نگاهی به تفسیرهای زندگی از دیدگاه های گوناگون

نگاهی به تفسیرهای زندگی از دیدگاه های گوناگون
نوع فایل
PDF
حجم فایل
60 مگابایت
دسته بندی
300,000 تومان

در این بخش از فروشگاه اینترنتی برنا اندیشان تصمیم داریم تا یکی دیگر از بهترین آموزش های روانشناسی با عنوان نگاهی به تقسیرهای زندگی از دیدگاه های گوناگون را برای دانلود در اختیار شما کاربران محترم وب سایت برنا اندیشان و تمامی علاقه مندان به روانشناسی و علوم رفتاری قرار دهیم.

نگاهی به تفسیرهای زندگی از دیدگاه های گوناگون

نگاهی به تفسیرهای زندگی به صورت کامل با دیدگاه های مختلف در زمینه ی معنا و تفسیرهای زندگی آشنا خواهید شد و می توانید نگرش خود را در مورد موضوعات مختلف در زندگی تغییر دهید.

در طول تاریخ همواره انسان ها ( از فلاسفه ی بزرگ بگیرید تا یک انسان عادی ) در تلاش بوده اند ، تا تصویری از زندگی به دست بشر بدهند. این تفسیرهای زندگی گاهی امیدناک و شیرین بوده و گاهی هم مأیوس کننده و تلخ… .

خورشید که غروب می کند شما چه تفسیرش می کنید؟ پایان شادی و آغاز غم؟ زندگی رو به اتمام؟ ولی می توان آن را یک غروب زیبا، پایان یک روز و کسب انرژی برای شروع روزی دیگر تفسیر کنید. وقتی پاییز می رسد تفسیر شما چیست؟ فصل غم و افسردگی و اندوه؟ آیا واقعا طبیعت هم همین تفسیرها را دارد؟ یا تنها تمام شدن فصلی است و ورود به مرحله استراحت و آرامش، تفکر و غور کردن، بهار و تابستان پر از شور، تازه شدن و فعالیت و تغذیه و کار و تجربه کردن است و پاییز و زمستان زمان اندیشه کردن درباره این دو فصل و حاصل کارهای انجام گرفته و غور به درون است و مهیا شدن برای بهاری دیگر، پربارتر و قوی تر! تمام اعمالی که ما انجام می دهیم و اتفاقاتی که از سر می گذرانیم همه به نوع تفسیر ما بستگی دارد.

نگاهی به تفسیرهای زندگی

تفسیر خوب! تفسیر بد! یا تفسیر بی تفسیر! هر چه بخواهد بشود، می شود چه با تفسیر چه بی تفسیر. پس سود تفسیر کردن چیست؟ آزار خود یا دیگران؟ توجیه کردن آنچه اتفاق می افتد و ما از آن بی خبریم بهتر نیست خود را به آنچه خرد هستی در نظر دارد بپرسیم. رهایی از تفسیر یعنی پذیرش هر آن چیزی که پیش می آید مثل اصل طبیعت. اگر تفسیر می کنیم بهتر است تفسیر زیبایی از زندگی کنیم به جای برنامه ریزی برای آنچه دست ما نیست.

وقتی با فرزندمان بحثی داریم بلافاصله تفسیر ما اهانت به مقام ماست ولی می توان تفسیر دیگری هم کرد شاید فرزندم از چیری رنج می برد و نیاز به کمک دارد و این عکس العمل، نشانه آن است. خیلی از ما با خاطرات گذشته سر می کنیم و این خاطرات تفسیر های بد و ناراحت کننده ای به همراه دارد که همیشه با ماست. اما راه دیگری هم هست؛ وقتی به یادشان آوردیم می توانیم آن را تفسیر دوباره کنیم تا هم از بند اسارت آن رها شویم و هم آن خاطره را از بند تفسیر خود رها کنیم تا زندگی اش را بکند.

پس سود تفسیر کردن چیست؟ آزار خود یا دیگران؟ توجیه کردن آنچه اتفاق می افتد و ما از آن بی خبریم بهتر نیست خود را به آنچه خرد هستی در نظر دارد بپرسیم. رهایی از تفسیر یعنی پذیرش هر آن چیزی که پیش می آید مثل اصل طبیعت. اگر تفسیر می کنیم بهتر است تفسیر زیبایی از زندگی کنیم به جای برنامه ریزی برای آنچه دست ما نیست.


پیشنهاد ویژه : پکیج آموزش معنای زندگی


هر کدام از این تعاریف بسته به شرایط زندگی و محیطی که آن تعریف کننده در آن بسر می برده و می برد متفاوت و گوناگون است. به خصوص این تنوع و تکثر معنای زندگی در شاعران معاصر ما به وضوح مشاهده می شود. برای مثال زنده یاد نصرت رحمانی در شعر “زمزمه ای در محراب” تفسریش از زندگی این گونه بود :

زندگی چیست؟ سراب است ، سراب!

نقش پاشیده بر آب است، بر آب

آنطور که معلوم است این تفسیر مربوط به نوع دوم ( مأیوس کننده و تلخ ) می شود. که البته این تفسیر در جای جای شعر و زندگی نصرت رحمانی دیده می شود و فقط مربوط به این شعر نیست.

در مقابل این تفسیر ، نگرش دیگری از هوشنگ ابتهاج قرار می گیرد :

زندگی زیباست ای زیبا پسند

زنده اندیشان به زیبایی رسند

آنقدر زیباست این بی بازگشت

کز برایش می توان از جان گذشت

بالطبع این نوع نگرش به زندگی ، تفسیری آرمانی از آن است که انسان زندگی را آنقدر زیبا می داند که حاضر است حتی برایش از جان بگذرد!

تفسیر شیرین و شنیدنی دیگری که زنده یاد سیاوش کسرایی در منظومه ی آرش کمانگیر به دست ما می دههد ، این گونه است :

زندگی زیباست

زندگی آتشگهی دیرنده پا بر جاست

گر بیفروزیش شعله اش در بی کران پیداست

ورنه خاموش است و خاموشی گناه ماست

اینجا شاعر زیبا بودن یا نبودن زندگی را در گرو عملکرد و رفتار خود انسان می داند ، که اگر بخواهی می توانی زندگی را زیبا بسازی.

شاید بتوان تفاسیر خیلی بیشتری از زندگی ، از  افراد مختلفی در اینجا آورد.اما من به همین سه مثال بسنده می کنم.

می دانم ، هر کدام از ما در شرایط مختلف یکی از این تعریف ها درست می دانیم ، زمانی که از همه چیز و همه کس دلزده و خسته شده ایم به تفسیر نصرت پناه می بریم ، زمان که دنیا را تازه می بینیم به دو تفسیر بعدی ، اما دوست دارم بدانم بیشتر مواقع تفسیر شما از زندگی کدام یک از مثال های بالاست ، من که اغلب تفسیر ابتهاج را بر می گزینم ، شما چطور؟

راهنمای خرید
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.