کارگاه روانشناسی نحوه ارتباط با کودک

کارگاه روانشناسی نحوه ارتباط با کودک
نوع فایل
Mp3
حجم فایل
100 مگابایت
دسته بندی
300,000 تومان

در این قسمت از فروشگاه اینترنتی برنا اندیشان تصمیم داریم تا یکی دیگر از کارگاه های روانشناسی با عنوان کارگاه روانشناسی نحوه ارتباط با کودک – آموزش درک کودکان را به صورت یک محصول دانلودی در اختیار شما کاربران محترم برنا اندیشان و علاقه مندان به علوم رفتاری و روانشناسی قرار دهیم.

کارگاه روانشناسی نحوه ارتباط با کودک – آموزش درک کودکان

در کارگاه روانشناسی نحوه ارتباط با کودک به صورت کامل نحوه ایجاد ارتباط سالم با کودک خود و روش های درک کودک را به صورت تخصصی برای والدین شرح داده می شود.

درک احساسات کودکان مساله مهمی بوده که می تواند بر آینده و زندگی آنها تاثیر بگذارد. والدین باید با نیازهای فرزندان خود آشنا بوده و به آنها توجه کنند.

شناخت روانشناسی کودک یا همان خلق و خو و روحیات کودک از مهم‌ترین کارهایی است که والدین باید انجام دهند. این کار نیاز به مدرک خاصی ندارد، با این حال، آنچه باید انجام دهید یافتن نشانه‌های ساده‌ای است که به کمک آن‌ها متوجه ‌می‌شوید کودک چه چیزی را دوست دارد یا ندارد، چه چیزی او را به خنده یا گریه می‌اندازد و چه چیزی باعث انگیزه یا ناکامی او می‌شود.

شناخت خلق و خو و خصوصیات منحصربه‌فرد کودک بخش مهمی از روانشناسی رشد و یکی از گسترده‌ترین و رایج‌ترین موضوعات مورد مطالعه است. این بخش تخصصی بر فرایندهای روانشناختی کودکان، از زمان تولد تا نوجوانی، و بر تغییرات روانشناختی، که از ابتدای تولد اتفاق می‌افتد، تمرکز می‌کند. محدوده مطالعه آن شامل مهارت‌های حرکتی، رشد شناختی، مهارت‌های زبان، روابط اجتماعی و رشد هیجانی است.

تمام کودکان با دو نیاز عاطفی به دنیا می‌آیند: نیاز به دوست داشته شدن و نیاز به اعتماد به نفس مثبت. شما باید به عنوان والدین، از این نیاز‌ها آگاه بوده و به گونه‌ای با فرزندتان ارتباط برقرار کنید تا در مسیری مثبت رشد پیدا کند.


پیشنهاد ویژه:کارگاه آشنایی با بلوغ در دختران و پسران

کودکان از لحظه تولد، نیاز به عشق و محبت دارند. نوزادان آسیب پذیر بوده و برای زنده ماندن کاملا وابسته به والدین خود می‌باشند. والدین به کودک غذا و احساس آرامش می‌دهند. این مراقبت‌های عاشقانه به کودک کمک می‌کند تا به دیگران اعتماد کرده، خودش را دوست بدارد و در این جهان احساس امنیت داشته باشد.

هر چقدر هم که کودک بزرگتر شود، همچنان به عشق و توجه والدین خود نیاز دارد. زمانی که کودک هشت ساله شما پروژه علمی‌اش را به شما نشان می‌دهد، نیاز دارد که از او تعریف کنید. اگر فرزند یازده ساله شما، نمره خوبی در امتحان ریاضی نگرفت، نیاز به حمایت شما دارد تا احساس کند که همچنان دوستش دارید.

یکی از مهمترین پرسش ها در رابطه با درک و شناخت کودک، آن است که چگونه می توان احساسات کودک را شناخت تا بتوان به آنان کمک کرد.

احساسات کودک از طریق رفتار و عملش آشکار می شود؛ گهگاه این کار را آشکارا و مستقیم انجام می دهد، ولی گاهی نیز ابراز احساسات آنان به گونه ای است که تشخیص آن دشوارتر است. نکتۀ مهم آن است که باید بیاموزیم که کودکان با رفتارشان، به سادگی با ما حرف میزنند. فقط ما باید، آگاهی و بینش کافی برای شناخت احساسات کودک داشته باشیم. مواردی که در زیر مطرح می شود، ما را در رسیدن به این هدف یاری می کند.

ابتدا باید به مشاهده رفتار آنان پرداخت. شاید نخستین گام در درک معنای رفتار کودک، مشاهده دقیق و عمیق رفتار اوست. باید یاد بگیریم که به رفتار کودک آن گونه که هست نگاه کنیم، نه آن گونه که می خواهیم باشد. اگر سعی در قضاوت و ارزشیابی رفتار کودک کنیم و یا اگر تصمیم بگیریم که کودک باید و یا نباید چنان رفتاری داشته باشد، احتمالاً رفتار کودک را با احساسات کودک در هم آمیخته ایم، و از مشاهدۀ دقیق و منظم دور شده ایم. ما با مشاهده کردن می آموزیم که کودک و نوجوان در مراحل مختلف رشد چه احساساتی دارند، و به چه نحو آن را بین می کنند. تلاش برای تغییر رفتار، قبل از آنکه شناخت دقیق و صحیحی از آنان داشته باشیم، ممکن است بیهوده و گاه خطرناک باشد.

در رفتار کودک نشانه هائی از احساسات و نگرش های او می توان یافت: کودکان در انواع سازگاریهائی که با موفقیت جدید می کنند متفاوتند؛ این تفاوت ها معنی دار است. شخصی که مایل است کودک را درک کند، باید پاسخ های او را در موقیت های جدید به دقت مورد مشاهده قرار دهد. او نمی تواند در مورد نوع پاسخ کودک تصمیم بگیرد، و یا او را مجبور به پاسخ دادن در یک قالب خاص کند؛ چرا که این کار ممکن است به کودک و رشد کودک صدمه بزند.

راهنمای خرید
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.