کارگاه روانشناسی طردشدگی و روش های درمان طردشدگی

کارگاه روانشناسی طردشدگی و روش های درمان طردشدگی
نوع فایل
Mp3
حجم فایل
70 مگابایت
دسته بندی
300,000 تومان

در این قسمت از فروشگاه برنا اندیشان تصمیم داریم تا یکی دیگر از پکیج های آموزشی با عنوان کارگاه روانشناسی طردشدگی و روش های درمان طردشدگی را برای دانلود در اختیار شما کاربران محترم وب سایت برنا اندیشان و تمامی علاقه مندان به کارگاه های روانشناسی قرار دهیم.

کارگاه روانشناسی طردشدگی و روش های درمان طردشدگی

در کارگاه روانشناسی طردشدگی و روش های درمان طردشدگی شما با مفهوم طردشدگی و روش های درمان آن آشنا شده و تکنیک های درمانی را فراخواهید گرفت.

کارگاه روانشناسی طردشدگی

رهاشدگی یا تلهٔ زندگی رهاشدگی (Abandonment)، حالت درونی احساسی است که افراد طی آن احساس ترک‌شدن، خواستنی نبودن، ناامنی یا طردشدگی می‌کنند.

بروز احساس رهاشدگی یا طردشدگی ارتباط قطعی با حضور فیزیکی دیگران در کنار فرد ندارد. ممکن است زمانی که دیگران در کنار شخص حضور دارند به دلیل عدم برقراری روابط انسانی و احساسی، نیازهای عاطفی فرد برآورده نشود و احساس رهاشدگی کند.بروز این عارضه در کودکان معمولاً رابطهٔ واضحی با عوامل محیطی دارد. فقدان سرپرستی مناسب، عدم برخورداری از پوشاک، مسکن و تغذیهٔ مناسب، یا مورد سوء استفادهٔ جنسی قرار گرفتن می‌تواند از دلایل بروز احساس رهاشدگی در کودکان باشد.ترس از رهاشدگی به‌طور مستقل، یک بیماری یا معضل روانی به‌شمار نمی‌آید و بیشتر به‌عنوان یکی از گونه‌های اختلال اضطراب شناخته می‌شود.

خواهش می‌کنم مرا تنها نگذار!

این باور عمیقاً در ذهن شما ریشه دوانده‌است که افراد مهم زندگی تان را دیر یا زود از دست خواهید داد و تا آخر عمر از نظر عاطفی تنها خواهید ماند. اگر افراد مهم زندگی تان بمیرند یا شما را تنها بگذارند باز هم این احساس یقه شما را رها نخواهد کرد و انتظار دارید دیگران شما را به حال خود رها کنند و انگار تقدیر شما را با تنهایی و بی‌پناهی رقم زده‌اند.

تله‌های زندگی باعث می‌شوند کورسوهای امید شما برای مهرورزی بسته شود. شما اعتقاد راسخ دارید که هر چند اوضاع بر وفق مراد است، اما این تنها آتش زیر خاکستر است و در روابط عاطفی خود محکوم به شکست هستید.

باورش برای شما مشکل است که ایمان بیاورید دیگران در کنار شما می‌مانند و حتی اگر در کنار شما نباشند، باز هم به شما تعلق خاطر دارند. اکثر افراد می‌توانند دوری کوتاه مدت عزیزان و نزدیکان خود را تحمل کنند. آنها نیک می‌دانند که دوری‌های کوتاه مدت باعث افزایش صمیمیت و علاقه‌مندی دو جانبه می‌گردد. از این دوری‌های کوتاه مدت، نگران و ناراحت نمی‌شوند. اما افرادی که در دام تله رهاشدگی افتاده‌اند به دلیل نداشتن پایگاه ایمنی درونی از این جدایی‌های موقت سخت آشفته می‌شوند.

تله زندگی رها شدگی معمولاً زمانی شکل می‌گیرد که شما هنوز زبان باز نکرده‌اید و در حلهٔ پیش کلامی به سر می‌برید. در اغلب موارد تله زندگی رهاشدگی قبل از اینکه کودک بتواند از کلمات برای برقراری ارتباط استفاده کنند، در ذهن او شکل می‌گیرد.

