آموزش نرم افزار ایلوستریتور به صورت کامل

نوع فایل
Mp4
حجم فایل
1.8 گیگابایت
دسته بندی
300,000 تومان

ادوبی ایلوستریتور یک نرم افزار قدرتمند برای طراحی تصاویر و کارهای هنری به کار می رود. این نرم افزار بر روی کامپیوترهای شخصی با سیستم عامل های ویندوز و مک اجرا می شود. در این بخش از فروشگاه اینترنتی برنا اندیشان تصمیم داریم تا یکی از جامع ترین آموزش های جذاب و کاربردی با عنوان آموزش نرم افزار ایلوستریتور (Adobe illustrator) به صورت کاربری را در اختیار شما علاقه مندان به یادگیری نرم افزارهای کامپیوتری و گرافیک قرار دهیم تا بتوانید با گذراندن این دوره آموزشی برای خودتان کار کنید و بهترین طراحی ها را با استفاده از این نرم افزار قدرتمند انجام دهید.

آموزش ایلوستریتور (Adobe illustrator) به صورت کاربری

پکیج آموزش ایلوستریتور به صورت قدم به قدم طراحی با این نرم افزار قدرتمند گرافیکی را به شما طرفداران گرافیک آموزش می دهد تا بتوانید بهترین المان ها را طراحی نمایید.

آشنایی با نرم افزار Adobe illustrator

ایلوستریتور برای اولین بار در سال ۱۹۸۷ منتشر شد و همواره شرکت بزرگ ادوبی (Adobe) بروزرسانی هایی را برای آن ارائه می دهد و هم اکنون نرم افزار illustrator به عنوان بخشی از Creative Cloud گنجانده شده است. طراحان گرافیک، طراحان وب، تصویرگران حرفه ای و هنرهای تجسمی در سراسر جهان از نرم افزار قدرتمند ایلوستریتور برای ایجاد آثار هنری با کیفیت بالا استفاده می کنند.

دوره جامع آموزش ایلوستریتور

یکی از ویژگی هایی که باعث افزایش قدرت نرم افزار illustrator گردیده است این است که در این نرم افزار ابزارهای متفاوت طراحی تعبیه شده است و شما می توانید در کمترین زمان ممکن هر نوع طرحی را ایجاد نمایید.

چگونه باید از نرم افزار ادوبی ایلوستریتور استفاده کنیم؟

همانطور که گفته شد از نرم افزار illustrator برای ایجاد انواع تصاویر چاپی و دیجیتالی مانند کارتون، نمودار، گراف، لوگو، دیاگرام و تصاویر استفاده می شود. کاربر می تواند تصویر مورد نظر را وارد نرم افزار illustrator کند و سپس بر روی آن کار کند.


پیشنهاد ویژه : پکیج آموزشک کامل فتوشاپ


یکی دیگر از کاربردهای نرم افزار قدرتمند ادوبی ایلوستریتور این است که می توانید برای رنگ آمیزی مجدد یا ساخت یک ظاهر اسکچ از تصویر از illustrator استفاده نمایید.

شما در نرم افزار Adobe illustrator قادر خواهید بود تا هم از تصاویر و از متن استفاده کنید. بنابراین می توانید با تغییر در متن و عکس به آن چیزی که می خواهید برسید و زیباترین کارت های پستال و پوسترها را طراحی نمایید.

حتی هنرمندانی که قصد دارند تا از متن های منحنی لوگو تهیه کنند می توانند از نرم افزار ایلوستریتور استفاده کنند. همچنین باید اشاره شود که اگر می خواهد برای خودتان یا مشتری موکاپ (Mockup) درست کنید می توانید از نرم افزار Adobe illustrator استفاده کنید.

اگر دیده باشید آیکون هایی که در اپلیکیشن ها و سایت ها استفاده می شود نیز توسط نرم افزار Adobe illustrator طراحی شده اند.

ادوبی ایلوستریتور و Creative Cloud

همان طور که بیان کردیم نرم افزار illustrator بخش از Creative Cloud است ولی می توان به صورت جداگانه نیز از آن استفاده کرد. به همین دلیل این نرم افزار قابلیت کار با سایر نرم افزارهای ادوبی را نیز دارد. یعنی شما می توانید طرحتان را در illustrator ایجاد کنید و سپس در نرم افزار فتوشاپ ادامه آن را انجام دهید و تغییراتی را بر روی آن ایجاد کنید.


