دهید، موفق‌تر خواهید بود.

راهنمای خرید
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.