کارگاه بیماری آلزایمر به همراه تشخیص و درمان

نوع فایل
Mp3
حجم فایل
190 مگابایت
دسته بندی
300,000 تومان

بیماری آلزایمر یکی از اختلالاتی است که به صورت کامل تمامی ابعاد زندگی افراد را تحت تاثیر قرار می دهد. هنگامی که فردی دچار آلزایمر می شود هم خود و هم اطرافیانش بسیار رنج می کشند و همین موارد موجب می شود تا زندگی برای او بسیار سخت و دشوار شود.

روش های مختلفی وجود دارد که موجب می شود تا بتوانیم مانع بروز بیماری آلزایمر شویم. در واقع اگر شما از جوانی به فکر خودتان باشید و با تمریناتی که وجود دارد به خودتان کمک می کنید می توانید از ابتلا به آلزایمر جلوگیری نمایید.

البته اگر فردی دچار آلزایمر باشد نیاز است تا تحت درمان قرار بگیرد و ما در این قسمت از فروشگاه اینترنتی برنا اندیشان تصمیم داریم تا یکی از بهترین پکیج های روانپزشکی با عنوان تشخیص و درمان آلزایمر را در اختیار شما افراد علاقه مند به علم روانپزشکی قرار دهیم.

پکیج تشخیص و درمان آلزایمر

افراد زیادی وجود دارد که همواره در صدد آشنایی با بیماری های مختلف هستند و برایشان بسیار مهم است تا بتوانند به صورت تخصصی تشخیص و درمان انواع بیماری ها را به صورت حرفه ای یاد بگیرند. به همین دلیل برنا اندیشان با هدف توسعه علم و دانش تصمیم دارد تا برترین پکیج درمان بیماری آلزایمر را در اختیار شما افراد قرار دهد.

به عبارت دیگر اگر شما روانپزشک، روانشناس و یا یک فرد عادی هستید می توانید با استفاده از این کارگاه آموزشی تشخیص و درمان آلزایمر را به صورت کامل یاد بگیرید.

آشنایی با بیماری آلزایمر

بیماری آلزایمر که به آن Dementia disease نیز گفته می شود نوعی بیماری زوال عقل است که به تدریج آغاز می شود و در نهایت فرد به شدت درگیر می شود. اولین بار روانپزشک و پاتولوژیست آلمانی به نام آلویز آلزایمر در سال ۱۹۰۶ این بیماری را توصیف کرد.

شایان ذکر است که دلیل ۶۰ الی ۷۰ درصد از موارد دمانس به خاطر آلزایمر می باشد. به طور کلی در ابتدا فرد از نظر حافظه کوتاه مدت دچار مشکل می شود که همین موضوع به عنوان اولین نشانه آلزایمر شناخته می شود.

آشنایی با بیماری آلزایمر به صورت تخصصی

هر چه که از بیماری آلزایمر می گذرد نشانه های بیماری افزایش پیدا می کند و حتی به جایی می رسد که فرد دچار مشکلات زبانی می شود و نمی تواند موقعیت ها را به خوبی شناسایی کند و آنقدر نسبت به خودش بی توجه می شود که گرفتار مشکلات رفتاری نیز می شود. پیشنهاد می شود تا به کارگاه آشنایی با داروهای روانپزشکی مراجعه نمایید.

باید اشاره شود که آلزایمر ویژگی های هیجانی و رفتاری افراد را به شدت تحت تاثیر قرار می دهد و زمانی که شما به فرد دچار آلزایمر نگاه می کنید احساس می کنید که او اختلال افسردگی نیز دارد. چرا که نشانه هایی مانند فقدان احساس لذت، افسردگی، بی قراری، کاهش اشتها و وزن و نداشتن تمرکز به وضوح مشخص است.

در کنار این نشانه ها می توانیم به علائم روانی مانند هذیان و توهم و سوءظن نیز اشاره کنیم که نتیجه آن شامل ایجاد سرگردانی، آشفتگی و پرخاشگری می شود. هنگامی که بیماری آلزایمر شدت می گیرد باعث می شود تا فرد از خانواده اش کناره گیری کند و چون تمامی فعالیت های بدنی اش را از دست می دهد در نهایت منجر به مرگ می شود.

