بسته جامع آموزش برنامه نویسی اندروید از پایه تا پیشرفته

بسته جامع آموزش برنامه نویسی اندروید از پایه تا پیشرفته
نوع فایل
Mp4
حجم فایل
5.6 گیگابایت
دسته بندی
مقاله آموزشی

در این قسمت از فروشگاه برنا اندیشان تصمیم داریم تا یکی دیگر از پکیج های آموزشی با عنوان بسته جامع آموزش برنامه نویسی اندروید از پایه تا پیشرفته را برای دانلود در اختیار شما کاربران محترم وب سایت برنا اندیشان و تمامی علاقه مندان به یادگیری برنامه نویسی اندروید قرار دهیم.

بسته جامع آموزش برنامه نویسی اندروید از پایه تا پیشرفته

در بسته جامع آموزش برنامه نویسی اندروید از پایه تا پیشرفته شما علاقه مندان به یادگیری برنامه نویسی از سطح پایه تا پیشرفته برنامه نویسی اندروید را خواهید آموخت.

یکی از روش‌های کسب درآمد، روش پر رمز و راز کسب درآمد با برنامه نویسی اندروید است. اما چرا اندروید؟ در سال‌های اخیر با گسترش استفاده از تلفن‌های همراه هوشمند، استفاده از اپلیکیشن‌های اندروید و IOS روز به روز گسترش بیشتری پیدا کرد. به همین دلیل تجارت اپلیکیشن‌های تلفن همراه به یک تجرات پر رونق تبدیل شد. حقیقت این است که سهم استفاده از اندروید نسبت به سیستم عامل‌های دیگر گوشی‌های هوشمند 75 درصد است. این درصد در ایران به حدود 89 درصد می‌رسد! بنابراین با یک حساب سر انگشتی می‌توان فهمید دلیل رو آوردن بسیاری از افراد به برنامه نویسی اندروید چیست ! در این پکیج آموزشی به صورت کامل برنامه نویسی اندروید را خواهید آموخت.

آشنایی با اندروید

اَندروید (Android) یک سیستم‌عامل موبایل است که گسترش آن با گوگل است. اندروید بر پایهٔ نسخهٔ اصلاح‌شده‌ای از هسته لینوکس و دیگر نرم‌افزارهای متن‌باز طراحی شده و نخست در دستگاه‌های تلفن همراه لمسی مانند تلفن هوشمند و تبلت استفاده شد، اما به‌تازگی گوگل Android TV را برای تلویزیون و Android Auto برای خودرو و Wear OS را برای پوشیدنی‌ها (مانند ساعت هوشمند) توسعه داده‌است.

اندروید از سال ۲۰۱۱ پرکاربردترین سیستم‌عامل موبایل و از سال ۲۰۱۳ پرکاربردترین سیستم‌عامل برای تبلت‌ها بوده‌است. از سال ۲۰۱۷ نیز بیش از ۲ میلیارد کاربر فعال ماهانه داشته‌است.


پیشنهاد ویژه:فیلم آموزش کامل برنامه نویسی جاوا


ویژگی‌های اندروید

  • اندروید از تمامی فناوری‌های اتصال (=Connectivity) شامل GSM/EDGE, CDMA, EV-DO, UMTS, بلوتوث و وای-فای پشتیبانی می‌کند.
  • اندروید از فرمت‌های مختلف فایل‌های مالتی مدیا مثل MPEG-4, H.264, MP3, AAC, AMR, JPEG, PNG, GIF پشتیبانی می‌کند.
  • اندروید برای ارسال پیغام‌های متنی یا همان اس‌ام‌اس (SMS) از فرم‌های SMS, MMS و XMPP پشتیبانی می‌کند.
  • مرورگر موجود در اندروید بر اساس فریم ورک اوپن سورس WebKit توسعه یافته‌است.
  • اندروید برای ذخیره داده‌ها و مدیریت بانک‌های اطلاعاتی سبک از نرم‌افزار SQLite استفاده می‌کند.
  • ابزارهای مختلف اندروید برای توسعه دهندگان به راحتی در دسترس است و توسط شرکت گوگل پشتیبانی می‌شوند. این ابزارها شامل کتابخانه‌ها، خطایاب، شبیه‌ساز گوشی و یک پلاگین برای اکلیپس است.
  • اندروید از سخت‌افزارهای مختلف همچون جی پی اس و دوربین‌های متنوع سنسورهای مخصوص همچون سنسور مجاورت و… پشتیبانی می‌کند.
  • تصاویر و فایل‌های گرافیکی به وسیلهٔ OpenGL پردازش می‌شوند که کیفیت بالاتری خواهند داشت.
  • با استفاده از تکنولوژی نسبتاً جدید شرکت Adobe با نام AIR نیز می‌توان به توسعه برنامه‌های کاربردی تحت این سیستم عامل پرداخت.

