کارگاه پزشکی تخصصی آموزش تشخیص و درمان هیپرپاراتیروئیدى

کارگاه پزشکی تخصصی آموزش تشخیص و درمان هیپرپاراتیروئیدى
نوع فایل
Mp3
حجم فایل
90 مگابایت
دسته بندی
300,000 تومان

در این قسمت از فروشگاه برنا اندیشان تصمیم داریم تا یکی از کاربردی ترین کارگاه های پزشکی با عنوان کارگاه پزشکی تخصصی آموزش تشخیص و درمان هیپرپاراتیروئیدى را برای دانلود در اختیار شما کاربران محترم وب سایت برنا اندیشان و علاقه مند به علوم پزشکی قرار دهیم.

کارگاه پزشکی تخصصی آموزش تشخیص و درمان هیپرپاراتیروئیدى

مدرس کارگاه پزشکی تخصصی آموزش تشخیص و درمان هیپرپاراتیروئیدى به صورت عمیق و دقیق بیماری هیپرپاراتیروئیدى و روش های درمان آن را برای پزشکان آموزش می دهد.

درمان هیپرپاراتیروئیدى

غدد پاراتیروئید که در واقع چهار غده مجزا در قسمت خلفی غده تیروئید هستند با ترشح هورمون پاراتورمون وظیفه کنترل سطح سرمی کلسیم را برعهده دارد. اگر به دلیلی افزایش سطح هورمون پاراتورمون را علی‌رغم سطوح بالای کلسیم سرم داشته باشیم پرکاری پاراتیروئید نامیده می‌شود.

هیپرپاراتیروئیدى اولیه به‌علت افزایش ترشح PTH از یک آدنوم منفرد پاراتیروئید (۸۳%)، آدنوم‌هاى متعدد (۴%)، هیپرپلازى (۱۲%) یا کارسینوم (۱%) ایجاد مى‌شود. ولى امروزه مشخص شده که شیوع آن در کل جمعیت بین ۳/۰-۱/۰% است و شایع‌ترین علت هیپرکلسمى در بیماران غیرانتخابى محسوب مى‌شود. قبل از بلوغ ناشایع است؛ بیشترین شیوع آن در دهه‌هاى سوم و پنجم زندگى است و شیوع آن در زنان ۲ تا ۳ برابر مردان است.


پیشنهاد ویژه:کارگاه پزشکی تشخیص و درمان بیماری گلومرولونفریت

تولید بیش از حد هورمون پاراتیروئید باعث جابه‌جا شدن کلسیم از استخوان و مهار بازجذب کلیوى فسفات مى‌شود؛ درنتیجه هیپرکلسمى و هیپوفسفاتمى ایجاد مى‌کند، که باعث به‌هدر رفتن کلسیم و فسفر و دفع مواد معدنى استخوان و استئوپوروز خواهد شد. علائم دیگرى که راهنماى تشخیصى هیپرپاراتیروئیدى هستند عبارتند از: نفرولیتیاز، نفروکلسینوز، اوستئیت فیبروزا سیستیکا، اولسر پپتیک، پانکراتیت، هیپرتانسیون و نقرس یا نقرس کاذب.

آدنوم‌هاى پاراتیروئید وزنى بین ۶۵ میلى‌گرم تا بیش از ۳۵ گرم دارند و اندازهٔ آنها معمولاً رابطهٔ مستقیمى با شدت هیپرکلسمى دارد.

هیپرپلازى اولیهٔ پاراتیروئید تمام غدد پاراتیروئید را درگیر مى‌کند. اندازهٔ غدد هیپرپلاستیک بسیار متغیر است ولى معمولاً بزرگتر از حد طبیعى (۶۵ میلى‌گرم) هستند.

کارسینوم پاراتیروئید نادر است ولى در بیماران مبتلا به هیپرکلسمى شدید شیوع بیشترى دارد. سرطان‌هاى پاراتیروئید در نیمى از بیماران قابل لمس هستند و باید در بیمارانى به وجود آنها شک کرد که غدهٔ پاراتیروئید هنگام عمل سفت، یا تهاجمى باشد و کپسول سفید یا نامنظم داشته باشد.

سیر بالینى هیپرپاراتیروئیدى درمان‌شده و درمان‌نشده

در بیماران مبتلا به هیپرپاراتیروئیدى درمان‌نشده، احتمال مرگ زودرس عمدتاً به‌علت بیمارى قلبى – عروقى یا بدخیمى افزایش مى‌یابد. ظرفیت عضلات تنفسى کاهش و شیوع کاردیومیوپاتى هیپرتروفیک (حتى در هیپرپاراتیروئیدى بدون پرفشارى خون) افزایش پیدا ى‌کند. در ۸۰% از بیماران، پس از پاراتیروئیدکتومى این تظاهرات بهبود مى‌یابند یا برطرف مى‌شوند.

راهنمای خرید
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.