کارگاه روانشناسی آموزش گام های رسیدن به قله موفقیت

کارگاه روانشناسی آموزش گام های رسیدن به قله موفقیت
نوع فایل
Mp3
حجم فایل
100 مگابایت
دسته بندی
300,000 تومان

در این قسمت از فروشگاه برنا اندیشان تصمیم داریم تا یکی دیگر از کارگاه های روانشناسی با عنوان کارگاه روانشناسی آموزش گام های رسیدن به قله موفقیت به صورت کاربردی را برای دانلود در اختیار شما کاربران محترم وب سایت برنا اندیشان و تمامی علاقه مندان به روانشناسی و روانکاوی قرار دهیم.

کارگاه روانشناسی آموزش گام های رسیدن به قله موفقیت به صورت کاربردی

در کارگاه روانشناسی آموزش گام های رسیدن به قله موفقیت به صورت کاربردی به صورت جامع با اصول و روش های کاربردی رسیدن به موفقیت آشنا شده و تکنیک های موفقیت را فراخواهید گرفت.

آموزش گام های رسیدن به قله موفقیت

حتماً شما هم با افرادی برخورد کرده‌اید که خودباوری مثبت دارند؛ انسان‌هایی که در برابر موانع و مشکلات محکم هستند و ایستادگی می‌کنند در مقابل این اشخاص، افرادی بوده که در برابر ناملایمات زندگی به سرعت شکننده و آسیب‌پذیر هستند.

خودباوری صفتی مهم است که به کمک آن می‌توانید بسیاری از کار‌ها را پیش برده و به موفقیت‌هایی بسیار دست پیدا کنید، داشتن اعتماد به نفس و خودباوری موجب می‌شود تا شما به این باور برسید که می‌توانید دست به کار‌هایی شگرف زده و پله‌های موفقیت را بدون هیچ کمکی و به پشتوانه قدرت درونی خود طی کنید.

خودباوری چیست؟

خودباوری یعنی اینکه هر فردی چقدر خودش را باور دارد؛ آن چیزی که هدایتگر ما بوده میزان باوری است که ما نسبت به خودمان داریم؛ طبق نظریه‌های روانشناسی باور‌های اصلی ما درباره خودمان در ارتباط با ۳ فاکتور احساس ارزشمندی، دوست داشتنی و توانمند بودن است.

خودباوری حاصل بذرهایی است که در خاک رشدی هر فردی ریخته می‌شود، بسیاری از اوقات افراد خودباوری را با عزت نفس و اعتماد به نفس یکسان می‌دانند در حالی‌که تفاوتی کوچک میان آنها وجود دارد؛ افرادی که خودباوری دارند، عزت نفس دارند؛ اعتماد به نفس به تعداد موفقیت‌ها و شکست‌های هر شخص وابسته است؛ فردی که خودباوری یا عزت نفس دارد فارق از موفقیت و شکست خودش را انسانی دوست‌داشتنی، لایق و توانمند می‌داند.


پیشنهاد ویژه : تاریخچه روانکاوی به همراه اصول بالینی


باورها، عمیق‌ترین لایه شناخت‌ انسان

باورها، عمیق‌ترین لایه شناخت‌های انسان هستند که افراد با این باور‌ها خودشان، آینده، دیگران و دنیا را مورد تحلیل و ارزیابی قرار می‌دهند؛ خودباوری آن باور‌هایی است که مربوط به خود اشخاص است.

رسیدن به موفقیت ، آرزوی مشترک تمام انسان هاست ولی فقط عده محدودی می توانند لذت رسیدن به این آرزوی مشترک را بچشند! اگر رسیدن به موفقیت  را به فتح قله بلندترین کوه دنیا تشبیه کنیم و ما انسان هایی باشیم که برای زودتر رسیدن به قله این کوه با یکدیگر رقابت می کنیم به راحتی می توانیم علت پیروزی و شکست بیشتر انسان ها را در این نبرد مشترک درک کنیم. چرا فقط افراد مشخصی می توانند به قله کوه برسند و سایرین هیچ وقت نمی توانند به انتهای مسیر برسند؟ تنها یک دلیل برای موفقیت این افراد وجود دارد و آن«اراده نفوذناپذیر» آنهاست.

