کارگاه روانشناسی مدیریت نگرش برای رسیدن به موفقیت

نوع فایل
Mp3
حجم فایل
140 مگابایت
دسته بندی
300,000 تومان

در این قسمت از فروشگاه برنا اندیشان تصمیم داریم تا یکی از کاربردی ترین و پر طرفدارترین پکیج های روانشناسی که برای تمامی افراد کاربرد فراوانی دارد با عنوان کارگاه روانشناسی مدیریت نگرش برای رسیدن به موفقیت را برای دانلود در اختیار شما علاقه مندان به علم روانشناسی و علوم رفتاری قرار دهیم.

کارگاه روانشناسی مدیریت نگرش برای رسیدن به موفقیت

در کارگاه روانشناسی مدیریت نگرش برای رسیدن به موفقیت شما علاقه مندان به مباحث علوم رفتاری و موفقیت به صورت کامل با تمام فنون و تکنیک های مربوط به مدیریت نگرش آشنا خواهید شد.

تعریف نگرش

یکی از بهترین راه‌های تعریف نگرش یا Attitude دقت به نوع تصویرسازی ذهنی‌مان است. به عنوان مثال جملاتی که در ادامه برای شما می نویسم را همزمان با خواندن، در ذهن تصور کنید:

فرض کنید یک سبد میوه کنار شماست که انواع میوه‌ها از جمله سیب را در خود جای داده است. شما یکی از سیب‌ها را برمی‌دارید و بعد از نگاهی به اطراف آن، شروع به بو کردن و سپس خوردن آن می‌کنید. طعم سیب باورنکردنیست و شاید خوشمزه‌ترین سیبی باشد که تا به حال خورده‌اید.

این تصور چطور بود؟ شاید برای شما لذت بخش و یا کاملا عادی بود اما نکته در طرز تصور شما از این جریان است.

جملاتی که شما با استفاده از آن‌ها روع به تصویرسازی کردید کاملا پر از ابهام بودند زیرا من رنگ، اندازه، طعم و بوی سیب رامشخص نکردم. از طرفی بسیاری از جزئیات مانند نوع میوه‌های درون سبد، محل قرارگیری سبد، رنگ سبد و یا حتی این‌که شما سیب دوست دارید یا نه را مشخص نکردم.


پیشنهاد ویژه : پکیج کامل آموزش قصه درمانی


نگرش چیست؟

نگرش عبارت است از ترکیبی از باور‌ها و هیجان‌هایی که شخص را پیشاپیش آماده می‌کند تا به دیگران، اشیا و گروه‌های مختلف به شیوهٔ مثبت یا منفی نگاه کند. نگرش‌ها ارزیابی از اشیا را خلاصه می‌کنند و در نتیجه پیش بینی یا هدایت اعمال یا رفتارهای آینده را بر عهده می‌گیرند.نگرش را می‌توان بر حسب نظریه‌های یادگیری و رویکرد شناختی تعریف کرد.

در هر یک از این نظریه‌ها مفهوم نگرش به گونه ای متفاوت تعریف می‌شود و هر یک از جنبه‌های متفاوت نگرش را مورد تأکید قرار می‌دهد. گوردون آلپورت(۱۹۳۵) نگرش را چنین تعریف کرده‌است: «نگرش یک حالت آمادگی ذهنی و عصبی است که از طریق تجربه سازمان می‌یابد و بر واکنش فرد نسبت به تمامی موضوع‌ها و موقعیت‌های وابسته به نگرش تأثیر مستقیم و پویا بر جای می‌گذارد».

در این تعریف که عمدتاً بر نظریهٔ یادگیری استوار است تأثیر تجارب گذشته بر سازمان دادن به نگرش‌ها و همچنین نشان دادن واکنش به یک موقعیت (آنگونه که در رویکرد رفتارگرایی مطرح است) مورد توجه قرار گرفته‌است.

از سویی کرچ و کراچفیلد (۱۹۴۸) که عمدتاً دیدگاه شناختی داشتند نگرش را اینگونه تعریف کرده‌اند: «نگرش عبارت است از سازمان پایدار فرایندهای انگیزشی، عاطفی، ادراکی و شناختی در ارتباط با برخی از جنبه‌های دنیای فرد». ملاحظه می‌شود که در این تعریف به خاستگاه نگرش اشاره ای نشده و در عوض تجربهٔ ذهنی زمان حال مورد تأکید قرار گرفته‌است.

اجزای شکل دهنده نگرش

شناختی: بخش شناختی نگرش به اجزایی مانند باورها، افکار و ویژگی‌هایی که ما به هر موضوعی نسبت می‌دهیم تقسیم می‌شود. بسیاری از مواقع، ویژگی که هر فرد به یک موضوع نسبت می‌دهد به مثبت و منفی تقسیم می‌شود.

عاطفی: احساسات یا عواطفی که نسبت به یک موضوع دارید به این بخش از نگرش ما مربوط است. واکنش های عاطفی به شیوه‌های مختلف، نگرش را تحت تأثیر قرار می‌دهند. بطور مثال، بسیاری از مردم از عنکبوت ترس دارند؛ بنابراین همین واکنش عاطفی منفی ممکن است که باعث این گردد که شما نگرش منفی نسبت به عنکبوت داشته باشید.

رفتاری: بخش رفتاری نگرش به رفتارهای گذشته و همچنین تجربیات در مورد یک موضوع مرتبط است. ممکن است افراد نگرش فعلی خود را از رفتار قبلی خود برداشت نموده باشند.

خلاصه: نگرش هر فرد از تجربه‌های شخصی نسبت به شرایط مختلف پدید می‌آید که تعیین‌کننده دیدگاه فرد به جهان هستی و خود می‌باشد و همچنین تعیین‌کننده نوع رفتار فرد به شرایط مختلف می‌باشد که با مطالعه، کسب آگهی و تمرین قابل تغییر از حالت منفی به مثبت می‌باشد.

نگرش چه ویژگی هایی دارد؟

نگرش دارای سه ویژگی است: نخست آنکه معطوف به یک شیء، شخص، رویداد یا موقعیت است. دوم آنکه نگرش معمولاً ارزشیابانه است و سوم آنگه دارای ثبات و دوام قابل توجهی است.

تفاوت نگرش افراد منفی با مثبت

  • شخصی با نگرش منفی همیشه تصور می‌کند که من نمی‌توانم / شخصی با نگرش مثبت همیشه تصور می‌کند که من می‌توانم.
  • شخصی با نگرش منفی با شکست اول همه‌چیز را رها می‌کند و می‌گویند نمی‌شود / شخص با نگرش مثبت با شکست به دنبال درس از شکست است و می‌گوید چطوری بهترش کنم.
  • شخصی با نگرش منفی دائماً از دیگران و عملکرد آن‌ها ایراد می‌گیرد و آنها را قضاوت می کند / شخصی با نگرش مثبت دائماً نکات مثبت دیگران را می بنید و از آن‌ها تعریف می‌کند.
راهنمای خرید
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.