تاریخچه زبان انگلیسی و هفت قانون طلایی یادگیری زبان انگلیسی

تاریخچه زبان انگلیسی و هفت قانون طلایی یادگیری زبان انگلیسی

در این قسمت از مجموعه مقالات پایگاه دانش برنا اندیشان تصمیم داریم تا به موضوع تاریخچه زبان انگلیسی و هفت قانون طلایی یادگیری زبان انگلیسی بپردازیم و به صورت تخصصی به این زبان بپردازیم پس تا انتهای این مقاله با برنا اندیشان همراه باشید.

راهنمای مطالعه مقاله نمایش

تاریخچه زبان انگلیسی و هفت قانون طلایی یادگیری زبان انگلیسی

در مقاله تاریخچه زبان انگلیسی و هفت قانون طلایی یادگیری زبان انگلیسی شما علاقه مندان به یادگیری این زبان به صورت کامل با زبان انگلیسی و نحوه یادگیری آن آشنا خواهید شد.

زبان انگلیسی

زبان انگلیسی سه وجهه دستورزبان، واژگان و تلفظ دارد. آموزش زبان انگلیسی چهار مهارت دارد که دوتای آن ها ورودی های زبان و دوتای دیگر خروجی ها هستند. ورودی ها عبارتند از مهارت شنیداری و مهارت خواندن، و خروجی ها عبارتند از مهارت گفتاری و مهارت نوشتاری.

زبان انگلیسی به عنوان زبان مادری در کشورهای انگلستان، کانادا، آمریکا، استرالیا، نیوزلند، ایرلند، آفریقای جنوبی، غنا و بسیاری کشورهای دیگر به کار میرود. زبان انگلیسی یکی از زبان‌های هند و اروپایی از شاخه ژرمنی می باشد. شاخه ژرمنی به دو بخش شرقی و غربی تقسیم شده و زبان انگلیسی به ژرمنی غربی تعلق دارد.

این زبان در انگلستان و جنوب شرقی اسکاتلند کامل شده است. زبانهای آلمانی، دانمارکی، هلندی، سوئدی و نروژی هم از شاخه ژرمنی هستند. امروزه حدود نیمی از مجموعه واژگان و دستور زبان انگلیسی از ریشه ژرمنی می باشد .زبان انگلیسی باستان از شباهت زیادی به زبان آلمانی باستان برخوردار بوده است ، چون انگلیسی زبان‌ها عمدتاً اقوام ژرمنی بودند که از آلمان وارد بریتانیا شده بودند و به نوعی میتوان زبان آلمانی را مادر زبان انگلیسی نامید.

زبان انگلیسی در بسیاری از کشورها زبان میانجی می باشد و مهم‌ترین زبان دنیا در زمینه‌های سیاسی، نظامی،اقتصادی، صنعتی، فرهنگی و علمی در روابط بین‌الملل به شمار می‌رود. زبان انگلیسی پس اززبانهای چینی و اسپانیایی، سومین زبان جهان از نظر تعداد گویشور می باشد. امروزه حدود 380 میلیون نفر وجود دارند که زبان مادری‌شان زبان انگلیسی می باشد.

به دلیل تأثیر گذاری بالای بریتانیا بر جهان پس از سده هجدهم در مسائل نظامی، اقتصادی، سیاسی، علمی و فرهنگی؛ و تأثیر ایالات متحده آمریکا از سده بیستم میلادی به این سو، زبان انگلیسی در سطح جهان گسترش پیدا کرده و به عنوان زبان دوم، زبان اداری و زبان میانجی در بسیاری از نقاط جهان اهمیت و کاربرد پیدا کرده ‌است.

تاریخچه زبان انگلیسی

در ادامه شما را با تاریخ زبان انگلیسی در دوره های مختلف آشنا خواهیم کرد.

انگلیسی کهن

در قرنِ ششم میلادی، مردمانی از سه قبیله جوت، انگِل و ساکسون که در شمال‌غرب آلمان، دانمارک و هلند امروزی ساکن بودند، به انگلستان یورش بردند و آن سرزمین را به تصرف خود در آوردند. تا آن زمان مردم بریتانیا یا به عبارت بهتر بریتانیای روم به زبان سِلتی سخن می‌گفتند و البته زبان سِلتی مردم آن به دلیل ۴۰۰ سال اشغال این سرزمین توسط رومی‌ها با لاتین آمیخته شده بود و بسیاری از واژگان لاتین در آن کاربرد داشت.


