کارگاه کامل آموزش درمان اعتیاد به الکل در افراد معتاد

کارگاه کامل آموزش درمان اعتیاد به الکل در افراد معتاد
نوع فایل
Mp3
حجم فایل
110 مگابایت
دسته بندی
200,000 تومان

در این قسمت از پایگاه دانش فروشگاه برنا اندیشان تصمیم داریم تا یکی دیگر از کارگاه های روانشناسی با عنوان کارگاه کامل آموزش درمان اعتیاد به الکل در افراد معتاد را برای دانلود در اختیار شما کاربران محترم وب سایت برنا اندیشان و علاقه مندان به کار در حوزه درمان اعتیاد قرار دهیم.

کارگاه کامل آموزش درمان اعتیاد به الکل در افراد معتاد

مدرس آموزشی در کارگاه کامل آموزش درمان اعتیاد به الکل در افراد معتاد به صورت تخصصی در ارتباط با اعتیاد به الکل و پدیده الکلیسم بحث گفتگو می کند و همچنین روش های درمان آن را آموزش می دهد.

درمان اعتیاد به الکل

نوشیدنی‌های الکلی یا مشروبات الکلی نوشیدنی‌هایی هستند که حاوی مقدار قابل‌توجهی اتانول (به صورت غیررسمی الکل) هستند، که عوارض آن در دوزهای پایین شامل نشئگی، کاهش اضطراب و خوش مشربی و در دوزهای بالا شامل مستی، بهت و ناهشیاری است. استفادهٔ طولانی-مدت می‌تواند منجر به سوءمصرف الکل، وابستگی فیزیکی و الکلیسم شود.

نوشیدن الکل نقش اجتماعی مهمی را در بسیاری از فرهنگ‌ها ایفا می‌کند. بیشتر کشورها قوانینی برای تنظیم تولید، فروش و مصرف آن‌ها دارند. با این حال، نوشیدنی‌های الکلی در اکثر نقاط جهان قانونی است. فروش صنعت نوشیدنی‌های الکلی در جهان ۱۵۰۰میلیارد دلار بوده است.


پیشنهاد ویژه:کارگاه کامل آموزش علم اطلاعات و دانش شناسی

این نوشیدنی‌ها به سه گروه اصلیِ آبجوها، شرابها و نوشیدنی‌های تقطیری تقسیم می‌شوند.

مشروبات الکلی که با تخمیر جو به دست می‌آید آبجو محسوب می‌شوند، آنهایی که از تخمیر انگور به دست می‌آیند شراب و آنهایی که با تخمیر غلات و میوهها و سپس تقطیر آن‌ها به منظور بالا بردن درصد الکل درست می‌شوند، مشروباتی مانند ویسکی و ودکا هستند. اما این تعاریف شامل بسیاری از مشروبات الکلی نمی‌شوند.

سازمان بهداشت جهانی مثلاً «سایدر» که از تخمیر سیب و گلابی درست می‌شود یا «ساکی» که با تقطیر برنج به دست می‌آید را در زمره «دیگر» مشروبات الکلی طبقه‌بندی کرده‌است. همچنین شراب‌های غنی شده مانند پورت که با روش تخمیر دوگانه تقویت می‌شوند نیز در بین مشروبات «دیگر» طبقه‌بندی کرده‌است.

تاثیر الکل بر سلامتی جسمی

تاثیر الکل بر سلامتی چند وجهی است. شواهد نشان می‌دهند که اعتیاد به الکل و یا مصرف درازمدت آن می‌تواند باعث پیری زودرس شود – که در آن علائم پیری زودتر آشکار می‌شوند – و یا باعث فرتوتی گردد – که در آن علائم پیری به موقع ظاهر می‌شوند ولی عمیق ترند.تأثیرات مصرف بی‌رویه الکل شامل فشارخون بالا، آریتمی قلبی، سرطانهای مختلف، ناهنجاریهای گوارشی، کمبودهای عصبی-شناختی، پوکی استخوان و مشکلات روانی همچون افسردگی می‌باشد.

تاثیر الکل بر طول عمر

براساس تحقیقی که در سال ۲۰۱۸ بر روی ۶۰۰ هزار نفر از کسانی که الکل مصرف می‌کنند نشان می‌دهد که به‌طور تخمینی مصرف ۱۰ الی ۱۵ نوشیدنی الکلی در هفته عمر انسان را بین یک تا دو سال کوتاه‌تر می‌کند. به علاوه این محققین هشدار داده‌اند که افرادی که بیش از ۱۸ نوشیدنی در هفته مصرف می‌کنند بین چهار تا پنج سال از عمرشان کاسته خواهد شد.

رهنمودهای سال ۲۰۱۶ اداره بهداشت انگلستان بیشتر از ۱۴ واحد در هفته را توصیه نمی‌کند، که شامل ۶ آب جو یا هفت استکان شراب است. نویسندگان پژوهش مذکور که در مجله لنست چاپ شده‌است، می‌گویند یافته‌های آن‌ها رهنمودهای اداره بهداشت را تأیید می‌کند. پژوهشگران که سلامتی و عادتهای الکل نوشیدن را در نوزده کشور بررسی کرده بودند، این مساله را که هر شخص چقدر از عمرش را در اثر نوشیدن الکل ممکن است از دست بدهد مدل کردند. آن‌ها دریافتند که افرادی که معادل پنج الی ده نوشیدنی در هفته مصرف می‌کنند به اندازه شش ماه از عمرشان کاسته می‌شود.

تاثیر الکل بر مغز

الکل یک سم عصبی قوی (neurotoxin) است.انجمن ملی سوء مصرف و اعتیاد به الکل دریافته که اعتیاد به الکل ممکن است پیری طبیعی را تسریع کند و یا باعث پیرذهنی شود. به‌طور خاص، الکل محور اچ پی ای(hypothalamic–pituitary–adrenal axis) را فعال می‌کند که باعث ترشح گلوکوکورتیکوئید می‌شود و در نتیجه باعث بالارفتن سطح هورمونهای استرس می‌شود.

حضور درازمدت این هورمونها باعث تسریع فرایند سالخوردگی خواهد شد که خود منجر به تغییرات تدریجی ولی معمولاً فراوان تقریباً در هر سامانه فیزیولوژیکی در بدن انسان خواهد گردید. این تغییرات در مجموع باعث کاهش کارایی و تاب‌آوری کارکرد فیزیولوژیک خواهد شد. استرس مداوم و مصرف مداوم الکل باعث تباهی سلولهای عصبی موجود در هیپوکامپ خواهند شد.

راهنمای خرید
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.