در این بخش از فروشگاه اینترنتی برنا اندیشان تصمیم داریم تا یکی دیگر از کتاب های صوتی شنیدنی با عنوان دانلود کتاب صوتی اسرار ذهنی را جهت دانلود در اختیار شما کاربران محترم وب سایت برنا اندیشان و علاقه مندان به کتاب و کتاب خوانی قرار دهیم.
دانلود کتاب صوتی اسرار ذهنی
کتاب صوتی اسرار ذهنی یکی از کامل ترین کتاب های موجود در رابطه با موارد مربوط به ذهن انسان می باشد.برای مثال موضوعاتی همچون حس ششم،تله پاتی،هیپنوتیزم و… به صورت کامل در این کتاب مورد بررسی قرار گرفته است.
برخی از موارد بررسی شده در کتاب اسرار ذهنی
تله پاتی
دورآگاهی یا تلهپاتی (از عبارات یونانی τῆλε، تله به معنی “دور”، و πάθος، پاتوس یا -پاتیا به معنی “احساس، ادراک، رنجوری، تجربه، احساس شدید عشق یا شهوت یا خشم یا غیره”)، انتقال ادعایی اطلاعات بدون استفاده از کانالهای حسی یا فعل و انفعال فیزیکی از یک شخص به شخصی دیگر است.
آزمایشهای دورآگاهی بهطور تاریخی به علت نبود کنترلهای مناسب و فقدان تکرارپذیری مورد انتقاد قرار گرفتهاند. هیچ مدرک قانعکنندهای مبنی بر وجود دورآگاهی وجود ندارد، و این موضوع بهطور عام توسط جامعه علمی به عنوان شبهعلم در نظر گرفته میشود.
فراروانشناسی دو شاخه اصلی دارد، که هر دوی آنها نسبت به تقسیمات حواس و ماشین اعمال بدنی آشنای روانشناسی هستند، آنها به دو دستهٔ ادراک فراحسی و حرکت روانی تقسیم میشوند که تلهپاتی جز دستهٔ ادراک فراحسی است.
دورآگاهی یا تلهپاتی ادراک حسی و فراحسی فعالیت روحی فردی دیگر است. این کلمه که از دو لفظ یونانی مشتق شده یکی تله Tele به معنی دور و دیگری پاتوس Pathos به معنی احساس میباشد البته شایان ذکر است گاهی به آن تله که در واقع احساس از دور معنی میدهد این پدیده شامل دو بخش میشود. یکی انتقال فکر و احساس به قصد اشخاص دیگر و دیگری دریافت افکار و احساس دیگران که آن را فرایابی مینامند. دورآگاهی، به زبان ساده قدرت و استعداد مخابره پیام یا تصویری یا هر گونه اطلاعات از ذهن به ذهن فرد دیگر، بدون استفاده از وسایل حسی مانند سخن گفتن و مشاهده علائم یا حرکات است؛ این کار با استفاده از ارتباط روح (کالبد اثیری) انجام میگیرد. دورآگاهی یا تلهپاتی بهطور دقیق در لغت به معنی انتقال و ارتباط فکر از راه دور است.
پیشنهاد ویژه:کتاب صوتی آدم سازی در روانشناسی خانواده
یکی از آخرین تعبیرهایی که برای دورآگاهی شده چنین است:
هرگاه فردی به اطلاعاتی دسترسی داشته باشد که در دسترس دیگری نباشد، و آنگاه تحت شرایط معین و با مسدود کردن دقیق کانالهای شناخته شده حسی، نفر دوم بتواند به چنان میزانی از این اطلاعات دست یابد که نتواند ناشی از حدس زدن باشد.
گاهی نیز به آن دورآگاهی ذهنی (به انگلیسی: Mental telepathy) گفته میشود. در واقعه تلهپاتی یک نیروی نهفته در وجود یا قدرت ذهن انسان میباشد که به کمک برخی اعمال مانند ریاضتهای متفاوت که باعث میشود این نیرو خود را نمایان کند.
