سمینار آشنایی با نیروی فکر و ابعاد مختلف ذهن انسان

سمینار آشنایی با نیروی فکر و ابعاد مختلف ذهن انسان
نوع فایل
Mp3
حجم فایل
700 مگابایت
دسته بندی
300,000 تومان

در این قسمت از فروشگاه برنا اندیشان تصمیم داریم تا یکی دیگر از پکیج های آموزشی با عنوان سمینار آشنایی با نیروی فکر و ابعاد مختلف ذهن انسان را برای دانلود در اختیار شما کاربران محترم وب سایت برنا اندیشان و تمامی علاقه مندان به آشنایی با قدرت و نیروی فکر قرار دهیم.

سمینار آشنایی با نیروی فکر و ابعاد مختلف ذهن انسان

در سمینار آشنایی با نیروی فکر و ابعاد مختلف ذهن انسان شما علاقه مندان به آشنایی با قدرت و نیروی فکر انسان به صورت کامل با ابعاد مختلف ذهن انسان آشنا خواهید شد.

در جهان پیرامونی ما چه نیروهایی قابل مشاهده و درک هستند. آیا می‌توان برای نیروی فکر و قدرت ذهن، متر و معیار و اندازه‌ای تعیین و آن را بدین صورت اندازه‌گیری کرد؟ برخی افراد در طول تاریخ ثابت کرده‌اند که می‌توان با نیروی فکر کارهایی کرد که گاه از تصور ما خارج است.

آشنایی و آگاهی از نیروی فکر

برای مشاهده ی زیبایی ها و موهبت هایی که اطراف ما را فرا گرفته اند، کافی است که چشم دل را باز کنیم. برای بهره مندی از گنجینه نهانی وجود خود راه های ساده ای در مقابلمان قرار دارد و آن استفاده و بهره گیری از ثروت باطنی می باشد تا عمری را در رفاه و آسایش سپری کنیم.

بر اساس قانون جذب هرکسی به اندازه ثروتی که در زندگی نیاز دارد می تواند از گنجینه ی وجود خود برداشت نماید. همواره این نکته را به خاطر داشته باشید که یک قطعه ی آهن ربا می تواند فلزی دوازده برابر وزن خود را جذب کند و از روی زمین بلند نماید. ولی اگر همین آهن ربا خاصیت مغناطیسی خود را از دست بدهد، حتی قادر به بلند کردن وسیله ای به وزن پر کاه هم نخواهد بود. برخورداری از قدرت قانون جذب هم دقیقا همین گونه می باشد.


پیشنهاد ویژه:پکیج آموزش کامل مدیریت زمان


قدرت فکر انسان ها چند نوع هستند؟

در طول زندگی به دو نوع متفاوت از انسان ها برخورد می کنیم که یکی از آن ها «مغناطیس شده» یا همان شاد، موفق و سرحال است و مورد دیگری فردی است که قدرت مغناطیسی خود را از دست داده و حتی قادر به بلند کردن کاهی هم نیست. این فرد بسیار نامید، ناتوان و بدبین شده است.

اگر با این افراد برخورد داشته باشید می بینید که مدام در هر موقعیتی آه و ناله می کنند و می گویند: «می ترسم نتوانم موفق شوم … می ترسم دیگران مرا مسخره کنند … می ترسم تمام دارایی و سرمایه ام را از دست بدهم»

این گونه افراد قدرت ترقی و پیشرفت را ندارند و همیشه درجا می زنند. برای زندگی یک آب باریکه می سازند و با همان زندگی خود را سپری می کنند. اما گروه اول شجاعانه و بدون تردید رو به جلو حرکت می کنند. آن ها رازی را که از نسلی به نسل بعد منتقل می شود را با نام پیشرفت و ترقی فاش می کنند. این افراد از قانون جذب برای موفقیت خود بهره می گیرند و از هیچ مشکل و مسئله ای ترس و هراسی در دل ندارند.

ابعاد مختلف ذهن انسان

ذهن (به عربی: عقل)، مجموعه ای از توانایی‌های فکری است که شامل هوشیاری، تصورات، ادراک، تفکر، قضاوت، زبان و حافظه می‌شود و معمولاً آن را وجود توانایی هوشیار بودن و اندیشه تعریف می‌کنند. ذهن دربرگیرنده قدرت تصور، تشخیص و قدردانی است و مسئولیت پردازش احساسات و عواطف را برعهده دارد که منجر به عملکرد و نوع رفتار افراد می‌شود.

