کارگاه اختلال شخصیت و معرفی روش های درمانی یکی از برترین کارگاه های ایشان در زمینه علم روان شناسی و روان درمانگری می باشد. مدرس آموزشی در این کارگاه به صورت تخصصی تمامی اختلالات شخصیت را به صورت کاملاً کاربردی به همراه مثال های رایج موجود در اتاق درمان برای طرفداران این رشته بیان می کند. یکی از ویژگی های مثبت این کارگاه که آن را از سایر کارگاه های موجود در این زمینه متمایز می کند مثال هایی است که مدرس آموزشی در مورد هر اختلال به صورت کاملاً کاربردی بیان می کند و آن را به صورت دقیق مورد تجزیه و تحلیل قرار می دهد.
در این بخش از سایت برنا اندیشان تصمیم داریم تا یکی از کاربردی ترین کارگاه های موجود برای علاقه مندان این رشته را برای شما دوست داران علم روان درمانی جهت دانلود قرار دهیم.
اختلال های شخصیت
در سال ۱۹۸۶، یعنی ۶۰ سال بعد از مطالعات جی.سی.ریچارد، امیل کریپلین ۷ نوع اختلال شخصیتی اجتماعی را شرح داد. این توصیفات بعدها کاملتر شد و تکمیلکنندهی آنها همکار کریپلین، کرت اشنایدر بود. دستهبندی و مطالعاتی که اشنایدر انجام و ارائه داد، هنوز از جمله منابع اصلی مطالعات و بررسیها در اختلال شخصیتی است.
اختلال شخصیتی وقتی به وقوع میپیوندد که میان عملکرد رفتاری فردی و بینفردی نقص وجود داشته باشد. اگر نشانههای این نقص و ناهماهنگی به شکلی متداوم بروز یابند، به عنوان بخشی از مرحلهی رشد فردی یا رشد محیطی/اجتماعی شناخته نشوند، در اثر مصرف مواد و قرارگرفتن در شرایطی خاص نباشند، با عنوان اختلال شخصیتی شناخته خواهند شد.
دستهبندی اختلالات شخصیتی
دسته A (عجیبوغریب، غیرعادی): اختلال اسکیزوئید، پارانوئید، اسکیزوتایپال؛
دسته B (نمایشی، دمدمیمزاج): اختلال ضداجتماعی، اختلال شخصیت نمایشی، مرزی، خودشیفته؛
دسته C (مضطرب، ترسان): وابسته، دچار وسواس فکری، شخصیت دوریگزین.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.