پیشنهاد ویژه : پکیج آموزش کامل طراحی بنرهای تبلیغاتی


به علاوه شما قادر هستید تا طراحی های ایجاد شده را در نرم افزارهایی مانند ادوبی پریمیر و افترافکت وارد کنید و انیمیشن های جالبی را خلق کنید و یا با وارد کردن طراحی خود از نرم افزار ادوبی ایلوستریتور به InDesign کتاب و یا مجلات زیبایی را طراحی کنید.

کیفیت تصاویر در نرم افزار Adobe illustrator

یکی از مواردی که در نرم افزارهای گرافیکی وجود دارد کیفیت و یا همان رزولوشن تصاویر است که باید تفاوت آن را به خوبی درک کنیم. در نرم افزار فتوشاپ تصاویر به صورت پیکسلی درج می شوند و اگر بر روی تصاویر بیش از حد زوم کنید خواهید دید که کیفیت تصویر پایین می آید و این موضوع به دلیل پیکسلی بودن تصاویر در فتوشاپ است.

آموزش قدم به قدم Adobe illustrator

ولی در نرم افزار ادوبی ایلوستریتور ما با وکتور (Vector) سروکار داریم و ویژگی وکتور به این شکل است که اگر شما هر چقدر هم بر روی تصاویر زوم کنید هیچ تاثیری بر روی تصویر ندارد. به عنوان مثال اگر تصویری که در illustrator طراحی شده است را بیش از اندازه بزرگ کنید باز هم کیفیت طرح حفظ می شود و این بسیار مهم است و به طراحان کمک بزرگی می کند.


پیشنهاد ویژه : پکیج آموزش طراحی کاور پست اینستاگرام


با توجه به این ویژگی باید بدانیم که برای چه کاری قصد داریم طراحی انجام دهیم تا دقیقا با نرم افزار مناسب کارمان را انجام دهیم و بهترین نتیجه را به دست آوریم. برای مثال اگر قصد دارید یک لوگو طراحی کنید بهترین گزینه استفاده از نرم افزار ادوبی ایلوستریتور است و برای طراحی بنر نیز می توانید از نرم افزار فتوشاپ کمک بگیرید.

آشنایی با نرم افزار ادوبی ایلوستریتور سی سی

نرم افزار Illustrator cc یکی از نسخه های ایلوستریتور است و از طریق Creative Cloud قابل دسترس است. این یک سرویس اشتراکی است و به هنرمندان این قابلیت را می دهد تا بتوانند کارهای خودشان را به نمایش بگذارند و یا تیم های طراحی به صورت اشتراکی بر روی طرح های خودشان کار کنند.

در نسخه های جدید ادوبی ایلوستریتور سی سی تغییراتی در استفاده از فونت ها و ذخیره سازی رنگ ها ایجاد شده است و همچنین قابلیت سازگاری با صفحه نمایش نیز به آن اضافه شده است.

نرم افزار ادوبی ایلوستریتور از چه فرمت هایی پشتیبانی می کند؟

همانطور که اشاره کردیم، نرم افزار illustrator یک نرم افزار برداری است و قابلیت کار با انواع فایل های گرافیکی را دارد. به عنوان مثال برخی از این فرمت ها عبارتند از : SVG، پی دی اف، WMF، EPS، WML که در ادامه بیشتر توضیح خواهیم داد.

آشنایی با فرمت پی دی اف (PDF)

نرم افزار ایلوستریتور قادر است تا طرح نهایی را در قالب یک فایل PDF در اختیار شما قرار دهد که شامل تمامی عناصر طرح مانند فونت هاست. این فرمت ساختار یافته تمام فایل ها را با یکدیگر ترکیب می کند و آن ها را در یک فایل فشرده می کند. در این قالب یک مجموعه PostScript وجود دارد تا بتواند ساخت گرافیک را با فونت ها و سایر عناصر مرتبط کند.