لازم به ذکر است که پیشرفت آلزایمر متفاوت است اما زمانی که این بیماری تشخیص داده می شود حدود ۳ الی ۹ سال امید به زندگی وجود خواهد داشت. بیماری آلزایمر باعث می شود تا مغز انسان به اندازه نارگیل شود و در مراحل شدیدتر فرد دیگر قادر به حرف زدن نیست. تحقیقات نشان می دهد که زنان بیشتر از مردان گرفتار بیماری آلزایمر می شوند.

شناخت دلایل آلزایمر

در خصوص علت آلزایمر هنوز چیزی مشخص نیست اما عوامل خطر ژنتیکی و زیستی در این میان نقش مهمی را ایفا می کنند. به عنوان مثال قوی‌ ترین عامل ریسک ژنتیک این بیماری، ناشی از الل آپولیپوپروتئین ایی است. عوامل ریسک دیگر آلزایمر عبارتند از ترومای سر، افسردگی بالینی و فشار خون بالا. روند این بیماری ارتباط زیادی با تشکیل پلاک های آمیلوئیدی، توده های نوروفیبریلار و از بین رفتن ارتباطات عصبی در مغز دارد.

تشخیص آلزایمر با بررسی سابقه بیمار و انجام آزمون شناختی با استفاده از تصویربرداری پزشکی و آزمایش خون برای حذف سایر علل احتمالی انجام می شود.علائم اولیه آلزایمر اغلب با سالخوردگی طبیعی اشتباه گرفته می شود. پیشنهاد می شود تا به پکیج آشنایی با بیماری پارکینسون مراجعه فرمایید.

برای تشخیص قطعی آلزایمر، آسیب ‌شناسی بافت مغز لازم است اما این آزمایش تنها پس از مرگ بیمار می تواند انجام شود. تغذیه خوب، فعالیت جسمی و مشارکت اجتماعی به طور کلی برای سالخوردگان مفیدند و ریسک بروز افت شناختی و بیماری آلزایمر را نیز کاهش می دهند. تا کنون دارو یا مکملی که ریسک این بیماری را کاهش بدهد پیدا نشده است.

درمان آلزایمر

همانطور که گفته شد راه دقیقی برای درمان آلزایمر وجود ندارد اما برخی از درمان ها می تواند موجب بهبود نشانه های بیماری شود. شایان ذکر است که حمایت و پشتیبانی دیگران در فرایند درمان و کنترل بیماری آلزایمر بسیار مهم است و فشار زیادی به آنها وارد می شود.

افراد باید در برنامه روزانه شان ورزش کردن را داشته باشند که این کار برای بهبود آلزایمر بسیار مفید است. برای درمان رفتارهای روان پریشی می توانیم از داروهای ضد روان پریشی استفاده کنیم اما چون مصرف این داروها ریسک مرگ را افزایش می دهد هرگز مصرف آنها توصیه نمی شود. تحقیقاتی که در زمینه بیماری آلزایمر انجام شده است نشان می دهد که تقریبا ۲۹.۸ میلیون نفر از افراد سراسر جهان به بیماری آلزایمر مبتلا هستند.

همچنین در حدود ۵۰ میلیون نفر نیز گرفتار اشکال مختلف دمانس شناسایی شده اند. در خصوص سن افرادی که دچار آلزایمر می شوند نیز باید اشاره شود که اغلب این افراد بالای ۶۵ سال هستند اما حدود ۱۰ درصد از بیماران دچار آلزایمر زودرس هستند. یعنی در دهه های ۳۰ تا ۶۰ زندگی شان به بیماری آلزایمر مبتلا می شوند.

شایان ذکر است که بار مالی بیماری آلزایمر بر جامعه بسیار و تقریبا برابر با بار مالی سرطان و بیماری قلبی است. در قسمت بالا اشاره شد که برای اولین فرد فردی آلمانی به نام آلویز آلزایمر که یک عصب شناس بود بیماری آلزایمر را توصیف نمود. در واقع بیمار او یک زن ۵۰ ساله به نام اوت دتر بود که آلویز از زمانی که او در آسایشگاه بستری شد تا هنگام مرگ در کنارش ماند. برای آموزش بیشتر به پکیج آموزش روانپزشکی بالینی مراجعه فرمایید.

