کارگاه آموزش تغییر ذهنیت و زندگی

نوع فایل
Mp3
حجم فایل
100 مگابایت
دسته بندی
300,000 تومان

در این قسمت از فروشگاه برنا اندیشان تصمیم داریم تا یکی دیگر از پکیج های آموزشی با عنوان کارگاه آموزش تغییر ذهنیت و زندگی و روش های خوشبین بودن را برای دانلود در اختیار شما کاربران محترم وب سایت برنا اندیشان و تمامی علاقه مندان به کارگاه های روانشناسی قرار دهیم.

کارگاه آموزش تغییر ذهنیت و زندگی و روش های خوشبین بودن

در کارگاه آموزش تغییر ذهنیت و زندگی و روش های خوشبین بودن شما علاقه مندان به علم روانشناسی با روش های تغییر نگرش و ذهنیت در زندگی آشنا خواهید شد.

ما از طریق ذهن‌مان زندگی خود را مدیریت می‌کنیم. ذهن این قابلیت را دارد که بتواند به‌طور خودکار عمل کند. بیشتر آدم‌ها به‌طور ناآگاهانه از ذهن خود استفاده می‌کنند انگار که ذهن آنها در حالت خلبان خودکار قرار دارد. ذهن با دریافت اطلاعات از طریق حواس پنج‌گانه تغذیه می‌شود.

مطالعات نشان می‌دهد که برای بسیاری از مردم، واقعیت‌ها مهم نیستند، بلکه تعصبات و عادات آنهاست که اکثرا پیروز میدان است چرا که تجدید نظر کردن بر روی عقاید و عادات قبلی،  باعث ایجاد احساس گناه در افراد می‌شود و حتی پافشاری‌های شما نه تنها باعث پذیرش از طرف دیگران نمی‌شود، بلکه نتیجه‌ی معکوس دارد و مردم را سمج‌تر می‌کند که روی نظرات قبلی‌شان بمانند.

به منظور ایجاد یک ذهنیت جدید،  لازم است که بتوان در دیدگاه افراد، تغییر جهت ایجاد کرد تا تغییر ذهنیت ایجاد شود. اما چطور می‌توان با ذهنیت افرادی که می‌گویند من همینم که هستم، کنار آمد و باعث تغییر ذهنیت در آنها شد؟

تغییر ذهنیت و زندگی

یکی از دانشمندانی که ذهن بشر را نسبت به توانایی‌ها و قابلیت‌های انسانی تغییر داد، هوارد گاردنر نام دارد. او که استاد علوم شناختی در دانشگاه هاروارد است، در سال ۱۹۸۳ کتابی با نام «چارچوب‌های ذهنی» منتشر کرد و در آن باور مرسوم درباره‌ی هوش را به چالش کشید. تا آن زمان منظور از هوش، صرفا هوش منطقی-ریاضی (هوش‌بهر یا آی کیو) بود که با آزمون‌های مرتبط سنجیده می‌شد.

گاردنر در کتاب فوق مفهوم هوش‌ را بسط داد و نظریه‌ی هوش‌های چندگانه را معرفی کرد و به این ترتیب باعث تغییر ذهن ما نسبت به موضوع هوش شد. حالا دکتر گاردنر در کتاب جدیدش با عنوان «تغییر ذهن‌ها: هنر و علم تغییر ذهن خود و دیگران» به خودِ موضوع تغییر ذهن پرداخته است.

اما منظور از «تغییر ذهن» چیست؟ طبق تعریف گاردنر، تغییر ذهن عبارت است از «تحولی درونی که در آن افراد یا گروه‌ها شیوه‌ی متداول تفکر در مورد مسئله‌ای مهم را کنار می‌گذارند و پس از آن به شکل جدیدی درباره‌اش فکر می‌کنند.» بنابراین اگر نظر خود را در مورد شیوه‌ی لباس پوشیدن یا زمان صرف شام تغییر بدهید، ذهن شما تغییر نمی‌کند، اما اگر تاکنون همیشه به حزب خاصی رأی داده‌اید و حالا تصمیم می‌گیرید به حزب رقیب آن رأی بدهید یا اگر با رها کردن رشته‌ی مهندسی، تصمیم می‌گیرید که روان‌شناسی را دنبال کنید، ذهن شما تغییر می‌کند. بنابراین مسئله‌ی تغییر ذهن بسیار عمیق و اساسی است زیرا موجب تغییر کامل دیدگاه ما در مورد جهان یا تغییر نگرش نسبت به خویشتن و روش زندگی‌مان می‌شود.

اولین قدم برای تغییر ذهنیت افراد یا خودتان، این است که قبول کنید دارید اشتباه می‌کنید و به اشتباه خود اعتبار بدهید. قبول کنید انسانی که اشتباه می‌کند اعتبار بیشتری دارد تا کسی که هیچ کاری نمیکند و خب اشتباهی هم نمی‌کند. تا وقتی چنین پذیرشی در شما یا افراد نباشد، امکان تغییر ذهنیت چه در خودتان یا در دیگران وجود ندارد.  این اولین پیچ این جاده است.

پیچی است که بسیاری از افراد از آن عبور نمی‌کنند و اندر خم همان یک کوچه باقی می‌مانند.  مردم به این دلیل در نقطه‌ی اشتباه خودشان می‌‌ایستند که از اعتراف به اشتباه، احساس شرمندگی می‌کنند. این احساس را از دوران کودکی و از آموزشی که به آنها داده شده، دارند.  کافی‌ست به گذشته‌ی خودتان رجوع کنید و آنچه در مدرسه برایتان رخ داده را مرور کنید.  آیا در مدرسه برای پاسخ‌های اشتباهی که می‌دادید، به شما احساس شرمندگی تلقین نمی‌شد؟

همین مسئله هنوز هم باقی‌ست. هر مبحثی، به خصوص اگر در جاهای عمومی‌ مثل کافی شاپ یا فیسبوک مطرح شود، این حس را در فرد ایجاد می‌کند که گویی همه‌ی چشمها بر روی اوست و نباید خطا کند.  در این شرایط شخص احساس می‌کند که پذیرش شکست و یا پذیرش اشتباه، برایش گران تمام می‌شود، در نتیجه حاضر به پذیرش اشتباه خود نیست و برای همین هرگز امکان تغییر ذهنیت در او وجود ندارد.

اما اگر در افراد، این حس ایجاد شود که پذیرش اشتباه،  باعث بالا رفتن اعتبار و جایگاه اجتماعی آنها می‌شود،  قضیه فرق خواهد کرد و می‌توان این مشکل را خنثی نمود.  یعنی به افراد گفته شود که اگر اشتباه خودشان را بپذیرند به معنای این نیست که احمق هستند و دانایی و شخصیت آنها زیرسوال می‌رود.

برای ایجاد تغییر ذهنیت در افراد، کاری که می‌توان کرد این است که افراد را متمایل کرد تا دانش و ذهنیت جدیدی را که تا اکنون حاضر به پذیرش آن نبوده‌اند،  با دانش و ذهنیت قبلی خود ادغام کنند و سطح دانش و ذهنیت خود را بالا ببرند. کافی‌سا که آنها متوجه شوند قرار نیست دانش یا ذهنیت قبلی آنها زیر سوال برود، بلکه قرار است دانش و ذهنیت آنها در جهت تکامل یافتن، حرکت کند.

راهنمای خرید
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.