آزمایشهای دورآگاهی در طول تاریخ همواره به دلیل نداشتن کامل اختیار و قابلیت تکرار، مورد انتقاد قرار گرفتهاند. هیچ مدرک تاریخی مبنی بر وجود دورآگاهی موجود نیست و جامعهٔ علمی بهطور کلی این مقوله را حیطهٔ شبهعلم دانستهاند.
حس ششم
حس ششم (به انگلیسی: sixth sense) یا درک ماورای طبیعه (به انگلیسی: Extrasensory perception) که فرد به کمک حسی که وابسته به هیچیک از حواس پنجگانه فیزیکی نیست و از طریق ذهن دریافت اطلاعات داشته باشد.
به ادراک فرا حسی Extrasensory perception (ادراکاتی که خارج از حواس پنجگانه ما هستند) عموما حس ششم و یا (در مواردی نادر که کمتر در زبان پارسی مورد استفاده قرار میگیرد بصیرت، نهانبینی) نیز میگویند.
حس ششم به مانند گیرندهای میباشد که اطلاعات را بدون استفاده از حسهای مادی دیگر (حواس پنجگانه) و با استفاده از نیروی ذهن دریافت میکند
این اصطلاح در دانشگاه دوک Duke و توسط روانشناسی به نام J. B. Rhine برای مشخص کردن توانمندیهای ذهنی از جمله Intuition (درک ناگهانی – شم)، تلهپاتی، روان سنجی و … مورد استفاده قرار گرفت.
فرا روانشناسی Parapsychology به دور محور شناخت پدیدههای ماوراءالطبیعه میچرخد.
در فرا روانشناسی، با توجه به روند تحقیقات که بیش از یک قرن به طول انجامیده و هم چنان شواهد قانعکنندهای برای اثبات دادههای به دست آمده وجود ندارد، این رشته همواره مورد انتقاد قرار گرفتهاست.
هیپنوتیزم
هیپنوتیزم یا خوابگری شاخهای از علم روانشناسی است که در آن به وسیلهٔ تلقین، شخص در حالت خاصی از هوشیاری قرار میگیرد. هیپنوتیزم یا بهطور دقیقتر هیپنوز موجب تسلط دیگری بر فرد نمیشود بلکه دیگری با ضمیر ناخودآگاه آدمی به مکالمه و القای تلقینات میپردازد.
همهٔ هیپنوزها نحوی خودهیپنوتیزم است و هیپنوتیزور خارجی فقط مامای هیپنوز از درون انسان است و آن را میزایاند. همه مکاتب و عرفاً به نحوی با هیپنوز درگیر بودهاند. ضمیر ناخودآگاه تنها یک تئوریست که توضیح حقایق روی آن سوار میشود. هیپنوتیزور نمیتواند هرآنچه دوست داشت به سوژه تلقین کند. هیپنوتیزم یک امر خارقالعاده نیست؛ و کارایی عجیب و غریب ندارد.
اگر هم آثار غریبی داشته باشد در عدهٔ کمی دارد و خیلی قابل تکرار و تأیید نیست لذا از منظر علم رسمی پارهای غرایب مشاهده شده در هیپنوز قابل اعتبار و برداشت کلی نیستند. (مبحث شستشوی مغزی البته در این وادی مطرح است ولی میزان پایداری این کارها باید بیشتر ارزیابی شود) هیپنوز خواب نیست. امواج مغزی در این حالت با امواج مغزی حالت خواب در بسیاری موارد فرق میکند.
از یک منظر هیپنوز با تلقین معمولی هم فرق دارد چرا که مناطقی که بر اثر تلقین تحریک میشود با مناطق تحریک شده هنگام هیپنوز متفاوت است. در طی این فرایند، شخص هیپنوتیزور قادر است هر آنچه در نظر دارد به شخص هیپنوتیزم شده القا کند زیرا در این حالت تلقینات هیپنوتیزور به جای حواس بدن عمل میکند و ضمیر ناخودآگاه انسان را تحت کنترل خویش قرار میدهد.البته هرآنچه هیپنوتیزور میخواهد به هیپنوتیزم شوند تحمیل و تلقین نمیشود. هیپنوز جبر ایجاد نمیکند.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.