کارگاه روانشناسی دروغ و درمان دروغگویی کودکان

کارگاه روانشناسی دروغ و درمان دروغگویی کودکان
نوع فایل
Mp3
حجم فایل
40 مگابایت
دسته بندی
300,000 تومان

در این بخش از فروشگاه اینترنتی برنا اندیشان تصمیم داریم تا یکی دیگر از بهترین پکیج های روانشناسی با عنوان کارگاه روانشناسی دروغ و درمان دروغگویی کودکان را برای دانلود در اختیار شما کاربران محترم وب سایت برنا اندیشان و تمامی علاقه مندان به روانشناسی و علوم رفتاری قرار دهیم.

کارگاه روانشناسی دروغ و درمان دروغگویی کودکان

در محصول کارگاه روانشناسی دروغ و درمان دروغگویی کودکان به صورت کامل تمامی ابعاد و علل دروغ را شناخته و همچنین با روشهای درمانی خواهید توانست تا دروغگویی را در کودکان از بین ببرید.

تعریف دروغ

دروغ ادعای باطلی است که گوینده، عمداً آن را به عنوان حقیقت بیان می‌کند. دروغ‌گویی معمولاً به منظور کلاه‌برداری یا فریب یا جلوگیری از وضعیتی که برای دروغگو نامطلوب است، رخ می‌دهد. دروغ می‌تواند باعث بی‌اعتمادی شود.

متاسفانه جامعه ما دچار فقر اخلاقی است و یکی از این بداخلاقی­ها، دروغگویی است که حتی بسیاری از افراد از دروغگویی حمایت و راستگویی و صداقت را نکوهش می ­کنند! در حدی که گاهی می­ فرمایند: مگر در جامعه ما می­ شود راست گفت؟!

با کمال تاسف در جامعه ما دروغ و دروغگویی همه‌گیر و همگانی شده است! مثل اینکه یک ویروس به جان و روح افراد جامعه رخنه کرده است و روح و روان آنها را آلوده نموده است.

زمانی که نام دروغ و چرایی انجام آن به میان می آید، یاد فردی می افتم که دیابت دارد و هرنوع خوراکی شیرین برای آن ممنوع است،
ولی همچنان شیرینی می خورد و به خود آسیب می رساند.
دروغ نیز همین است؛ نوعی خوراکی شیرین و خوشمزه برای ما انسان ها است و ما نیز عده ای فرد دیابتی هستیم که می دانیم این شیرین برای ما سم است ولی باز هم از آن امتناع نمی کنیم.

جملات بالا را که خواندید حتما به فکر ویروس و میکروب افتادید و حتی ممکن است کمی ترسیده باشید اما گاهی بعضی چیزها که دامان همه را می­ گیرد، ظاهراً کسی را به تب و لرز نمی‌اندازد و کسی هم نگران آنها نمی‌شود اما واقعیت این است که خطر آنها حتی از میکروب آنفولانزای مرغی هم بیشتر است! مثلاً “همه­ گیر شدن دروغ” یکی از این همه‌گیری‌های خطرناک است. دقت کرده‌اید که این روزها دروغ گفتن همه‌گیر شده؟


پیشنهاد ویژه:آموزش درمان بالینی اختلال اضطراب

انگار این یک عادت اجتماعی شده است و حالا همه به راحتی دروغ می‌گویند و حتی حس نمی‌کنند که دروغی گفته‌اند!!!

دروغ گفتن برای برخی افراد مثل غذا خوردن و آب نوشیدن شده است و این اتفاق علت‌های متعددی دارد اما شاید یک مسئله مهم این است که این همه دروغ شاید یکی از علت‌های بدحال بودن ما باشد.

اجتناب از تنبیه شدن

این دلیل مهم ترین عامل دروغ گویی است. هر شخصی فارغ از سن و سال و موقعیتی که دارد به صورت ناخودآگاه تلاش می کند از تنبیه و توبیخ فرار کند؛
به همین دلیل دروغ گویی در شرایطی که چنین سرانجامی در انتظار آنهاست یکی از احتمالات قوی است.

البته این دروغ ها همیشه خیلی بزرگ و اساسی نیستند.
به طور مثال زمانی که به رئیس مان می گوییم امروز مسیر همیشگی ترافیک غیرعادی داشت (در حالی که صبح خواب مانده ایم) و به همین دلیل دیر رسیده ایم،یکی از همین دروغ هاست. هرچند بهتر است سعی کنیم دیگر خواب نمانیم!

حفاظت از دیگران

احتمالا شما هم یاد مادرتان افتادید! همه مادرها هرازگاه برای حفظ فرزندشان از تنبیه یا دردسر بیشتر، دروغ گفته اند.
البته همه ما گاهی این کار را برای کسانی که دوستشان داریم انجام داده ایم.
مثال های این مورد بسیار ملموس هستند: زمانی که به دوست مان می گوییم مدل موی جدیدش قشنگ است برای اینکه دلش را نشکنیم؛ زمانی که در کودکی شکستن پنجره را به عهده می گرفتیم که برادر کوچکمان تنبیه نشود و…

به دست آوردن پول و قدرت

به قول سیسلا باک که یکی از محققین دانشگاه هاروارد است :«برای گرفتن پول یا قدرت دیگران، دروغ گفتن بسیار راحت تر از کتک زدن آنها و دزدیدن کیف پولشان است!»
افراد بسیاری برای به دست آوردن پول یا قدرت و اجازه انجام یک کار، دروغ می گویند.
این نوع دروغ گویی رایج ترین نوع در روابط تجاری و مذاکرات کاری است.

حفظ حریم خصوصی

برخی افراد اصرار زیادی بر دانستن تمام جزئیات زندگی دیگران دارند. در این حالت مخاطبان آنها ترجیح می دهند
با گفتن چند دروغ درباره احوالات یا ماجراهای زندگی خود، آنها را دست به سر کنند.

اجتناب از شرمساری

بعضی وقت ها خطر تنبیه و توبیخ وجود ندارد اما واقعیت باعث شرمساری ما می شود، به همین دلیل دروغ می گوییم.
به طور مثال شاید پول کافی برای سفر آخرهفته با دوستان را نداریم، اما به آنها می گوییم یک سری پرونده فوری هست که باید همین چند روز به آنها رسیدگی کنیم.

راهنمای خرید
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.