پیشنهاد ویژه : مجموعه پکیج های آموزش زبان به صورت کامل


پس از اشغال بریتانیا توسط ژرمن‌ها، جوت‌ها نیز در جنوبِ شرقی خاک آن ساکن شدند و در تعامل با زبان‌های محلی، گویش «کِنتی» را به وجود آوردند. ساکسون‌ها هم که در جنوب و جنوبِ غربی سکنا گزیده بودند، گویش «ساکسونِ غربی» را ایجاد کردند.

اَنگل‌هاییکه در شمال و مرکزِ انگلستان اقامت گزیده بودند، به ترتیب، گویش‌های «آمبِریای شمالی» و «مِرسیایی» را به وجود آوردند. سینت بید بر این باور بود که انگل‌ها منطقه گسترده‌تری از خاک بریتانیا (نزدیک به تمامی خاک آن) را از آن خود کردند و نام «اِنگلند» (England) از نام همین قبیله گرفته شده‌است. واژه “England” از Engla land به «معنی سرزمین انگل‌ها»(به انگلیسی: Land of the Angles) گرفته شده و English در انگلیسی کهن Englisc بوده‌است افزون بر قبیله‌های یادشده، دسته‌هایی از مردمان ساکن فریزیا، نیدرزاکسن، یوتلاند و جنوب سوئد نیز در آن دوران به بریتانیا آمدند.

زبان انگلیسی باستان نخستین برگرفته از چندین گویش بود که این بازتاب‌کننده داشتن چندین سرچشمه برای انگلستان در عهد آنگلوساکسون‌ها است. یکی از این گویش‌ها، ساکسون غربی کهن بود که کم‌کم بر دیگر گویش‌ها برتری یافت. رزم نامه بئوولف متعلق به همین دوران است. گمان می‌رود که از سده نهمِ میلادی، گویش ساکسونی، به دلیلِ سلطه پادشاه آلفرد (نخستین شاهِ انگلستان که فردی از قبیله ساکسون بود)، بر دیگر گویش‌ها برتری یافته باشد و از آن پس به عنوان زبان رسمی این کشور شناخته شده‌باشد.

انگلیسی باستانها، از نظر گویش، بسیار متفاوت از انگلیسی امروزی است. برای نمونه، واژه‌های light و drought، به ترتیب به صورت «لیخت» و «دراخت» تلفظ می‌شد یا جمله Will you give me your jacket, good man?، چنین ادا می‌شد: Wilt ðu sellan me ðin clæð, godman min? در این دوره شماری واژه، از زبان لاتین، وارد انگلیسی شد که واژگانی چون: altar, mass, priest, psalm, temple, kitchen, palm, pear,… از آن جمله‌اند. شمار کمتری واژه هم از زبان اسکاندیناوی، بوسیله وایکینگ‌ها که از اواخر سده هشتم به بعد، کم‌کم یورش‌هایی به انگلستان نموده و بخش‌هایی را تصرف کرده بودند، وارد این زبان شد. از جمله این واژگان، می‌توان به law, take, cut, both, ill, ugly، اشاره کرد.

انگلیسیِ کهن، گنجینه واژگان غنی نداشت اما، همچون دیگر زبان‌های هند و اروپایی، دستور زبان پیچیده‌ای داشت.

انگلیسی میانه

انگلیسی کهن یا باستان با دو دوره یورش روبرو شد. نخست از سوی سخنوران زبان‌های ژرمنی شمالی، در سده هشت و نه میلادی، هنگامی که هالفن رگناسن و ایوار رگناسن شناخته شده با نام ایوار بی‌استخوان تصمیم به گرفتن و استعمار منطقه‌های شمالی جزیره‌های بریتانیا گرفتند. بار دوم یورش از سوی سخنوران زبان‌های رومی‌تبار بود. پس از تصرفِ انگلستان به وسیله نورمن‌ها که در سال ۱۰۶۶ صورت گرفت، کم‌کم دگرگونی شگرفی در زبان پدید آمد. نورمن کهن در سده ۱۱ میلادی با یورش نورمن‌ها به انگلستان به آنگلو-نورمن و پس از آن به آنگلو- فرنچ تغییر یافت و دسته نویی از واژگان را وارد زبان کرد، واژگانی که در دولت و دادگاه‌ها کاربرد داشتند.

