پکیج کامل مستند تاریخ(های) سینما

نوع فایل
Mp4
حجم فایل
3.5 گیگابایت
دسته بندی
300,000 تومان

ژان لوک گدار یک کارگردان، فیلمنامه نویس، منتقد و نظریه پرداز سینمایی فرانسوی-سوئیسی است که یکی از پیشگامان جنبش سینمایی موج نوی فرانسه بود.شایان ذکر است که برخی از متخصصان او را از تاثیرگذارترین فیلم سازان فرانسوی دوران پسا جنگ می‌دانند.

چرا که او با شیوه خود در روایت، تدوین، صداگذاری و فیلم برداری، فرم فیلم متحرک را به طور چشمگیری متحول کرد. باید اشاره شود که گدار مؤلف کامل فیلم‌های خود بود، زیرا در اغلب موارد در حال کارگردانی، مشغول فیلمنامه نویسی و دیالوگ نویسی بوده و بر روی تدوین فیلم هایش نیز نظارت داشته است.

گاهی اوقات او به عنوان یک کارگردان ظاهر می‌شد، گاهی در نقشی کوچک، گاهی نه به عنوان بازیگر، بلکه به عنوان یک سوژه مداخله گرد بود. در این قسمت از فروشگاه برنا اندیشان تصمیم داریم تا پکیج کامل مستند تاریخ(های) سینما یا سرگذشت(های) سینما را در اختیار شما افراد علاقه‌مند به سینما و کارگردانی قرار دهیم.

مستند تاریخ(های) سینما

تاریخ(های) سینما یا سرگذشت(های) سینما که تحت عنوان Histoire(s) du cinéma هم شناخته می‌شود یک مجموعه مستند هشت قسمتی ساخته ژان‌ لوک گدار، کارگردان فرانسوی‌ است. ساخت این مجموعه ۲۶۴ دقیقه‌ای بیست سال طول کشیده است.

گدار بعداً نسخه کوتاه‌شده‌ای از فیلم (۸۴ دقیقه) را که گلچینی از لحظات کل مجموعه بود، تدوین کرد و روی فیلم ۳۵ میلی‌متری کشید تا امکان نمایش سینمایی داشته باشد. این مجموعه، تاریخ قرن بیستم را با استفاده از تکه‌هایی از فیلم‌های کلاسیک، فیلم‌های کوتاه خبری، نقاشی‌ها و عکس‌های پشت صحنه فیلم‌ها با منطقی شاعرانه روایت می‌کند.

مستند کامل تاریخ(های) سینما یا سرگذشت(های) سینما اثر ژان لوک گدار

از منظر فیلم‌ساز سینما که اختراعی قرن نوزدهمی‌ است می‌تواند حامل تاریخ قرن بیستم باشد. او خود و سینما را به دلیل انفعال در برابر فجایع قرن بیستم مورد نقد قرار می‌دهد. با توجه به علاقه فراوانی که به علم سینما وجود دارد در این قسمت از برنا اندیشان پکیج کامل مستند تاریخ(های) سینما یا سرگذشت(های) سینما را در اختیار شما افراد علاقه‌مند به علم سینما قرار می دهیم. این مستند با زیرنویس فارسی در اختیار شما افراد علاقه‌مند به آثار ژان لوک گدار قرار می‌گیرد.

تاریخ(های) سینما یا سرگذشت(های) سینما

تاریخ(های) سینما می‌کوشد به این پرسش‌ها پاسخ بدهد: چطور سینما تاریخ را بازنمایی می‌کند؟ کجا در آن دخالت می‌کند؟ چگونه به ساحت هنر وارد می‌شود و چگونه افول می‌کند؟ تاریخ(های) سینما را یکی از شاهکارهای گدار و آثار سینمایی شاخص قرن بیستم می‌دانند.

تولید فیلم

گدار در سال ۱۹۷۸ در مونترال کانادا چند سخنرانی انجام داد که بعدتر در سال ۱۹۸۰ با نام درآمدی بر تاریخ واقعی سینما منتشر شد. حین این سخنرانی‌ها ایده اولیه فیلم شکل گرفت.در ابتدا قرار بود یک مجموعه ۱۰ اپیزودی برای تلویزیون فرانسه ساخته شود. دو اپیزود اول، تاریخ(های) سینما: همه داستان‌ها و تاریخ(های) سینما: یک داستان در سال ۱۹۸۷ در جشنواره فیلم کن به نمایش درآمد. نسخه کامل در سال ۱۹۹۹ آماده شد.

مجموعه مستند تاریخ(های) سینما در نظرسنجی سایت اند ساوند که توسط 846 منتقد سینمایی در سال 2012 انجام گرفت، جزو 50 فیلم برتر تاریخ سینما قرار گرفت. مستند تاریخ های سینما شامل قسمت های زیر است.

