نکاتی برای درمان فوبیا و روش های غلبه بر اضطراب

نکاتی برای درمان فوبیا و روش های غلبه بر اضطراب

هراس یا فوبیا می تواند برای انسان آزار دهنده باشد، مخصوصاً زمانی که زندگی اش را درگیر کرده و موجب اختلال در عملکرد اجتماعی اش شود، در این بخش از پایگاه دانش برنا اندیشان تصمیم داریم مقاله ای تخصصی با رویکردی علمی با عنوان نکاتی برای درمان فوبیا و روش های غلبه بر اضطراب را در اختیار شما علاقه مندان به مطالب روانشناسی قرار دهیم، پس اگر به این موضوع علاقه دارید تا انتهای مقاله نکاتی برای درمان فوبیا با گروه برنا اندیشان همراه باشید.

نکاتی برای درمان فوبیا و روش های غلبه بر اضطراب

در مقاله نکاتی برای درمان فوبیا به صورت تخصصی راهکارهای را برایتان معرفی خواهیم کرد که بتوانید به وسیله آن ها بر هر هراسی غلبه کرده و روند عادی زندگی را با خیال راحت تجربه نمایید.

نکاتی برای غلبه بر اضطراب و فوبیا

آیا ترس و اضطراب شما را از برخورد با موقعیت ها و احساسات اجتناب ناپذیر بازمی دارد؟ این نکات تخصصی به شما کمک می کند بر الگوی رفتاری فلج کننده غلبه کنید.

این ذات انسان است که از احساساتی که ما را می ترساند اجتناب کند. چه کسی می خواهد مستقیماً با آنچه یک تجربه دردناک است روبه رو شود؟ با این تفاوت که با اجتناب از نگاه مستمر به “بوگیمان” درون ، گروگان هیولا می شوید. به طور معمول این شامل پنهان شدن از هر عامل استرس زا است که ممکن است باعث ناراحتی و درگیر شدن و حواس پرتی های بی پایان شود. افسوس که شما همچنین از چالش های بالقوه ای که می توانند منجر به رشد و شادی شوند پنهان می شوید. بعلاوه ، شما نمی توانید برای همیشه از ترس پنهان شوید. علیرغم تلاش شما برای سرکوب آن ، اعتصاب می کنید. و این احتمال وجود دارد در زمانی که شما بیشتر به احساس عاطفی نیاز دارید، ضربه بزند.

خبر خوب این است به محض این که با ترس خود روبرو شوید و هوا را به بوجیمان بدهید، نه اینکه آن را درون یک محفظه دور از مغز خود فرو ببرید، این کار باعث می شود توانایی و قدرت حاکمیت شما در تصمیم گیری از بین برود.

مطالعات مربوط به اضطراب و ترس

مطالعه ای که توسط محققان École Polytechnique Fédérale de Lausanne (EPFL) در ژورنال ساینس منتشر شده است، عملکرد خوبی را در مورد خلاصه کردن اینکه چگونه مغز برای خاموش کردن یک ترس دوباره باید تجربه کند ، انجام می دهد. آنچه محققان انجام دادند این است: آنها تعدادی موش را در یک جعبه کوچک قرار دادند و یک شوک خفیف به آنها وارد کردند و سپس آنها را بیرون آوردند. در طی یک دوره طولانی ، محققان موش ها را به جعبه برگرداندند اما شوک ایجاد نکردند. در ابتدا، موش ها بدنشان را جمع کردند ، اما با قرار گرفتن مکرر در جعبه و عدم دریافت شوک اضافی، سرانجام آنها آرام شدند.

برای انسانها قرار گرفتن مکرر در معرض این رویداد (ها) که باعث ایجاد این آسیب شده است، می تواند به کاهش اضطراب کمک کند. به عنوان مثال ، درمان ترس از پرواز اغلب به وسیله مواجهه درمانی صورت می گیرد که شامل قرار گرفتن آهسته و مکرر در معرض جسمی است که در یک محیط کنترل شده از آن ترسیده می شود.

