پکیج آموزش مهندسی معکوس طراحی صنعتی با کتیا

نوع فایل
Mp4
حجم فایل
250 مگابایت
دسته بندی
مقاله آموزشی

مهندسی معکوس و یا همان Reverse Engineering به علمی گفته می شود که از طریق پاسخ به سوال دست پیدا می کنند. به عبارت دیگر به فرایند کشف و به دست آوردن اصول و قواعد فناوری یک وسیله یا یک شی و یا یک سیستم که از طریق تجزیه و تحلیل ساختار و عملکرد آن حاصل می شود. در این بخش از فروشگاه اینترنتی برنا اندیشان تصمیم داریم تا یکی از پکیج های آموزشی پرطرفدار با عنوان پکیج آموزش مهندسی معکوس طراحی صنعتی با کتیا را در اختیار شما علاقه مندان به ساخت و تولید قطعات و تجهیزات صنعتی قرار دهیم.

پکیج آموزش مهندسی معکوس طراحی صنعتی با کتیا

در فیلم آموزش مهندسی معکوس با نرم افزار کتیا شما به صورت قدم به قدم با اصول و قوانین مهندسی معکوس جهت ساخت یک قطعه آشنا خواهید شد و می توانید هر نوع محصولی را خودتان تجزیه و تحلیل کنید و به وسیله مهندسی معکوس نمونه آن را طراحی کنید.

فیلم آموزش مهندسی معکوس

پس اگر تصمیم دارید تا به صورت تخصصی با مهندسی معکوس جهت ساخت قطعات صنعتی به وسیله نرم افزار کتیا آشنا شوید پیشنهاد می کنیم تا پکیج آموزش مهندسی معکوس طراحی صنعتی با کتیا را از وب سایت برنا اندیشان دانلود نمایید و با مشاهده مجموعه فیلم های آن به صورت تخصصی بر اصول مهندسی معکوس آشنا شوید.

آشنایی با مهندسی معکوس

به عبارت دیگر در بخش هایی مانند ساخت دستگاه های مکانیکی، الکتریکی، نرم افزاری و یا شیمیایی که قصد دارند اختراعی انجام دهند ولی در مورد آن اطلاعاتی ندارند یک وسیله را انتخاب می کنند و تمام اجزای آن را با دقت بررسی می کنند و عملکرد هر یک از بخش ها را به صورت عمیق و دقیق مورد تجزیه و تحلیل قرار می دهند تا بتوانید یک وسیله دقیقا مشابه آن را بسازند.


پیشنهاد ویژه : پکیج آموزش جامع سالیدورکس


از مهندسی معکوس در تجارت و ساخت ادوات نظامی بسیار استفاده می شود و هدف از آن درک و استنباط کارکرد یک وسیله برای طراحی نوع جدید آن می باشد. در این حالت هیچ دانشی در خصوص تمامیت آن وسیله وجود ندارد و با درک عملکرد تک تک اجزا مشابه آن را تولید می کنند.

استفاده از مهندسی معکوس برای ماشین آلات

یکی از کاربردهای رایج مهندسی معکوس ساخت یک قطعه و یا یک شی در صنعت است که از نسخه اصلی آن می توانند نوع مشابهی را تولید کنند که دقیقا مشابه همان باشد یعنی در واقع دستگاهی که ساخته می شود فقط در عملکرد مشابه نسخه اصلی است.

برای مهندسی معکوس ابزارآلات و ماشین ها از نرم افزارهایی مانند سالیدورکس و یا کتیا استفاده می شود تا بتوانند با سرعت بیشتری ساخت ابزار جدید را آغاز کنند چرا که این نرم افزارها سرعت کار را افزایش می دهند.

شما در چنین نرم افزارهایی می توانید با دقت و سرعت بیشتری مدل سه بعدی قطعات را به صورت مجزا و یا در حالت اسمبلی یا همان مونتاژ مشاهده کنید. در این حالت شما قادر خواهید بود تا قبل از فرایند تولید قطعه را به درستی بررسی کنید و تمام ایرادهای آن را رفع نمایید.

طراحی قطعات با کتیا و مهندسی معکوس

نکته بسیار مهم در خصوص مهندسی معکوس این است که فرایند پیاده سازی مهندسی معکوس به هیچ وجه کپی کاری نیست و با کپی کردن یک محصول فرق می کند. به طوری که با استفاده از مهندسی معکوس در ساخت ابزارآلات می توانیم فناوری و علم یک وسیله را درک می کنیم ولی در کپی کردن نمی توانیم هیچ استنباطی از تمام طرح موجود داشته باشیم.

بنابراین ما در مهندسی معکوس ما به صورت دقیق فرایند و عملکرد یک قطعه را تجزیه و تحلیل می کنیم و سپس نمونه ای از آن را می سازیم و همین روند موجب می شود تا با تکنولوژی آن نیز آشنا شویم.

در مهندسی معکوس زمانی که شما یک قطعه را تولید می کنید تمام بخش های آن دقیقا مشابه نوع اصلی آن است یعنی علاوه بر ابعاد و اندازه، جنس و متریال تمام اجزا هم مورد بررسی قرار می گیرد.

