کارگاه روانشناسی مردم ایران به صورت جامع

کارگاه روانشناسی مردم ایران به صورت جامع
نوع فایل
Mp3
حجم فایل
100 مگابایت
دسته بندی
300,000 تومان

در این قسمت از فروشگاه برنا اندیشان تصمیم داریم تا یکی دیگر از پکیج های آموزشی با عنوان کارگاه روانشناسی مردم ایران و آشنایی با خلق و خوی مردم ایران را برای دانلود در اختیار شما کاربران محترم وب سایت برنا اندیشان و تمامی علاقه مندان به روانشناسی و شخصیت شناسی قرار دهیم.

کارگاه روانشناسی مردم ایران و آشنایی با خلق و خوی مردم ایران

در کارگاه روانشناسی مردم ایران و آشنایی با خلق و خوی مردم ایران شما علاقه مندان به مباحث روانشناسی به صورت جامع با صفات شخصیتی مردم ایران و روانشناسی آن ها آشنا خواهید شد.

در جریان سونامی سال ۲۰۰۹ ژاپن، همه دنیا با مفهوم بزرگی به نام «ملت ژاپن» آشنا شدند؛ مردمی که در سخت‌ترین شرایط، ارزش‌های ملی خود را فراموش نکردند و تحسین جهانیان را گرفتند.

ما مردم ایران یک حسن داریم و یک عیب.حسن ما مردم این است که در مقابل حقیقت،تعصب کمی داریم و شاید می توانیم بگوییم بی تعصب هستیم،یعنی اگر با حقایقی برخورد کنیم و آنها را درک کنیم،شاید از هر ملت دیگر زودتر تسلیم آن حقایق می شویم. ولی یک عیب بزرگی در ما ملت ایران هست که به موازات اینکه در مقابل حقایق تسلیم می شویم،به حماسه ها و ارکان شخصیت خودمان زیاد پایبند نیستیم و با یک حرف پوچ، زود آن را از دست می دهیم و رها می کنیم.هیچ ملتی به اندازه ما نسبت به شعائر خودش بی اعتنا نیست.شما هندی ها و ژاپنی ها و اعراب را دیده اید،آنها هم مثل ما مشرق زمینی هستند،لکن از این نظر مثل ما نیستند.به اندازه ای که ما در مقابل لغات و عادات اجنبی تسلیم هستیم،هیچ ملتی تسلیم نیست.

به عکس هایی که در کتاب های تاریخ علوم هست نگاه کنید،می بینید دانشمندان درجه اول هند با همان عمامه و لباس خودشان هستند.نهرو که یک سیاستمدار بزرگ و یک وزنه جهانی بود،با همان لباس هندی در همه جا حرکت می کرد.

بلندی و کوتاهی لباس و یا سفید و سیاه بودنش اهمیت ندارد، اما اینکه آن دانشمند عمامه خودش را سرش می گذارد و یا نهرو با آن شلوار سفید و گشاد و پالتوی مخصوص همه جا می رود،می خواهد به همه مردم دنیا بگوید که من هندی هستم و باید هندی باقی بمانم و در مقابل علم و صنعت تعصب ندارم،که علم و صنعت مربوط به کشور خاصی نیست،در مقابل عقاید بزرگ فلسفی و دینی تعصب ندارم اما در مورد شعارهای ملی، هر کسی به شعارهای خودش پایبند است،من چرا باید شعار یک ملت دیگر را بپذیرم؟ولی ما،اگر فرنگی یک زنار ببندد،ما دو تا زنار می بندیم،با اینکه او روی حساب شعار خودش این کار را می کند.در جامعه ما این حسابها نیست.

هر روز یک زمزمه ای بلند می شود و هر چند صباحی یک بار مساله تغییر خط مطرح می شود که این خط به درد نمی خورد و باید خط لاتین به کار ببریم و کلمات خودمان را با حروف لاتین بنویسیم،حالا در اثر این تغییر چه بر سر معارف و فرهنگ و تمدن و شخصیت و حماسه ملی ما می آید،این حسابها دیگر در کار نیست.