به عنوان مثال، شخصی که در فکر پرواز بی حرکت است، ممکن است در یک دوره درمان با نوردهی با خواندن داستانی درباره سقوط هواپیما شروع کند و به تدریج بدون اینکه سوار هواپیما شود ، به فرودگاه برود و سپس سوار هواپیما شود بدون بلند شدن، سپس در نهایت پرواز کوتاهی را تجربه کند.پیشنهاد می شود در این خصوص به پکیج آموزش درمان اختلالات اضطرابی مراجعه فرمایید.

با قرار گرفتن مکرر در یک مکان امن، مانند مطب یک درمانگر، در برابر رویداد (رویدادهایی) که آسیب را ایجاد کرده است ، سطح اضطراب فروکش می کند.

با ترس خودتان روبرو شوید

مراجعی یکی از بدترین آسیب هایی را که می توان تصور کرد را تجربه کرده بود – خواهر دوقلوی او خودکشی کرد. چهارده ماه بعد فاجعه دیگری رخ داد: بث ، پسر عمویی که دورین زمانی بسیار با او نزدیک شده بود ، از روی پل پرید تا کشته شود. دورین از روند عزاداری هراس داشت و ترس داشت. او می ترسید که خود را به خاطر غم و اندوه سخت نابود کند. او به جای برخورد با احساسات خود ، مکانیسم بی نقصی را برای مقابله با احساسات خود به کار برد : سفر بدون توقف و انفرادی به کشورهای مختلف. در دوره هایی از زندگی او احساس تنهایی می کرد اما دلایل زیادی را برای عدم تلاش برای ایجاد دوستی پیدا کرد.

بعد از یک سفر مخصوصاً پرماجرا ، او به دفتر من آمد. “شری ، من در آمازون پیاده روی کردم و جلسه ای با یک شمن داشتم و با این حال خیلی احساس تو خالی داشت. من می خواستم این تجربه را با کسی به اشتراک بگذارم … با بث. ”

پریشانی دورین او را متقاعد کرد که وقت آن رسیده که چند ماهی در خانه بماند (حساب بانکی او از او تشکر می کند!) و خود را وقف آنچه که بیش از همه از آن می ترسد بکند، یعنی مواجهه با خود.

من پیشنهاد کردم که او ممکن است از طریق یک وب سایت شبکه اجتماعی به نام میت آپ ارتباطات جدید برقرار کند. چند بار او برای یک فعالیت ثبت نام کرد، اما در آخرین لحظه علائم اضطراب را چنان تحمل کرد که در خانه ماند.

در طول یک جلسه ، من پرسیدم ، “چرا از این که فردی به تو نزدیک شود خیلی میترسی؟ ”

او چشمانش را بست و بعد از چند دقیقه تفکر گفت: “اگر بگذارم خودم آسیب پذیر باشم، اگر مرا ترک کند، من نابود می شوم.”

“چرا شما تصور می کنید که فرد آنجا را ترک خواهد کرد؟”

“خواهرم و بث رفتند – همه این کار را می کنند.”

“ولی الان شما سالم هستید و هیچ مشکلی برایت ایجاد نشده است. شما از بدترین شرایطی که ممکن بود اتفاق بیفتد زنده ماندید. چگونه ممکن است حضور در یک نمایشگاه نقاشی سخت تر باشد؟ ” برای اطلاعات بیشتر به مقاله شناخت کامل تحریف های شناختی مراجعه فرمایید.

روز بعد او برای یک برنامه پیاده روی گروهی ثبت نام کرد. در جلسه بعدی ما او صبح پیاده روی اعتراف کرد که چنین علائم اضطراب شدیدی را تجربه کرده است، عرق کردن کف دست ، لرزش لب ، تپش قلب – احساس بسیار ناخوشایند. “من به خودم گفتم ، … شری می گوید ترس یک احساس لحظه ای است. اگر از آن فرار کنم ، بعداً حالم بدتر خواهد شد. ” پیشنهاد می شود برای یادگیری روش های آرام سازی به پکیج آموزش کامل ریلکسیشن مراجعه نمایید.

او در پیاده روی بسیار خوش گذرانی کرد و داوطلب شد تا سفر بعدی گروه را ترتیب دهد. دورین یادآوری کرد ، “به محض اینکه به خانه رسیدم چنان مضطرب شدم که برای لغو پیشنهادم به سمت تلفن رفتم اما این کار را انجام ندادم.”