این افراد با تحمل سختی ها فولاد روح خود را در برابر مشکلات آبدیده کرده اند و هر کجا که باشند، موفقیت همواره در تعقیب آنهاست. هیچ جادویی برای موفقیت کسانی که موفق به فتح قله می شوند وجود ندارد؛ تنها تفاوت این افراد با دیگران این است که آنها به هدف خود (فتح قله) ایمان دارند. شما هم اگر به هدف خود (هرچه که می خواهد باشد) ایمان داشته باشید فرصت ها در برابر شما رژه می روند ولی اگر باورتان این باشد که کارها درست از آب در نمی آیند و هر چقدر هم که تلاش کنید در آخر شکست می خورید، موانع یکی بعد از دیگری در برابر شما قد علم می کنند.

بسیاری از انسان هایی که قصد فتح این قله را دارند فرصت هایی را که در اختیار دارند یکی پس از دیگری از دست می دهند. در روزهای آفتابی که شانس و فرصت های بهتری برای صعود وجود دارد استراحت می کنند و در روزهای سرد و طوفانی که راه عبور بسته است به فکر فتح قله می افتند و نهایتاً شکست را با تمام وجود در آغوش می گیرند! این اشخاص برای توجیه شکست خود از بهانه های مختلفی استفاده می کنند.

افراد موفق را متهم به در اختیار داشتن امکانات و تجهیزات بهتری می کنند. برای توجیه شکست به خود تلقین می کنند که آنها از غذاهای مقوی تری استفاده می کردند و به همین دلیل از انرژی بیشتری برخوردار بوده اند ولی واقعیت این است که این افراد هیچ تفاوتی از لحاظ امکانات با یکدیگر نداشته اند. پس علت شکست آنها چه بوده است؟ این افراد همانند شخصی که با انتخاب کلید اشتباهی اصرار دارد قفلی را باز کند، راه و زمان اشتباهی را برای صعود انتخاب کرده بودند.

حقیقت این است که همه ما انسان ها در زندگی از فرصت های تقریباً یکسانی برخوردار هستیم ولی از راه های متفاوتی استفاده می کنیم. بیشتر افراد سعی می کنند بدون در نظر گرفتن بعضی اصول و واقعیت ها به اهدافی غیرمنطقی برسند. یکی از بزرگترین اشتباهاتی که بیشتر افراد مرتکب می شوند این است که این تصور غلط در ذهن آنها ریشه کرده است که برای رسیدن به هدف همیشه وقت و فرصت های کافی وجود دارد.

واقعیتی که بیشتر افراد شکست خورده آن را نادیده می گیرند این است که انسان از همان اولین روزهاباید برای رسیدن به هدف تلاش کند. ممکن است شما این حقیقت را انکار کنید و بگویید که انسان در سال های اولیه عمر خود از توانایی برای رسیدن به هدف برخوردار نیست، ولی هدف از بیان این مطلب این است که کسی که می خواهد به هدفی در زندگی برسد باید از همان ابتدا اهداف خود را مشخص کرده و برای رسیدن به آنها برنامه ریزی کند.

سال های اولیه زندگی همان روزهایی هستند که آسمان صاف و آفتابی است (فرصت ها در اطراف شما پرواز می کنند) و باید از همان لحظات برای فتح قله (رسیدن به هدف) استفاده کنید ولی کمتر کسی به این لحظات ارزشمند به چشم فرصتی برای رسیدن به هدف استفاده می کند! کسانی که موفق به فتح قله می شوند همان کودکانی هستند که با رویای صعود به قله به رختخواب می روند و صبح که از خواب بیدار می شوند با فکر پیروزی و غلبه بر مشکلات شروع به ادامه مسیر می نمایند.

مشکلاتی مثل هوای سرد، مسیرهای پرپیچ و خم و خطر سقوط بهمن نمی تواند وحشتی در دل آنها ایجاد کند چرا که آنها قبل از این که اقدام به فتح قله کنند برای فتح آن برنامه ریزی کرده و چندین بار در ذهن خود آن را فتح کرده اند. افراد شکست خورده چه کسانی هستند؟ همان کسانی هستند که از فرصت هایی که در کودکی، نوجوانی و جوانی در اختیار دارند استفاده نمی کنند و همیشه به خود می گویند همیشه فرصت کافی وجود دارد ولی چنین چیزی حقیقت ندارد.

راهنمای خرید
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.