در این بخش از فروشگاه برنا اندیشان قصد داریم تا یکی دیگر از کارگاه های پزشکی با عنوان کارگاه پزشکی بیماری های آئورت ویژه بورد تخصصی را برای دانلود در اختیار شما کاربران محترم وب سایت برنا اندیشان قرار دهیم.
کارگاه پزشکی بیماری های آئورت ویژه بورد تخصصی
مدرس و پزشک کارگاه شناخت و درمان بیماری های آئورت ویژه بورد تخصصی به صورت کاملاً حرفه ای بیماری های آئورت و درمان های آن را برای پزشکانی که قصد شرکت برای بورد تخصصی دارند آموزش می دهد.
آئورت (Aorta) یا بزرگسرخرگ، سرخرگ بزرگی است که به بطن چپ قلب متصل است و خون تصفیهشده را به تمام بدن میرساند.
مهمترین شاهرگ بدن آئورت میباشد که خون را از بطن چپ قلب دریافت و به اعضای بدن میرساند. آئورت سه لایه داخلی، میانی و خارجی دارد که از کلاژن، الاستین و عضلات صاف ساخته شدهاند. (این لایهها در واقع سه بافت اصلی پیوندی، ماهیچهای، وپوششی هستند)
پیشنهاد ویژه:کارگاه شناخت و درمان بیماری آندوکاردیت
در ابتدای محل خروج آئورت از بطن چپ، دریچهٔ سینی شکلی (دریچه آئورت) قرار دارد که یک طرفه میباشد و در هنگام انقباض بطن چپ باز و بعد از وارد شدن خون به آئورت بسته میشود و اجازهٔ بازگشت خون از آئورت به بطن چپ را نمیدهد. دریچهٔ سینی فاقد بافت ماهیچهای میباشد و جهت جریان خون آن را باز و بسته میکند. (مشابه همین دریچه در ابتدای سرخرگ ششی و بطن راست وجود دارد).
بیماری های آئورت
آئورت میتواند توسط فرایندهای مختلفی آسیب ببیند که معروفترین آنها آنوریسم، آترواسکلروز، آئورتیت، تروما و پارگی و ترومبوز است.
تنگی دریچه آئورت مهمترین بیماری دریچهای قلب در کشورهای توسعهیافته است که بیشتر افراد بالای ۶۵ سال را مبتلا میسازد.. تنگى دژنراتیو (دریچههاى شدیداً کلسیفیه) شایعترین علت تعویض دریچهٔ آئورت در بزرگسالان است. بسیاری از بیماران دچار تنگی بیعلامت آئورت، مبتلا به بیماریهای قلبیـعروقی همزمان نظیر فشار خون بالا، فیبریلاسیون دهلیزی و بیماری شریان کرونر نیز هستند که این موارد را هم باید با دقت ارزیابی و درمان کرد. تنگی دریچه آئورت با عوارض و مرگ و میر بیشتری نسبت به دیگر بیماریهای دریچهای قلب همراه است.
کوآرکتاسیون آئورت Coarctation of the Aorta به تنگی قسمتی از دیواره آئورت میگویند که موجب انسداد جریان خون سرخرگی میشود. این تنگی ممکن است در هر قسمتی از آئورت ایجاد شود ولی اغلب اوقات تنگی پس از جدا شدن شریان ساب کلاوین چپ ازآن اتفاق میافتد لذا میزان جریان خون اندام تحتانی و پاها کم میشود و فشارخون این اندام کاهش مییابد، در عوض میزان جریان و فشارخون در اندام فوقانی افزایش مییابد لذا قلب برای مقابله با این فشار باید با توان بیشتری کار کند.
این بیماری یک نقص پیچیده و اغلب همراه با سایر مشکلات قلبی است، مانند اختلال دریچه میترال، تنگی دریچه آئورت ، PDA و نقص سپتوم دهلیزی-بطنی . کوآرکتاسیون آئورت بیماری خطرناکی است زیرا آئورت مهمترین شریان بدن میباشد که خون را به اندامها میرساند. تنگی در هر قسمت آئورت میتواند در بلندمدت سبب عوارض کشندهای همچون نارسایی قلبی و پارگی آئورت شود. بیمارانی که درمان نشوند بعید است که به سن ۵۰ سالگی برسند. کوآرکتاسیون آئورت یکی از پنج نقص مهم مادرزادی است که ۸-۶ ٪ نواقص مادرزادی را شامل میشود میزان شیوع آن تقریباً یک در هر ۱۰۰۰۰ نفر است و میزان ابتلاء آن در پسران بیشتر از دختران است.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.