10 نکته برای داشتن رابطه سالم و آشنایی با اصول ارتباطات متقابل

10 نکته برای داشتن رابطه سالم و آشنایی با اصول ارتباطات متقابل

همه ی ما می خواهیم که روابط سالمی را داشته باشیم و همیشه در روابطمان موفق عمل کنیم، ولی باید بدانیم که برای داشتن یک رابطه موافق در هر زمینه ای باید نکاتی را به یاد داشته باشیم و بدون در نظر گرفتن اصول و تکنیک های نمی توانیم رابطه سالمی را برقرار کنیم. به دلیل اهمیت این موضوع تصمیم داریم تا در این بخش از پایگاه دانش برنا اندیشان مقاله ای با عنوان 10 نکته برای داشتن رابطه سالم و آشنایی با اصول ارتباطات متقابل را در اختیار شما علاقه مندان به مطالب روانشناسی قرار دهیم. پس اگر کنجکاو هستید که بدانید چگونه روابط اجتماعی موافقی داشته باشید تا انتهای مقاله با گروه علمی برنا اندیشان همراه باشید.

10 نکته برای داشتن رابطه سالم و آشنایی با اصول ارتباطات متقابل

با دانستن 10 نکته برای داشتن رابطه سالم خواهید توانست تا روابط خود را بهبود بخشید و از این طریق هم باعث افزایش خوشبختی تان شوید و هم سلامتی روان خود را تضمین نمایید.

10 نکته برای روابط سالم

ثابت شده است که روابط سالم باعث افزایش خوشبختی، بهبود سلامتی و کاهش استرس می شود. مطالعات نشان می دهد افراد دارای روابط سالم از شادی بیشتری برخوردار بوده و استرس کمتری دارند. روش های اساسی برای سالم سازی روابط وجود دارد، حتی اگر هر رابطه متفاوت باشد. این نکات در مورد انواع روابط صدق می کند: دوستی، روابط شغلی و خانوادگی و روابط زوجین. برای مطالعه بیشتر به کارگاه آموزش مشاوره پیش از ازدواج مراجعه نمایید.

1. انتظارات را واقع بینانه نگه دارید

هیچ کس نمی تواند همان چیزی باشد که ممکن است ما بخواهیم باشد روابط سالم به معنای پذیرفتن افراد همانطور که هستند و تلاش برای تغییر آنها نیست.

2. با یکدیگر صحبت کنید

نمی توان به اندازه کافی گفت ارتباط برای روابط سالم ضروری است.

اگر برای گفتگو وقت می گذارید واقعاً آنجا باشید.

خوب گوش کنید و صحبت هایش را قطع نکنید و حواستان جای دیگری نباشد سعی کنید دیدگاه آنها را کاملاً بفهمید.

سوال بپرسید و نشان دهید که به حرف هایشان علاقه دارید. از تجربیات، احساسات، عقاید و علایق آنها سوال کنید. پیشنهاد می شود برای آگاهی بیشتر به کارگاه روابط پایدار زوجین مراجعه نمایید.

3. اشتراک اطلاعات

مطالعات نشان می دهد که به اشتراک گذاری اطلاعات به آغاز روابط کمک می کند. به مردم اطلاع دهید که شما کی هستید اما خیلی زود اطلاعات شخصی تان را در اختیار کسی قرار ندهید.

انعطاف پذیر باشید طبیعی است که تغییرات باعث ناراحتی تان شود، روابط سالم امکان تغییر و رشد را فراهم می کند. برای کسب اطلاعات بیشتر به کارگاه ایجاد رابطه موفق مراجعه نمایید.

4. از خود نیز مراقبت کنید

روابط سالم متقابل است و جا برای نیازهای هر دو نفر است.

5. قابل اعتماد باشید

اگر با کسی برنامه ریزی می کنید این کار را ادامه دهید. اگر مسئولیتی را به عهده گرفتید آن را به اتمام برسانید، روابط سالم قابل اعتماد است.

