اصول همدلی و بررسی تفاوت همدلی با همدلی کردن

اصول همدلی و بررسی تفاوت همدلی با همدلی کردن

همدل بودن بسیار مهم است و موجب می شود تا انرژی های مثبت بین افراد تبادل شود و از طریق آن احساسات بین افراد به وجود می آید، ولی بسیار مهم است تا افرادی که همدل هستند بدانند بیش از حد همدل بودن و نشان دادن رفتارهای ایثارگرانه در رابطه با افرادی که قدر زحمات آن ها را نمی دانند بسیار مضر بوده و در بلند مدت می تواند زمینه های افسردگی را برایشان فراهم کند چرا که همواره افراد خودشیفته در رابطه با افرادی که همدل هستند به گونه ای رفتار می کنند که منجر به شکست رابطه می شوند، حال با توجه به این موارد در این بخش از پایگاه دانش برنا اندیشان تصمیم داریم تا مقاله ای با عنوان اصول همدلی و بررسی تفاوت همدلی با همدلی کردن را مورد مطالعه قرار دهیم. پس تا انتهای مقاله آشنایی با اصول همدلی با گروه برنا اندیشان همراه باشید.

اصول همدلی و بررسی تفاوت همدلی با همدلی کردن

در مقاله اصول همدلی و بررسی تفاوت همدلی با همدلی کردن نشان خواهیم داد که افراد همدل چه ویژگی هایی دارند و با چه مسائل و چالش هایی روبه رو هستند.

اصول همدلی و داشتن همدلی : تفاوت چیست؟

صرف ابراز همدلی لزوماً به معنای همدلی نیست

همه ما در مورد همدلی شنیده ایم و شاید خود را فردی همدل بدانیم،همدلی به معنای هماهنگی با احساسات و شرایط زندگی دیگران است. یک فرد همدل ممکن است تحت شرایطی به نوعی قلبی و احساسی منتقل شود که در نهایت باعث می شود سخنان و اعمال مهربان، دلسوز و درک کننده وجود داشته باشد. به عنوان مثال، این امر به افزایش پاسخ مناسب در هنگام از دست دادن شخصی یا ابراز هیجان در زمانی که یک دوست بارداری خود را اعلام می کند – حتی اگر هر دو موقعیتی باشند که ممکن است هرگز شخصاً شما را تحت تأثیر قرار ندهد.

مقاله ای در نیویورکر بیان می دارد که “همدلی” در آلمانی( Einfühlung) ” یا “احساس” است که شامل “پیامدهای اخلاقی احساس زندگی ما در زندگی دیگران” است.

یک نوع همدلی وجود دارد، که به کسی اشاره دارد که همدلی را یک گام مهم جلوتر بردارد. همدلی به معنای واقعی کلمه یعنی احساسات دیگران را احساس کنیم و نسبت به آنها بی تفاوت نباشیم، گویی که خودمان این احساسات را تجربه می کنیم.

بنابراین، آیا می توانید نتیجه بگیرید که داشتن همدلی به طور خودکار به این معناست که شما فردی همدل هستید؟ از این گذشته، بسیاری از افراد همدل عمیقا احساس شکست و موفقیت دیگران را دارند. آیا این باعث همدلی آنها می شود؟

پاسخ کوتاه : بله و خیر.

جودیت اورلوف، دارنده مدرک دکتری، نویسنده کتاب The Empath’s Survival Guide: Strategies of Life for People به طور خلاصه، اورلوف توضیح می دهد افراد همدل احساسات بسیار قوی تری دارند. کافی است تا از آن ها آزمون همدلی بگیرید تا ببینید آیا واقعاً همدل هستید یا خیر.

تفاوت همدلی و همدلی کردن

او بین “همدلی معمولی” که قلب انسان به دیگری می رود و همدلی که در آن احساسات در یک طیف بسیار بالاتر وجود دارد، تفاوت قائل می شود. اورلوف، که دفتر خصوصی او در سانتا مونیکا ، کالیفرنیا است، می گوید: “همدلی ها نه تنها به دیگران احساس مثبت می دهد، بلکه این احساسات را در سیستم خود جذب می کنند.”

علاوه بر این، همدلی ها اغلب می توانند احساسات ناگفته را نیز تحمل کنند، و با استفاده از زمینه های انرژی ظریف که در اطراف بدن دیگران نشأت می گیرد، احساسات را ادامه می دهیم. جذب انرژی اتفاق می افتد و یک تجربه سنجش قوی آغاز می شود. بسته به نوع انرژی – چه در اطراف یک فرد شاد، و چه در اطراف یک فرد ترسناک و مضطرب – یک فرد همدل احساس عمیقی خواهد کرد، که اغلب دچار تغییر در خلق و خو و سطح انرژی می شود.

البته، این سوال ایجاد می شود که چگونه یک فرد همدل می تواند از خود مراقبت کند. به هر حال، آنها علاوه بر تجربه احساسات خود، احساسات دیگران را نیز جذب می کنند. این امر می تواند صدمه ای به آنها وارد کند، خصوصاً در شرایطی که باعث خالی شدن آنها می شود. اورلوف توضیح می دهد که معمولاً افراد همدل با داشتن بسیاری از احساسات شدید از جمله معده درد و سردرد، علائم جسمی زیادی را تجربه می کنند.