  • تاریخ(های) سینما:همه داستان‌ها
  • تاریخ(های) سینما: یک داستان
  • تاریخ(های سینما): فقط سینما
  • تاریخ(های سینما): زیبایی مرگ‌بار
  • تاریخ(های) سینما: پول مطلق
  • تاریخ(های) سینما: موج نو
  • تاریخ(های) سینما: کنترل جهان
  • تاریخ(های) سینما: نشانه‌ها در میان ما

نگاهی به زندگی لوک گدار

باید اشاره شود که گدار در اوایل کار به عنوان منتقد فیلم در نشریه کایه دو سینما می‌نوشت. او در نقدهایش از جریان اصلی سینمای فرانسه که به قراردادها و کلیشه های پذیرفته شده فیلمسازی بیش از نوآوری و تجربه بها می‌داد انتقاد می‌کرد.

بعد از مدتی او و منتقدانی که با گدار همفکر بودند خودشان شروع به ساخت فیلم‌های خودشان کردند. و علاوه بر سینمای فرانسه توانستند تا سینمای آمریکا را هم به چالش بکشند. گدار برای اولین بار برای فیلم بلند از نفس افتاده مورد تحسین جهانی قرار گرفت. این فیلم توانست به استقرار موج نوی فرانسه کمک کند. کارگاه لوک گدار مکرراً به تاریخ سینما ارجاع و به فیلم‌های قبل تر از خود ادای احترام می‌کنند. همچنین پیشنهاد می شود تا به پکیج آموزش کارگردانی مراجعه فرمایید.

در‌واقع این فیلم‌ها اغلب نظریات سیاسی او را بیان می‌کنند. شایان ذکر است که ژان لوک گدار به نظریات اگزیستانسیالیسم و فلسفه مارکس بسیار علاقه‌مند بود به همین دلیل اندیشه‌های او نیز از همین مکاتب فکری نشأت می‌گیرد. از زمان سینمای موج نو به بعد عقاید سیاسی او چندان افراطی نبوده است و فیلم‌های اخیرش در مورد بازنمایی و تعارض انسانی از دیدگاه یک اومانیست و مارکسیست است. باید اشاره شود که گدار در اواخر عمر در فیلم مستندی با ابراهیم گلستان ظاهر شد. سرانجام در ۱۳ سپتامبر سال ۲۰۲۲ لوک گدار در خانه خود در رول سوئیس از دنیا رفت.

کارنامه گدار

شایان ذکر است که ژان لوک گدار در سوم دسامبر سال ۱۹۳۰ در یک خانواده ثروتمند سوئیسی در شهر پاریس به دنیا آمد. هنگامی که گدار کودک بود علاقه زیادی به تنهایی داشت. باید اشاره شود که پدر گدار یک پزشک فرانسوی بود که شهروندی سوئیس را پذیرفته بود و مادر او نیز دختر یک بانکدار فرانسوی بسیار ثروتمند بود. زمانی که جنگ جهانی دوم آغاز شد، پدر و مادرش او را به سوئیس فرستادند.

مستند تاریخ های سینما اثر لوک گدار

لوک گدار بیان می‌کند که پدرش باعث شده تا او به رمانتیسیسم آلمانی علاقه پیدا کند و همچنین مادرش نیز منع علاقه وی به داستان بوده است. گدار دوران کودکی خودش را به مطالعه، فوتبال و سفر به زمین‌های خانوادگی اش در هر دو سوی فرانسوی و سوئیسی دریاچه ژنو گذراند.

در اواخر دهه ۱۹۴۰ لوک گدار به پاریس بازگشت و از دانشگاه سوربن مدرک مردم شناسی را دریافت کرد. اما در شورش با خانواده پروتستان خویش به سینما روی آورد و به گروهی از دوستان هم فکر جوان خود چون کلود شابرول، فرانسوا تروفو، اریک رومر و ژاک ریوت پیوست که بر این انگیزه بودند تا قابلیت‌های نهفته سینما را کشف کنند. پدر مادر گدار از اینکه فرزندشان علاقه زیادی به سینما دارد زیاد خوشحال نبودند، چرا که آن‌ها بر این عقیده بودند که او مانند یک کودک نازپرورده رفتار می‌کند.

زندگی کردن در پاریس در سال‌های پس از جنگ برای جوانان روشن‌فکر بسیار جذاب بود. زیرا در این دوران اگزیستانسیالیسم ژان پل سارتر و آلبر کامو در فراز بود و فرانسوی‌ها نیز در دوران استیلای نازی های آلمان به سینمای هالیوود دسترسی نداشتند، به سینما ارج می گذاشتند. اگر شما به سینما و ژان لوک گدار علاقه‌مند هستید پیشنهاد می‌شود تا از این قسمت از برنا اندیشان پکیج کامل مستند تاریخ(های) سینما یا سرگذشت(های) سینما را دریافت کنید.

راهنمای خرید
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.