کارگاه آموزش تقویت حافظه به صورت تخصصی

نوع فایل
Mp3
حجم فایل
1.6 گیگابایت
دسته بندی
300,000 تومان

در این قسمت از فروشگاه برنا اندیشان تصمیم داریم تا یکی دیگر از پکیج های آموزشی با عنوان کارگاه آموزش تقویت حافظه و روش های کاربردی برای استفاده بهتر از حافظه را برای دانلود در اختیار شما کاربران محترم وب سایت برنا اندیشان و تمامی علاقه مندان به کارگاه های روانشناسی قرار دهیم.

کارگاه آموزش تقویت حافظه و روش های کاربردی برای استفاده بهتر از حافظه

در کارگاه آموزش تقویت حافظه و روش های کاربردی برای استفاده بهتر از حافظه به صورت کامل با تکنیک های کاربردی و اصولی برای تقویت حافظه آشنا خواهید شد.

کارگاه آموزش تقویت حافظه

بسیاری از افراد با ثبت‌نام در باشگاه‌های ورزشی به دنبال عضله‌سازی و تناسب اندام هستند. بسیاری دیگر با اینکه وقت باشگاه رفتن ندارند، هفته‌ای چند بار پیاده‌روی می‌کنند تا استقامت‌شان بالا برود. خیلی‌ها هم اگرچه نه باشگاه می‌روند و نه پیاده‌روی می‌کنند، به شدت در حسرت اندکی وقت اضافه هستند تا هیکل‌شان را روی فرم بیاورند. اما آیا همین‌قدر که در صدد دستیابی به اندام ایده‌آل هستید، به سلامت مغز و تقویت حافظه‌ی‌تان هم فکر می‌کنید؟ آیا می‌دانستید با بهبود قدرت حافظه، سرعت یادگیری‌تان افزایش می‌یابد و در سنین پیری از ابتلا به بیماری آلزایمر در امان خواهید ماند؟

آیا تقویت حافظه ممکن است؟

شاید این سؤال ذهن بعضی از افراد را درگیر خودش کرده باشد که آیا اصلاً ما در تقویت حافظه خودمان می‌توانیم تأثیری داشته باشیم؟ یا اینکه تقویت حافظه امری خدادادی است و ما هیچ دخل و تصرفی در آن نخواهیم داشت؟

اولین و مهم ترین دلیل برای امکان یک چیز، وقوع آن چیز است، یعنی وقتی ما می‌بینیم که افراد زیادی توانسته اند قدرت حافظه خودشان را تغییر دهند و قدرت حافظه شان کم یا زیاد شده، نشان می‌دهد که این امر شدنی است و حافظه، فرایندی متغیر است که با کارهایی که ما در طول زندگیمان انجام می دهیم دائماً در حال تغییر است.

دلیل دیگر برای این موضوع این است که ما می‌بینیم بسیاری از متفکرین و همچنین در بین دستورات دینی ما این موضوع را مطرح شده که می‌توان برای تقویت حافظه کارهایی را انجام داد تا این امر محقق بشود.

تقویت حافظه بلند مدت

شاید متوجه شده باشید که وقتی از تقویت حافظه حرف می‌زنیم منظور، تقویت حافظه بلند مدت است. چون ما در فرایند یادگیری و مطالعه خودمان می‌خواهیم که مطالبی که مثلاً مطالعه می‌کنیم، آن را مدت زمان بیشتری در مغز خود نگه داریم.

اما باید این نکته را متوجه باشید که مهم ترین عامل در تقویت حافظه تکرار آن مطلب است. چرا که هرچه قدر حافظه ضعیف باشد، می‌شود با تکرار، آن موضوع را در ذهن خود تثبیت کرد. بنابراین هدف ما از ارائه راهکارهای تقویت حافظه این است که در کمترین زمان، بیشترین مطلب را به مدت طولانی تری در ذهن خود نگه داریم.

تقویت حافظه در زمان امتحانات

وقتی که موقع امتحانات فرا می‌رسد، اکثر دانش آموزان دست پاچه می‌شود و نمی‌دانند چه کار کنند که بتوانند امتحانات خودشان را خوب پشت سر بگذارند. پس برای همین روی به تقویت حافظه خود می‌آورند که کار کاملاً اشتباهی است. دروسی که در حوزه علوم انسانی است را می‌شود با حفظیات خوب گذراند، اما در رابطه با دروس دیگری مثل ریاضی، هندسه، فیزیک و شیمی چنین حرفی را نمی‌توانیم بزنیم.

نمی‌خواهم بگوییم که تقویت حافظه برای درس خواندن کار درستی نیست، نه اصلاً چنین منظوری را ندارم. در اصل می‌خواهم بگوییم که باید این دروس را درک کرد و در طی دوره تحصیلی درگیر آن‌ها بود. بالاخره همه دانش آموزان روزی با کنکور مواجه خواند شد و تقویت حافظه برای کنکور الزامی است. به عبارتی از کنکور باید به عنوان نقطه پرش هر محصلی یاد کرد.

ممکن است که بسیاری از دانش آموزان نگرفتن نمره بالا را گردن حافظه ضعیف خود بیندازند، اما در جواب آن‌ها باید بگوییم که هیچ یک از آن‌ها حافظه ضعیفی ندارند، این اتفاقات فقط به خاطر ندانستن تکنیک‎های شب امتحان اتفاق می‌افتد که خوشبختانه مقاله‌ای جامع و کامل به نام شب امتحان را برای دوستان دانش آموز آماده کردیم که می‌تواند تغییرات خوبی را در شما به وجود بیاورد.

روی چیزهایی که مطالعه می کنید، تمرکز کنید

تمرکز، یکی از مولفه‌های اصلیِ حافظه است. برای اینکه اطلاعات از حافظه‌ی کوتاه‌مدت به حافظه‌ی بلند‌مدت شما منتقل شوند، باید به صورت فعّال و مستمر به این اطلاعات توجه کنید. سعی کنید مطالب جدید را در شرایطی یاد بگیرید که هیچ عاملی (مثل تلویزیون، موسیقی و …) تمرکز شما را به هم نمی‌زند.

اگر هم‌اتاقی‌های شلوغ یا بچّه‌های پر سرو‌صدایی دارید، احتمالا به این سادگی‌ها نمی‌توانید از شرِ حواس‌پرتی خلاص شوید. در این شرایط می‌توانید زمانی را برای تنهایی‌های خود، کنار بگذارید. از هم‌اتاقی‌های‌تان بخواهید، کمی تنهای‌تان بگذارند و از همسرتان خواهش کنید یک ساعتی از بچّه‌ها مراقبت کند تا بتوانید روی کارتان تمرکز کنید.

یک مهارت جدید یاد بگیرید

بدیهی است که هرچه بیشتر از مغزتان کار بکشید، عملکرد مغز بهبود می‌یابد. مثلا یادگیری یک ساز جدید موجب خواهد شد در تبدیل اطلاعات دیداری (نُت موسیقی) به یک کار عملی (نواختن ساز) مهارت بیشتری پیدا کنید. یا مثلا یادگیری یک زبان جدید، مغزتان را با طرز تفکری متفاوت مواجه خواهد کرد و ناگزیرتان می‌کند خودتان را به شیوه‌ی دیگری ابراز کنید.

حتی می‌توانید یک قدمِ بلندتر بردارید و به یادگیری رقص اقدام کنید. مطالعات نشان داده است یادگیری رقص در سالخوردگان به پیشگیری از آلزایمر کمک می‌کند.

راهنمای خرید
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.