سمینار تصمیمات زندگی از آنتونی رابینز

سمینار تصمیمات زندگی از آنتونی رابینز
نوع فایل
Mp4
حجم فایل
400 مگابایت
دسته بندی
300,000 تومان

در این قسمت از فروشگاه برنا اندیشان تصمیم داریم تا یکی دیگر از پکیج های آموزشی با عنوان سمینار تصمیمات زندگی و اثرات آنها بر ما از آنتونی رابینز را برای دانلود در اختیار شما کاربران محترم وب سایت برنا اندیشان و تمامی علاقه مندان به سمینارهای آنتونی رابینز قرار دهیم.

سمینار تصمیمات زندگی و اثرات آنها بر ما از آنتونی رابینز

در سمینار تصمیمات زندگی و اثرات آنها بر ما از آنتونی رابینز شما با تصمیمات مهمی که بر زندگی تان اثر گذار است آشنا شده و یاد خواهید گرفت تا تصیمات درستی را در زندگی خود اتخاذ نمایید.

شاید وقتی پای تصمیمات بزرگ وسط باشد، من هدفمند و روشمندترین انسان روی کره زمین نباشم؛ چرا که در اغلب موارد بر اساس غریزه و شهودم عمل می‌کنم؛ این‌که ببینم آیا کاری درست است یا نه. اگر درست بود، انجامش می‌دهم؛ در غیر این صورت، خیر. راهنمای کاملی از فرآیند تصمیم‌ گیری و انجام به موقع کارها را یاد بگیرید.

سمینار تصمیمات زندگی

اما مساله اینجاست که برخی تصمیمات از اهمیت یا پیچیدگی بالایی برخوردارند. تصمیم‌های بزرگ و تصمیم‌های کوچک، کدام یک اهمیت بیشتری دارند؟ به عنوان مثال اهمیت این که تصمیم بگیریم امروز ست صورتی بزنیم یا مشکی با تصمیم گرفتن راجع به این‌که زمین بخریم یا ماشین کاملا متفاوت و البته قابل تامل است.

اخیرا من می‌بایست تصمیمی می‌گرفتم؛ و آن وقتی بود که یکی از وام‌هایم تسویه شد؛ از خودم پرسیدم: آیا باید با تکیه بر افزایش قیمت فعلی خانه‌ام، خانه جدید و بهتری بخرم یا یک سرمایه گذاری بهتر و بزرگ‌تر انجام دهم؟

زندگی، جمع نتیجه تمام تصمیم هایمان است ” این یکی از زیباترین جملاتی است که رمان نویس مشهور آلبرت کامو در میان چند آثار جاودانه اش، نوشت… او مانند دیگر روشنفکران تاریخ، دریافته بود که زندگی ما را تصمیم هایمان می سازند.


پیشنهاد ویژه : کارگاه ایجاد رابطه موفق برای ازدواج


اهمیت تصمیم گیری به حدی است که میتواند یک فرد ناموفق را تبدیل به فردی موفق، یا یک فرد موفق را با یک تصمیم گیری بد، تبدیل به فردی ناموفق کند. اگر زندگینامه هر فرد موفقی را بخوانید، به احتمال زیاد به مهم ترین بخش آن برخورد کردید : آنها یکبار، تصمیم گرفتند موفق شوند و موفق هم شدند.

حتی نیکلای چرنیشفسکی، نویسنده، فیلسوف و منتقد هنری مشهور روسی، کتابی با عنوان “چه باید کرد؟”  در قالب رمان نوشت که در آن شرح داد؛ چرا با اینکه همه مان میدانیم برای موفق شدن چه راهی را باید بپیماییم اما کمتر کسی از ما آن راه را می پیماید و موفق میشود؟

1.تصمیم‌ گیری احساسی: فرد براساس یک احساس خاص (عشق، خشم، کینه، حسادت، کمک و …) تصمیم می گیرد.