زبان فرانسوی – به واسطه حکومتِ نورمن‌ها – زبانِ بزرگان و بلندپایگانِ جامعه، و انگلیسیِ کهن، زبانِ عوام و دونپایگان به‌شمار می‌رفت، زبان فرانسوی اثر چشمگیری بر انگلیسی گذاشت. تا پیش از سال ۱۲۵۰، تنها ۹۵۰ واژه نو، بیشتر به دلیل ارتباط انگلیسی‌ها و فرانسوی‌ها، وارد زبان انگلیسی شد. اما ناگهان، چون فرانسویان شروع به یادگیری زبان انگلیسی نمودند و واژگانی از زبان خود را وارد زبان مقصد کردند، تعداد بی‌شماری واژه از زبان فرانسوی قرض گرفته شد؛ به گونه‌ای که اکنون یک سوم واژگان زبان انگلیسی، ریشه فرانسوی دارند. گسترش دامنه واژگان با کمک واژه‌های اسکاندیناویایی و نورمنی رویدادی بود که باعث ساده‌تر شدن دستور زبان انگلیسی شد و این زبان را به زبانی وام‌گیرنده تبدیل کرد (چیزی بیش از پذیرش معمول واژه‌های دیگر زبان‌ها توسط یک زبان).

گویش midland، از سده چهاردهم، یعنی زمانی که مناطق زیر پوشش این گویش، به مراکز توسعه دانشگاهی، پیشرفت اقتصادی و زندگی اشرافی در انگلستان تبدیل شد، جای خود را به عنوان مهم‌ترین گویش در این دوران، باز کرد و میدلند شرقی گویش مسلط شهر لندن شد. یکی از عواملی که موجب برتری مطلق این گویش شد؛ به گونه‌ای که انگلیسی امروزی، تقریباً شکل تکامل یافته میدلند شرقی است، نفوذ این گویش به دستگاه‌های حکومتی و مکاتبه‌های دولتی است.

از نوشته‌های پرآوازه دوران انگلیسی میانه می‌توان به حکایت‌های کنتربری از جفری چاوسر اشاره کرد.

انگلیسی مدرن

انگلیسی مدرن با تجدیدنظر اساسی در دستگاه واژگانی و دستوری خود به زبانی بسیار ساده‌تر از نظر دستوری بدل شده و به سبب وام‌گیری بی‌حد و مرز از واژگان لاتینی و فرانسه و سپس یونانی، بخش عمده‌ای از واژگان کهن آنگلوساکسون خود از ریشه ژرمنی را وانهاده و بر روی هم نسبت به زبان آلمانی، از همه جهت (آوایی، واژگانی، دستوری) چهره دیگری یافته‌است. در انگلیسی مدرن نه تنها اسم، که فعل و حرف و نیز بخش عمده حالت‌های صرفی خود را از دست داده‌اند و از یک زبان صرفی ترکیب‌گر به زبانی در اساس تحلیلی بدل شده‌است.

معرفی بهترین روش های یادگیری زبان انگلیسی

کشورهایی که انگلیسی زبان اصلی آن‌ها است

کشورهایی که انگلیسی زبان اصلی آن‌ها است عبارتند از:

آنگویلا، آنتیگوا و باربودا، استرالیا، باهاما، باربادوس، بلیز، برمودا، قلمرو بریتانیا در اقیانوس هند، جزایر ویرجین بریتانیا، بخش انگلیسی زبان کانادا، جزایر کیمن، دومینیکا، جزایر فالکلند، جبل طارق، گرنادا، گوآم، جزایر چنل، گویان، بخش‌های انگلیسی ایرلند، جزیرهٔ من، جامائیکا، جرزی، مونتسرات، نائورو، بخش انگلیسی زبان زلاند نو، جزایر پیت‌کرن، سنت هلن، سنت کیتس و نویس، سنت وینسنت و گرنادین‌ها، سنگاپور، جزایر جورجیای جنوبی و ساندویچ جنوبی، ترینیداد و توباگو، جزایر تورکس و کایکوس، بریتانیا و ایالات متحده آمریکا.