از دیرباز بررسی اجزا، تشکیل دهنده ذهن و خصوصیات انحصاری آن در فلسفه، مذهب، روانشناسی و علوم ادراکی مرسوم بوده‌است.

یکی از سوالات بارز در این زمینه در ارتباط با طبیعت ذهن مسئله ذهن و جسم می‌باشد که به بررسی ارتباط ذهن با جسم (مغز) می‌پردازد. دیدگاه‌های قدیمی تر از قبیل دوالیزم (اعتقاد به دوگانگی) و ایده‌آلیزم (آرمانگرایی)، ذهن را غیر جسمانی می‌دانند. نظرات جدید اغلب بر فیزیکالیزم (اصالت فیزیک) و فانکشنالیزم (کاربرد گرایی) متمرکزند که باور دارند ذهن همانند مغز در برابر پدیده‌های فیزیکی از قبیل فعالیتهای عصبی تقلیل پذیر است. اگرچه دوالیزم و ایده‌آلیزم هنوز هم حامیان بسیاری دارند.

سؤال دیگر در این زمینه این است که کدامیک از موجودات قابل داشتن ذهن هستند. (کتاب دانشمند جدید هشت سپتامبر ۲۰۱۸ صفحه ده). به عنوان مثال، آیا ذهن منحصر به انسانهاست و برخی یا همه حیوانها؟ تمام موجودات زنده؟ آیا تمام آنها ذهنی با خصوصیات دقیق و قابل توصیف دارند؟ یا داشتن ذهن مختص به بعضی ماشینهای ساخته دست بشر است؟

طبیعت ذهن هرچه که باشد، توافق عموم بر این است که ذهن موجودات را قادر می‌سازد تا به آگاهی درونی برسند به خصوص در محیط پیرامونشان برای دریافت و پاسخ به محرکهای عامل و برخوداری از هشیاری که شامل تفکر و احساسات می‌شود.

در سنتهای مذهبی و فرهنگی متفاوت، درک مفهوم ذهن گوناگون است. برخی داشتن ذهن را منحصر به انسانها می‌دانند در حالیکه برخی دیگر (مثل انیمیزم و پانپسیخیزم) داشتن ذهن را به موجودات غیر زنده، حیوانها و خدایان نسبت می‌دهند. یک سری از مکاتب قبلی ذهن را (که بعضاً به جای آن از کلمات روح و جان استفاده می‌کردند) با نظریه‌های زندگی بعد از مرگ یا فلسفه انتظام گیتی ربط می‌دادند.

به عنوان مثال در اصول زرتشت، بودا، افلاطون، ارسطو، یونان باستان، هند و بعدها اسلام و فیلسوفان قرون وسطی در اروپا و فیلسوفهای ذهنی مهم اعم از افلاطون، پاتانیالی، دکارت، لیبنیز، لوک، بکرلی، هام، کنت، هگل، شوپنهاگ، سرل،دنت، فودور، ناگل و چالمرز.

روانشناسانی از قبیل فروید و جیمز و دانشمندان کامپیوتری از قبیل ترنینگ و پوتنام نظریات نافذی دربارهٔ طبیعت ذهن ارایه داده‌اند. امکان اذهان درموجودات غیر زنده درمقوله هوش مصنوعی مورد بررسی قرار می‌گیرد که در ارتباط با فیزیولوژی دستگاه عصبی و نظریه اطلاعاتی کار می‌کند تا به راهی دست یابد تا ماشینهای غیر زنده بتوانند اطلاعات را به نوعی مشابه ویا متفاوت با پدیده ذهنی بشر پردازش کنند.

ذهن به صورت سیالی از خود آگاهی نیز به تصویر کشیده شده، جایی که ادراک حواس و پدیده فکری همواره در حال تغییر هستند. خواص تشکیل دهنده ذهن مورد بحث قراردارند. بعضی از روانشناسان ادعا می‌کنند که فقط عملکردهای فکری «برتر» علی‌الخصوص منطق و حافظه، ذهن را تشکیل می‌دهند. از این نظر احساساتی نظیر عشق، تنفر، ترس و لذت در طبیعت درونی و ابتدایی ترند و به همین دلیل می‌بایست متفاوت از ذهن در نظر گرفته شوند.

راهنمای خرید
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.