2.تصمیم‌ گیری اجتنابی: فرد به دلیل ترس و نگرانی که دارد، سعی می‌ کند تا آنجا که می ‌تواند، تصمیم ‌گیری را به تعویق اندازد. با این کار فرد فرصت‌ های مناسب زندگی خویش را از دست می‌ دهد.

3.تصمیم ‌گیری اخلاقی: تصمیمی است که فرد، برای اتخاذ آن به دلایل و امور اخلاقی تکیه می‌ کند؛ مثلاً ادامه دادن به یک زندگی مشترک پر از تنش و تشنج، به دلیل وجود فرزند.

4.تصمیم ‌گیری تکانشی: این نوع تصمیم‌گیری، بسیار سریع و بدون توجه به عاقبت کار، یا ارزیابی و توجه به موقعیت‌ها و شرایط صورت می‌گیرد. مثلاً فردی، فرد مقابل خود را برای کاری که در نظر دارد ترغیب به عجله می ‌کند و قدرت تفکر در مورد یک عمل درست را از او می‌ گیرد.

5.تصمیم ‌گیری مطیعانه: این نوع تصمیم ‌گیری می ‌تواند آسیب زیادی به موضوع تصمیم (مثلاً ازدواج) وارد کند. در تصمیم ‌گیری مطیعانه، دیگران برای یک یا دو نفر یا موضوعی تصمیم‌ می ‌گیرند، بدون آنکه فرد یا افراد یا موضوع مورد تصمیم، نقشی در این تصمیم ‌گیری داشته باشند. نمونه این تصمیم‌گیری را می‌توان در ازدواج ‌های قدیمی مشاهده کرد.

6.تصمیم ‌گیری عقلانی: سالم ‌ترین تصمیم‌ ها، تصمیمی است که براساس تفکر، تحقیق، مطالعه و ارزیابی صورت بگیرد. این تصمیم‌ گیری براساس واقعیات است و معمولاً خطا و اشتباه در آن به ندرت دیده می‌ شود.

اصول تصمیم‌گیری عقلانی

تصمیم‌گیری عقلانی نیز مانند سایر مهارت ‌ها، دارای اصول مهارتی به ترتیب زیر است:

1. مواجه شدن با یک تصمیم: زمانی است که فرد متوجه می ‌شود باید تصمیم بگیرد. بنابراین روی آن تمرکز کرده و ضمن روشن کردن موضوع تصمیم، اطلاعات مورد نیاز را جمع ‌آوری می ‌کند.

2. حق انتخاب و بررسی موضوع مورد تصمیم براساس اطلاعات: با راه‌حل ‌ها و اطلاعاتی که فرد به دست می ‌آورد، حق دارد تصمیمی درست برای موضوع مورد نظر بگیرد.

3. ارزیابی پیامدهای پیش‌بینی شده حق انتخاب: فرد پیامدهای متفاوت گزینه ‌های پیش‌ رو را مورد بررسی و ارزیابی قرار می ‌دهد تا معقول‌ ترین آنها را انتخاب کند.

4. تعهد به تصمیم: نسبت به تصمیمی که گرفته می ‌شود، باید پایبند بود و به آن اعتقاد داشت.

5. برنامه ‌ریزی برای انجام تصمیم: حتی تصمیم عقلانی هم نیاز به برنامه ‌ریزی دقیق دارد.

6. اجرا یا انجام تصمیم: در این مرحله، فرد به صورت عملی وارد مراحل برنامه ‌ریزی شده می ‌شود. مثلاً تصمیم به ازدواج که مراحلی همچون خواستگاری، نامزدی، خرید و غیره دارد.

7. ارزیابی پیامدهای واقعی اجرا یا انجام تصمیم: فرد به بررسی و ارزیابی تصمیمی می‌ پردازد که یا ناموفق بوده یا آن موفقیت لازمی را که فکر می ‌کرده، نداشته است. سپس مراحلی را که از سر گذرانده، مورد بررسی قرار می‌دهد تا برای برنامه آینده‌اش شروع به برنامه ‌ریزی جدید نماید.

راهنمای خرید
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.