روش های ایجاد انگیزه برای رسیدن به سلامتی جسمی و تندرستی

روش های ایجاد انگیزه برای رسیدن به سلامتی جسمی و تندرستی

این که ما ورزشی را آغاز می کنیم و هدفمان این است که آن را ادامه دهیم باید همواره به نکاتی توجه نماییم تا هم سلامتی جسمی خود را تامین نماییم و هم به آرامش روانی و ذهنی برسیم و هرگز عقب نشینی نکرده و خیلی محکم به جلو حرکت کنیم تا به نتیجه مطلوب برسیم و تمامی ورزشکارانی که موفق شده اند تا انتهای مسیر را ادامه داده اند و به نتیجه مطلوب رسیده اند، بنابراین در این قسمت از پایگاه علمی برنا اندیشان تصمیم داریم تا مقاله ای با عنوان روش های ایجاد انگیزه برای رسیدن به سلامتی جسمی و تندرستی را در اختیار شما علاقه مندان به ورزش و آمادگی جسمانی قراد دهیم، پس تا انتهای مقاله با ما همراه باشید تا با روش هایی که به شما کمک می کند تا در اهدافتان پایبند باشید آشنا شوید.

روش های ایجاد انگیزه برای رسیدن به سلامتی جسمی و تندرستی

در مقاله روش های ایجاد انگیزه برای رسیدن به سلامتی جسمی و تندرستی خواهید می آموزید چگونه وقتی وارد یک ورزش می شوید به آن پایبند باشید تا به نتیجه برسید.

۱۱ راه برای ایجاد انگیزه و بهبود سطح آمادگی جسمانی

چگونه علاقه مندی های خود را شروع کنیم و به آن پایبند باشیم؟

تمرینات کوتاه مدت ممکن است به شما کمک کند، اما برای اینکه از مزایای روحی و روانی خود بهره مند شوید، باید ورزش را ادامه دهید. در ابتدا فواید روانشناختی بیشتر از فواید جسمی مشهود است، بنابراین اگر هدف شما لذت بردن از هر دو است، باید روش هایی که به شما انگیزه ماندن در ورزش را می دهد پیدا کنید. در اینجا چند نکته برای توسعه و پایبندی به یک برنامه ورزشی را برایتان آورده ایم، اگر به اندازه کافی انعطاف پذیر هستید و می توانید با تغییراتی که در زندگی شما ایجاد می شود سازگار شوید حتماً این برنامه را اجرا کنید تا به نتیجه برسید.

تصمیم بگیرید از انجام کدام تمرینات واقعاً لذت می برید و دریابید که چگونه می توانید آنها را به طور مرتب در برنامه خود جای دهید.

۱. ضربان قلب خود را محاسبه کنید (منظور انرژی گرفته شده از طریق ورزش و نتیجه افزایش ضربان قلب در ورزش هوازی است) تا بتوانید فعالیت های خود را کنترل کنید و بدانید که چه مقدار ورزش هوازی (کم یا زیاد) انجام دهید.

۲. شاخص توده بدن (BMI) خود را مشخص کنید تا مشخص کنید وزن فعلی شما در یک محدوده سالم برای شما قرار دارد یا خیر.


پیشنهاد ویژه : پکیج آموزش روش های لاغری از آنتونی رابینز


۳. یک برنامه تمرینی برای خود تدوین نمایید که هم شامل فعالیت های هوازی و هم تمریناتی برای تقویت عضلات و انعطاف پذیری باشد..

۴. اگر از داشتن یک حریف تمرینی لذت می برید و انگیزه شما را بالا می برد، یک دوست ورزشی برای پیاده روی، دویدن و یا تمرین با او پیدا کنید، ورزشی مانند تنیس یا پیکل بال را انتخاب کنید و یا به یک فعالیت ورزشی گروهی مانند کلاس یوگا یا ایروبیک بروید.

۵. تمرینات ذهن و بدن را در برنامه تناسب اندام خود برای آرامش و کاهش استرس بگنجانید. از تکنیک های ریلکسیشن و تمرکز که یاد می گیرید تا ذهن و بدنتان را کنترل کنید استفاده کنید تا در سایر مواقع مانند وقتی که وسوسه پرخوری سراغتان می آید و یا سعی می کنید زمان سختی را پشت سر بگذارید، بتوانید با تمرین ذهن آگاهی به درجه بالای غلبه بر وسوسه پرخوری برسید.

راه های افزایش انگیزه برای ورزش

۶. اگر به باشگاه ورزشی می روید، مطمئن شوید که با محل زندگی یا کارتان مناسب است و تا آنجا که ممکن است راحت باشید و تمرین کنید که به طور منظم به آنجا بروید.

۷. زندگی ورزشی خود را برای خودتان جالب کنید و اجازه ندهید که برنامه روزمره شما خسته کننده شود. تمرینات خود را هر از چند گاهی تغییر دهید، نه تنها برای این که دچار خستگی و بی حوصلگی نشوید بلکه برای اطمینان از اینکه همه عضلات  بدنتان در حال تمرین هستند و اطمینان حاصل کنید که بدن شما را از نظر جسمی دچار مشکل نمی کند.

۸. حداقل 30 دقیقه ورزش، سه روز در هفته، با هدف طولانی مدت در بیشتر روزهای هفته در نظر بگیرید.

۹. اگر فکر میکنید تمرینات برایتان خسته کننده هستند، کمی دست نگه دارید. از میزان تمرینات خود بکاهید و در صورت لزوم تمریناتتان را کم کم انجام دهید، اما ادامه دار تمرین کنید. و به جای اینکه ورزشی را کنار بگذارید یک ورزش جدید را امتحان نمایید. مثلاً از یک دستگاه جدید برای ورزش استفاده کنید و یا کلاس جدیدی برای ورزش بدنسازی تان انتخاب کنید یا به جای رفتن به باشگاه به دوچرخه سواری و یا پیاده روی بروید.

۱۰. اهداف بلند مدت خود را همیشه در ذهن داشته باشید و به یاد داشته باشید که ورزش هم پاداش جسمی و هم ذهنی را به همراه دارد.

۱۱. برای داشتن تعهد و استقامت و سلامتی خود تلاش کنید.

دسته‌بندی‌ها