به همین دلیل افرادی که در دام این تله زندگی افتاده‌اند حتی در دوران بزرگسالی نیز تجارب مربوط به شکل‌گیری این تله زندگی را به یاد نمی‌آورند؛ بنابراین افراد معمولاً این تله را در قالب چنین جملاتی به زبان می‌آورند:

  • من همیشه تنها هستم
  • هیچ‌کس مرا دوست ندارد
  • از تنهایی می‌ترسم

احساس طرد شدگی را می‌توان در مقیاس‌های کوچک و بزرگ در زندگی روزمره تجربه کرد. بااینکه طرد شدن بخشی از زندگی است، اما کنار آمدن با بعضی از انواع طرد شدگی از بعضی دیگر دشوارتر است. یک مشاور یا دکتر روانشناس ممکن است بتوانند به فرد کمک کند تا با  ترس از طرد شدن و نگرانی که از این طرد شدن حاصل می‌شود مقابله کند.

روانشناسی طرد شدگی

طرد شدن می‌تواند در شرایط مختلفی روی دهد. به‌طورمعمول، طرد شدن یعنی یک نفر یا مجموعه‌ای از افراد فرد دیگری را رد کنند. مثلاً یک نفر ممکن است یک هدیه را رد کند یا نپذیرد.

در روانشناسی، طرد شدن اغلب به حس خجالت، ناراحتی یا غم و اندوهی که فرد زمانی که توسط دیگران پذیرفته نمی‌شود اطلاق می‌گردد. یک فرد ممکن است وقتی شریک زندگی‌اش به رابطه‌شان خاتمه می‌دهد احساس طرد شدگی کند.

کودکی که چند دوست محدود داشته یا هیچ دوستی ندارد ممکن است احساس طرد شدن از سوی هم سن و سالانش کند. فردی که به فرزندخواندگی گرفته‌شده هم ممکن است احساس رد شدن و پذیرفته نشدن از سوی پدر یا مادر اصلی‌اش را بکند.

رد شدن هم‌چنین می‌تواند به وقایعی از زندگی که به روابط، ارتباطی ندارند برگردد، مثلاً سمت کاری مطلوبتان نصیبتان نشده یا دانشگاه موردعلاقه شما با درخواستتان موافقت نکرده. بااینکه هر نوع احساس طرد شدگی دردناک است، اما برخی از آن‌ها ممکن است نسبت به دیگر موارد تأثیرگذارتر و حیاتی‌تر باشند.

ازآنجایی‌که اکثر انسان‌ها خواهان برقراری ارتباط اجتماعی بوده و بسیاری از افراد به دنبال پذیرفته شدن از سوی جامعه هستند، طرد شدن می‌تواند احساسات و عواطف منفی در فرد برانگیزد.

روش های کاهش ترس از طرد شدگی

از تأثیراتی که ترس از طرد شدگی بر شما دارد آگاه شوید. اگر فردی هستید که در روابط خود نسبت به طرد شدن بسیارحساسید، در هنگام روبرویی با مشکلات در رابطه، این مورد را همواره در ذهن خود داشته باشید.

نسبت به رفتار خود آگاه باشید. قبل از پاسخ به رفتار فردی که فکر می کنید شما را طرد کرده، کمی مکث کرده و اجازه دهید احساس شما نسبت به طرد شدن فروکش نماید.

سایر علت هایی را که ممکن است سبب رفتار فردی شود که فکر می کنید شما را طرد کرده، در نظر آورید. حداقل به سه مورد فکر کنید.

به آرامی در مورد هدف رفتار شخص مقابل از او سوال کنید.

زندگی شخصی طرف مقابل را در نظر آورید. مادر سه فرزند ممکن است زمان لازم برای صحبت تلفنی را نداشته باشد.

در فعالیت ها و رویدادهای گوناگونی شرکت کنید. خود را درگیر فعالیت ها و جلسات اجتماعی کنید. زمانی که از دیگران دور باشید یا خود را جدا کنید، مطمئنا کمتر حس تعلق خاطر خواهید داشت.

راهنمای خرید
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.