فیلم آموزش شوتوکان به صورت حرفه ای

نوع فایل
Mp4
حجم فایل
1.3 گیگابایت
دسته بندی
300,000 تومان

در این قسمت از فروشگاه برنا اندیشان تصمیم داریم تا یکی دیگر از پکیج های آموزشی با عنوان فیلم آموزش شوتوکان به صورت کاملاً حرفه ای تا مرحله استادی را برای دانلود در اختیار شما کاربران محترم وب سایت برنا اندیشان و تمامی علاقه مندان به ورزش شوتوکان و هنرهای رزمی قرار دهیم.

فیلم آموزش شوتوکان به صورت کاملاً حرفه ای تا مرحله استادی

در فیلم آموزش شوتوکان به صورت کاملاً حرفه ای تا مرحله استادی شما با تمامی فنون این هنر رزمی از سطح مقدماتی تا حرفه ای آشنا شده و به یک استاد شوتوکان تبدیل خواهید شد.

شوتوکان به ژاپنی: 松涛館 یکی از مهم‌ترین سبک‌های کاراته است، که توسط: گیچین فوناکوشی (۱۹۵۷–۱۸۶۸) بنیان‌گذاری شد.

ساختار نام

شوتو اسم مستعار و امضای ادبی فوناکوشی (شوتو به معنی کاج‌های لرزان است و چون خانهٔ فوناکوشی در جنگل کاج بود چنین نامی بر او نهادند) و کان به معنای خانه یا مکتب است. علاوه بر آن شوتوکان متعلق به سیستم شوری ته در کاراته است.

تاریخچه شوتوکان

در سال ۱۹۴۸ اجرای هنرهای رزمی آزاد شد و دو تن از شاگردان قبلی دوجوی شوتوکان به نام‌های ماساتوشی ناکایاما و ایسائو اُباتا سازمان جدیدی را به نام انجمن کاراته ژاپن (JKA)به عنوان اولین تشکیلات رسمی کاراته در جهان بنیان نهادند. دوباره کاراته ترویج شد و در میان ارتش و دانشگاه‌ها و مدارس محبوب گردید.

کاراتهٔ شوتوکان با برنامه‌ریزی‌های استاد ناکایاما می‌رفت تا در سطح بین‌المللی مطرح شود، انجمن کاراته ژاپن با تربیت مدرس و اعزام آن‌ها به چهارگوشهٔ دنیا شروع به تبلیغ کاراته فوناکوشی یا همان شوتوکان نمود و این امر موجب خشنودی فوناکوشی نیز بود.

تاریخچه  اولیه شوتوکان

گیچین فوناکوشی در سال 1868 در شهر شوری اکیناوا به دنیا آمد. او در مدرسه ابتدایی با پسر آنکو آساتو ( Anko Asato) دوست شد و در نهایت زیر نظر آساتو شروع به یادگیری کاراته اکیناوایی کرد. سپس فوناکوشی زیر نظر استاد آنکو ایتوسو (Anko Itosu) نیز به یادگیری شورین ریو پرداخت.  جالب این است که فوناکوشی در واقع هیچ وقت سبکی را که از آموزش های ایتوسو و آساتو گرفته بود، نامگذاری نکرد، فقط ترجیحا آن را کاراته نامید.

اما وقتی که در سال 1936 دوجویی را بنیاد نهاد، نامش شوتو ( به معنای موج های کاج) و همچنین کان ( به معنی خانه) بود و توسط شاگردانش برای برافراشتن تابلویی بر بالای در ورودی آن بنا که به آن “شوتوکان” گفته می شد، نامگذاری شد.

میراث گیچین فوناکوشی و یوشیتاکا فوناکوشی

گیچین علاوه بر ساخت بنای شوتوکان، به عنوان نماینده کاراته خدمت کرد و سرانجام از طریق نمایش های عمومی و آوردن آن به دانشگاه ها و باشگاه های کاراته به محبوبیت شوتوکان کمک کرد. با این حال، پیشرفت وی در فلسفه یا پایه ی کاراته وابسته به سبکی بود که به آن ”بیست اصل کاراته” یا نیجوکان می گفتند.

احتمالا وی به خاطر این کارها شناخته شد. بعدا یوشیتاکا، پسر سوم گیچین فوناکوشی این هنر را به طرز فوق العاده ای بازسازی کرد. یوشیتاکا با تغییر جنبه های متعدد از جمله کاهش حالت های ایستادن و افزایش ضربات پای بیشتر به تفکیک شوتوکان از دیگر سبک های اکیناوایی کمک کرد.

اهداف شوتوکان کاراته

در اصل، بسیاری از اهداف شوتوکان را می توان در کتاب ” بیست اصل کاراته” یافت.  یکی از آن اصول (شماره ی 12) به نظر می رسد زیاد به کار رود، این است: “به برنده شدن فکر نکنید، بلکه به بازنده نشدن فکر کنید”. در واقع، این چیزی است که می توان آن را در استاد دیگری از هنرهای رزمی یعنی هیلیو گریسی تصور کرد. در کتاب “کاراته دو: روش زندگی من”، گیچین فوناکوشی نیز نوشته است که “هدف نهایی کاراته نه در پیروزی یا شکست، که در کمال شخصیت شرکت کننده است”.

شوتوکان در مبارزه، یک سبک ضربه ای است که روی متوقف کردن حریف با لگد ها یا مشت های قوی ، سریع و بدون صدمه تاکید می کند.

جهانی‌شدن

شوتوکان توسط ماساتوشی ناکایاما (۱۹۱۳–۱۹۸۷) دان ۹ (پس از مرگ دان ۱۰) به صورت امروزی تر و علمی تر به جهانیان معرفی شده که به کمک نیروهای فیزیکی کارهایی که به نظر خیلی‌ها سخت یا غیرممکن می‌نمایند را ممکن می‌کند. در این روش توجه خاصی به نیرو و سرعت ورود آن و گرانیگاه نیرو می‌شود.

پس از ناکایاما دو تن از شاگردان ارشد وی هیروکازو و کانازاوا دان ۱۰ که نخستین قهرمان مسابقات رسمی جهانی کاراته بود، اقدام به تأسیس شوتوکان کاراته بین‌المللی (SKI) و استاد مرحوم هیده تاکا نیشی یاما دان ۱۰ نیز فدراسیون جهانی کاراته سنتی (ITKF)را که رقیب اصلی فدراسیون جهانی کاراته (WKF) به‌شمار می‌رود را در آمریکا تأسیس نمود و کاراته را درآمریکا پایه‌گذاری نمود.

ترتیب کمربند شوتوکان

سفید – زرد – نارنجی – سبز -آبی – بنفش – قهوه‌ای – مشکی

ساختار کنونی

در حال حاضر علاوه بر این تشکیلات بعدها فدراسیون جهانی شوتوکان کاراته (WSKF) توسط استاد کاسویا و فدراسیون جهانی کاراته نو میچی (KWF) توسط استاد میکیو یاهارا دان ۹ و فدراسیون (JKS) توسط «آسای» و پس از آن استاد ماسائو کاگاوا دان ۸ به همراه سایر اساتید در سبک شوتوکان تأسیس و فعالیت نمودند.

سبک شوتوکان از نخستین و اصیل‌ترین سبک‌های کاراته در ژاپن و جهان و از سبک‌های فعال کاراته در ایران است که خود شاخه‌های متعددی دارد. تا به امروز ۹ شاخه متفاوت از سبک شوتوکان در فدراسیون کاراته ایران به ثبت رسیده‌است که مجوز رسمی فعالیت دارند.

راهنمای خرید
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.