در برخی کشورها انگلیسی زبان اصلی مردمانشان نیست ولی زبان کارهای اداری و مدارک رسمی آن‌ها است. این کشورها عبارتند از:

بوتسوانا، کامرون، ایلات فدرال میکرونزی، فیجی، گامبیا، غنا، هند، کنیا، کیریباتی، لسوتو، لیبریا، ماداگاسکار، مالت، جزایرمارشال، موریس، نامیبیا، نیجریه، پاکستان، پالائو، پاپوا گینه نو، بخش انگلیسی فیلیپین، رواندا، سنت لوسیا، ساموآ، سیشل، سیرالئون، جزایرسلیمان، سری‌لانکا، سودان، سودانجنوبی، اسواتینی، تانزانیا، اوگاندا، زامبیا و زیمبابوه. همچنین کشورهایی وجود دارند که انگلیسی در بخش‌هایی از خاک آن‌ها زبان اداری دوم (به عنوان مکمل) کاربرد دارد؛ سن اندرسی پروویدنسیا در کلمبیا و ساحل موسکیتو (Mosquito Coast) در نیکاراگوآ از این دسته‌اند. این‌گونه نفوذ زبان انگلیسی به دلیل دوران استعمار بریتانیا در این منطقه‌ها است.

همچنین انگلیسی یکی از ۱۱ زبان رسمی در آفریقای جنوبی است. در منطقه‌های وابسته استرالیا مانند جزیرهنورفک، جزیره کریسمس و جزیره کوکوس و بخش‌های متعلق به آمریکا مانند ساموآی آمریکا، گوآم، جزایر ماریانای شمالی، پورتوریکو و جزایر ویرجین و بخش‌های بریتانیایی هنگ کنگ، انگلیسی زبان رسمی است.

انگلیسی زبان رسمی ایالات متحده نیست. و دولت فدرال آمریکا هیچ زبان رسمی را معرفی نکرده‌است ولی ۳۰ ایالت از ۵۰ ایالت آن انگلیسی را به عنوان زبان رسمی پذیرفته‌اند. در کشورهای تحت حمایت بریتانیا مانند بحرین، بنگلادش، برونئی، قبرس، مالزی و امارات متحده عربی انگلیسی زبان مهمی به‌شمار می‌رود.

زبان انگلیسی در جمهوری اسلامی ایران

کشور ایران در طول سالهای پس از انقلاب با پذیرفتن اهمیت دانش زبان انگلیسی در توسعه، آموزش زبان دوم را از سنین پایه در مدارس آغاز کرده است و هم اکنون از مقطع متوسطه اول تا پایان تحصیلات دانشگاهی زبان انگلیسی در کلاس ها تدریس می شود. در آموزش پرورش جمهوری اسلامی ایران، زبان انگلیسی نیز در برنامه‌های درسی دانش‌آموزان قرار گرفته است. اما میزان بهره‌وری آن در مقابل میزان نیاز دانش‌آموزان یکسان نبوده است. خبرهایی از کمیسیون فرهنگی جمهوری اسلامی منتشر شده است که زبان بین‌المللی انگلیسی یک مشکل فرهنگی-اسلامی است و باید از مدارس دولتی ایران حذف شوند و آموزش زبان باید توسط کلاس های زبان باشد. این در حالی است که کشورهای عقب تر از ایران از نظر علمی و اقتصادی، مهارت گفتاری و نوشتاری زبان انگلیسی توسعه یافته تر دارند و در آموزش این زبان به پیشرفت دست یافته اند. با پیشرفت فناوری هنوز هم توان مردم ایرانی را به آن حد نرسانده که برای پیشرفت در کار و زندگی بتوانند از مهارت گفتاری و نوشتاری زبان انگلیسی بهره گیرند.

