سمینار خودیابی دیپاک چوپرا به صورت کامل

نوع فایل
Mp4
حجم فایل
300 مگابایت
دسته بندی
300,000 تومان

خودیابی و ارتباط با خود واقعی از اهمیت بالایی برخوردار است و محققان بسیاری در این زمینه باور دارند که اگر انسان بتواند به خودیابی دست یابد می تواند بر بسیاری از مشکلات روحی و روانی غلبه کند. در این بخش از فروشگاه اینترنتی برنا اندیشان تصمیم داریم تا یکی از سمینارهای پر طرفدار از دیپاک چوپرا با عنوان سمینار خودیابی دیپاک چوپرا به صورت کامل را در اختیار شما علاقه مندن به مجموعه پکیج های آموزشی موفقیت قرار دهیم.

آشنایی با خود واقعی

زمانی که شما به دنیا آمدید هیچکس از شما هیچ انتظاری نداشت، برای مثال کسی از شما نمی خواست که تمرینات مراقبه و یوگا انجام دهید و یا نیازی به دعا نداشتید. اما وقتی به دوران کودکی رسیدید با طبیعت در ارتباط بودید و توانستید تا روحتان را لمسی کنید. در این حالت شما کاملا آزاد بودید و می توانستید در خانه برقصید.

روش های رسیدن به خودیابی و کشف خود واقعی

در کودکی شما آزاد بودید تا هر نوع آوازی که دوست داشتید را بخوانید و می توانستید هر لباسی را که به رنگش علاقه داشتید را بر تن کنید. شما تمام جهان را بررسی کردید  و چون واقعی بود توانستید از خودآگاهی مطلع شوید.

به دلیل آن که در این دوران هیچ ترسی در شما وجود نداشت می توانستید زندگی تان را لمس کنید ولی همانطور که میدانید همه ما در این دنیا زندگی می کنیم و به مرور احساسات ما نابود می شود.

وقتی سنمان بیشتر می شود، اگر کار اشتباهی انجام دهیم پدر و مادر ممکن است ما را خجالت بدهند. برای مثال وقتی در مدرسه نمره کمی می گیریم ناراحت می شویم و به خودمان می گوییم که باید بیشتر تلاش کنم تا نتیجه بهتری بگیرم.


پیشنهاد ویژه : کارگاه آموزش مراقبه و مدیتیشن


به همین ترتیب ما یاد می گیریم که نباید هیجان زیادی داشته باشیم و با جملاتی مانند آرام باش، درست رفتار کن، سنگین باشد، مودب باش و کارتان را درست انجام بدهید به کلی یاد می گیریم تا هیجان هایمان را سرکوب کنیم. این پیام ها از همه جا بر انسان وارد می شود، از یک طرف خانواده و از طرف دیگر مدرسه، حتی رسانه ها همچنین پیام هایی را به انسان القا می کنند و در نتیجه تمام احساسات و هیجانات ما خاموش می شود.

انسان با کارهای اشتباه، خودش را شکست می دهد و تمام احساسش را سرکوب می می کند و سپس تصمیم می گیرد تا انسان بهتری باشد ولی زمانی که این کار را انجام می دهد ممکن است باز هم چنین شخصیتی را قبول نکند.

مدام ذهنمان درگیر است که چه کسی را باید دوست داشته باشم؟ هرگز از خودمان نمی پرسیم که من چه کسی هستم بلکه از خودمان می پرسیم چه کسی باید باشم و این رفتار بسیار عجیب است.

چگونه به خودیابی برسیم؟

زمانی ما می توانیم خود واقعی مان را پیدا کنیم که بتوانیم با روح خودمان تماس برقرار کنیم. تمام این چیزها به انگیزه خانواده ما بستگی دارد. یعنی والدین و اطرافیان چه رفتاری با ما دارند و تصمیم می گیرند چگونه با ما برخورد کنند. اما زندگی چیزهای دیگری را به انسان آموزش می دهد.