چگونه افرادی که همدلی می کنند می توانند از خود مراقبت کنند؟

۱. بین احساسات خود و سایر افراد تفاوت قائل شوید

اورلوف توضیح می دهد که مهم این است که همدلان هنگام تعامل با دیگران یک قدم به عقب بروند تا تعیین کنند آنچه احساس می کنند ناشی از احساسات خودشان است یا احساسات دیگران. او می گوید: “من همیشه از بیماران می خواهم که از خود بپرسند، “آیا این احساسات مربوط به من است یا شخص دیگری؟” لازم است بدن خود را بشناسید و به آن گوش دهید چرا که شناخت احساس شما قبل و بعد از تعاملات، اساسی است.

۲. از همدلی کردن لذت ببرید

مطمئناً، علاوه بر مدیریت احساسات خود، احساسات زیادی را نیز جذب می کنید، اما این اغلب چیز خوبی است. اورلوف می گوید: “من دلسوزی برای هر کاری را رها نمی کنم.”

او می گوید که افراد همدل اغلب پر از مهربانی و عطوفت هستند، استعدادهای درخشان دارند، احساس ارتباط عمیقی با حیوانات و زمین دارند، دوستی های عمیق برقرار می کنند، از طبیعت لذت می برند و برای گفتگوهای صمیمی ارزش قائل هستند. او اضافه می کند، همدل ها افرادی هستند که از کمک به دیگران لذت می برند و می خواهند دیگران را خوشحال ببینند.

او همچنین توصیه می کند که به بسیاری از افسانه های منفی که اغلب افراد همدل را احاطه کرده اند توجه نکنید، مانند این جملات که می گویند ” آن ها بیش از حد حساس هستند” یا نیاز به “پوست ضخیم تر” دارند.

آشنایی با اصول همدلی و رفتارهای همدلانه

آشنایی با اصول همدلی

خود را در آغوش بگیرید و کلمات منفی دیگران را نادیده بگیرید که ممکن است نحوه تجربه عمیق امور را درک نکنند.

۳. از روابط سمی و سایر مسائل آگاه باشید

اورلوف می گوید، در حالی که افراد همدل از کمک به دیگران لذت می برند، گاهی اوقات رفتارهای دلپذیر در افراد ایجاد می شود یا به هم وابسته می شوند.

یک رابطه مشترک که در آنها شکل می گیرد، رابطه یک همدل و یک خودشیفته است. یک فرد خودشیفته، که با اختلال نقص همدلی دست و پنجه نرم می کند، به سمت افرادی جذب می شوند که مهربان بوده و به نیاز آنها بسیار توجه می کند.حتی بعد از توجه بسیار فرد همدل به نیازهای یک فرد خودشیفته موجب می شود تا فرد خودشیفته نسبت به آن رفتارها سرد شود.

سوزان دگز- وایت می نویسد: “خودشیفته هایی که به ویژه در جلب محبت و ستایش دیگران بسیار تلاش می کنند، ممکن است پس از گذشت زمان، در روابطشان دچار شکست شوند.”

با این حال، طبیعت دلسوزانه یک همدل باعث می شود آنها واقعاً بخواهند آن شخصیت سرد و بی توجه را التیام بخشند و یک چرخه عاطفی مداوم و نامتعادل بین این دو ایجاد کنند.

۴. مرزها را تعیین کنید و مراقبت از خود را تمرین کنید

اورولف می گوید، معمولاً همدل ها بیش از حد مودب هستند و می خواهند دیگران آنقدر خوشحال باشند تا جایی که رفاه خود را فدا کنند. وی پیشنهاد می کند: “مرزهای سالم تعیین کنید و زمان خود را مدیریت کنید، و مدام وقت خود را برای دیگران نگذارید”. “هر روز تمرینات مراقبه را امتحان کنید تا به آرامش رسید و حتماً به طور منظم به طبیعت بروید.” وی خاطرنشان کرد: طبیعت ارتباط همدلی با حیوانات و زمین را ایجاد می کند که سطحی نیست، و این به شما کمک می کند تا حس آرامش را باز یابید.

۵. با افراد همدل دیگر ارتباط برقرار کنید

از ارتباط با افراد همدل دیگر لذت ببرید. سعی کنید گروه هایی که چنین افرادی در آن فعالیت می کنند را یافته و با آن ها در ارتباط باشید و از تجربیات یکدیگر استفاده نمایید.

به طور خلاصه، افراد همدل اغلب با جذب انرژی از افراد دیگر، احساسات را در سطحی فراتر از داشتن همدلی تجربه می کنند. اگرچه همدل بودن می تواند لذت بخش باشد، اما مهم است که برای تمرین مراقبت از خود، تشخیص احساسات خود و دیگران و ارتباط با افراد همدل دیگر وقت بگذارید.

دسته‌بندی‌ها