بررسی رابطه بین مغز و ذهن و نگاهی به فلسفه ذهن

نوع فایل
PDF
حجم فایل
60 مگابایت
دسته بندی
200,000 تومان

در این بخش از فروشگاه اینترنتی برنا اندیشان قصد داریم تا یکی دیگر از بهترین و کاربردی ترین پکیج های روانشناسی با عنوان بررسی رابطه بین مغز و ذهن و نگاهی به فلسفه ذهن را برای دانلود در اختیار شما کاربران محترم وب سایت برنا اندیشان و تمامی علاقه مندان به روانشناسی و علوم رفتاری قرار دهیم.

بررسی رابطه بین مغز و ذهن و نگاهی به فلسفه ذهن

در محصول بررسی رابطه بین مغز و ذهن و نگاهی به فلسفه ذهن شما علاقه مندان به مباحث روانشناسی و فلسفی به طور کامل با عملکرد ذهن و مغز آشنا خواهید شد.

تعریف ذهن

ذهن (عقل)، مجموعه ای از توانایی‌های فکری است که شامل هوشیاری، تصورات، ادراک، تفکر، قضاوت، زبان و حافظه می‌شود و معمولاً آن را وجود توانایی هوشیار بودن و اندیشه تعریف می‌کنند. ذهن دربرگیرنده قدرت تصور، تشخیص و قدردانی است و مسئولیت پردازش احساسات و عواطف را برعهده دارد که منجر به عملکرد و نوع رفتار افراد می‌شود.

فلسفهٔ ذهن یکی از شاخه‌های فلسفه است که هستی‌شناسی، ماهیت و رابطه ذهن و بدن و خودآگاهی را مطالعه می‌کند. مسئله ذهن -بدن (نفس و بدن)٬ مسئله دشوار خودآگاهی و ماهیت حالات خاص ذهنی از دسته موضوعات اصلی در فلسفه ذهن هستند. در عصر حاضر مک کلمراک با رویکرد فلسفه قاره‌ای هایدگر که همان رهیافت پدیدارشناختی-اگزیستنسیالیستی است، فلسفه ذهن را بررسی می‌کند.

رابطه بین مغز و ذهن

بسیاری از افراد فکر می کنند که مغز در وجود ما انسان ها همه کاره است . قصد دارم برایتان توضیح دهم که تفاوت مغز و ذهن چیست ؟

اگر فرض کنیم مغز ما یک کامپیوتر یا سخت افزار باشد ذهن ما آن نرم افزاری است که روی این کامپیوتر نصب می شود ولی من می خواهم به شما بگویم این موضوع کاملا برعکس است یعنی مغز ما بخشی از عظمت ذهن را تشکیل می دهد. مغز را می توان به اتومبیلی تشبیه کرد که راننده آن ذهن است .پس در نتیجه راننده همه کاره است نه اتومبیل!

به همین خاطر است که به هنگام بررسی در وجود انسان مغز را می بینیم نه ذهن را و دلیلش این است که ذهن ماهیت مادی ندارد که بتوانیم راجع به آن صحبت کنیم و یا آن را تحلیل نماییم. علم فقط می تواند تاثیرات ذهن روی مغز را اندازه گیری کند.


پیشنهاد ویژه : کارگاه آموزش کامل پروش و رشد خلاقیت در کودکان


همه انسانها مغز دارند اما ذهن آنهاست که مغز را هدایت می کند یعنی مغز همچون آنتنی فرستنده و گیرنده است که ارتباط جسم را با ذهن برقرار می کند. مغز فقط یک آنتن است. یک آنتن بسیار پیشرفته!

اما می بینیم که حیوانات نیز مغز دارند و ذهن آنها با مغزشان در تماس است به همین خاطر رشد حیوانات ، غریزه هایشان و کنجکاویشان از ذهن آنها می آید، به مغز می رسد و از طریق مغز به بدنشان منتقل می شود.

اما در بررسی گیاهان می بینیم که آنها مغز ندارند اما دارای ذهن هستند . یعنی تمام سلول هایشان یک حافظه دارد و این حافظه با ذهن گیاهان ارتباط بر قرار می کند در نتیجه رشد گیاهان و واکنش هایی که به اتفاقات محیط اطرافشان نشان می دهند به خاطر وجود ذهن در آنهاست.

در جهان هستی با مفهومی به نام ذهن مواجه هستیم . همه ما در یک ذهن عظیم شناوریم و مغزهای ما با آن ذهن عظیم در ارتباط است که بخشی از آن ذهن را ما استفاده می کنیم .

خاطرات، افکار و نظرات ما از ذهن سرچشمه می گیرد که هر بخش از ذهن با بخشی از مغز یک تناظر یک به یک برقرار می کند. به همین خاطر است که در بررسی مغز به این نکته می رسند که هنگامی که شما به خاطرات بد خود فکر می کنید یک بخش از مغزتان فعال است، وقتی به حافظه تان رجوع می کنید یک بخش و زمانی که به اطلاعاتتان رجوع می کنید یک بخش دیگر از مغزتان درگیر است.

این به این دلیل است که در ذهن شما اتفاقاتی رخ میدهد و بخش متناظر آن در مغز نیز فعال می شود. این موضوع را می توان در عکس هایی که از مغز گرفته می شود مشاهده کرد .

به همین دلیل لازم است که این تعریف را بدانیم. ما از این پس برای کار کردن روی خلاقیت خود با مغز کاری نداریم چراکه مغز فقط یک تبادل کننده است و ما اصل قضیه را ذهن انسان می دانیم و صحبت هایی که می کنیم همگی راجع به ذهن انسان است .

راهنمای خرید
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.