یعنی وقتی با شما خوب هستند که کار خوبی انجام دهید. یعنی مثلا اگر نمره شما خوب شد به شما احترام می گذارند و یا اگر شما فرد پولداری بودید با شما مهربان هستند. شما زمانی می توانید به خود واقعی تان برسید که از تمام این حواشی فاصله بگیرید و عشق بدون شرط را یاد بگیرید.

بیوگرافی دیپاک چوپرا

دیپاک چوپرا که در زبان انگلیسی به او Deepak Chopra و در زبان هندی نیز تحت عنوان दीपक चोपड़ा شناخته می شود در ۲۲ اکتبر سال ۱۹۴۶ در شهر دهلی نو متولد شد او نویسنده و پزشک آمریکایی هندی الاصل است.

بیوگرافی دیپاک چوپرا

شهرت بسیار دیپاک چوپرا در جهان به خاطر ترویج طب جایگزین و یا همان طب مکمل است.

نگاهی به زندگی دیپاک چوپرا

همان طور که گفته شد، دیپاک چوپرا در شهر دهلی نو به دنیا آمد و فرزند ارشد خانواده بود. پدرش کریشان چوپرا و مادرش هم پوشپا چوپرا نام داشتند و زبان مادری اش نیز پنجابی است.

دیپاک چوپرا در دوران نوجوانی مانند بسیاری از افراد علاقه داشت تا هنرپیشه و یا روزنامه نگار شود و به شغل پدرش یعنی پزشکی هیچ علاقه ای نداشت. اما وقتی یکی از داستان های قدیمی هندی که توسط سینکلر لوئیس شده بود را خواند به کلی مسیر زندگی اش تغییر کرد و به رشته پزشکی علاقه مند شد.


پیشنهاد ویژه : پکیج کامل سمینارهای جول اوستین


پدر بزرگ دیپاک چوپرا در ارتش بریتانیا با عنوان گروهبان خدمت می کرد و پدر او نیز یک متخصص قلب و عروق بسیار معروف بود و به مدت ۲۵ سال رئیس بیمارستان مول چند خیراتی شهر دهلی نو بود.

همان طور که گفتیم وقتی او آن داستان قدیمی را مطالعه کرد چنان تحت تاثیر قرار گرفت که موجب شد وارد رشته پزشکی شود. دیپاک چوپرا رشته پزشکی را در کشور هند خواند و پس از آن که تحصیلاتش تمام شد و فارغ التحصیل شد به مدت ۶ ماه به یکی از روستاهای دور افتاده هندوستان رفت تا به مداوای بیماران بپردازد.

او در سال ۱۹۷۰ در حال ی که فقط ۲۳ سال داشت به همراه همسرش ریتا به آمریکا مهاجرت کرد و در رشته طب داخلی و غدد درجه تخصص را دریافت نمود.

زمانی که دیپاک چوپرا به کشور آمریکا مهاجرت نمود در یک بیمارستان مشغول به کار شد و چون آن زمان آمریکا در حال جنگ با ویتنام بود نیاز به پزشکانی داشت که بتوانند جایگزین پزشکانی شوند که به کشور ویتنام اعزام شده بودند.

یکی از نکاتی که در مورد زندگی دیپاک چوپرا وجود دارد این است که اولین شغل او در بیمارستان صدور گواهی فوت برای بیماران بوده است. زمانی که او با سختی های رشته پزشکی آشنا شد متوجه شد که کار پزشکان فقط درمان و شاد کردن بیماران نیست.

او تحصیلات عالیه خود در پزشکی را در کشور آمریکا و در دانشگاه ویرجینیا تکمیل نمود و تا کنون در دانشگاه تافتز و همچنین دانشگاه بوستون تدریس کرده است.

او در سال ۱۹۸۰ به عنوان سرپرست کارکنان بیمارستان مرکز پزشکی منطقه ای بوستون انتخاب شد. ولی در سال ۱۹۸۱ به کلی مسیر زندگی دیپاک چوپرا تغییر یافت و موجب شد تا او مجدد به هند برگردد و به سراغ یکی از متبحرترین پزشکان هندی با نام دکتر تریگونا برود. خصوصیت جالبی که دکتر تریگونا داشت این بود که اگر یک فقط یک بار نبض فردی را میگرفت تمام تاریخچه زندگی فرد و بیماری هایش را متوجه می شد به همین دلیل از او به عنوان بهترین پزشک هند یاد می شود.