آشنایی با مراحل مهندسی معکوس

  • دمونتاژ کامل
  • اندازه برداری قطعات و مدلسازی
  • آنالیز متریال
  • شناسایی مکانیزم ها
  • تغییرات و اصلاحات
  • آماده سازی اطلاعات فنی برای تولید محصول جدید و مشابه

استفاده از مهندسی معکوس در ساخت قطعات سه بعدی

مهندسی معکوس سه بعدی سازی در واقع هنر تبدیل ابر نقاط به مدل سه بعدی CAD می باشد. ابر نقاط نیز مجموعه ای سه بعدی از نقاط است که خصوصیات سطح خارجی یک شی و یا یک وسیله را توصیف می کند.

برای آن که بتوانیم این ابر نقاط را به دست آوریم باید محیط پیرامون شی را به خوبی آنالیز کنیم و به صورت دقیق به کمک یک اسکنر سه بعدی از شکل ظاهری قطعه اطلاعاتی را جمع آوری کنیم.

در جمع آوری اطلاعات در سطح شکل، تکنولوژی استفاده شده در دو نوع تماس و بدون تماس است. به طوری که در حالت تماس از دستگاه های Coordinate Measuring Machine که به طور اختصار به آن CMM گفته می شود و در حالت بدون تماس از نور ساختار یافته و لیزر استفاده می شود.

کاربرد مهندسی معکوس در خودروسازی

برای انجام مهندسی معکوس ابتدا باید بر روی نقاط مشخص شده، یک مش ۳ گوش ایجاد شود. به یاد داشته باشید که این مش، در واقع توپولوژی اصلی مدل نهایی را ارائه می دهد.

پس از آن که تقسیم مش به نواحی کوچکتر انجام شد باید یک سطح ساده تخمین زده شود. این سطوح تا جایی که مطمئن باشیم سازگاری و زیبایی شکل برقرار است به یکدیگر متصل می شوند تا در نهایت مدل اصلی ایجاد شود.


پیشنهاد ویژه : پکیج آموزش جامع نرم افزار کتیا


محیط کاری Digitized Shape Editor و یا همان DSE در ابتدای چرخه مهندسی معکوس CATIA قرار دارد. این محیط یک ابزار قدرتمند برای خواندن، وارد کردن و اعمال فرایندهای مختلف بر روی ابر نقاط و تولید مش است. خروجی این محیط می تواند در محیط های Quick Surface Reconstruction، Digital Mock-Up یا Surface Machining به کار رود یا به صورت فرمت های مختلف تبدیل شود.

آموزش جامع مهندسی معکوس با کتیا

محیط کاری (Quick Surface Reconstruction (QSR برای بازسازی سریع و آسان سطوح از روی داده های خروجی ابر نقاط مورد استفاده قرار می گیرد. این محیط با توجه به نوع شکل ورودی، چندین روش مختلف برای بازسازی سطوح ارائه می دهد.

مهندسی معکوس از روی عکس دستگاه

از عمده کاربردهای مهندسی معکوس، طراحی یک مدل سه بعدی با استفاده از عکس یا تصویر سه نما می باشد. محیط کاری (FreeStyle Sketch Tracer (FSK بخشی از مجموعه طراحی سطوح CATIA شما را قادر می سازد تا طرح ها، عکس ها یا هر نوع ترسیم دو بعدی را وارد کرده و موقعیت و مقیاس آن را در فضای سه بعدی تعیین کنید.

سپس می توانید از سایر محیط های طراحی سطوح یعنی FreeStyle، Generative Shape Design و Imagine & Shape برای ترسیم المان های هندسی بر روی این طرح ها استفاده نموده و در نهایت مدل سه بعدی مورد نظر را ایجاد نمایید.

آموزش قدم به قدم مهندسی معکوس در کتیا

نگاهی به کاربرد مهندسی معکوس در صنعت خودرو سازی

اگر سابقه صنعت در کشورهای جنوب غربی آسیا را مورد بررسی قرار دهیم متوجه می شویم که در این بخش به ندرت اختراعی صورت گرفته است و همواره غرب و آمریکا در تمامی زمینه ها پیشرو بوده اند.

به عنوان مثال همه افراد همواره محصولات کشور ژاپن را دوست دارند و آن ها را تحسین می کنند ولی به آن ها ایراد گرفته می شود که ژاپنی ها از طریق کپی برداری به موفقیت رسیده اند.

اگر به یاد داشته باشید در سال ۱۹۲۰ یعنی قبل از جنگ جهانی دوم خط تولید کارخانه اتومبیل سازی ایشی کاواجیما راه اندازی شد که مدل ژاپنی فورد آمریکایی را تولید کردند و به شکل انبوه آن را وارد بازار کردند. به علاوه آن ها شورلت ژاپنی AE را از روی خودروهای آمریکایی کپی کرده بودند.

سپس در سال ۱۹۳۲ کارخانه تویوتا فعالیت خودش را آغاز نمود و در آن شرایط بحرانی تلاش کردند تا خودروی ژاپنی تولید کنند و در سال ۱۹۳۴ هم خودروی شورلت ژاپنی وارد بازار شد و از سال ۱۹۳۶ تلاش برای تولید ماشین ژاپنی شروع شد و تا قبل از آن ژاپن فقط از طریق کپی برداری اتومبیل تولید می کرد.

تمام این موارد مربوط به انجام مهندسی معکوس می باشد که در نتیجه ژاپن توانست خودروی خودش را که تمام استانداردهای جهانی را دارد تولید کند.

راهنمای خرید
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.