به زودی دورین برای اولین بار پس از سالها، زندگی اجتماعی فعالی داشت. بله  او هنوز اضطراب را تجربه می کرد ، اما اکنون مکانیسم های مقابله ای دارد که به او امکان می دهد خیال خود را راحت کند و بر اضطراب غلبه کند. “من هنوز واقعاً از اینکه دیگران را از دست دهم می ترسم، اما بیشتر از این می ترسم که هرگز آنچه را که واقعاً آرزو دارم پیدا نکنم.”

نکاتی برای از بین بردن ترس

اگر ترس یا اضطراب طاقت فرسایی ، به ویژه ترس از هراس را تجربه می کنید ، لطفاً با یک درمانگر همکاری کنید. علاوه بر این ، در اینجا چند پیشنهاد وجود دارد که به بسیاری از بیماران کمک کرده است تا از طریق آنها ترس خود را کاهش دهند.

آموزش روش های درمان هراس یا فوبیا

نکاتی برای درمان فوبیا

به خود اجازه دهید هر بار 2-3 دقیقه با ترس خود بنشینید. با آن نفس بکشید و بگویید، “اشکالی ندارد. احساس ضعف می کند اما احساسات مانند اقیانوس است – امواج سیراب می شوند و می روند. ” بلافاصله پس از اتمام دوره 2-3 دقیقه ای نشستن ، برنامه غذایی را برنامه ریزی کنید: با یک دوست خوب که منتظر شنیدن صحبت هایتان است تماس بگیرید. خود را درگیر فعالیتی کنید که می دانید لذت بخش و جذاب است.

مواردی را که به خاطر آنها سپاسگزار هستید بنویسید. وقتی احساس کردید در جای بدی قرار دارید به لیست نگاه کنید و نکات جدیدی را به لیست اضافه کنید.برای کسب اطلاعات بیشتر حتماً مقاله اصول سپاسگزاری را مطالعه کنید.

با اضطراب خود صحبت کنید و برایش نامه ای بنویسید ، “اضطراب عزیز، من دیگر از شما نمی ترسم. چه چیزی می توانی به من یاد دهی؟ ”

ورزش کنید : ورزش می تواند شما را دوباره متمرکز کند (ذهن شما می تواند هر بار فقط روی یک چیز تمرکز کند). چه به پیاده روی کوتاه بروید ، چه برای یک جلسه به یک سالن بدنسازی یا بوکس بروید و یا یک فیلم 15 دقیقه ای یوگا در خانه تماشا کنید، ورزش برای شما خوب است و به شما کمک می کند توانایی بیشتری داشته باشید.

از شوخ طبعی برای از بین بردن بدترین ترس خود استفاده کنید. به عنوان مثال، چه مواردی از بدترین حالت های مضحک وجود دارد که ممکن است در صورت پذیرفتن دعوت برای سخنرانی در مقابل جمعیت 500 نفره رخ دهد؟ ممکن است در پشت تریبون نفس نفس بزنم و یا بخاطر بدترین سخنرانی تاریخ دستگیر می شوم یا اولین دوست پسر (دوست دختر) من در تماشاگران خواهد بود و مرا آزار می دهد.برای غلبه بر ترس هنگام سخنرانی به پکیج رهایی از استرس هنگام سخنرانی مراجعه فرمایید.

قدر شهامت خود را بدانید : دورین در مواقع دشوار به خود می گفت: “هر وقت اجازه نمی دهم ترس از انجام کاری که باعث ترس من است، جلو ام را بگیرد، خودم را قویتر می کنم و کمتر احتمال می دهم که حمله بعدی مانع من شود.”

شاید مهمترین ابزار مقابله این باشد که با خود مهربان باشید، در مورد آن صداهای منفی درونی که زمزمه می کنند چه توصیه ای به بهترین دوست می کنید: نترسید. چیز جدیدی امتحان نمی کنید؟ همانطور که به دیگران توصیه می کنید عمل کنید، افکار منفی را از خود دور کنید و  بهترین دوست خود باشید.

دسته‌بندی‌ها