همانطور که می‌دانید انتخاب زبان برنامه نویسی یکی از دغدغه‌های افرادی است که قصد دارند برنامه نویسی را شروع کنند. این موضوع همیشه یکی از بحث برانگیزترین و داغ‌ترین موضوعات در حوزه برنامه نویسی است. پاسخ به این سوال قطعا کار ساده ای نیست و باید از ابعاد مختلفی مورد بررسی قرار گیرد. زیرا زبان‌های برنامه نویسی زیادی از جمله جاوا، کاتلین، جاواسکریپت و …. می‌توانند با هدف برنامه نویسی سیستم عامل اندروید انتخاب شوند.

اما زبان هایی که توسط گوگل به عنوان زبان رسمی این پلتفرم معرفی شده اند، جاوا و کاتلین هستند. زبان‌های دیگر به صورت پیش فرض توسط اندروید پشتیبانی نمی‌شوند. برای استفاده از اینگونه زبان‌ها ابزارهایی به منظور تبدیل کدها به خروجی قابل نصب در اندروید توسعه داده شده است. به صورت کلی رایج‌ترین زبان‌های برنامه نویسی که قادر به توسعه اپلیکیشن‌های اندرویدی هستند عبارتند از:

  • زبان برنامه نویسی جاوا
  • زبان برنامه نویسی کاتلین
  • زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت
  • زبان برنامه نویسی سی شارپ
  • زبان برنامه نویسی پایتون
  • زبان برنامه نویسی بیسیک
  • زبان برنامه نویسی دارت

شاید با معرفی زبان‌های برنامه نویسی در بخش قبل، برای انتخاب زبان مورد نظرتان مقداری سردرگم شده باشید. همانطور که اشاره شد، انتخاب زبان برنامه نویسی برای کسانی که قصد ورود به دنیای برنامه نویسی دارند، می‌تواند امری دشوار باشد. زبان‌های برنامه نویسی صرفا ابزارهایی هستند که برای پیاده سازی ایده‌های برنامه نویسان به کار می‌روند. بنابراین اگر هدف و قصدمان از برنامه نویسی را بدانیم، آنقدرها هم که تصور می‌کنید، انتخاب زبان امری پیچیده نیست.

شاید انتخاب زبان‌های برنامه نویسی غیر رسمی برای افرادی که به سایر زبان‌های برنامه نویسی تسلط دارند، امری منطقی باشد. زیرا می‌خواهند با زبانی که می‌دانند وارد دنیای برنامه نویسی موبایل شوند. مثلا کسانی که برنامه نویس سی شارپ هستند می‌توانند از تکنولوژی زامارین استفاده کنند. زیرا دیگر نیاز به صرف زمان برای یادگیری زبانی جدید نخواهند داشت و در کمترین زمان می‌توانند اپلیکیشن‌های اندرویدی را توسعه دهند.

اما برای کسانی که تصمیم دارند به یک متخصص اندروید تبدیل شوند و فقط به توسعه نرم افزارهای اندروید بپردازند، بهترین انتخاب زبان جاوا یا کاتلین خواهد بود. زیرا قطعا در فرآیند توسعه نرم افزارهای اندرویدی با مشکلات و سوالات زیادی رو به رو خواهید شد. معمولا جواب اینگونه چالش‌ها را در اسناد کتابخانه ها، مثال‌های گوگل، سایت‌های پرسش و پاسخ مانند Stackoverflow و… پیدا خواهید کرد.

اما به دلیل اینکه زبان جاوا به عنوان زبان رسمی اندروید قدمت بیشتری در توسعه این سیستم عامل داشته است، اکثر این منابع از زبان جاوا استفاده می‌کنند. زبان جاوا نسبت به سایر زبان ها پیچیدگی‌های خودش را دارد ولی اگر به صورت اصولی آن را یاد بگیرید، در حوزه توسعه اندروید موفق خواهید شد.

راهنمای خرید
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.