6. منصفانه بجنگید

بیشتر روابط با هم درگیری دارند و این فقط به این معناست که شما بر سر یک موضوع با یکدیگر اختلاف نظر دارید و نه این که دشمن یکدیگر هستید و همدیگر را دوست ندارید.

قبل از حرف زدن خوب فکر کندید و صبر کنید تا خشمتان فروکش کند تا مکالمه مثمر قثمری داشته باشید بنابراین چیزی را نمی گویید که بعداً پشیمان شوید.

چگونه رابطه ای سالم و پایدار داشته باشیم

10 نکته برای داشتن رابطه سالم

از “عبارات من” استفاده کنید احساس و خواسته خود را بدون سرزنش یا انگیزه به اشتراک بگذارید به عنوان مثال “وقتی به من زنگ نمی زنید، احساس می کنم که به من اهمیتی نمی دهید” در مقابل “وقتی که دور هستید هرگز با من تماس نمی گیرید. حدس می زنم تنها من هستم که به این رابطه اهمیت می دهم. ” همچنین پیشنهاد می شود تا کارگاه آموزش آرامشگری در زندگی را مشاهده نمایید.

زبان خود را واضح و مشخص نگه دارید. سعی کنید به طور واقعی رفتاری را که از آن ناراحت هستید توصیف کنید و از انتقاد و قضاوت خودداری کنید یعنی به مشکل حمله کنید و نه به خود شخص.

روی مسئله فعلی تمرکز کنید، اگر روی همه چیزهایی که شما را آزار می دهد تمرکز کنید مکالمه بهم می خورد. از استفاده از زبان “همیشه” و “هرگز” خودداری کنید و هربار به یک مسئله بپردازید.

مسئولیت اشتباهات را به عهده بگیرید، اگر کار اشتباهی انجام داده اید عذرخواهی کنید. این یک راه بسیار عالی برای تنظیم دوباره درست کارهاست.

تشخیص برخی از مشکلات به راحتی حل نمی شود همه اختلافات یا مشکلات قابل حل نیستند شما افراد مختلفی هستید و ممکن است ارزش ها، اعتقادات، عادت ها و شخصیت شما همیشه در یک راستا نباشد. ارتباطات تا حد زیادی به شما کمک می کند تا یکدیگر را درک کرده و نگرانی ها را برطرف کنید اما برخی از مسائل ریشه ای عمیق دارند و ممکن است تغییر قابل توجهی نکنند. این مهم است که خودتان بفهمید چه چیزی را می توانید بپذیرید یا چه زمانی رابطه دیگر برای شما سالم نیست.

7. تأیید کنید

طبق گفته جان گاتمن، زوج های خوشبخت نسبت احساسات مثبتشان به احساسات منفی شان 5 به 1 است وی در روابطشان همواره گرما و محبت وجود دارد. برای یادگیری بیشتر به کارگاه ازدواج موفق مراجعه نمایید.

8. زندگی خود را متعادل نگه دارید

سایر افراد به رضایت بخشیدن زندگی ما کمک می کنند اما نمی توانند همه نیازها را برآورده کنند آنچه مورد علاقه شماست را پیدا کنید و درگیر آن شوید روابط سالم جای فعالیت های بیرون را دارد.

9. این یک روند است

ممکن است به نظر برسد که همه افراد در دانشگاه با اعتماد به نفس هستند و خیلی راحت با دیگران ارتباط برقرار می کنند اما بیشتر مردم در مورد کنار آمدن با دیگران همواره نگران هستند برای ملاقات با مردم و شناختن آنها زمان لازم است روابط سالم را می توان آموخت و تمرین کرد و در آن ها بهتر شد.

10. خودت باش!

اصالت بسیار راحت تر و سرگرم کننده تر از تظاهر به چیزی یا شخص دیگری است. روابط سالم از افراد واقعی ساخته می شود.

دسته‌بندی‌ها