آموزش کامل تحلیل و تفسیر رویا در روان درمانی

آموزش کامل تحلیل و تفسیر رویا در روان درمانی
نوع فایل
PDF
حجم فایل
12 مگابایت
دسته بندی
200,000 تومان

در این قسمت از فروشگاه اینترنتی برنا اندیشان تصمیم داریم تا یکی دیگر از آموزش های روانشناسی با عنوان آموزش کامل تحلیل و تفسیر رویا در روان درمانی را در اختیار شما کابران محترم وب سایت برنا اندیشان و تمامی علاقه مندان به علم روانشناسی و علوم رفتاری قرار دهیم.

آموزش کامل تحلیل و تفسیر رویا در روان درمانی

در پکیج آموزش کامل تحلیل و تفسیر رویا در روان درمانی شما علاقه مندان به یادگیری رواندرمانی به صورت جامع با اصول و روش های تفسیر رویا آشنا شده و همچنین به کارگیری آن در رواندرمانی را خواهید آموخت.

تجربه بالینی نشان می دهد که رویاها دریچه ای به ناخودآگاه به سوی ما می گشایند. محتوای آشکار رویا داستان رویاست محتوای پنهان رویا مطالب ناخودآگاه پشت رویا است.

هر موضوعی که فرد درست قبل و بعد از رویا بیان می‌کند می‌تواند به عنوان تداعی هایی در مورد رویا در نظر گرفته شود. رویاها را می توان متشکل از بقایای روز اخیر فرد رویابین یکی را دو روز قبل البته دانست که به خاطرات و فانتزی های ناخودآگاه مربوطه متصل می شوند.

به طور کلی در زمان کار با یک شیوه، عمدتاً حمایت کننده بیماران مان را به گزارش رویاهایشان تغییر نمی کنیم. اگر به طور خود انگیخته آنها را پیش بکشند می توانیم از محتوای آشکار رویا استفاده کرده و به آنها کمک کنیم تا از مسائل و نگرانی‌هایی در سطح زندگی ذهنشان مطلع شوند.

در زمان کار با یک شیوه عمدتا آشکار کننده از مطالب رویا استفاده می‌کنیم تا به بیماران کمک کنیم از ذهن ناخودآگاه شان بیشتر مطلع شوند که شامل مطلع شدن از عواطف، انتقال ها، فانتزی ها، انتظاراتشان از ضوابط، و ادراک خویشتن است.


پیشنهاد ویژه : آموزش کامل ساختارگرایی در روانشناسی


در تکنیک روان درمانی تحلیلی هیچ‌چیز تشریح گذار تر و شاعرانه تر از تعبیر رویا نیست، اما نباید از به کار بردن رویاها ترسید. رویاها و اطلاعیه های مربوط به آن مانند هر موضوع دیگری محصول بیمار هستند. آنها جالب و موفقی بوده و می توانند از لحاظ تکنیکی بسیار سودمند باشند زیرا اغلب نسبت به دیگر گفته های بیمار به مطالب ناخودآگاه نزدیکتر هستند. کارآموزان اغلب فکر می کنند برای اینکه بتوانند در مورد رویاها با بیماران ایشان صحبت کنند باید معنای آنها را بدانند وقتی شروع به گفتگو در مورد رویا می کنیم به شدت می دانیم معنای آن چیست.

در واقع این یک تجلی چنان که بپنداریم اصلا نمی توانیم معنای یک رویا را بدانید تنها چیزی که می دانیم این است که رویاها از ذهن ناخودآگاه بر می خیزند و به همین دلیل می توانند به ما کمک کنند از افکار و احساسات خارج از آگاهی مطلع شویم. رویاها جایگاه ویژه ای را در تاریخ نظریه روان درمانی تحلیلی اشغال می‌کنند.

تعبیر رویا ها که از سوی بسیاری مهمترین اثر فرد در نظر گرفته می‌شود تلاشی برای توضیح کارکردهای ذهن از طریق پیگیری رویاها است. وقتی فروید رویاها را شاهراهی به روی ناخودآگاه خواهند منظورش این بود که گوش دادن به رویاها راهی مستقیم به مطالب ناخودآگاه ارائه می‌کند.

فروید معتقد بود که هدف همین رویا ها حتی رویاهای الترابی تحقق بخشیدن به آرزوهای ناخودآگاه است. در این مدل، فرایند آرزوی ناخودآگاه از موضوع مربوط در زندگی اخیر فرد رویابین به سوی خود آگاه سواری می گیرد.این واقعه اخیر که می‌تواند یک ادراک یا یک برداشت یک آرزو یا فکر باشد، باقی مانده روز نامیده می شود. باقیمانده روز که معمولاً از ۲۴ تا ۴۸ ساعت قبل از رویا است مانند یک آهنربا عمل می‌کند و آرزوی ناخودآگاه را به رویا می کشاند.

