سمینار روش های موفقیت در تجارت از دارا خسروشاهی

سمینار روش های موفقیت در تجارت از دارا خسروشاهی
نوع فایل
Mp4
حجم فایل
300 مگابایت
دسته بندی
300,000 تومان

اگر تصمیم دارید تا با روش های نوین مدیریت در تجارت آشنا شوید،برنا اندیشان در این بخش برای شما عزیزان یکی از عالی ترین پکیج های آموزشی با عنوان سمینار روش های موفقیت در تجارت از دارا خسروشاهی را برای دانلود در اختیارتان قرار می دهد.سمینار روش های موفقیت در تجارت از دارا خسروشاهی خیلی کاربردی بود نقشه راهی است برای آشنایی با روش های موفقیت.

سمینار روش های موفقیت در تجارت از دارا خسروشاهی

در سمینار روش های موفقیت در تجارت از دارا خسروشاهی شما با برترین روش هایی که کمک می کند تا به موفقیت دست یابید آشنا شده و اصول موفقیت در تجارت را خواهید آموخت.

درباره دارا خسروشاهی

دارا خسروشاهی (زاده ۷ خرداد ۱۳۴۸ در تهران) مالک کسب‌وکار ایرانی آمریکایی و مدیر عامل اجرایی اوبر است.او پیشتر مدیر عامل اجرایی اکسپیدیا بود.

آغاز زندگی

دارا خسروشاهی در ایران زاده شد. او کوچکترین فرزند از ۳ فرزند اصغر و لیلی است. خانواده خسروشاهی از کارآفرینان و بنیان‌گذاران شرکت سرمایه‌گذاری البرز و مالک چندین کارخانه تولید دارو (همچون تولید دارو، تولی پرس)، مواد شیمیایی، خوراک، بسته‌بندی، بازرگانی، و خدماتی در ایران بودند.

اصول موفقیت در تجارت از نگاه دارا خسروشاهی

کوچ به آمریکا

خانوادهٔ دارا هنگامیکه که او ۹ سال داشت، ابتدا به جنوب فرانسه رفتند. آنها می‌خواستند در صورت شکست خوردن انقلاب به ایران بازگردند. اما شاهد سرنگونی دودمان پهلوی و ملی شدن کسب‌وکارهایشان بودند. سپس برای پیوستن به دیگر اعضای خانواده‌شان به تاریتون در ایالت نیویورک ایالات متحده آمریکا کوچ کردند.

پس از مهاجرت، پدرش که مجبور شده بود در سال ۱۳۶۱ (خورشیدی) برای مراقبت از پدربزرگ بیمارش به ایران سفر کند شش سال را در ایران در زندان گذراند و مادرش مجبور شد سه فرزند را در خارج از کشور به تنهایی بزرگ کند. دارا خسروشاهی در سال ۱۹۹۱ کارشناسی مهندسی بیوالکتریک خود را از دانشگاه براون گرفت؛ و مانند برخی از اعضای خانواده خود در امور مالی و فناوری مشغول کار شد.

زندگی حرفه‌ای دارا خسرو شاهی

دارا خسروشاهی از ۱۹۹۱ (میلادی) هفت سال برای بانک سرمایه‌گذاری الن و همکاران کار کرد. در ۱۹۹۸ (میلادی) به دعوت بری دیلر به عنوان رئیس مشاور ارشد برنامه‌ریزی راهبردی رئیس شرکت به شرکت یواس‌ای نتورک پیوست. پس از آن، در شرکت دیگر بری دیگر، به جایگاه مدیر ارشد مالی آی‌ای‌سی رسید.

آی‌ای‌سی شرکت اکسپدیا را در سال ۲۰۰۱ (میلادی) خرید. دارا خسروشاهی از سال ۲۰۰۵ به مدیر عامل اجرایی آن شرکت برگزیده شد و آن را بدل به پردرآمدترین آژانس مسافرتی آنلاین آمریکا کرد. دامنه کار این شرکت را به شصت کشور جهان توسعه داد و درآمد آن را چهار برابر کرد.وی همچنین در کنار مسئولیت‌های بسیار خود از سال ۲۰۱۵ در هیئت مدیرهٔ نیویورک تایمز کمپانی نیز عضویت دارد.

نیویورک تایمز در سال ۲۰۱۶ درآمد دارا خسروشاهی را در میان بالاترین درآمد مدیران عامل در آمریکا (بیش از ۹۶ میلیون دلار آمریکا) معرفی کرد.

در ۲۷ اوت ۲۰۱۷ هیئت مدیره اوبر به او به عنوان مدیر عامل اجرایی تازه رای دادند و او را به عنوان مدیر عامل جدید ارزشمندترین شرکت نوپای فناوری در جهان برگزیدند.اوبر در شرایطی به دارا خسروشاهی سپرده شد که بحران سختی را تجربه می‌کرد.