فواید شگفت انگیز یادگیری زبان انگلیسی

۹ فایده شگفت انگیز یادگیری زبان انگلیسی

تصمیم به یادگیری زبان انگلیسی در هر مقطعی از زندگی ایده فوق العاده ای است. طبق تحقیقات علمی، یادگیری زبان مزیت های شگفت انگیزی خواهد داشت. یکی از کاربردی ترین زبان های موجود در دنیا، زبان انگلیسی است. فواید یادگیری زبان بسیار است.

امروزه بیش از ۱.۵ میلیارد نفر در حال صحبت کردن با این زبان هستند. در سرتاسر جهان زبان انگلیسی انتخاب اول بسیاری از کشورهای پیشرفته و صنایع گوناگون است. با درک زبان انگلیسی طیف گسترده ای از فرهنگ های متنوع در اقصی نقاط کره زمین قابل فهم و تحلیل خواهند بود. به طور خلاصه، فهم این زبان مزیت هایی بیکران خواهد داشت.

فایده اول: ذهن را هشیارتر می کند

یادگیری هر زبانی ذهن شما را فعال و آماده مقابله با چالش ها می کند. در واقع با این کار فعالیت ها و ابعاد جریان های الکتریکی نورون های مغز دستخوش تغییراتی خواهند شد. اصلاً مهم نیست از چه سنی یادگیری را آغاز می کنید اما باید بدانید در هر مقطعی که این کار را انجام دهید، ذهن خود را پرورش خواهید داد.

با تصمیم به آموختن زبان انگلیسی ذهن خود را آماده ورزشی فوق العاده برای مغز خواهید کرد. انگلیسی ترکیبی از زبان های آلمانی، لاتین و فرانسه است. بنابراین افرادی که با این زبان ها آشنایی دارند ممکن است کمی راحت تر زبان انگلیسی را بیاموزند. اما مثلاً یادگیری برای افراد ژاپنی به دلیل ماهیت زبان شان چالشی بزرگ تر خواهد بود.

با یادگیری متداوم کلمات و اصطلاحات جدید ذهن همواره درگیر است. مثل این است که هر روز مغز خود را ورزش دهید. در پایان ذهنی هشیار و قدرتمند خواهید داشت. بنابراین اگر می خواهید مغزتان را پروش داده و آنرا هشیارتر کنید، یادگیری زبان انگلیسی بهترین انتخاب است.

فایده دوم: فرصت های شغلی بهتر و بیشتر

زبان انگلیسی ممکن است زبان رسمی و یکتای جهان نباشد، اما زبان پیش فرض تعداد بیشماری از کشورها بوده و از آن برای برقراری ارتباط بین المللی استفاده می شود. از آن گذشته، اگر به آگهی های استخدامی اکثر شغل ها نگاهی بیندازید در لیست نیازمندی های احراز، دانش زبان انگلیسی در جایگاه های اول گرفته است که اهمیت آنرا نشان می دهد.

اگر به دنبال یافتن کار در کشوی دیگر هستید در آن صورت دانستن زبان الزامی است.

در این ۳ محیط زبان انگلیسی جزو اولویت هاست:

کسب و کار

پیشرفت تکنولوژی زبان را به نقاط دوردستی از جهان کشاند که پیش از آن میسر نبود. تحقیقی که به تازگی توسط سایت معتبر LinkedIn صورت گرفته است نشان می دهد که بیش از ۹۰ درصد شرکت ها و کمپانی ها استخدام فردی که توانایی صحبت کردن به زبان انگلیسی را داراست در اولویت قرار داده و او را برای کسب و کار خود سودمند می دانند.

این آمار باعث تعجب نیست چراکه زبان انگلیسی تأثیر انکار ناپذیری بر دنیای کسب و کار داشته است.

امروزه زبان انگلیسی به بخشی جدایی ناپذیر از هر کسب و کاری بدل گشته است.

علم

در دنیای علم به طور گسترده از اصطلاحات و لغات انگلیسی استفاده شده و همواره لغات جدیدی نیز وارد فرهنگ لغات علمی می شوند. بنابراین برای درک درست آنها دانستن این زبان الزامی است.

