کارگاه روانشناسی آموزش نظریات ملانی کلاین: سفری عمیق به دنیای ذهن کودک، آیا به دنبال درک عمیقتر از دنیای ذهنی کودکان هستید؟ آیا میخواهید با نظریات پیشگامانه ملانی کلاین، روانکاو برجسته اتریشی، آشنا شوید؟
کارگاه روانشناسی آموزش نظریات ملانی کلاین فرصتی بینظیر برای شماست تا به اکتشاف دنیای پیچیده و شگفتانگیز کودکان بپردازید و با مفاهیم کلیدی نظریه روابط موضوعی آشنا شوید.
این کارگاه برای چه کسانی مفید است؟
- دانشجویان رشتههای روانشناسی، مشاوره و علوم تربیتی
- روانشناسان، درمانگران، روانکاوان، زوج درمانگران و مشاوران
- تمام علاقهمندان به حوزه روانشناسی کودک
در این کارگاه چه چیزهایی خواهید آموخت؟
- مفاهیم بنیادی نظریه روابط موضوعی
- مراحل رشد روانی-جنسی از دیدگاه کلاین
- نقش اشیاء درونی و روابط موضوعی در شکلگیری شخصیت
- مفاهیم مهمی مانند حسادت، ناکامی، سوگواری و دفاعهای روانی
- کاربرد نظریات کلاین در درمان اختلالات روانی
مزایای دانلود این کارگاه
- آموزش تخصصی و کاملاً حرفهای نظریات ملانی کلاین
- ارائه مطالب به صورت فایلهای صوتی با کیفیت بالا
- قابلیت دانلود و استفاده آسان در هر زمان و مکانی
- مناسب برای یادگیری عمیق و کاربردی
- مفید برای ارتقای دانش و مهارتهای تخصصی
با تهیه این کارگاه روانشناسی، دریچهای نو به سوی درک عمیقتر از دنیای کودکان خواهید گشود و به ابزاری قدرتمند برای کمک به آنها در مسیر رشد و بالندگی دست خواهید یافت.
همین امروز کارگاه روانشناسی آموزش نظریات ملانی کلاین را از این قسمت از فروشگاه اینترنتی برنا اندیشان دانلود کنید و به جمع علاقهمندان به حوزه روانشناسی کودک بپیوندید!
ملانی کلاین و نظریه روابط موضوعی
پیشنهاد میشود به کارگاه روانشناسی روابط ابژه مراجعه فرمایید. ملانی کلاین (۱۸۸۲-۱۹۶۰) یک روانکاو اتریشی-بریتانیایی بود که به خاطر نظراتش در مورد رشد اولیه، روابط موضوعی و فانتزی شناخته شده است. او یکی از اولین روانکاوانی بود که به طور تخصصی به روانکاوی کودکان پرداخت.
نظریه روابط موضوعی ملانی کلاین بر اهمیت روابط اولیه در شکلگیری شخصیت و سلامت روانی تأکید میکند. او معتقد بود که نوزادان از بدو تولد با سائقهای غریزی مانند میل جنسی و میل به مرگ به دنیا میآیند و این سائقها بر روابط آنها با مادر و موضوعات دیگر (مانند پدر، خواهر و برادر و …) تأثیر میگذارند.
ملانی کلاین همچنین بر نقش فانتزی در زندگی روانی تأکید میکرد. او معتقد بود که فانتزیها بازنماییهای روانی از سائقها و تعارضات درونی هستند و میتوانند به درک دنیای درونی فرد کمک کنند.
برخی از مفاهیم کلیدی نظریه کلاین عبارتند از:
موقعیتهای پارانوئید-اسکیزوئید و افسردهوار: کلاین معتقد بود که نوزادان در دو فاز اصلی رشد روانی قرار میگیرند: موقعیت پارانوئید-اسکیزوئید (در چند ماه اول زندگی) و موقعیت افسردهوار (از حدود 6 ماهگی تا 2 سالگی). در موقعیت پارانوئید-اسکیزوئید، نوزاد دنیا را به دو بخش خوب و بد تقسیم میکند و از اشیاء بد (مانند مادر بد) میترسد. در موقعیت افسردهوار، نوزاد به یکپارچگی اشیاء (مانند مادر خوب و بد) پی میبرد و با احساساتی مانند غم و اضطراب در مورد از دست دادن مادر روبرو میشود.
دفاعهای بدوی: کلاین تعدادی از مکانیزمهای دفاعی را که نوزادان برای مقابله با اضطراب و تعارض استفاده میکنند، توصیف کرد. این مکانیزمها شامل دوپارهسازی (تقسیم دنیا به دو بخش خوب و بد)، انکار (انکار واقعیت)، فرافکنی (نسبت دادن افکار و احساسات خود به دیگران) و موضع اسکیزوئید-پارانوئید (حفظ فاصله عاطفی با دیگران) هستند.
بازی: کلاین معتقد بود که بازی راهی برای بیان دنیای درونی کودک است و میتوان از آن برای درک افکار و احساسات او استفاده کرد.
نظریه کلاین به دلیل تأکید بر اهمیت روابط اولیه، نقش فانتزی و مکانیزمهای دفاعی بدوی در رشد روانی، مورد توجه بسیاری از روانکاوان قرار گرفته است. با این حال، برخی از روانکاوان نیز به دلیل پیچیدگی و فقدان شواهد تجربی، به این نظریه نقدهایی وارد کردهاند.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.