آموزش کامل درمان نگرانی و تشویش در زندگی

آموزش کامل درمان نگرانی و تشویش در زندگی
نوع فایل
PDF
حجم فایل
12 مگابایت
دسته بندی
300,000 تومان

در این قسمت از فروشگاه اینترنتی برنا اندیشان تصمیم داریم تا یکی دیگر از آموزش های روانشناسی با عنوان آموزش کامل درمان نگرانی و تشویش و اضطراب در زندگی را در اختیار شما کابران محترم وب سایت برنا اندیشان و تمامی علاقه مندان به علم روانشناسی و علوم رفتاری قرار دهیم.

آموزش کامل درمان نگرانی و تشویش و اضطراب در زندگی

در پکیج آموزش کامل درمان نگرانی و تشویش و اضطراب در زندگی به صورت جامع با تکنیک ها و روش های درمان اضطراب آشنا شده و یاد خواهید گرفت تا چگونه نگرانی های زندگی را کاهش دهید.

آموزش کامل درمان نگرانی و تشویش

اضطراب یا تشویش یا دلشوره عبارت است از یک احساس منتشر، ناخوشایند و مبهم هراس و نگرانی با منشأ ناشناخته، که به فرد دست می‌دهد و شامل عدم اطمینان، درماندگی و برانگیختگی فیزیولوژی است. وقوع مجدد موقعیت‌هایی که قبلاً استرس زا بوده‌اند یا طی آن‌ها به فرد آسیب رسیده‌است باعث اضطراب در افراد می‌شود. برای رفع اضطراب و دلشوره راه های درمانی دارویی و غیر دارویی وجود دارد.

دلشوره و اضطراب شاید به ظاهر ساده و بی ضرر باشد اما پنهانی تمامی اعضای بدن شما را تحت تاثیر خودش قرار می دهد و ممکن است در یک لحظه شما را از پا در بیاورد. نحوه ی زندگی ، محیط اجتماع و شرایط اقتصادی در هر منطقه از عوامل مهم بروز استرس در افراد است. امروزه ماشینی شدن کار ها باعث شده است ، بیشتر فعالیت ها با نیروی فکری انجام شود و نیروی بدنی کاربرد کمتری پیدا کند. همین مسئله باعث می شود که افراد به مشکلات روحی زیادی برخورد کنند که از اصلی ترین این مشکلات ، مسئله ی دلشوره و فشار های روحی است.

از جمله این عوارض ایجاد دل درد، دل پیچه، گرفتگی عضلات، مشکلات گوارشی، احساس سوزش سر معده یا لرزش عضلات و خوردن ناخن نمونه ای از تاثیرات دلشوره است.


پیشنهاد ویژه : پکیج آموزش جامع روانکاوی وجودی


درمان اضطراب

بعضی از موارد اضطراب اصولاً بیماری نیستند و بدون نیاز به پزشک می‌تواند درمان شود. به این موارد، اضطراب طبیعی می‌گویند که طی آن اضطراب به خوبی توسط بیمار کنترل و برطرف می‌شود (مثل اضطراب ناشی از امتحان). اضطراب طبیعی می‌تواند با روشهایی از قبیل حمام گرفتن به مدت طولانی، تنفس عمیق، صحبت کردن با شخصی مورد اعتماد، استراحت در یک اتاق تاریک و … تحت کنترل درآید.

مراجعه به پزشک برای درمان اضطراب عصبی زمانی ضروری می‌شود که خود درمانی فرد جواب ندهد، یا فرد دچار هراس بیش از حد یا علایمی جدید و غیرقابل توجیه شود. در آن صورت پزشک درمان دارویی یا درمان غیر دارویی (روش‌های کلاسیک) را به او پیشنهاد می‌کند.

از نظر فنی، اضطراب، دلهره و هراسی است که به خاطر یک رویداد پیشِ رو، به انسان دست می‌دهد. ما آینده را به شکلی ترسناک برای خود پیش‌بینی می‌کنیم به طوری که این پیش‌بینی‌ها در کل بی‌پایه و اساس هستند. در زندگی روزمره، علائم جسمی و روانی اضطراب را می‌توان در مواردی مانند بالا رفتن تپش قلب، عدم تمرکز در کار و تحصیل، اختلالات خواب و بدخُلقی با خانواده، دوستان و همکاران یافت.

اضطراب و استرس، واکنشی جسمی و احساسی به خطرات درک شده است. (که همیشه واقعی نیستند) و از آنجا که بسیاری از ما در جنگل زندگی نمی‌کنیم که از ترس حیوانات وحشی از آنها فرار کنیم، بیشتر این خطرات و ترس‌ها چیزهای کوچکی هستند که به خاطر آنها ما کنترل‌مان را از دست می‌دهیم: پُر شدن ظرفیت ایمیل‌های دریافتی، ساعات شلوغی صبح یا گم کردن دسته‌ کلید پیش از خروج از خانه. خوشبختانه، با ایجاد تغییراتی کوچک در زندگی روزمره می‌توان بر این نوع از استرس‌ها غلبه کرد.

توجه داشته باشید که اگر به یک اختلال اضطراب جدی دچار شده‌اید، به پزشک متخصص مراجعه کنید.

علایم فیزیکی اضطراب و دلشوره

  • لرزش و گرفتگی عضلات یا پرش عضلات
  • احساس گرفتگی یا پری در ناحیه گلو یا قفسه سینه
  • نفس تنگی و افزایش ضربان قلب
  • سبکی سر یا گیجی
  • عرق سرد و دستان مرطوب
  • دردهای عضلانی
  • خستگی مفرط
  • مشکلات خواب (مشکل در به خواب رفتن یا بیدار ماندن به مدت طولانی یا احساس ناراحتی در به خواب رفتن)

روش درمان تشویش و نگرانی

1. ابتدا ترس و اضطراب خود را در رابطه با موقعیت خاص بشناسید و قبول کنید که شما دچار این اضطراب هستید و برای مواجهه با این موقعیت برنامه ریزی کنید. برای مثال اگر شما دایم در خصوص مسایل مالی اضطراب دارید، یک برنامه پس انداز طراحی کنید یا بودجه را به طور مجزا در نظر بگیرید.

2.در مشکلات قبلی خود باقی نمانید. تغییراتی در شرایط ایجاد کنید که احساس راحتی بیشتری داشته باشید و اجازه دهید تا مشکلات را پشت سر بگذارید.

3. با روح و جسم خود مهربان باشید.

4. سعی کنید تنش ها را با ورزش سنگین و ماساژ رها کنید.

5. از تکنیک های آرام سازی و رها سازی (Relaxation) استفاده کنید.

6. به اندازه کافی استراحت کنید و اگر در خواب مشکل دارید به پزشک مراجعه کنید.

7. از کافئین و شکلات و نیکوتین دوری جویید.

8. فکر خود را مشغول مسایل مثبت و غیراضطراب زا کنید.

9. برای لذت بردن برنامه ریزی کنید، مثلا به دیدن یک فیلم کمدی، پیاده روی یا کوهنوردی بروید.

10. برنامه ریزی روزانه داشته باشید، داشتن کار بیش از حد یا بیکار بودن در طول روز می تواند به اضطراب شما بیفزاید.

11. علایم اضطرابی خود را یادداشت کنید و گاهی به همسر یا دوست صمیمی خود آنها را بگویید، برخی مواقع گفت وگو با یک دوست از اضطراب شما می کاهد.

12. در گروه های فعال اجتماعی یا خیریه شرکت کنید یا به طور داوطلبانه به دیگران کمک کنید.

راهنمای خرید
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.