اینترنت

اینترنت برای اولین بار در کشورهای آمریکا و انگلستان برای کاربران انگلیسی زبان راه اندازی شد. به نظر می رسد همواره این کاربران انگلیسی زبان هستند که از مزیت هایی خاص بهره می برند. جالب است بدانید بیش از ۵۵ درصد محتوای قرار گرفته بر روی اینترنت به زبان انگلیسی است. به همین خاطر عده کثیری از کاربران اینترنت به سمت یادگیری زبان انگلیسی سوق پیدا کردند. می توان گفت کلید اینترنت، زبان انگلیسی است.

فایده سوم: یکی از بهترین زبان ها برای سفر کردن است

اگر تصور می کنید با دانستن زبان انگلیسی فقط قادر به سفر به کشورهایی مثل انگلیس، آمریکا و کانادا هستید، سخت در اشتباهید! بیش از ۵۰ کشور انگلیسی زبان در سطح جهان وجود دارد. تازه استثناهایی هم وجود دارد؛ در بسیاری از شهرهای اروپایی دنیا، انگلیسی زبان دوم و غیر رسمی این شهرها بوده وتوریست ها از این زبان برای برقراری ارتباط با شهروندان آن شهرها استفاده می کنند. حتی در بعضی شهرهای کشور ۱.۳ میلیارد نفره چین هم افرادی را پیدا خواهید کرد که انگلیسی صحبت خواهند کرد.

فایده چهارم: تحصیل در برترین مدرسه ها و دانشگاه های جهان

همانند یافتن شغل بهتر، یکی دیگر از برتری های یادگیری زبان انگلیسی فرصت تحصیل در بهترین مدرسه ها و دانشگاه هاست. اگر رویای تحصیل در دانشگاهایی مانند هاروارد، استنفورد، آکسفورد، کمبریج و MIT را در سر می پرورانید، دانستن زبان انگلیسی حتمی خواهد بود. طبق تحقیقات صورت گرفته انتظار می رود تا ۱۰ سال آینده، چیزی نزدیک به ۲ میلیارد نفر در سطح جهان زبان انگلیسی را یاد بگیرند.

فایده پنجم: نویسنده بهتری خواهید شد

یکی از بهترین راه ها برای درک زبان انگلیسی نوشتن آن است. هرچه بیشتر بنویسید ریزه کاری ها و ظرایف آن زبان را بهتر متوجه خواهید شد. با این کار کتابخوان بهتری شده و نهایتاً قوه تخیل خود را تقویت می کنید.

در دبستان برای یادگیری بهتر زبان از دانش آموز خواسته می شود تا الفبا را بارها و بارها روی کاغذ بنویسد. اتفاقی مشابه در دوران بزرگسالی و هنگام یادگیری زبان انگلیسی می افتد، با این تفاوت که فرد با تکیه بر دانش گسترده خود کلمات را تبدیل به جملات می کند. با تمرین، جملات پیش و پا افتاده به جملات پیشرفته تبدیل می شوند، در نهایت می بینید به راحتی می توانید آنچه در ذهنتان می گذرد را به زبان انگلیسی روی کاغذ بیاورید.

فایده ششم: لذت بردن از ادبیات کلاسیک و فیلم ها به زبان اصلی

در طول چند قرن گذشته تعداد بسیار زیادی از فیلم ها و ادبیات کلاسیک به زبان انگلیسی تولید شده اند. مهم نیست ترجمه انجام شده چقدر دقیق است باز هم بعضی قسمت ها از کتاب یا فیلم حذف شده و با نسخه اصلی تفاوت خواهند داشت. چنین امری درک عمیق آثار به یاد ماندنی و بی نظیر نویسندگانی همچون شکسپیر و یا استیون کینگ را غیرممکن می کند.

از آثار کارگردانان بزرگ مثل اسکورسزی گرفته تا آلفرد هیچکاک، تا زمانیکه آنها را به زبان اصلی تماشا نکنید حس بی نظیر آن ها را تجربه نخواهید کرد. از آن گذشته در بسیاری از فیلم ها و کتاب ها، گریزهایی جالب و بامعنی به برخی مسائل روز زده می شود که فقط با درک زبان انگلیسی می توان آنها را متوجه شد.