فعالیت در اکسپدیا (Expedia)

زمانی که خسروشاهی به اکسپدیا پیوست، دوران اوج محبوبیت اینترنت و انبساط حباب سایت‌های اینترنتی بود. او که در زمان کار در IAC این شرکت را زیر نظر داشت، پس از پیوستن به Expedia پیشرفت‌های زیادی را تجربه کرد. خسروشاهی سال‌های اولیه‌ی مدیرعاملی در این شرکت را دشوار می‌داند و می‌گوید در ابتدا نمی‌توانسته با فرهنگ کاری کنار بیاید. او از این سال‌ها به عنوان زمانی که نقش پررنگی در تغییر رفتارهای مدیریتی‌اش داشته یاد می‌کند.

در طول دورانی که خسروشاهی مدیرعامل اکسپدیا بوده است، این شرکت مسافرتی فعالیت خود را به بیش از ۶۰ کشور جهان گسترش داد و با برندهایی مانند Hotels.com و Hotwire که سرویس‌های آنلاین رزرواسیون هستند، توانست درآمد خود را به شکل قابل توجهی افزایش دهد.

چگونه در تجارت به موفقیت برسیم با دارا خسروشاهی

مدیرعاملی اوبر (Uber) و چالش‌های پیش رو

خبری که امروز در مورد شرکت اوبر منتشر شد، بسیاری از فعالان دنیای فناوری و صنعت حمل و نقل را شوکه کرد. هیئت مدیره‌ و سرمایه‌گذاران اوبر که به‌دنبال مدیرعاملی جدید برای جایگزینی تراویس کالانیک، موسس اوبر و مدیرعامل فعلی بودند، به‌یکباره خسروشاهی را که بین نامزدهای این پست قرار نداشت، معرفی کردند. ابته هنوز خبر پذیرفتن این پست از طرف خسروشاهی منتشر نشده؛ اما پیش‌بینی می‌شود او با وجود قراردادی که تا سال ۲۰۲۰ با اکسپدیا دارد، این شرکت را به مقصد بزرگترین تاکسی اینترنتی دنیا ترک کند.

اگر خسروشاهی پیشنهاد جدید را قبول کند، به عنوان رهبر یکی از باارزش‌ترین استارتاپ‌های دنیای فناوری شناخته خواهد شد. سرمایه‌گذاران اوبر ارزش این شرکت را حدود ۶۰ میلیارد دلار عنوان کرده‌اند. البته این موقعیت جذاب، مشکلات و چالش‌های زیادی را نیز برای خسروشاهی به همراه خواهد داشت. او باید فرمان این تاکسی اینترنتی را بار دیگر به‌دست گرفته و پس از ماه‌ها دعواهای حقوقی و مشکلات مدیریتی داخلی، آن را به جاده‌ی موفقیت قبلی برگرداند.

خسروشاهی که اکثر عمر کاری خود را در واشنگتن گذرانده، در سیلیکون ولی آنچنان شناخته شده نیست. اگرچه هردوی این مکان‌ها به عنوان قطب‌های فناوری آمریکا شناخته می‌شوند، اما رقابت‌هایی نیز میان آنها وجود دارد.

خسروشاهی پس از قبول سمت مدیرعاملی اوبر، با مشکلاتی همچون دعواهای مدیرعامل قبلی با سرمایه‌گذار اصلی یعنی Benchmark، مشکلات قانونی خودروهای خودران اوبر و چالش‌های مالی فراوان روبرو خواهد بود. به‌طور قطع او پس از شروع دوره‌ی کاری باید ابتدا فکری به حال وضعیت مالی نگران‌گننده‌ی اوبر بکند و یک مدیر مالی حرفه‌ای استخدام کند.

مدیرعامل سابق اکسپدیا، تجربه‌ی زیادی در صنعت حمل و نقل ندارد. البته گفته می‌شود او یکی از سرمایه‌گذاران Convoy است که نوعی اوبر برای خودروهای سنگین محسوب می‌شود. به هر حال شروع کار خسروشاهی در اوبر آسان نخواهد بود و او مدتی را باید برای آشنایی با فرهنگ این شرکت بگذراند و احتمالا اقداماتی را برای اصلاح آن انجام دهد.

فعالیت‌های دیگر

خسروشاهی در حال حاضر در هیئت میدیره‌ی نیویورک تایمز و Fanatics عضویت دارد. Fanatics استارتاپی در حوزه‌ی فروش محصولات ورزشی است.

راهنمای خرید
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.