همچنین لازم به یادآوری است که هر ساله در روز ۲۱ سپتامبر یا همان ۳۰ شهریور به مناسبت روز جهانی آلزایمر در تمام دنیا مراسم و همایش های مختلفی برگزار می شود.

مراحل آلزایمر

باید بدانید که بیماری آلزایمر در سه مرحله پیشروی می کند که در همین فرایند مشکلات شناختی و کارکردی ایجاد می شود. همچنین لازم است اشاره شود که بیماری آلزایمر قسمت هیپوکامپ مغز که مربوط به حافظه می باشد را درگیر می کند. به همین دلیل از نشانه های اولیه بیماری آلزایمر نقص در حافظه است.

مرحله اولیه

افرادی که دچار بیماری آلزایمر هستند هنگامی که در یادگیری و حافظه دچار نقص شدید می شوند فورا تشخیص قطعی آلزایمر داده می شود. البته باید بدانیم که آلزایمر تمامی کارکردهای حافظه را به یک اندازه تحت تاثیر قرار نمی دهد. به عنوان مثال خاطرات قدیمی فرد که به آن حافظه رویدادی گفته می شود و آموخته های شخص که تحت عنوان حافظه معنایی نیز از آن یاد می شود و حافظه ناآشکار که در انجام کارها از آن استفاده می شود نسبتا آسیب کمتری می بینند.

در خصوص مشکلات زبانی باید اشاره شود که فرد از نظر دایره لغات به شدت دچار آسیب می شود و در نهایت مهارت های شفاهی و کتبی زبان شخص ضعیف می گردد. در واقع در مرحله اولیه فرد می تواند کارهایی مانند نوشتن و نقاشی کردن را انجام دهد اما در ایجاد هماهنگی به شدت دچار مشکل می شود.

مرحله میانی

بعد از مدتی که از زمان بیماری بگذرد کارکردهای مغز بیمار به شدت دچار آسیب می شود و حتی قادر به انجام کارهای روزمره خود نیز نمی باشد. در همین مرحله فرد دچار نام پریشی می شود و نمی تواند کلمات مناسب را در حرف زدن پیدا کند که به این مشکل پارافازیا گفته می شود.

بیماری آلزایمر چیست و چه نشانه هایی دارد؟

بنابراین به مرور زمان مهارت های خواندن و نوشتن فرد به مرور از دست می روند. چون تمامی کارکردهای مغز در این مرحله به شدت آسیب می بیند فرد حتی ممکن است نتواند اقوام نزدیک خودش را هم نشناسد.

در مرحله میانی فرد از نظر روانی و رفتار به شدت دچار مشکل می شود و رفتارهایی مانند سرگردانی، پرسه زنی، زود رنجی و کج خلقی را از خودش نشان می دهد. همچنین به دلیل انجام برخی کارها منجر به بروز رفتار پرخاشگری می شود. شایان ذکر است که در همین مرحله ممکن است فرد دچار بی اختیاری در ادرار شود و همین موضوع اطرافیان فرد را به شدت نگران می کند.

مرحله آخر

در آخرین مرحله از آلزایمر فرد به شدت به اطرافیان خود وابسته می شود و قابلیت های زبانی اش به شدت محدود می گردد، به گونه ایی که دیگر نمی تواند به راحتی حرف بزند. با این که در زمینه زبانی دچار مشکل شده است اما می تواند سیگنال های عاطفی را دریافت کند و حتی آنها را بازگرداند. در این مرحله بیمار حتی نمی تواند ساده ترین کارهایش را انجام دهد و چون توده های عضلانی فرد از بین رفته است نمی تواند حرکت زیادی داشته باشد که همین موارد موجب مرگ فرد می شود.

در این بخش از برنا اندیشان پکیج جامع آشنایی با بیماری آلزایمر و روش های تشخیص و درمان آن را در اختیار شما افراد علاقه مند قرار می دهیم. اگر شما می خواهید به صورت تخصصی با این بیماری آشنا شوید حتما پکیج تشخیص و درمان آلزایمر را دریافت نمایید.

راهنمای خرید
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.