از آنجایی که مطالب ناخودآگاه محتوای پنهان رویا برای خودآگاه غیرقابل قبول است، به کمک این ویژگی های ناخودآگاه، این فرایند تفکر اولیه تراکم جابجایی و نمادسازی در رویا تغییر شکل می یابد. از این طریق داستانی قابل قبول برای خود آگاه تولید می‌شود و ما این داستان را محتوای آشکار رویا میخوانیم. فروید روند تغییر شکل رویا به محتوای آشکار را کار رویا نامگذاری کرد و به این ترتیب تعبیر رویا شامل فهمیدن کار رویا به منظور کار رو به عقب و به سوی مطالب ناخودآگاه است.

زیگموند فروید- ۱۸۹۸ فروید سر آغاز و منشاء تئوری خواب برروی روان انسانی، و پیشقدمی در امر تحقیقات علمی درباره خواب و رویا ها را در نخستین کتاب خود، ” تعبیر رویاها” در سال ۱۸۹۹ منتشر کرد هرچند تحقیقات او در این زمینه تا پایان عمر او ادامه تحلیل رویا از نظر فروید یافت. رویکرد فروید در این زمینه ، رویکرد علمی ، از راه مطالعات بر روی “نوروآناتومی” و تحقیقات وی در دانشگاه وین اتریش، و مقصود و هدف از این تحقیقات ، فهم علل و معنی رویا ها بود . فروید طبیعت بدوی افکار را در زمانی که علوم طبیعی آغاز به شکفتن کرده بودند و اسطوره شناسی تبدیل روانشناسی گشته بود ، مورد بررسی قرار داد.

برای فروید، رویا راه رسیدن به ناخودآگاه بود.. در نظر فروید رویاها اصول کلیدی برای فهم ذهن ناآگاه بودند و او رویا را یک فرایندی میدانست که فرد را به پسگرائی به مراحل توسعه بدوی می کشاند . فروید همچنین تاکید بر این که تاریخجه شخصی زندگی بیننده رویاء به آنالیست این فرصت را میدهد که “زیر آگاهی” بیمار و آرزو ها ی نهفته او را که بشکل نمادین در خواب آشکار میشوند را تمییز و تشخیص بدهد.

چرا خواب می بینیم؟

ما می‌دانیم که چرخه‌ی خواب ما معمولا بسیار زیاد است و خواب ِ. بیشتر در طول مرحله‌ی خواب، همراه با حرکات تند چشم (REM) به یاد افراد می‌ماند. همچنین در جامعه‌ی علمی تقریبا همگی قبول دارند که همه خواب می‌بینیم، اگرچه اینکه کدام خواب‌ها بیشتر به یاد آدم می‌مانند، فرد با فرد فرق می‌کند. به این سوال که آیا خواب‌ها عملکردی فیزیولوژیایی، زیستی یا روانی دارند هم جواب داده نشده است، اما این موضوع جلوی دانشمندان را از تحقیق و فرضیه‌سازی نگرفته. چندین نظریه وجود دارند که چرا ما خواب می‌بینیم.

یکی از آن‌ها این است که رویا‌ها دست در دست خواب کار می‌کنند تا به مغز کمک کنند تمام چیزهایی که در طول ِ. ساعت بیداری جمع‌آوری کرده را طبقه‌بندی کند. مغز شما روزانه اگر نگوییم میلیون‌ها، با صد‌ها هزار ورودی برخورد دارد. بعضی جزئیات حسی کوچک هستند مثل رنگ ماشینی که از جلوی شما می‌گذرد در حالی که باقی پیچیده‌تر هستند مثل ارائه‌ی بزرگی که برای کارتان کنار هم قرار می‌دهید.

در طول خواب، مغز کار می‌کند تا در بین تمام این اطلاعات شخم زده تا تصمیم بگیرد چه چیزی را ذخیره و چه چیزی را فراموش کند. بعضی از محققان فکر می‌کنند خواب‌ها نقشی را در این فرآیند ایفاء می‌کنند.

ولی این تیری در تاریکی نیست. تحقیقاتی نشان می‌دهند که خواب‌ها به چگونگی شکل‌گیری خاطرات، ارتباط دارند. مطالعات نشان می‌دهد زمانی که در ساعت‌های بیداری چیزهای جدیدی یاد می‌گیریم، تحلیل رویا از نظر فروید رویاهای ما در طول خواب زیاد می‌شود. شرکت‌کنندگان در مطالعه‌ی خواب که یک دوره‌ی یادگیری زبان را طی می‌کردند فعالیت خواب بیشتری نسبت به بقیه داشتند. این مطالعات این ایده را مطرح می‌کند که ما از خواب خود استفاده می‌کنیم تا خاطرات کوتاه‌مدت را طبقه‌بندی کرده و به خاطرات بلندمدت تبدیل کنیم.

راهنمای خرید
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.