در این بخش از فروشگاه اینترنتی برنا اندیشان تصمیم داریم تا یکی از کارگاه های بسیار کاربردی با عنوان کارگاه علمی بررسی نظریه جهان های موازی-آیا جهان های موازی وجود دارند را جهت دانلود در اختیار شما کاربران محترم وب سایت برنا اندیشان و تمامی علاقه مندان به مباحث علمی و کیهان شناسی و نجوم قرار دهیم.
کارگاه علمی بررسی نظریه جهان های موازی-آیا جهان های موازی وجود دارند
در کارگاه بررسی نظریه جهان های موازی شما به صورت کامل با این مفهوم آشنا شده و با جنبه های مختلف این نظریه علمی به صورت تخصصی آشنا خواهید شد.
زمانی که یک فیزیکدان شیئی را اندازهگیری میکند، دنیا به دو جهان مختلف تقسیم میشود تا با هر کدام از نتایج احتمالی آن مطابقت پیدا کند؛ بنابراین یک دانشمند در یک دنیا آن شی را بر حسب شکل موجی اندازهگیری میکند و همان فرد در جهانی دیگر آن شی را به عنوان ذره اندازه میگیرد. این نظریه همچنین توضیح میدهد که چطور یک ذره را میتوان بیش از یک حالت اندازه گرفت.
اما تفسیر جهانهای متعدد Everett میتواند کاربردهایی فراتر از سطح کوانتومی داشته باشد. اگر یک عمل بیش از یک نتیجه احتمالی داشته باشد، آنگاه (بر فرض آنکه تئوری این دانشمند صحیح باشد) زمانی که آن عمل رخ میدهد، دنیا به دو جهان تقسیم میشود و این مسئله زمانی که فردی تصمیم میگیرد کاری را انجام دهد نیز صدق خواهد کرد.
نظریه جهان های موازی
اندیشه وجود یک خود دیگر نظیر آنچه که در بالا شرح آن رفت عجیب و غیر معقول به نظر میرسد، اما آنگونه که از قرائن بر میآید انگار مجبوریم آن را بپذیریم. زیرا مشاهدات نجومی از این اندیشه غیر مادی پشتیبانی میکنند. بنابر این پیش بینی سادهترین و پر طرافدارترین الگوی کیهان شناسی که امروزه وجود دارد، این است که هر یک از ما یک جفت (همزاد) داریم که در کهکشانی که حدود 10280 متر دورتر از زمین قراردارد، زندگی میکنند.
پیشنهاد ویژه:کارگاه بررسی کامل آفرینش و پیدایش کیهان
این مسافت آنچنان زیاد است که بطور کامل خارج از هر گونه امکان بررسی های نجومی است، اما این امر واقعیت وجود نسخه دوم ما را کمرنگ نمیکند. این مسافت بر اساس نظریه احتمالات مقدماتی برآورده شده و حتی فرضیات خیال پردازانه فیزیک نوین را نیز در بر نگرفته است.
فضای بیکران
اینکه فضا بیکران است و تقریبا بطور یکنواخت از ماده انباشته شده است، چیزی که مشاهدات هم آن را تأیید میکنند. در فضای بی کران حتی غیر محتملترین رویدادها نیز بالاخره در جایی ، اتفاق خواهند افتاد. در این فضا ، بینهایت سیاره مسکونی دیگر وجود دارد، که نه تنها یکی بلکه تعداد بیشماری از آنها مردمانی دارند که شکل ظاهری ، نام و خاطرات آنها دقیقا همان هاست که ما داریم. به ساکنانی که تمامی حالتهای ممکن ار گزینههای موجود در زندگی ما را تجربه میکنند. من و شما احتمالا هرگز خودهای دیگران را نخواهیم دید
جهان موازی یا واقعیت جایگزین فرضیهای در بارهٔ وجود واقعیتهای جداگانه در کنار واقعیت کنونی است. گروه خاصی از جهانهای موازی مولتیورس نامیده میشود، اگرچه این اصطلاح نیز میتواند برای توصیف جهانهای موازی که واقعیت را تشکیل میدهند مورد استفاده قرار گیرد. با وجود اینکه عبارتهای جهان موازی و واقعیت جایگزین را میتوان بیشتر جاها به جای هم به کار برد، گاهی اوقات واقعیت جایگزین به مفهوم ضمنی دیگری نیز اشاره دارد که حاکی از آن است که واقعیت بدیل دیگری از خود ماست. اصطلاح جهانهای موازی عمومیتر است و معنای ضمنیرابطه یا عدم رابطه با جهان خود ما را در برندارد.
جهانهایی که در آنها بسیاری از قوانین طبیعت متفاوت هستند – برای مثال در آن هیچ محدودیت نسبیتی وجود ندارد و سرعت نور را میتوان پشت سر گذاشت – را میتوان در شمار جهانهای موازی به حساب آورد ولی اینها واقعیت جایگزین نیستند. تعریف درست جهانهای موازی در مکانیک کوانتومی به صورت «جهانهایی است که از یکدیگر تنها توسط یک رویداد کوانتومی جدا میشوند».در واقع به زبان ساده تر میتوان گفت که ایده ی جهان های موازی میگوید که هنگاهی که ما کاری را در این جهان انجام می دهیم فردی در جهانی دیگر نیز دقیقا همین کار را انجام میدهد و آن فرد ؛ فردی کاملا مشابه ماست که در سیاره ی کاملا مشابه با زمین و در منظومه ای کاملا شبیه به منظومه شمسی و کهکشانی کاملا مشابه با کهکشان راه شیری زندگی میکند اما ممکن است گاهی او کارهایی انجام دهد که ما ان کار هارا انجام نمیدهیم . برای مثال ممکن است هم اکنون که شما در حال خواندن این مقاله هستید آن فرد نیز در همین حال باشد اما شما به خواندن این مقاله ادامه می دهید در حالی که او از خواندن ادامه این مقاله سر باز بزند. (برگرفته از کتاب در چارچوب علم از صابر)
- در صورت ثبت نام لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
- در صورت مشاهده ارور در فایل های فشرده آخرین نسخه Winrar را نصب نمایید.
- همچنین می توانید از فشرده ساز 7 zip نیز استفاده نمایید.
- برای اجرای فایل های صوتی و تصویری می توانید از نرم افزار VLC استفاده کنید.
- برای اجرای کتاب های الکترونیکی هم می توانید از نرم افزار Adobe Reader استفاده کنید.
- در صورت وجود هر گونه سوال به بخش سوالات متداول مراجعه فرمایید.