در این قسمت از فروشگاه اینترنتی برنا اندیشان تصمیم داریم تا یکی دیگر از آموزش های روانشناسی با عنوان آموزش جامع تربیت کودکان از 2 تا 12 سالگی به صورت عملی را در اختیار شما کابران محترم وب سایت برنا اندیشان و تمامی علاقه مندان به علم روانشناسی و علوم رفتاری قرار دهیم.
آموزش جامع تربیت کودکان از 2 تا 12 سالگی به صورت عملی
در پکیج آموزش جامع تربیت کودکان از 2 تا 12 سالگی به صورت عملی شما علاقه مندان به یادگیری مهارت های فرزندپروری به صورت کاربردی با این مهارت ها آشنا خواهید شد.
آموزش جامع تربیت کودکان
تربیت فرزندان سرسخت و مصمم کار بسیار دشواری است. این کودکان نسبت به کودکان دیگر نیازمند توجه و محبت بیشتری هستند و از آنجا که کودکانی سرسخت و باانگیزه هستند، بیشتر از اینکه دوست داشته باشند به حرف والدینشان گوش کنند، دوست دارند کارها را به روش خود انجام دهند.
ثبات داشتن در رابطه با کودک یکی از اصول مهم فرزندداری است معهذا ممکن است در پیروی از آن در موقعیت های روزانه با مشکل مواجه شوید. اگر هنگامی که کودک کاری را انجام می دهد به او لبخند بزنید لکن در زمان دیگری همان کار یا شبیه آن را انجام دهد به او سخت بگیرید کودک به شدت دچار سردرگمی می شود. چرا این عمل در یک زمان خطای بزرگی بود و در زمان دیگر خنده آور؟ هنگامی که اجازه می دهید حالات خلقی شما عکس العمل هایتان را نسبت به کودک تحت تاثیر قرار دهد، قرار گرفتن در این بی ثباتی آسان می شود. پس مواظب باشید کودک خود را به علت رفتار مثبت که انجام داده تشویق نمایید و به علت رفتار منفی تنبیه نمایید نه اینکه ملاک تشویق یا تنبیه شما حالات خلقی شما باشد. روزی شاد و پر حوصله و روز دیگر به دلایل گوناگون خسته و بی حوصله.
در ابتدا باید بدانید که چگونه میتوانید تشخیص دهید که فرزند شما کودکی سرسخت و مصمم است یا خیر؟ برای دانستن این نه نیاز است از کسی در این باره بپرسید و نه نیاز است خود را به تجزیه و تحلیل کردن کودکتان مجبور کنید. در صورتی که فرزندتان کودکی مصمم و سرسخت باشد به طور طبیعی متوجه آن خواهید شد.
پیشنهاد ویژه : آموزش جامع تحلیل رویا در رواندرمانی
شخصیت او آنچنان قوی است که جای هیچ شک و تردیدی برایتان باقی نمیماند. فرزندانی با این نوع شخصیت برای والدین خود چالش برانگیز هستند زیرا تربیت فرزندی که ذهنیت خود را در مورد تقریباً همه چیز در زندگی تعیین کرده و در رسیدن به اهداف و عملی کردن خواستههایش مصمم است، دشوارتر است.
باید بدانید اگر بتوانید او را در مسیر درستی قرار دهید، روش تربیتی صحیحی روی او اعمال کنید و روحیهی فرزندتان را در هم نشکنید، میتوانید فرزندتان را بهگونهای تربیت کنید که در زندگی به چیزهایی شگفت انگیزی دست یابد. بچههای سرسخت و مصمم اغلب باانگیزه هستند، به همین دلیل از همان سنین پایین برای رسیدن به خواستههایشان تلاش میکنند.
با تربیت صحیح کودک مصمم و سرسخت نهتنها میتوانید این روحیه را در او نکشید و از بین نبرید بلکه میتوانید به او کمک کنید تا در زندگیاش به موفقیت برسد.
روش های تربیتی صحیح فرزندان در خانواده
والدینی که از روش قرار دادن محدودیت های زیاد برای تربیت کودکان استفاده می کنند باید قبول کنند که روش صحیحی را به کار نمی برند و مانند زمان های قدیم دیکتاتورانه با کودکان رفتار می کنند. هدف از تربیت کودکان، باید آموزش احترام گذاشتن متقابل به آن ها و آماده کردن آن ها برای پیروی از قوانین اجتماعی است و فرقی نمی کند که کدام شیوه تربیتی را بکار می برید.
شما باید شیوه تربیتی را انتخاب کنید که با آن ارتباط بهتری برقرار کرده اید . برخی از والدین شیوه ای را بر می گزینند که والدینشان برای تربیت آنان داشته است زیرا می پندارند که این شیوه بر روی آنان تاثیر گذار بوده اما برخی از والدین با شیوه تربیتی که والدینشان برای آنان داشته به هیچ وجه موافق نیستند.
محبت و محدودیت زیاد بهتر از محبت و محدودیت کم عمل می کند زیرا میزان محبت و محدودیت کم سبب ایجاد شخصیت پایین در کودکان می شود.برخی از والدین به دلیل اینکه کودکانشان برداشت منفی از گفته ها و کارهایشان نداشته باشند ترجیح می دهندهیچ کاری به کار فرزندش نداشته باشند که چنین تصوری کاملا سطحی و به علت ساده کردن وظایف است و هیچ تاثیری درتربیت فرزند ندارد.
هیچ گاه زور و اجبار غیرضروری را به فرزندان خود تحمیل نکنید وبیش از اندازه آن ها را خسته نکنید تا مجبور شوند دست به مخالفت های شدید بزنند و بهتر است به جای متوسل شدن به زور با محبت فراوان با کودکتان برخورد کنید.
عشق و محبت خود را تا جایی که توان دارید نصیب کودکان کنید ودر صورت لزوم حد و مرزهای مشخصی برای آن ها تعیین کنید. از شیوه پرخاشگرانه و سلطه جویانه فقط در زمانی استفاده کنید که جان فرزندانتان در خطر بود.
تربیت فرزندان سرسخت و مصمم کار آسانی نیست و باید طوفانهای زیادی در مسیر تربیت و پرورش آنها تحمل کنید.
باید سعی کنید به خواستههای فرزندتان توجه کنید، به خوبی به حرفهایش گوش دهید و همواره او را دوست داشته باشید. نباید بابت این ویژگی آنها از علاقه و احترام شما کم شود.
از قشقرقهایی که به راه میافتد و سبب اوقات تلخی، رفتار بد و شورش میشود سریعا ناامید و دلخور نشوید و بدانید که آنها گذرا هستند.
بدانید که شما تنها نیستید. پدر و مادرهای زیادی هستند که بچههای سرسخت و یکدنده دارند و با آنها دست و پنجه نرم میکنند.
اگر حس میکنید اوضاع هر روز وخیمتر میشود و از این بابت احساس خستگی میکنید، وقت آن است که از دیگران کمک بگیرید. مشاور یا درمانگر میتواند هم به شما و هم به فرزندتان کمک کند.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.