پکیج راهنمای بالینی درمان اضطراب

پکیج راهنمای بالینی درمان اضطراب
نوع فایل
PDF
حجم فایل
10 مگابایت
دسته بندی
300,000 تومان

در این بخش از فروشگاه اینترنتی برنا اندیشان تصمیم داریم تا یکی دیگر از بهترین پکیج های روانشناسی با عنوان دانلود راهنمای بالینی درمان اضطراب – چگونه اضطراب را درمان کنیم را برای دانلود در اختیار شما کاربران محترم وب سایت برنا اندیشان و تمامی علاقه مندان به روانشناسی و علوم رفتاری قرار دهیم.

دانلود راهنمای بالینی درمان اضطراب – چگونه اضطراب را درمان کنیم

در محصول راهنمای بالینی درمان اضطراب به صورت تخصصی با تکنیک ها و فنون درمانی اختلال اضطراب آشنا شده و میتوانید در اتاق درمان به صورت کاربردی از آن استفاده نمایید.

اضطراب چیست؟

اضطراب احساس ناخوشی، نگرانی یا تنشی است که شما در پاسخ به شرایط تهدید کننده یا فشارزا ارائه می دهید . توجه به این نکته لازم است که برخی از افراد بیش از دیگران مضطرب اند .

راهنمای بالینی چیست؟

راهنمای بالینی بالینی مجموعه ای نظام مند از آخرین و معتبرترین شواهد علمی هستند که شیوه های برخورد بالینی با یک بیمار را بطور طبقه بندی شده با در نظر گرفتن اولویت ها،‌ اثربخشی و هزینه اثربخشی بیان می کنند. در کشورهای در حال توسعه همیشه این بحث مطرح می شود که تعداد شواهد معتبر بومی محدود است و اگر قرار است از شواهد کشورهای توسعه یافته استفاده شود،‌ چه لزومی برای دوباره کاری وجود دارد؟

در پاسخ به این سئوال موضوع بومی سازی راهنماها مطرح شده است. بومی سازی راهنما (گاید لاین) به مفهوم نگاه نظام مند به راهنماهای موجود در جهت یافتن مرتبط ترین آنها با شرایط بیماران ما و تلفیق آن با ملزومات فرهنگی و ‌منطقه ای جمعیت هدف ونیز امکانات نظام سلامت می باشد.


پیشنهاد ویژه:کارگاه آموزش شناخت و درمان نقاط ضعف فردی

اضطراب چگونه روی می دهد؟

اضطراب می تواند خفیف یا چنان شدید باشد که شما را به هراس افکند . به طور طبیعی اضطراب گذراست، ولی هر گاه مدت زمان طولانی دوام یابد یا در غیاب فشار روانی یا تهدید روی دهد، آنگاه باید بیماری تلقی شود .

هر گاه اضطراب آن چنان شدید باشد که شخص ترس زیادی را در وجود خود احساس کند، اضطراب به اختلالی روان پزشکی موسوم به اختلال هراس مبدل می شود .

برخی مواد می توانند اضطراب آفرین باشند، از جمله حشیش الکل، کوکایین، کافئین و نیز برخی از آرام بخش ها، آمفتامین ها و سایر داروهایی که بر سیستم اعصاب تأثیر می گذارند .

نشانه های اضطراب کدامند؟

نشانه های اضطراب را می توان به دو بخش طبقه بندی کرد : روان شناختی و جسمانی، نشانه های روان شناختی اضطراب عبارتند از : دلواپسی، تحریک پذیری ، هراس، بی تابی، احساس خطر غریب الوقوع، بی قراری، ترس ، ناتوانی در حفظ آرامش، دشواری در تمرکز، مشکلات خواب و فقدان لذت .

نشانه های جسمانی نیز مشتمل است بر : خشکی دهان، سرخ شدن، تهوع و استفراغ، غش و ضعف، اسهال، یبوست، سرگیجه، تنش عضلانی، تکرر ادرار، تحرک بیش از حد، مشکلات جنسی، لرزش، طپش قلب، افزایش ضربان قلب یا بی نظمی ضربان آن، آه کشیدن، تنفس تند و سریع، تعریق به ویژه در کف دست ها ، تنفس های کوتاه، رنگ پریدگی و احساس خفگی .

چگونه می توان اضطراب را درمان کرد؟

شما می توانید با پزشکتان درباره نشانه های اضطراب خود صحبت کنید . او به شما روش هایی پیشنهاد می کند تا بتوانید اضطراب خود را مهار کنید . پزشک همچنین شرایط اضطراب آفرین شما را شناسایی می کند . او ممکن است شما را به روان پزشک یا روان شناس ارجاع دهد، تا آنها چگونگی مهار اضطراب را به شما آموزش دهند .

اگر پزشکتان گمان برد که اضطراب شما ناشی از مشکلات دارویی یا جسمانی است .

او برای شما آزمایش های جسمانی و آزمایشگاهی تجویز می کند سپس پزشک بر مبنای نتایج آزمایش ها، توصیه های درمانی خود را ارائه خواهد کرد . در صورتی که اضطراب شما شدید یا ناشی از هراس باشد، پزشک ممکن است داروهایی تجویز کند تا ابتدا نشانه های اضطراب تخفیف یابد، چنین داروهایی هر گاه با فنون درمان استرس یا مشاوره و روان درمانی تلفیق شوند، کارآمدترند .

  • به منظور کاهش اضطراب، شناسایی و استفاده از روشهای تخفیف نشانه ها بسیار مهم است . در صورتی که شما دچار حملات اضطرابی به همراه نشانه های جسمانی می شوید، به طور مرتب به پزشک مراجعه کنید .
  • شناسایی منبع استرس و فشار روحی
  • مصرف داروهای آرام بخش که بنا به نظر روان پزشک به بیمار داده می شود توجه شود به هیچ وجه دارو بدون تجویز پزشک استفاده نشود چرا که باعث بدتر شدن وضعیت بیمار می شود.
  • ارتباط با روان درمانگرتان را حفظ کنید و مراحل درمانی را مطابق با نظر وی انجام دهید.
راهنمای خرید
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.