کارگاه صوتی تشخیص و درمان اختلال افسردگی

نوع فایل
Mp3
حجم فایل
114 مگابایت
دسته بندی
200,000 تومان

در این بخش از فروشگاه برنا اندیشان قصد داریم تا یکی از کارگاه های معروف تشخیص و درمان اختلالات با عنوان کارگاه صوتی تشخیص و درمان اختلال افسردگی برای دانلود در اختیار شما کاربران گرامی قرار دهیم.

در کارگاه صوتی تشخیص و درمان اختلال افسردگی به صورت تخصصی مدرس از ابتدا اختلال افسردگی را مورد تجزیه و تحلیل قرار داده و سپس بعد از مرحله ارزیابی و تشخیص، درمان آن را آموزش می دهد.

اختلال افسردگی چیست؟

در میان اختلالات افسردگی٬ افسردگی اساسی شایع ترین نرخ ابتلا را دارد. افسردگی اساسی که به آن افسردگی ماژور نیز گفته می‌شود یکی از چالش برانگیزترین اختلالاتی است که اکنون و آینده ی بشر را با آن مواجه خواهد بود. نرخ ابتلا به افسردگی ماژور در دهه های گذشته نه تنها کاهش پیدا نکرده است که همواره بر میزان افرادی که به آن مبتلا می شوند افزوده شده است. همین امر سبب شد تا سال گذشته سازمان بهداشت جهانی اقدام به انجام برنامه ای با عنوان «بیایید در مورد افسردگی حرف بزنیم» کند تا بتواند از راه آموزش مردم را نسبت به این اختلال آگاه کند.

شیوع اختلال افسردگی

شیوع افسردگی در فرهنگ های مختلف تفاوت می‌کند اما بر طبق آنچه وزارت بهداشت اعلام می کند بین ۱۰ تا ۱۲ درصد از مردم ایران به افسردگی مبتلا هستند. برای اینکه بگوییم یک فرد افسردگی ماژور دارد یا خیر می بایست به برخی جنبه ها توجه کنیم. اگر شما با این اختلال مواجه هستید یا فکر میکنید که مواجه هستید به احتمال زیاد وقتی که به مشاور مراجعه کنید سوالاتی را از شما خواهد پرسید تا مشخص کند که آیا شما به اختلالات افسردگی یا آنچه در مورد اش اینجا صحبت می کنیم یعنی افسردگی ماژور مبتلا هستید یا خیر. در زیر تلاش کرده ام تا با مطرح کردن اجزای تشکیل دهنده ی افسردگی ماژور و مواردی که ممکن است با افسردگی اشتباه گرفته شوند٬ تصویر روشن تری از این اختلال به شما بدهم تا بتوانید درک دقیق تری از افسردگی ماژور داشته باشید.


پیشنهاد ویژه:کارگاه درمان روانپزشکی اختلالات روانی

زمان ابتلا به اختلال افسردگی

اختلال افسردگی اساسی می‌تواند در هر سنی ایجاد شود. عمدتا نتایج بررسی‌ها حاکی از آن است که احتمال شروع در سن بلوغ افزایش می‌یابد. اوج میزان ابتلا در سنین بین ۲۰ تا ۳۰ سال است اما ممکن است این نتایج در فرهنگ های متفاوت یکسان نباشد. شروع در سنین بالا عمدتا نادر است.

شکل گیری و روند افسردگی

روند اختلال افسردگی ثابت و یکسان نیست. برخی از افراد به ندرت بهبود می یابند. برای مثال برای بازه های زمانی دو ماهه بدون حضور نشانه های افسردگی و یا با چند نشانه که خفیف هستند زندگی کنند و مجددا دوباره به دامان افسردگی اساسی فرو روند. برخی دیگر نیز ممکن است بدون نشانه های افسردگی یا با چند نشانه ی خفیف حدود چند سال را بدون افسردگی سپری کنند و مجددا دوره ی افسردگی اساسی شان آغاز شود. برای همین منظور می بایست بین کسانی که با بازگشت افسردگی مواجه شده اند و حالا قصد مراجعه به مشاور را دارند با کسانی که صرفا اولین بار است که نشانه‌های افسردگی اساسی را تجربه می‌کنند تمایز قائل شد.

مزمن بودن نشانه های افسردگی می تواند احتمال حضور اختلالات شخصیت٬ مصرف مواد و اضطرابی را به طور قابل ملاحظه را افزایش می دهد. با افزایش میزان احتمال حضور اختلالات شخصیت٬ احتمال درمان شدن کامل کاهش می یابد. بنابراین یکی از سوالاتی که مشاوران می پرسند این است که : آخرین دوره ی ۲ ماهه ای که بدون نشانه‌های افسردگی سپری کرده‌اید را اعلام کنید.

مدت زمانی که از شروع اختلال گذشته است خیلی مهم است. چه فرد برای درمان افسردگی مراجعه کند و چه مراجعه نکند پس از مدت ۳ ماه ممکن است نشانه های افسردگی خود به خود بهبود یابند. تحقیقات نشانه داده است که از هر ۵ نفر مبتلا به افسردگی ۲ نفر پس از مدت ۳ ماه بهبود می‌یابند و پس از مدت یک سال٬ این تعداد به ۴ نفر می‌رسد. عواملی که ممکن است سد راه بهبود شوند ممکن است عواملی همچون ویژگی های روانپریشی٬ اضطراب برجسته٬ اختلالات شخصیت و یا شدت نشانه های افسردگی باشند.

خطر عودکردن با گذشت زمان، وقتی مدت بهبود افزایش یابد، به تدریج کمتر می­ شود. در افرادی که دوره قبلی آنها شدید بوده، در افراد جوان­تر، و در افرادی که قبلاً دوره­ های متعدد را تجربه کرده­اند، خطر بالاتر است. دوام حتی نشانه­ های خفیف افسردگی در مدت بهبودی، پیش­بین قدرتمند عودکردن است. برخی از افراد ممکن است احساس کنند که افسردگی دارند اما بعدتر مشخص میشود که در واقع مبتلا به اختلال دو قطبی هستند و ابتلا به افسردگی در واقع شروع اختلال دو قطبی بوده باشد. افرادی که اختلال شان در نوجوانی شروع شده و یا آنهایی که ویژگی های روان پریشی دارند و آنهایی که سابقه ی خانوادگی دو قطبی دارند در معرض خطر بیشتر قرار دارند. اختلال افسردگی اساسی مخصوصا وقتی که همراه با ویژگی های روانپریشی باشد می تواند به اسکیزوفرنی نیز تبدیل شود اما تبدیل اختلال اسکیزوفرنی به افسردگی کمتر رایج است.

هر چند که تفاوتهایی در میزان شیوع اختلال افسردگی بین مردان و زنان وجود دارد اما در روند و پاسخ به درمان بین زنان و مردان تفاوت های بخصوصی وجود ندارد. با این حال چند تفاوت در نشانه ها بین افراد وجود دارد. احتمال پرخوابی و پرخوری در افراد جوانتر بیشتر است و نشانه های مالیخولیایی٬ مخصوصا اختلال حرکتی-روانی مانند کندی و یا سراسیمگی در افراد مسن تر شایع تر است. میزان خودکشی در سنین مختلف تفاوتی نمی کند اما میزان اقدام برای خودکشی در میان سالی و اواخر زندگی کاهش می یابد. افسردگی هایی که در سنین پایین تر ایجاد می شوند به احتمال بیشتری اختلالات شخصیت را شامل می شوند. روند افسردگی اساسی در سنین مختلف تفاوت بخصوصی نمی کند.

راهنمای خرید
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.