کارگاه آموزش اصول رابطه سالم با دیگران

نوع فایل
Mp3
حجم فایل
200 مگابایت
دسته بندی
300,000 تومان

در این قسمت از فروشگاه برنا اندیشان تصمیم داریم تا یکی دیگر از پکیج های آموزشی با عنوان کارگاه آموزش اصول رابطه سالم با دیگران و آشنایی با تکنیک های آن را برای دانلود در اختیار شما کاربران محترم وب سایت برنا اندیشان و تمامی علاقه مندان به کارگاه های روانشناسی قرار دهیم.

کارگاه آموزش اصول رابطه سالم با دیگران و آشنایی با تکنیک های آن

در کارگاه آموزش اصول رابطه سالم با دیگران شما علاقه مندان با تکنیک ها و روش های ایجاد رابطه سالم با دیگران آشنا شده و فنون آن را فراخواهید گرفت.

اگر می توانستید راز یک رابطه سالم و شاد طولانی مدت را پیدا کنید، چه کار می کردید؟ محققان 633 زوج را مورد تحقیق و بررسی قرار دادند و به این نتیجه رسیدند که زوج های شادی که برای مدتی طولانی در کنار هم بوده اند در 9 مورد اشتراک داشته اند. آنها همچنین دریافتند که این زوج ها همیشه در یک رابطه آرمانی و کامل و بدون مشکل نبوده اند. همه چیز نمی تواند عالی باشد و حتی آنهایی که برای مدتی طولانی در کنار یکدیگر بوده اند نیز با مشکلات و چالش هایی در زندگی خود مواجه بوده اند. اما نکته مشترکی که بین همه آنها وجود دارد «همراهی و مشارکت» است. آنها کارها را با هم انجام می دهند، با هم با مشکلات مواجه می شوند و در مورد مسائل بحث می کنند و آنها را با هم به اشتراک می گذارند.

مهربانی

در یک رابطه ی سالم طرفین قادرند بعد از هر دعوا و دلخوری نقطه ی پایانی روی عواطف منفی بگذارند و به سرعت به مهربانی و توجه سابق رو آورند.

نشان دادن عشق و محبت به طرف مقابل درست به اندازه ی بیان کردنش بصورت کلامی اهمیت دارد. در یک رابطه ی سالم طرفین برای هر دوی این موارد هزینه می کنند؛ اما این هزینه کردن فقط در حوزه ی مالی و خرید کردن ها نیست، بلکه وقت و توجه و انرژی لازم دارد.


پیشنهاد ویژه : پکیج آموزش دوره کامل خوانندگی


این خیلی با اهمیت است که بیش از تلاش برای کنترل کردن یکدیگر به دنبال مهربانی کردن نسبت به هم باشید. آیا برای شما مهربان بودن نسبت به طرف مقابل، بیش از حق به جانب بودن اهمیت دارد؟ آیا همیشه به طرف مقابل اهمیت وجودش را در رابطه یادآوری می کنید؟ آیا به اندازه ی کافی به یکدیگر جملات محبت آمیز می گویید؟

برانگیخته کردن و سر شوق آوردن

آیا با یکدیگر به گرمی برخورد می کنید؟ آیا با شور و هیجان و علاقه با یکدیگر صحبت می کنید و به هم گوش می دهید؟ آیا قادرید لحظاتی در کنار هم وقت صرف کنید و  منظره ی زیبایی را تماشا کنید؟ آیا نقاط مثبت یکدیگر را می بینید یا روی ضعف های یکدیگر متمرکز شده اید؟ آیا می توانید درباره ی عواطف و احساساتتان با یکدیگر حرف بزنید؟ وقتی یکی از شما به خانه وارد می شود، آیا توجه کافی دریافت می کند؟ حرف هایی که با یکدیگر رد و بدل می کنید اعتماد به نفس شما را افزایش می دهد یا تخریب می کند؟ گرمی و توجه از ویژگی های مهم یک رابطه ی سالم هست.

