در این بخش از فروشگاه اینترنتی برنا اندیشان تصمیم داریم تا یکی از بهترین آموزش های روانشناسی با عنوان آموزش کامل مشاوره شغلی – مشاوره و راهنمای شغلی را برای دانلود در اختیار شما کاربران محترم وب سایت برنا اندیشان و تمامی علاقه مندان به روانشناسی و علوم رفتاری قرار دهیم.
آموزش کامل مشاوره شغلی – مشاوره و راهنمای شغلی
در آموزش کامل مشاوره شغلی به طور تخصصی با این موضوع آشنا شده و می توانید در محیط کار آن را در مورد خود و سایرین به کار برده تا در سلامت کامل روان بتوانید در کار خود فعالیت کنید.
تاریخچه مشاوره شغلی
در گذشته انتخاب مشاغل توسط افراد بسیار متفاوتتر از شرایط کنونی بوده است. جوانان خانواده معمولا مشاغل و حرفه خود را به صورت موروثی از پدران خود دریافت میکردند و در نتیجه مشاوره شغلی چندان مفهوم و اهمیتی برای آنان نداشت. اما با شروع پیچیدهتر شدن جوامع ، گسترش یافتن حرفهها و مشاغل متعدد ، تخصصیتر شدن حرفهها و احساس نیاز به همخوانی بین توانایی فرد و نوع حرفه ، نیاز مراکز صنعتی و … به افراد ماهر ، افزایش بیرویه جمعیت جوان کشورها و افزایش دانش آموزان و … زمینه و احساس نیاز بوجود فرآیندی با عنوان راهنمایی شغلی را فراهم ساخت.
بطور کلی آغاز کلی فرآیند مشاوره با کارهای فرانک پارسونز در سالهای 1907 تا 1908 که او را پدر راهنمایی شغلی و حرفهای می دانند در شهر بستون آمریکا بود. البته قبل از پارسونز نیز فعالیتهای پراکندهای در زمینه راهنمایی شغلی و سایر مشاورهها بطور غیر رسمی و بخصوص در مدارس انجام میگرفت. پارسونز یک مرکز راهنمایی حرفهای تأسیس کرد.
به دنبال آن اولین مجله حرفهای یعنی بولتن حرفهای در سال 1915 میلادی انتشار یافت. در سال 1917 میلادی شرکت فعالانه آمریکا در جنگ جهانی اول ایجاب نمود که آن کشور افراد متخصص را در زمینههای گوناگون تربیت و به میدانهای جنگ روانه کند. در آن زمان بالا بودن هوش به عنوان اولین ویژگی برای انتخاب افراد مورد نظر بکار گرفته شد.
در ایران شروع به کار مشاوره به صورت مقدماتی به سالهای 1337 تا 1350 بر میگردد که رفته رفته کاملتر شده است. تربیت مشاوران و اعزام آنان به مدارس راهنمایی تحصیلی ، تهیه بروشورهای شغلی و استفاده از فعالیتهای مختلف جهت آشنا سازی دانش آموزان به ویژگیهای خود و مشاغل ، از جمله کارهای انجام گرفته در این زمینه بوده است.
پیشنهاد ویژه:کارگاه آموزش کامل آشنایی با کودک درون
علاوه بر اینکه بر اساس اهداف مشاوره شغلی بازپروریهای شغلی و دورههای ضمن خدمت برای مشاغل مختلف بوجود آمد، که طی آنها تلاش میشد کارآیی و توانایی افراد مشغول در حرفههای مختلف را بالا ببرند.
چرا به مشاوره شغلی نیاز داریم؟
تنوع شغلها بسیار بیشتر از سالهای دور است. پدران ما این همه گزینه برای انتخاب شغل نداشتند، از بین این همه گزینه مختلف، کدامیک مناسب حال من است؟ کدام شغل میتواند رضایت شغلی را برای من به ارمغان آورد؟
مشاوره شغلی چیست و چه کمکی به افراد در زمینههای مختلف شغلی میکند؟ شاید دیده باشید که بسیاری از افراد شغلهای زیادی عوض میکنند؛ ولی در نهایت به نتیجهای نمیرسند. سن آنها سپری میشود اما نمیتوانند آینده شغلی درخشانی را برای خود رقم بزنند. یافتن شغل یکی از مشکلاتی است که تمامی مردم حتی شما ممکن است در برههای از زندگی با آن مواجه شوید. علت سردرگمی شما برای انتخاب شغل به عوامل متعددی بازمیگردد.
از جمله مهمترین این عوامل میتوان به عدم امنیت شغلی، حقوق ناکافی، بیعلاقگی به رشته و شغل انتخابیتان و… اشاره داشت. شما در هر سنی و با هر مدرک تحصیلی با یک انتخاب درست، میتوانید شغلی مناسب و کسب کاری پر رونق داشته باشید. امروزه با پیشرفت تکنولوژی و قوانین حاکم دیگر ورود به بازار کار همانند گذشته آسان نیست. استفاده از مشاوره شغلی یکی بهترین راهها برای انتخاب شغل و کسب و کار میباشد.
از طرف دیگر توقع ما از شغل هم بسیار بیشتر از گذشته است. حالا ما انتظار داریم که شغل ما علاوه بر اینکه درآمد خوبی نصیبمان کند، در راستای علایق و استعدادهای ما هم باشد. حرف زدن از پدیدههایی مثل استعدادیابی و علاقهسنجی شاید ۲۰۰ سال پیش خندهدار به نظر میرسید، اما این روزها اوضاع خیلی فرق دارد.
در مسیر رسیدن به شغل مناسب، ما بارها دچار سرگردانی میشویم. نمیدانیم از شغل چه میخواهیم و کدام شغل، همان شغلِ رویایی ماست؟
در میانه این سردرگمی و پیچیدگی، مشاور شغلی میتواند راهنمای ما در رسیدن به شغل مناسب باشد. گاهی یک مشورت شغلی درست، میتواند منجر به تصمیمگیری بسیار بهتری شود و هم باعث صرفهجویی در زمان و سایر منابع شود و هم زندگی را برای ما دلنشینتر کند.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.