ما آثار نفیسی داریم که در دنیا نظیر ندارد.مگر دنیا کتابی مثل مثنوی مولوی دارد؟مگر دنیا کتابی مثل کتاب سعدی دارد؟اینها در قالب همین خطوط گفته و نوشته شده است.اگر شما این خط را که صادش با سینش و با ث سه نقطه اش،و نیز حرف زاء آن با ضادش و با ظینش فرق می کند منسوخ کنید،اگر شما این قالب را بردارید،در ظرف صد سال دیگر اصلا مثنوی را نمی شود خواند!ولی من نمی دانم چرا ما این طور هستیم؟!

روانشناسی مردم ایران

احساسی هستیم  احساس در اکثریت مواقع بر عقل و عقل گرایی ما غلبه دارد ، زود به هیجان می آییم و بقول معروف جوگیر می شویم.

لجباز هستیم  حتی در لجاجت بر خلاف منافع خود عمل می کنیم.

گرایش به طرفداری از ضعیف تر داریم  بلعکس بیشتر مردم جهان که برای منافع گرایش به طرفداری از قویتر دارند.

اهل یا طرفدار همه یا هیچ ایم  حمله یا فرار بخاطر عدم انعطاف پذیری ، از مکانیزم مصالحه بخاطر نداشتن نرمی و انعطاف کمتر استفاده می کنیم ، حتی آنجایی هم که می توانیم با مصالحه به 60/0 درصد خواسته مان برسیم از آن صرفنظر می کنیم  .

کمتر نظارت می کنیم و نظارت اجتماعی خوبی نداریم  بمن چه ؟ بخاطر اینکه گروهی فکر نمی کنیم و گروهی عمل نمی کنیم ، شخصی هستیم  .

ظریف طبع ایم خشونت را دوست نداریم .

اگر هم بترسیم کمتر بروز می دهیم بیان نمی کنیم و بدلیل تظاهر واکنش معکوس داریم  .

رئوف و مهربانیم

کم گوش می دهیم  و تحمل کوش دادن مطلب را نداریم . بخاطر همین هم الف مطلب را شنیدیم اظهار نظر می کنیم.

کم تحلیل می کنیم  و زود به ظاهر و صورت بسنده می کنیم . فکر می کنیم همه چیز را می دانیم ، یا باید همه چیز را بدانیم و بخاطر همین هم حتی مواقعی که می دانیم  نفهمیدیم تظاهر به فهمیدن می کنیم  .

تصویری هستیم عکس را بیشتر از مطلب دوست داریم.

شنیداری هستیم حوصله مطالعه نداریم و می خواهیم برایمان تعریف کنند،می پرسیم : چه خبر ؟.

ریا کاریم  بقول معروف صورتمان را با سیلی سرخ می کنیم ، به ظاهر خیلی بهاء می دهیم.

چاپلوسیم  اگر کسی بد کسی را گفت ما هم چند تا روش می گذاریم،در تاکسی اگر راننده مرتکب خلافی شد و آنرا به گردن راننده مقابل انداخت همه آنرا تایید می کنیم.

بی ثباتیم اگر تصمیم درستی برای مثلا دوره پنج ساله گرفتیم سال بعد آنرا دنبال نمی کنیم .

مال خود می کنیم  بهره کار دیگران را بخود نسبت می دهیم ، کامپیوتر را رایانه اش می کنیم ، فاکس را نمابر می کنیم ، SMS را پیامک می کنیم ، در هر سازمانی کاری که از پایین ترین رده سازمانی تا بالا صورت می گیرد بحساب مدیر منظور می کنیم ، بخاطر همین هم انگیزه فعالیت را از دست می دهیم.

کمتر از دیگران تعریف می کنیم  یا کمتر نکات مثبت دیگران را می گیم  ، فکر می کنیم اگر بالا رفتند برای ما دردسر می شوند ، شاید بخاطر اینکه موقعیتها در کشور ما محدود است.

چسبندگی و حس مالکیت داریم  چسبندگی به ملک ، خونه ، ماشین ، وسائل منزل ، زن ، فرزند که همه اینها فرد را زمین گیر می کنند ، بلعکس اروپایی ها که حس مالکیت کمتری دارند با کیف دستی وارد جایی مشند و با کیف دستی از آنجا خارج می شند و زندگی پویا تر و متنوع تری دارند.

راهنمای خرید
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.