شوخی و خنده

آیا قادرید دو نفری با هم بخندید و لذت ببرید و بازی کنید؟ آیا بطور مرتب زمان هایی را به یکدیگر و برای با هم بودن اختصاص می دهید؟ آیا به این با هم بودن افتخار می کنید؟ اغلب روی مشکلات زندگی و رابطه متمرکز می شوید یا اینکه در تلاش هستید تا راه حلی پیدا کنید؟ پیش آمده گاهی کودک شوید یا اینکه همیشه با هر چیزی سخت و غیر منعطف برخورد می کنید؟ خنده و شوخی و کودکی کردن نقش عمده ای در ساختن و حفظ یک رابطه ی سالم دارد.

از با هم بودن و با هم نبودن لذت ببرید

آیا هر دوی شما به وقت گذراندن با هم علاقه دارید؟ آیا هر دو دوستانی دارید که گاهی بخواهید وقتتان را با آنها بگذرانید؟ وقتی هم با هم نیستید چطور؟ باز هم حالتان خوب هست؟ برخی زوج ها زمان زیادی را با یکدیگر می گذرانند و برخی زمان کمتری. آنچه در اینجا نشانه ی یک رابطه ی سالم به شمار می رود، فقط مدت زمان با هم بودن نیست.

برای داشتن چنین رابطه ای بسیار مهم است که طرفین با میل و رغبت در کنار هم باشند و بدون ترس و نگرانی هم یکدیگر را تنها بگذرانند. قرار نیست شما تمام ساعات روز و هفته را در اختیار یکدیگر باشید. هر کدام از شما حق دارد، رابطه های دیگری هم داشته باشد و این نباید منجر به حسادت یا سوء اعتماد شود. وابستگی یا نگرانی زیاد از نشانه های یک رابطه ی ناسالم هست؛ به ویژه وابستگی های عاطفی.

اختلافات را با آرامش حل کنید

وقتی با شخص دیگری غیر از خودتان مرتبط می شوید، بدانید که او هم حق دارد دیدگاه های مخصوص به خودش را داشته باشد. بنابراین خیلی طبیعی است  که در هر رابطه ای تعارض و اختلاف نظر وجود داشته باشد و به معنای این نیست که به آخر دنیا رسیده اید. وقتی با یکدیگر توافق ندارید لازم نیست اعلان جنگ کنید.  کافیست تفاوت ها را بپذیرید، با یکدیگر گفتگو کنید و برای رفع آن راه حلی پیدا کنید.

عصبانیت را نگه ندارید

آیا برای شما مهربان بودن نسبت به طرف مقابل، بیش از حق به جانب بودن اهمیت دارد؟ آیا همیشه به طرف مقابل اهمیت وجودش را در رابطه یادآوری می کنید؟ آیا به اندازه ی کافی به یکدیگر جملات محبت آمیز می گویید؟

اگر یکی از شما یا هر دو عصبانی باشید، چه می کنید؟ آیا از آن دسته افرادی هستید که دو دستی به عصبانیتشان می چسبند تا با آن شریک زندگی شان را تنبیه کنند؟ یا اینکه به سادگی می توانید از آن بگذرید؟ در یک رابطه ی سالم طرفین قادرند بعد از هر دعوا و دلخوری نقطه ی پایانی روی عواطف منفی بگذارند و به سرعت به مهربانی و توجه سابق رو آورند. محروم کردن یکدیگر از توجه و مهربانی برای مدت طولانی از نشانه های رابطه ی معیوب هست.

اعتماد

در یک رابطه ی سالم علی رغم دلخوری و رنجیدگی طرفین کاملا به یکدیگر اعتماد دارند. این سطح از اعتماد برای رابطه ضروری است. شما می دانید که یکدیگر را برای آنچه هستید دوست دارید و نیازی به اثبات کردن خودتان ندارید. در چنین رابطه ای احساس امنیت وجود دارد و می توانید بدون ترس از قضاوت شدن درباره ی خودتان و دیگری بیشتر بیاموزید. یادتان باشد درک شدن و درک کردن بسیار مهمتر است از قضاوت کردن یا تلاش برای دفاع از خود.

راهنمای خرید
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.