آموزش کامل نرم افزار ادوبی ایلوستریتور

آشنایی با فرمت EPS

این فرمت نیز یکی از زیر مجموعه های PostScript است ولی محدودیت های بیشتری دارد و به شما امکان ذخیره سازی فایل های گرافیکی را دارد. به صورت کلی یک فایل EPS یک برنامه PostScript است که پیش نمایشی از طرح را با کیفیت پایین در برخی از اپلیکیشن ها نمایش می دهد. در ابتدا این فرمت بسیار رایج بود و برای به اشتراک گذاری طرح ها با سایر نرم افزارها مورد استفاده قرار می گرفت.

آشنایی با فرمت WMF

این قالب در ابتدا در سال ۱۹۹۰ در ویندوز معرفی شد و نرم افزار ادوبی ایلوستریتور از آن استفاده کرد. فایل ها WMF شامل لیستی از توابع است که Graphics Device Interface یا همان رابط دستگاه گرافیکی ویندوز برای نمایش تصاویر از آن استفاده می کند.

فرمت VML

این یک قالب بر پایه XML است که برای طرح های دوبعدی و برداری استفاده می شد و از سال ۲۰۱۲ دیگر توسط اینترنت اکسپلورر پشتیبانی نمی شود ولی هنوز توسط illustrator پشتیبانی می شود.

فرمت SVG

مشخصات SVG توسط کنسرسیوم (World Wide web (W3C از سال 1999 به عنوان یک استاندار باز نگه داشته شده است. این فرمت مبتنی بر زبان نشانه گذاری توسعه یافته (XML) است که طرح های دوبعدی انیمیشن ها و تصاویر تعاملی را پشتیبانی می کند.


پیشنهاد ویژه : فیلم آموزش نرم افزار پریمیر


تصاویر SVG در فایل های XML تعریف شده اند و امکان فشرده سازی، اسکریپت و جست و جو در آن ها فراهم می شود. پرونده های SVG ممکن است با هر ویرایشگر متن و بسیاری از برنامه های طراحی دیگر ویرایش شوند. به عنوان یکی از اعضای Adobe، W3C از این فرمت فایل در Illustrator و سایر برنامه های تولیدی آن ها پشتیبانی می کند.

نگاهی به تاریخچه Adobe Illustrator

نسخه 1 ایلوستریتور (Adobe illustrator) ابتدا در سال 1987 برای اپل مکینتاش عرضه شد. در آن زمان،Adobe بر توسعه فونت ها و ارائه زبانی که کامپیوترها برای برقراری ارتباط با چاپگرهای اداری، معروف به PostScript استفاده کنند، متمرکز شده بود.

ایلوستریتور همچنین از توسعه فونت های Adobe پشتیبانی می کرد و به عنوان یک محصول همراه برای فتوشاپ عمل می کرد. نسخه اصلی Illustrator حالت پیش نمایش نداشت و کاربران برای پیش نمایش کار خود نیاز به باز کردن یک پنجره دوم داشتند.

نسخه دوم ایلوستریتور در سال 1989 منتشر شد و اولین نسخه از Illustrator بود که در ویندوز هم اجرا میشد Adobe همچنین نسخه های Illustrator را برای سایر سیستم عامل ها در اوایل دهه 1990 از جمله Silicon Graphics،NeXT  و Sun Solaris منتشر کرد.


پیشنهاد ویژه : پکیج آموزش کامل افترافکت


با این حال، همه این نسخه ها به دلیل فروش ضعیف متوقف شدند. نسخه 4، نسخه بعدی Illustrator  بود که در ویندوز قابل اجرا بود و همچنین اولین نسخه ای بود که امکان ویرایش کردن را در حالی که روی حالت پیش نمایش است ارائه می کرد. این قابلیت در مکینتاش نیز تا نسخه 5 که در سال 1993 منتشر شد قابل دسترسی بود.

نسخه ۶ ادوبی ایلوستریتور آخرین نسخه ای بود که روی مکینتاش تمرکز کرده بود زیرا رابط آن در نسخه های بعدی به طرز چشمگیری تغییر کرد تا سازگاری بیشتری با ویندوز داشته باشد Adobe همچنین ویرایش مسیر را در سال 1997 با نسخه 7 ارائه داد که در وهله اول برای ایجاد ارتباط بهتر به شکلی که در Photoshop استفاده می کند بود.

