روش برخورد با خیانت در زندگی و آشنایی با انواع خیانت

روش برخورد با خیانت در زندگی و آشنایی با انواع خیانت

خیانت یکی از مواردی است که موجب از هم پاشیدگی های زندگی ها می شود،برنا اندیشان در مقاله روش برخورد با خیانت در زندگی و آشنایی با انواع خیانت تصمیم دارد تا شما را با این موضوع آشنا کرده و ابعاد مختلف آن را بررسی نماید.

روش برخورد با خیانت در زندگی و آشنایی با انواع خیانت

در مقاله روش برخورد با خیانت در زندگی و آشنایی با انواع خیانت میخوام درباره ی انواع خیانت بگم و اینکه در چه روابطی خیانت میتواند وجود داشته باشد و فرد خیانت دیده باید چگونه رفتار کند و با فرد خیانتکار باید چیکار کرد.

خیانت چیست و چه انواعی دارد؟

هر چه جلوتر میرویم بیشتر میبینیم که خیانت بیشتر میشود و افراد به دلیل خیانت هایی که دیده اند و تجاربی که داشتند چه از سمت خانواده ، چه دوستان و چه شریک احساسیش ؛ اعتماد شان نسبت به اطرافیان شان خیلی کم میشود و همیشه نگران و مضطرب هستند که مبادا وارد رابطه با کسی شوند و آن فرد آن ها را ترک کند و یا به او خیانت کند….

با تمام این حرف ها اما باز هم احتمال این وجود داره که بشه به فردی که خیانت کرده اعتماد کرد ، و میشه باز هم اعتماد از دست رفته ی فرد خیانت دیده رو برگرداند .

قبل از ارائه ی راهکار ها ابتدا باید یک سری آگاهی ها پیدا کنید و یک سری مطالب رو بدانید:

خیانت چیست؟

خیانت به معنی زیر پا گذاشتن تعهدات خود نسبت به طرف مقابلتون هست و اینکه حق کسی را ضایع کنید و جواب خوبی آن را با بدی بدهید ، ارزش های آن شخص را پایین بیاورید و شخص دیگر یا چیز دیگری را به او ترجیح دهید.

خیانت چیست و در برخورد با آن چگونه باید رفتار کنیم

انواع خیانت :

خیانت به خود ، خیانت به همسر و شریک احساسی و خیانت به یک چیز .

خیانت به خود:

چه زمانی میتوانیم بگوییم که به خود خیانت کرده ایم؟

زمانی که خودتان را مجبور به کاری میکنید که برایتان ضرر دارد و به روحتان آسیب میزند مثل: ماندن در یک رابطه مسموم یا رفتن به جایی که دائما به شما توهین میشه یا ارتباط با افرادی که مانع پیشرفت و ترقی شما میشوند و…….

زمانی که از وقت خودتون و زندگی خودتون جا میمونید تا واسه کسی تلاش کنید و به کسی اهمیت بدید که ارزش یک دقیقه مکالمه هم ندارد.


پیشنهاد ویژه : کارگاه روانشناسی مشاوره پیش از ازدواج


روش برخورد با خیانت در زندگی – خیانت به همسر و شریک احساسی:

زمانی است که شما به شخصی تعهد دادید و به او گفته اید که من فقط تو را دوس دارم و فقط با تو رابطه زناشویی و عاشقانه دارم و اولویت برایم تو هستی اما زیر قولتان میزنید و بنا به دلایلی که جلوتر بهتون میگم از شخص دیگری خوشتان می آید و آن فرد را حتی برای مدتی کوتاه به شریک اولتان ترجیح میدهید.

و در مورد آخر خیانت های دیگر قرار می گیرند: مانند خیانت به دوست ، به خانواده ، به وطن و سرزمینی که زاده ی آنجا هستی و….. غیره

حال ممکن است در این قسمت برایتان سوال بوجود آید که در چه نوع روابطی ممکن است خیانت رخ دهد ؟ :

در تمامی زمینه هایی که در مطلب قبل گفتم رخ میدهد اما برای جواب واضح تر به این سوال باید ابتدا بگویم که چه دلایلی ممکن است وجود داشته باشد که افراد خیانت کنند:

1-اول از همه و بارزترین نشانه آن ژنتیک و ژنی است که فرد از خانواده اش به ارث برده است ، پس خیانت میتواند ارثی باشد مانند مرد یا زنی که در بچگی پدرش به مادرش خیانت میکند و در عین حال که او زمینه ی ارثی خیانت را دارد با تجربه کردن و دیدن این اتفاق در او هم این رفتار تشدید میشود یا شکل میگیرد و به احتمال زیاد اگر کنترل نشود در زندگی اش به شریک خودش خیانت میکند.

