در این بخش از فروشگاه اینترنتی برنا اندیشان تصمیم داریم تا یکی دیگر از بهترین پکیج های آموزشی با عنوان آشنایی با تفاوت های انسانی – شناخت تخصصی انسان را برای دانلود در اختیار شما کاربران محترم وب سایت برنا اندیشان و تمامی علاقه مندان به روانشناسی و انسان شناسی قرار دهیم.
آشنایی با تفاوت های انسانی – شناخت تخصصی انسان
درمحصول آشنایی با تفاوت های انسانی – شناخت تخصصی انسان شما علاقه مندان به علم انسان شناسی به صورت کامل با گونه های انسانی و تاریخ انسان شناسی آن آشنا شده و تمامی تفاوت هایی که در طول تاریخ بر انسان وارد شده است را نیز یاد خواهید گرفت.
آشنایی با تفاوت های انسانی
انسان خردمند (نام علمی: Homo sapiens) یا به زبان عامه انسان، یک پستاندار از نوع دوپا و از خانوادهٔ انسانسایان است.
مدارک بهدستآمده از دیانای انسان نشانمیدهد که انسان خردمند حدود ۲۰۰٬۰۰۰ سال پیش از آفریقا سرچشمه گرفتهاست، در حدود ۵۰٬۰۰۰ سال پیش تغییرات زیادی در رفتار او پدید آمد و در همان زمان آغاز به مهاجرت کرد. انسان خردمند با دیگر انسان تباران بچهدار شدهاند و این باعثشد به رغم انقراض سه گونه دیگر انسان تباران، دی ان ای آنها همچنان در انسان خردمند موجود باشد. انسان خردمند حامل دی ان ای انسانتبار دنیسووا، انسان نئاندرتال و گونهای دیگر که هنوز شناسایی نشده میباشد. افرادی که دارایتبار غیرآفریقایی هستند بین ۲ تا ۴ درصد دی ان ای نئاندرتالها را دارا هستند، ۳ تا ۴ درصد دی ان ای بومیان ملانزی متعلق به انسانتبار دنیسووا است و دی ان ای گروهی از شکارچی-گردآورنده آفریقایی متعلق به گونهای است که هنوز شناسایی نشدهاست.
این انسانها هوش بالا، توانایی تجزیهوتحلیل، زبان سخن گفتن، درونگرایی و احساسات داشتند. این استعدادها همراه با یک بدنِ راستقامت با توانایی راه رفتن و بازوان آزاد برای گرفتن اشیاء، انسانها را به رفتن سفرهای طولانی (مانند مهاجرت) و استفاده از ابزارها توانا ساخت. این انسانها با مهاجرت تقریباً در تمامی نقاط جهان به جز نواحی غیرقابل سکونت (مانند جنوبگان) ساکن شدهاند. اما از قرن بیستم میلادی وسعت سکونت انسانها به جنوبگان (توسط پایگاههای دائمی)، دریاها (توسط سکوها) و مدار زمین (توسط ایستگاه فضایی بینالمللی) افزایش یافتهاست.
پیشنهاد ویژه:آموزش کامل علم شخصیت شناسی
زبان انسان
توانایی انسان برای انتقال مفاهیم، ایدهها و اندیشهها از طریق سخن گفتن یا نوشتن یکی از تواناییهای بیهمتای انسان نسبت به گونههای دیگر است. بر خلاف روشهای مکالمه دیگر پستانداران که محدود است، زبان انسانها بسیار گسترده و آزاد بوده و استفادههای گوناگونی در موقعیتهای مختلف دارد.
جمعیت انسانها در زمین در سال ۲۰۱۷ میلادی به ۷ میلیارد و ۶۰۰ میلیون نفر رسید و هماکنون نیز در حال افزایش است.
انسانها موجوداتی اجتماعی هستند و نمیتوانند تنها زندگی کنند. همه انسانها به هم نیاز دارند و در کارها به یکدیگر کمک میکنند.
آشنایی با نژاد انسان
انسانها معمولاً خود را با توجه به نژاد خود دستهبندی میکنند و این در حالی است که اعتبار نژاد به عنوان یک دستهبندی معتبر بیولوژیکی زیر سؤال است. دستهبندیهای نژادی انسانها معمولاً بر پایه تبار و خصوصیات ظاهری به ویژه رنگ پوست و خصوصیات چهره است. این دستهبندیها ممکن است حاوی برخی از اطلاعات مربوط به خصوصیات غیر مشهود انسانی مانند امکان ابتلاء به برخی از بیماریهای پیشرفته و خاص نیز باشد. امروزه مدارک و شواهد به دست آمده در علم ژنتیک و باستانشناسی گواه بر واحد بودن منشأ انسانهای اولیه در شرق آفریقا دارد. تحقیقات اخیر ژنتیکی نشان دادهاست که انسانهای ساکن در آفریقا دارای بیشترین گوناگونی نژادی نسبت به مناطق دیگر جهان هستند. با این حال در مقایسه با بسیاری از حیوانات تسلسل نژادی در انسانها بسیار به هم شبیه است.
وجود نژادهای مختلف در جهان همچنین میتواند موجب رفتارهای مغایر و برخوردهای نژادپرستانه در بین گروهها و ملیتهای مختلف شود.
مراحل زندگی انسان
- کودک نوزاد (تا ۲ ماهگی)
- شیرخوار (تا ۱۸ ماهگی)
- نوپا (یک تا دو سالگی)
- نوباوه (۲ تا ۵ سالگی)
- نونهال (۶ تا ۱۲ سالگی)
- نوجوان (۱۳ تا ۱۹ سالگی)
- جوان (۲۰ تا ۳۰ سالگی)
- بزرگسال (۳۰ تا ۵۰ سالگی)
- میانسال (۵۰ تا ۷۵ سالگی)
- پیرسالمند (۷۵ تا ۸۰ سالگی)
- سالخورده (۸۰ تا ۸۵ سالگی)
- کهنسال (۸۵ سالگی و بیشتر)
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.