زمانی که دکتر تریگونا نبض دیپاک چوپرا را گرفت فهمید که او در ذهنش افکار بیهوده ای دارد که او را آزار می دهد. به همین دلیل او به دیپاک چوپرا گفت که غذایش را آرام تر بجود و همچنین تمرینات مراقبه و مدیتیشن را هم انجام دهد.

اما دیپاک چوپرا به حرف های دکترش گوش نداد و به کلی کارهای برعکسی را انجام داد به طوری که او به جایی رسید که روزی یک پاکت سیگار می کشید و وقتی تمرینات آرام سازی و مراقبه را انجام داد متوجه شد که چقدر احساس آرامش می کند و انرژی مثبت تمام وجودش را گرفته است.

چگونه می توانیم به خودیابی برسیم؟

زمانی که دیپاک چوپرا این تمرینات را انجام داد و اثر بخشی آن ها را مشاهده کرد توانست در مدت ۲ هفته سیگار و مشروبات الکلی را ترک کند.

در سال ۱۹۸۵ دیپاک چوپرا با ماهاریشی ماهش یوگی که بنیانگذار تی ام است ملاقات کرد و به دنبال آن به موضوع درون پویایی متعالی علاقه مند شد و چندی بعد نیز شغل خودش در بیمارستان را رها کرد و سپس مرکز سلامت آیورودای ماهاریشی را تاسیس نمود.

دیپاک چوپرا تا سال ۱۹۸۷ محصولات دکتر آیورودای ماهاریشی را می فروخت و توانست از این طریق درآمد بالایی را به دست آورد.

دیپاک چوپرا در سال ۱۹۹۳ در برنامه تلویزیونی شوی اپرا مصاحبه ای راجع به کتاب هایش انجام داد که بعد از آن طرفداران بسیاری پیدا کرد. او سال ها بعد درون پویایی متعالی را رها کرد و مدیر اجرایی مرکز سلامت شارپ شد، این مرکز در زمینه طب بدن و روان فعالیت می کرد. دیپاک چوپرا در سال ۱۹۹۶ برای تاسیس مرکز چوپرا با هدف خوب زندگی کردن همکاری کرد.

نگاهی به نویسندگی دیپاک چوپرا

او بیش از ۴۰ کتاب نوشته است که موضوعاتش مربوط به معنویت و سلامتی می باشد. همچنین باید اشاره شود که دیپاک چوپرا چندین رمان و مجموعه اشعار معنوی از هندوستان و ایران نوشته است.

برخی از آثار مهم دیپاک چوپرا

  • جاده عشق
  • همزاد
  • بازگشت مرلین
  • هفت قانون معنوی برای رسیدن به موفقیت در زندگی
  • از بازی گلف لذت ببرید
  • کتب اسرار
  • صلح در راه است

نکاتی جالب در زندگی دیپاک چوپرا

او در تلاش های فراوانی برای بهبود وضعیت معنوی افراد انجام داد و با تاسیس مرکز بهزیستی چوپرا که حدود ۴۲۶ هزار متر مربع مساحت داشت توانست خدماتش را در سطح وسیعی گسترش دهد چرا که این مرکز دارای امکانات فوق العاده ای بود. با گذشت زمان و پیگیری هایی که دیپاک چوپرا انجام داد این مرکز بهزیستی به یک از بهترین مراکز بهزیستی شهر تبدیل شد.

نکته ای بسیار مهم در زندگی دیپاک چوپرا این است که او هرگز برای دریافت مدرک پزشکی کالیفرنیا اقدامی انجام نداده است، چرا که به طور کلی مسیر زندگی اش تغییر یافت و از این فضا فاصله گرفت حتی بعد از مدتی او به کلی پیشوند دکتر را از اسم خودش حذف کرد.

راهنمای خرید
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.