2-ممکن است فرد برای انتقام گرفتن از پارتنرش به دلایلی دست به بدترین انتقامی که به ذهنش میرسد بزند و از روی لج به او خیانت کند.

3-شاید فرد خیانت کننده از روی اجبار با فردی که دوستش نداشته است ازدواج کرده است و با فردی که دوستش دارد دست به این اقدام میزند.

4-ممکن است فردی خیانت میبیند در کارش و عملش و رفتارش با شریکش ایراد داشته باشد و باعث صلب آرامش پارتنرش شود و ناخواسته او را از خودش دور کند.

5-گاهی ممکن است هر دو مقصر باشند و توجه و محبت کافی و لازم رو به یکدیگر ندهند و توجه ای به انتظارات و خواسته های یکدیگر نداشته باشند و خودخواهانه رفتار کنند.

6-و گاهی ممکن است هر کدوم از طرفین مشکل جنسی داشته باشند ، یعنی یا خیلی بی حس و بی میل باشند یا خیلی میل بالایی داشته باشند و با پارتنر خود ارضای جسمی و روحی نشوند که در این موارد باید به مشاور مراجعه کرد.

7-و در مواردی هم ممکن است هر دو طرف به نظافت و بهداشت جسمی خود و زیبایی و آراستگی ظاهری خود توجه نداشته باشند و همین باعث شود به شخص دیگری جذب شوند.

8-   و…. غیره و موارد دیگر و این چنین.

آموزش روش های برخورد در مواجهه با خیانت

چگونه با فرد خیانتکار باید رفتار کنیم؟

و

فرد خیانت دیده باید چگونه رفتار کند؟

1-سریعا و با دعوا و خشونت واکنش نشان ندهید و کمی با خودتون همه جوانب و شرایط رو بررسی کنید و سعی کنید خودتان را آرام کنید تا بهترین تصمیم را بگیرید و بعدا از تصمیم اشتباهتون پشیمون نشید.

2-به هیچ کس به غیر از یک مشاور نگویید که پارتنرم به من خیانت کرده ، زیرا شما این حرف رو دست به دست میگردانند و دائما به گوش شما میرسد و شما بیشتر حالتان بد میشود و نمیتوانید با مسدله کنار بیاید.

3-به افراد دوستان و آشنایان مشترک با پارتنرتون چیزی راجب به این موضوع  نگید و از آن ها راجب به کاری که کرده پرس و جو نکنید زیرا ممکن است به شما دیدگاه غلط بدهند و شاید قصد و نیتی داشته باشند و شاید ه نیت بدی نداشته باشند اما شما ریسک نکنید.

4-تا وقتی که از کاری که کرده مطمئن نشدید او را قضاوت نکنید و ابتدا با خونسردی تمام راجب به درست بودن موضوع اطمینان پیدا کنید.

5-اصلا طوری رفتار نکنید که کاری که کرده برای شما بی اهمیت است و شما ناراحت نیستید ، اتفاقا کمی در ظاهرتان و رفتارتان به آن نشان دهید که ناراحتید و دیگر اوضاع فرق کرده.

6-اگر احساس خشم و ناراحتی دارید و در هنگامی که فهمیدید که خیانت کرده حس خشم داشتید ، دست نگه دارید و خود را کنترل کنید ، با خود خلوت کنید و در آن لحظه تصمیمی از روی عصبانیت نگیرید.

7-یک قرار با همسر یا شریکتون بزارید و راجب مسئه پیش اومده با او صحبت کنید و هر سوالی که در ذهنتان دارید از او بپرسید و از او بخواید که دلیل کارش را توضیح دهد.

8-از عشق و علاقه ی بی حد ومرزتون به او بگویید و به او این اطمینان را بدهید که به دلیل علاقه ای که به او دارید قضاوتش نمیکنید و سعی میکنید خود را جای او بگذارید و به او این اطمینان را بدهید که با شما میتواند راحت باشد و صادقانه حرفش را بزند.

9-با خودتان بشینید فکر کنید که شاید شما جایی کم کاری کردید و ببنید اشکالاتتان در  رابطه چه بوده که همچین مشکلی پیش آمده است ، به پارتنر خود بگویید من از تو این انتظارات را دارم و از او هم بخواهید که انتظاراتش را بگوید و با هم به یک توافق برسید و به هم یک زمانی بدید تا از اول یکدیگر را به هم ثابت کنید.

10-خونسرد باشید و این را بدانید که خیانت کار راحتی است و از هر کسی که حتی انتظارش را ندارید برمی آید پس آرامش خودتان را حفظ کنید و سریعا از روی عصبانیت تصمیم نگیرید و حتما حتما حتما یه یک مشاور در صورت حاد بودن مراجعه کنید و جدایی و طلاق را به عنوان راه آخر در نظر بگیرید.

دسته‌بندی‌ها