این روند تا زمانی که دو رابط برای کار با مسیرهای کاملا یکسان باشند ادامه خواهد یافت. یکی دیگر از تغییرات قابل توجه در نسخه 7، اضافه شدن پشتیبانی از فونت های TrueType بود که به طور موثری به رقابت بین TrueType و فونت ها PostScript Type 1  پایان داد. نسخه 7 همچنین اولین نسخه بود که از افزونه ها پشتیبانی می کرد و با اجازه دادن به شخص ثالث، امکان افزودن قابلیت هایی که جزیی از عملکرد استاندارد Illustrator نبودند را تا حد زیادی گسترش داد.

ایلوستریتور (Adobe illustrator) ویژگی هایی را در اوایل 2000 شامل می شد که از انتشار وب پشتیبانی می کرد. ویژگی هایی همچون امکان ذخیره در قالب PDF و SVG و ارائه پیش نمایش برای آرت ورک ها (artworks) که با فرمت بیت مپ (bitmap) که غیر برداری است صادر می شوند.

ادوبی همچنین ASV را در سال 2000 معرفی کرد که به کاربران امکان مشاهده SVG در بسیاری از مرورگرها را می داد. Adobe در سال 2009 ، ادامه ASV را قطع کرد، اگرچه Illustrator تا سال 2011 پشتیبانی  SVG را برای همه مرورگرهای اصلی ارائه میداد.


پیشنهاد ویژه : پکیج آموزش کامل نرم افزار کورل


نسخه 11 به عنوان Illustrator CS یا Creative Suite که در سال 2003 رخ داد به بازار عرضه شد. Adobe Creative Suite  همچنین شامل سایر برنامه های طراحی گرافیکی مانند InDesign و Photoshop بود.

این نسخه همچنین اولین نفری بود که از ایجاد اشیاء ۳ بعدی پشتیبانی می کرد. Illustrator CS2 در سال 2005 منتشر شد. ویژگی های جدید آن شامل یک فضای کاری سفارشی و یک پالت کنترل بود. Adobe ، Aldus را بدست آورد و با این دست آورد یک برنامه طراحی رقیب FreeHand آمد.

آموزش صفر تا صد نرم افزار ایلوستریتور

ادوبی در سال 2007 پشتیبانی از FreeHand را قطع کرد و شروع به توسعه ابزارهایی برای حمایت از انتقال کاربران از FreeHand به Illustrator کرد Illustrator CS3  در سال 2007 منتشر شد و ویژگی هایی از جمله رنگ های زنده، بریدن چند ناحیه و پنل راهنمایی رنگی را اضافه کرد.

Adobe Illustrator CS4  در سال 2008 منتشر شد که باعث بهبود در ابزارهای موجود و معرفی برخی از ویژگی های FreeHand از جمله امکان حفظ آرت بوردهای (Art board) متعدد شد. هر آرت بورد می تواند یک نسخه جداگانه از یک تصویر را داشته باشد، به کاربران اجازه می دهد چندین نسخه از تصویر را درون یک فایل ذخیره کنند.

ابزارهای دیگری در Illustrator CS5 شامل یک ابزار گرادیانت به روز شده معرفی شده است که هنگام کار بر روی رنگ ها در یک مسیر، کنترل بیشتری را در اختیار کاربر قرار می دهد. ویژگی Blob Brush نیز با این نسخه معرفی شده است که به کاربر امکان همپوشانی براش ها را می دهد.

Illustrator CS5 که در سال 2010 منتشر شد، Bristle Brush را معرفی کرد که استروک ها طبیعی تر به نظر می آمدند. تغییرات دیگری که با این نسخه هستند شامل شبکه پرسپکتیو FreeHand و پیشرفت های مختلف در ویژگی های موجود است.

نسخه CS6 که در سال 2012 منتشر شد، بسیاری از ویژگی های جدید از جمله رابط کاربری و پنل لایه ها را معرفی کرد. تغییر در رمپ رنگی و کدها RGB و همچنین رفع اشکال های مختلف باعث بهبود عملکرد آن شد.

اگر علاقه دارید تا به صورت تخصصی نرم افزار ادوبی Illustrator را فرا بگیرید پیشنهاد می کنیم تا دوره جامع آموزش ادوبی ایلوستریتور را از وب سایت برنا اندیشان دانلود نمایید و با مشاهده آن به صورت حرفه ای این نرم افزار قدرتمند گرافیکی را فرا بگیرید.

راهنمای خرید
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.