فایده هفتم: مهاجرت صحیح

برای مهاجرت کردن به کشوری انگلیسی زبان، اگر زبان انگلیسی ندانید کاستی بزرگی در پرونده خود خواهید داشت. در ایالات متحده برای دریافت شهروندی باید امتحان زبان انگلیسی را با موفقیت پشت سر بگذارید. موضوع مهم این است که منظور از مهاجرت فقط رفتن به آن کشور نیست.

ممکن است پیدا کردن شغل حتی با دانستن زبان باز هم مشکل باشد. اگر نتوانید انگلیسی صحبت کنید لیست شغل ها بسیار کوتاه خواهد شد. این مسأله فشار زیادی را بر شما و خانواده برای پیدا کردن شغلی با درآمد مناسب خواهد گذاشت و باید به کارهایی نامناسب با درآمد کم تن دهید. در نتیجه گذران زندگی بسیار سخت تر خواهد شد. تصور کنید بخواهید آدرس سوپرمارکت، ایستگاه اتوبوس یا بیمارستان را بپرسید اما زبان بلد نیستید…

فایده هشتم: افزایش تمرکز

پژوهش های اخیر نشان می دهند افراد دو زبانه یا چند زبانه، دقت و تمرکز بیشتری نسبت به دیگر افراد دارند. علت این موضوع نیز تفکر به دو زبان و تغییر مداوم میان زبان مادری و زبان دوم است که منجر به افزایش تمرکز می شود.

افزایش تمرکز فرد از به کارگیری دو مهارت به دست می آید؛ دقت زیاد به یادگیری زبان انگلیسی و صحبت کردن. فقدان هر یک سبب ایجاد خلل در یادگیری خواهد شد. هنگام صحبت کردن می بایست به جزییات توجه کرده و کلمات را درست جمله بندی کنیم، در صورتیکه در زبان مادری بدون نیاز به تفکر جمله را به زبان می آوریم.

فایده نهم: آمادگی بیشتر برای یادگیری اصطلاحات روزمره

گویش های متعددی برای زبان انگلیسی در اقصی نقاط جهان بوجود آمده است. در هر کشور از زبان انگلیسی اما با گویشی متفاوت و اصطلاحات مخصوص به آن منطقه استفاده می شود. واضح است که یادگیری تمام اصطلاحات هر کشور یا منطقه امری غیرممکن خواهد بود، اما با دانستن زبان و صحبت با افراد بومی منظور آنها را متوجه خواهید شد و دایره واژگان خود را با یادگیری اصطلاحات وسیع تر خواهید کرد.

قوانین طلایی یادگیری زبان انگلیسی

هفت قانون طلایی یادگیری آسان مکالمه زبان انگلیسی

آیا با هفت قانون طلایی یادگیری زبان آشنا هستید؟ پس در ادامه با برنا اندیشان همراه باشید تا به صورت کامل شما را با این قوانین آشنا نماییم.

قانون اول : همیشه در پی یادگیری اصطلاحات (عبارات) باشید و نه تک لغت ها

هرگز کلمات را بصورت جداگانه و منفرد یادنگیرید هرگز . وقتی یک لغت جدید می بینید همیشه اصطلاحی( عبارت) را که این لغت جدید در آن به کاربرده شده است یادداشت کنید و وقتی می خواهید مرور کنید همیشه همان اصطلاحات (عبارات) را مطالعه کنید و نه کلمات را اصطلاحات (عبارات) را گردآوری کنید مکالمه و گرامر زبان شما ۴-۵ برابر سریعتر بهبود می یابد

قانون دوم : از یادگیری گرامر انگلیسی دست بردارید

زیاد خودتون رو اسیر گرامر نکنید . گرامربه شما آموزش می دهد که شما به زبان انگلیسی فکر کنید ولی شما می خواهید به صورت خودکار با زبان صحبت کنید بدون فکر کردن بدین صورت شما مثل یک انگلیسی زبان انگلیسی را یادمی گیرید.

قانون سوم و مهمترین قانون : اول گوش کنید

شما هر روز باید به انگلیسی گوش فرادهید متون انگلیسی را نخوانید بلکه فقط گوش دهید خیلی ساده است این کلید موفقیت شما در یادگیری مکالمه انگلیسی است از خواندن متون انگلیسی راصرف نظر کند وبه گوش دادن زبان انگلیسی به صورت مداوم و روزانه بپردازید. انگلیسی را با گوشهایتان یادبگیرید و نه با چشمهایتان در اغلب مراکز آموزش زبان شما با چشم زبان را یادمی گیرید شما متون انگلیسی را می خوانید و قواعد گرامری را فرامی گیرید اما برای موفقیت در یادگیری مکالمه انگلیسی باید سیستم شنیداری را جایگزین کنید شما باید روزی ۲-۳ ساعت فقط به انگلیسی گوش دهید بدین صورت مکالمه شما به سرعت بهبود می یابد و انگلیسی را به اسانی صحبت می کنید.

قانون چهارم : یادگیری آرام و عمیق بهترین است

راز یادگیری راحت مکالمه انگلیسی یادگیری دقیق کلمات و عبارات انگلیسی می باشد اینکه ما توضیح کلمات را بدانیم و یا فقط برای آزمون آن را در حافظه بسپاریم کفایت نمی کند بلکه باید ملکه ذهن ما شوند.برای یادگیری مکالمه انگلیسی باید بارها و بارها یک درس را مطالعه کنیم شما باید خیلی عمیق مطالعه کنید

قانون پنجم : یادگیری گرامر با استفاده از یک داستان در قالب چندین زمان مختلف

برای یادگیری طبیعی و نه دستوری گرامر انگلیسی باید یک داستان ( نوشته – پاراگراف و .. ) صوتی را انتخاب کنید که افعال آن در زمان حال صرف شده اند حال به یکی از دوستان که به انگلیسی مسلط تر است بگویید همین نوشته را در یک زما دیگر ( گذشته ساده – آینده – گذشته کامل و .. ) بنویسد و برایتان ضبط کند و دوباره آن را گوش کنید حال شما می توانید با یک نوشته ( صدا) چندین حالات گرامری را یادبگیرید و شما لازم نیست قواعد گرامری را یادبگیرید فقط با شنیدن این نوشته در زمان های مختلف با این زمان ها آشنا خواهید شد و گرامر شما خودبخود بهبود می یابد.

قانون ششم : برای بهبود انگلیسی باید دروس و منابع انگلیسی واقعی را هم مطالعه کنید

اگر می خواهید انگلیسی واقعی یعنی همان انگلیسی که در جوامع انگلیسی زبان استفاده می شود را یاد بگیرید باید از منابعی استفاده کنید که در این باره نگاشته شده اند نظیر فیلم ها , مجلات واقعی , کتب صوتی واقعی , رادیوها و… واقعی منظور این است که انگلیسی زبان ها خودشان از آن استفاده می کنند گوش می دهند , نگاه می کنند و می خوانند.

قانون هفتم : گوش کنید و جواب دهید نه اینکه فقط گوش دهید و تکرار کنید

درکنار هر درسی سوالاتی هم مطرح می شوند همیشه به سوالات جواب دهید و ازکنار آن ها نگذرید . بهنگام گوش دادن به منابع صوتی از یکی از دوستان بخواهید در باره داستان از شما سوال کند و شما به آنها جواب دهید این به شما یادمی دهد که سریع فکر کنید و جواب را پیداکنید.

هفت قانون طلایی یادگیری آسان مکالمه انگلیسی طبق متد – ا فورتلس انگلیش – بودند مطمئنا نظریه های متفاوتی در زمینه یادگیری انگلیسی به گوش شما خورده و یا دیده اید و هیچ کدام از این هفت قانون کامل نیستند ولی به یاد داشته باشید راه های یادگیری زبان بی نهایت هستند یکی آموزش انگلیسی از طریق رادیو , یکی آموزش انگلیسی از طریق فیلم با زیرنویس , دیگری از طریق دوره آموزشی. پس وقت را غنیمت شمرده و از هر جا که شروع کنید درست شروع کرده اید. انگیزه جرقه و پشتکار و مطالعه مداوم کاتالیزور یادگیری زبان انگلیسی می باشد.

دسته‌بندی‌ها